|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. IV
Czwarta
![]() Mariolu, trzymam kciuki za szybki powrót do formy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Powitać
![]() Aniołkowi jeszcze postępu zapomniałam pogratulować ![]() ![]() Tymeno piękna pidżamka ![]() Miłego dnia ![]()
#243 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Piąta
![]() Jak człowiek ma dzień wolny to oczywiście pogoda jest nieciekawa ![]() Gratuluję piżdżam,motorów i innych rzeczy ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-07-31 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
witam i ja ,
bardzo wszystkim dziekuje. po prochach poczułam sie lepiej i nawet poznym popołudnie zapodałam sobie biała herbatke w niewielkich ilosciach. dzisiaj jest dobrze ![]() pedze do psiapsióły na podaduszki ![]() miłego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Piers do przodu
|
Dotarłam ślizgiem do piątku
![]() ![]() Czy ja już może wspominałam, że praca w zastępstwie na 3 etatach to zabójstwo?? ![]() ![]() ![]() Witam poza tym ![]()
#246 | ||
czyli Endżi
|
Kochani, bardzo dziękuję ![]() Przyleciałam tu z dobrą wieścią, bo sama też lubię takowe czytać ![]() Cytat:
![]() A moc mam jak diabli ![]() ![]() ![]() Zadzwoniłam wczoraj po jeździe żeby zdać relację kochanemu mężczyźnie i mówię "no bo wiesz, dzwonię żeby się pochwalić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja myślę, że to było klasyczne Poison - nie wiem czemu mi się tak skojarzyło ![]() Kattko Kochana! Daj znaka kiedy możemy się widzieć. Mam flachonki dla Magnetici tak więc fajnie byłoby pozałatwiać biznesy na zlociku ![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, Kochani!
![]() Aniołku - podziwiam Cię. Wczoraj zaczęłam jeździć na skuterze, ale takim wielkim i -cholibka- ciężkie toto jak pierun ![]() Spodobało mi się ![]() ![]() Motor za jakiś czas pojawi się w domu, TŻ kończy kurs na prawo jazdy, może i ja bym też odważyła się pojeździć, nie wiem tylko jak ja, istota 47 kilogramowa utrzymam coś co waży 160 kg ![]() ![]() A od poniedziałku będę moczyć doopsko w Bałtyku ![]() Trochę mi szkoda, że nie jadę tam, gdzie zawsze, czyli do Francji ![]() ![]()
![]() |
#248 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Także skoro Ci się spodobało to ja jak najbardziej zachęcam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mam siłę - zawsze miałam ![]() ![]() Mimo wszystko ćwiczę ćwiczenia siłowe (na ramiona, brzuch i nogi), bo wtedy czuję się pewniej. Teoretycznie nie jest to potrzebne, ale ja lepiej się czuję ![]() Aż z ciekawości sprawdziłam ile waży ta Honda CB250. Około 186 kg ![]() ![]() Ważniejsze od tego ile ważysz (choć warto ważyć więcej ![]()
![]() |
#249 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wszystko jest możliwe, powiadasz... ![]()
![]() |
#250 |
Piers do przodu
|
A ja bym tu chciała pochwalić Tulipka ... mogę?? .... mogę ..... no to chwalę
![]() ![]() Tulipku, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi za post w wątku perełkowym na Perfumach ![]() ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-07-31 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
A ja niestety offtopowałam
![]() ![]() I wklejałam dodatkowo ciekawe aukcje ![]() Tylko dziwi mnie jedno ![]() Wkleja perełki raptem kilkanaście osób,a temat jednego art. nagle pobudził cały wątek do życia ![]() Ale tekst w stylu przyjdzie i posprząta był faktycznie nie na miejscu ![]() Tulipanko ![]()
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę ![]() ![]() https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam ![]() Wymieniam się ![]() ![]() Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2009-07-31 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Mam porównanie jak to jest położyć się z gmolem i bez gmola. Wolę z gmolem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysoka jesteś więc to dobrze ![]() ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-31 o 12:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zadomowienie
|
![]() Gratuluje wszystkim zakupow. A wszystkim cwiczacym wytrwalosci. ![]() Aniele gratuluje sukcesu motocyklowego, jest sie czym chwalic. Fenris, czy ten rozswietlacz to efekt 'brokatowej bombki' czy raczej 'mokrej skory'?
#255 |
Piers do przodu
|
Figarro - nie przejmaj się
![]() ![]() ![]()
#256 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Czekam na Ragnarok
|
Efekt takiej świetlistej poświaty... Raczej mokra skóra, napewno nie brokat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta ćwiczące A6W, widzicie efekty? Warto się męczyć?
Ja chyba przesadziłam z tym bieganiem, muszę iść do ortopedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
![]() A tak dokładnie to będę wiedzieć w poniedziałek, jak gdzieś się zatrzymamy. ![]() A do Gdańska wpadnę na pewno ![]() ![]() ![]() ![]() No chyba, że poprujemy na Szczecin ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-07-31 o 13:16 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
aniołku gratulacje
![]() ![]() ![]() dopadła mnie mania nabywania wściekle kolorowych lakierów ![]() ![]() tymeno ![]() ja nie jestem w stanie biegać, czuję się po tym jak stuletnia staruszka, wszystko mnie boli, nie mam tego kopa energetycznego jak po innych sportach. |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Hej loł
![]() ... ściałam tylko napisać, że uwielbiam czytać Saśkowy blog ![]() oglądać też ![]() Bog Ci zapłać Sasino ![]() się ździwiłam , że można dekupażować na plastiku myślałam, że tylko na drewnie i tekturze ... i oliwki co uschły - odbiły ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- aaa ... no i ściałam jeszcze napisać, że poszukując alg i glinki białej trafiłam do fajnego sklepu podobny do BU moze komuś się przyda , zeby przepuścić trochę kasy ![]()
#262 |
Zakorzenienie
|
![]() witajcie w Maminym ciagu dopisze i ja przegladam Sasiowy blog i co oczy me ostatnio widza za pejzaz spodni kolczykowy sluza "Imieniny" Musierowicz ![]() i nawet sie nie myle w depresji ostatniej popelnilam caly 18 tomowy ( to chyba duze slowo ) zestaw ( nawet wynotowalam "po drodze" co i gdzie bylo w Jezycjadzie pachnacego ![]() sie pochwale, ze i ja dekupazowac umiem ale nie az tak piknie ![]() brak mi tej precyzyji chiba ![]() zapal moj slomiany oklapl przy czwartej donicy w miedzyczasie zdazylam popelnic ( na nieszczescie Oblubienca ) szafki kuchenne ![]() zostalam poproszona o szacunek dla wspolnego mienia mozna dekupazowac nawet na kamieniu i lustrze i materialach tyz ( ino trudniej ) Ciekawskim oznajmiam, konika jeszcze nie mam i nie wiem czy chce, czy nie chce i po co mi, jesli chce Niczym prawdziwa kobieta poczulam w sobie zew pieniadza i udalam sie na prawdziwe zakupy ( znaczy macane, przymierzane, prze-myslone ) Wrocilam z butelka bacardi, peczkiem miety i kilogramem limonek ![]() ola Mojito |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Czekam na Ragnarok
|
Hmm... Działa, nie działa... Napewno wzmacnia mięśnie brzucha, raz myślałam, że zszedł mi 1kg, ale jednak znowu jest to samo. Jestem na 19 dniu i lepiej się czuję po ćwiczeniach, ale nie widzę chudnięcia. Może za krótko ćwiczę. A może mam za dużo tłuszczyku na brzuchu, w końcu składowałam kilka lat
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Ja kcem Mojito jestem jeszcze w pracy
![]() ![]() Fenris ale widzisz jakiś zarys mięśni? |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
a nie jego odchudzenie i żeby widać było efekty, to lepiej najpierw schuść, a potem rzeźbić. ![]() Ja nie wiem, jak on matce rodzonej mógł tak powiedzieć - żadnego szacunku ![]() Młyn to był na wodę lenistwa mego ![]() I jeszcze mi powiedział, że jak mam słabe mięśnie (ciąża, cesarka, zakaz ćwiczeń przez min.6 miesięcy) to lepiej najpierw wzmocnić je zwykłymi brzuszkami lub Pilatesem a potem wziąć się za A6W.
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Witajcie moi drodzy
![]() Skoro już udało mi się do Was wpaść, to pomądrzę się ![]() ![]() Od brzuszków to raczej się nie schudnie. Ćwiczenia, które wykonujecie mają na celu ubicie tłuszczyku, zamienienie go na mięśnie. Poza tym, mięśnie ważą więcej niż tłuszczyk i wizualnie to można schudnąć, a waga będzie pokazywała więcej niż przed ćwiczeniami. I bardzo ważna jest technika wykonwania ćwiczeń, prawidłowa postawa (tu własciwy sposób leżenia). Inaczej, to się można męczyć i męczyć z powtórzeniami, a efektów i tak nie będzie. No to powiedziałm co wiedziałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu kicha. ![]() Samo jedzie. ![]() Już dowiedziałam się, że motor będziemy mieć bez gmoli - TŻ się prawie na mnie obraził, jak cichutko szepnęłam, że może by tak choćby jednego, choćby małego gmolka zamontować... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedyś Joasiak uczyła mnie przyjmowania komplementów. Nie nauczyła mnie ![]() ![]() Dziękuję...Bardzo. ![]() Oliwki zwyciężają w kategorii: "Cuda roku" ![]() Wiosną już z pięć razy miałam wkopać te suche straszaki, ale że zapał mam wprost proporcjonalny do braku czasu, zostały i straszyły, dopóki się znienacka nie zazieleniły!!! ![]() Kfiatuchu - lubię Musierowiczową w wakacje. Sielskości mi trza. Poka poka te zdekupażowane szafki. Magnetico -wysyłam PW. Popełniałam wczoraj Winterkowy i Zuziowy chlebek bananowy. To jest dopiero zmyła. Wygląda jak piernik, smakuje jak piernik i znika jak piernik. Bananów się po upieczeniu nikt nie dopatrzył. ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-07-31 o 14:24 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#270 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny ![]() ![]() Cytat:
rety, mnie przez was też właśnie naszło. a koleżanka wczoraj robiła nam Cuba Libre i zanabyła dobry rum w całkiem niezłej cenie, muszę zapytać gdzie kupowała, to sobie na wyjazd sprawię, do alkoholizowania się ![]() właśnie ugniotłam ciasto na pizzę, wg Vesenkowego przepisu, od dawna za mną dobra pizza chodzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.