|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem III czyli kolejne losy Mieszadełek
a ja tu mam ryki w pracy, bo mam trzech szefów obok w pokoju i strasznie się drą, mam już dosyć, chciałabym już rzucić ta pracę...
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
coś przeskrobałam?
![]() bosze jak gorąco... durna pogoda w wiadomościach mówią, że jakieś 19 stopni i że ma padać guzik prawda jest co najmniej 23 i słońca daje na całego a ja się wystroiłam w jeansy, bluzkę z długim rękawem i sweter i jeszcze zostawiłam samochód na słońcu ![]() włosy tylko podcięłam i zrobiłam trochę więcej pasemek nic specjalnego
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas paskudnie
tz nie lubie juz.. nie kupil mi dzis batonika..
|
#245 | ||||
|
Raczkowanie
|
przyjmuje zaproszenie
![]() ![]() Cytat:
nosze japonki itp a potem wygladam jak kaczor bo jestem nie za wysoka i pare cm bym mogla sobie dodac ale nie moge sie zmusic... tylko na wyjatkowe okazje![]() Cytat:
wszystko cacy a ja przed oltarzem wpadalam w panike jakbym miala za jakiegos obcego chlopa wyjsctez mam 37 Cytat:
Cytat:
![]() ja od siebie polecam Inwazje jaszczurow Capka(czapka sie czyta) albo cos Kundery np Nieznosna lekkosc bytu.. fajna ale nieco ciezsza... tyle co do literatury czeskiej ![]() a tak od siebie to ja uwielbiam Przeminelo z wiatrem, nikt mi nie wmowi, ze to tylko romans... pff... ![]() a ja juz jestem w pradze i bede tutaj tak z miesiac albo i dluzej... uczyc sie do tego mojego exama aaa... w nd mialam bal absolutoryjny... super bylo ale nie mam jeszcze fotek![]() aaa Roux, kochana postaram sie wpadac ale za duzo produkujecie a ja nie mam czasu bo sie ucze a co do S. to... dobrze robisz. Trzzmam kciuki za konsekwentne dzialanie.
Difficult times lie ahead. Soon we must all face the choice between what is right...and what is easy. Edytowane przez Pohadka Czas edycji: 2009-06-23 o 14:24 |
||||
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Pohadka - ale co wygoda to wygoda w płaskich butach, prawda?ale ja mam 38
![]() JossStone - lepiej nie, bo jeszcze by mnie pobili wkurzonemu szefowi lepiej schodzić z drogi, co dopiero jeszcze trzem!
|
|
|
|
#247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie nie, ja juz skonczylam studia, obronilam sie przed miesiacem ale we wrzesniu zdaje egzamin na aplikacje... duzo tego wiec ciezka bida ![]() wiec znasz nieco slowacki, czy wyklady byly w innym jezyku... sorki za brak znakow zapytania aele nie moge ich znalezc na tej klawiaturze
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Ależ piszecie dziewczyny! Włączyłabym się w dyskusję, ale nie wiem od czego zacząć
od dłuższego czasu jest dość 'na topie' Paulo Coelho, czytałam alchemika - ale troszkę przereklamowany moim zdaniem |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
z p. coelho podobal mi sie tylko zahir.
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
jeeeej ale się dziewczynki rozpisałyście
![]() ja przez weekend byłam pochłonięta nauką, wiadomo- sesja, ale zaglądałam co by was troszkę poczytać ![]() tutaj prośba do kropki by mnie dopisała do głównej listy, mój tż jest w hiszpanii ![]() no i muszę wam się pochwalić, że już egzaminy za mną i teraz już tylko przygotowania do wyjazdu (poniedziałek) i mam nadzieję, że co najmniej przez najbliższy rok to będę sobie przebywać w słonecznym Alicante! z okazji otwarcia nowej III części wszystkim Mieszadełkom życzę jak najwspanialszych chwil ze swoimi tżetami ![]() i aby wasze mamy zmądrzały w końcu!
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam...
wyszłam do apteki po leki..a w między czasie rozszalała się burza. i dopiero się uspokoiło na tyle, ze mogłam włączyć kompa/komórkę. przyznać się która mi przysłała burzę???!!!! nie wiem już którą książkę wziąć może jak się zastanowię to mi coś wpadnie![]() Pohadka Przeminęło z wiatrem to nie jest tylko romans to dzieło ponadczasowe mimo, ze mówi o czasach wojny secesyjnej ![]() Międzynarodowe przywitanie...doskonałe na pierwszy post ![]() kropka ja Ci mogę dać czekoladę jak chcesz uuu szien coś przeskrobała, szien coś przeskrobała ![]() Eskadia pamiętaj, ze pkt 1 mowi, że: szef ma zawsze rację; natomiast pkt 2, że: a nawet jak jej nie to...patrze pkt. 1 więc..Ty stopery w uszy i myśl o swom tż ![]() jak ząbek?? Amoura ja Twe uszko??? |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Olmia dopisalam cie do listy
![]() nie mam zbytnio nastroju dzis.. boli mnie glowa (od bolu zeba) dzwonilam nawet do 3 klinik dentystycznych i odmowiono mi zabiegu usuniecia zeba gdyz jestem w ciazy bez znieczulenia nie beda mi rwac - a trzeba by bylo tez dlutowac wiec narazie mam czekac az samo przestanie bolec..
|
#253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu tylko na chwile
mam newsa S. dzwonił przepraszał po angielsku, francusku i polsku bo "on nie wiedział, ze mozna miec zły humor tak po prostu i mozna tak po prostu kogos potrzebowac...." ochrzaniłam. po czym pogadalismy, poplanowalismy, co bedziemy robic jak przyjedzie. najs.
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że się ładnie wszystko wyjaśniło ![]()
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
S. jest poprostu beznadziejny
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
zgadzam się Tobą kropka. Ale mimo wszystko nasz słodka i kochana roux go kocha. chyba niestety
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- taa bo głowy nie ma i nie może się domyśłeć, że dziewczyna go potrzebuje. faceci.... |
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#261 | ||
|
Zakorzenienie
|
"im a bad guy, aren't I?"
przytaknęłam mu. Cytat:
najwyraźniej ja tez mam cos z glową. Cytat:
eeh byloby doobrze.. ![]() ale nie ukrywam, że poprawił mi humor.
|
|
#262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie z głową a z sercem nie tak ale to inna sprawa ![]() fakt faktem...najlepiej opieprzyc w oczy - i to porządnie!! - pamiętaj o tym ![]() to fajnie, ze lepiej już ale i tak
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Roux dobrze ze poprawil ci humor.. mam nadzieje ze ci go pozniej nie zepsuje
![]() Szien byc moze nawet i znasz takiego blondyna co nie da sie o nim zapomniec ma na imie jak moj syn ale ciii... to nie dlatego.. imie podobalo mi sie odkad poszlam do podstawowki a blondyna poznalam juz po 20-tce
|
#264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez JossStone Czas edycji: 2009-06-23 o 18:27 |
||
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Kropko-no faktycznie teraz ci nikt tego zeba nie wyrwie
mam nadzieje ze przestanie wkrotce bolec.Emanko-uszko sie pomalu odtyka. Jutro juz powinno byc ok Roux-Jak przyjedzie to opieprz go porzadnie, powiedz co jest nie tak i czego nie zniesiesz ani razu wiecej- i badz konsekwentna. Mam nadzieje ze jakos to sobie ulozycie Ja sie zazeram migdalami od kilku dni chodzily za mna ![]() Dzisiaj do tz: ja: kocham cie kotku. on: dziekuje
|
|
|
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
Roux
I jak ta opiekunka? masz śliczne nowe fotki na fejsie - czy czasem ona nie jest na kilku??? (wygląda na sympatyczną) o S. się nie wypowiem - znając jego 'wizażową historię'
|
|
|
|
#267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
smacznego ![]() hmm idzie mu coraz lepiej tylko jeszcze rozumienie i odpowiadanie poćwiczyć
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
mój tż wyszedł na kręgle ze swoją przyjaciółką... akurat jak mam zły dzień i chciałabym z nim dłużej pogadać to on wychodzi...
oczywiście mam nie czuć się zazdrosna, bo to tylko jego stara przyjaciółka.. prawie jak siostra... ufam mu, ale po prostu zazdrośnia ze mnie ![]() no cóż.. teraz będę pewnie czekała na rozmowę ![]() obejrzę piąty raz "Małą Moskwę" (może sie wszystkich dialogów po rosyjsku nauczę na pamięć )odpiszę na list od przyjaciółki z Portugalii poczytam "Mistrza i Małgorzatę" i narysuję coś, bo mnie ta książka zainspirowała i tyle...
|
|
|
|
#269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nawet focha strzeliłąm mu raz jak to zobaczyłam...ona załapała ze mam zepsuty nastrój przez coś i się spytała co się stało, a on...no cóz jak to chłop zauważył ze znikłam z pokoju i siedze na balkonie ale co się stało...to za wysokie progi mimo, ze wie jak reaguje. Lubię tą dziewczynę - nieprzeczę ale...czasami się czuje jak 5te koło u wozu jak jesteśmy gdzes w trójkę na miescie.
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale też sądzi, że ona jest crazy, świetnie sie rozumieją, znają się od lat , raz uprawiali lekkoatletykę... to daje mi poczucie czegoś na kształt gorszości
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

nosze japonki itp a potem wygladam jak kaczor bo jestem nie za wysoka i pare cm bym mogla sobie dodac ale nie moge sie zmusic... tylko na wyjatkowe okazje
aaa... w nd mialam bal absolutoryjny... super bylo ale nie mam jeszcze fotek

ale ciii... to nie dlatego.. imie podobalo mi sie odkad poszlam do podstawowki a blondyna poznalam juz po 20-tce
od kilku dni chodzily za mna