|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście dostać?
Bezsenna22 - hm, może to taki typ faceta - mój też jest gitarzystą. Coś w tym może być, że nie zwracają uwagi na takie przyziemne sprawy jak chociażby głupi kwiatek dla ukochanej.
|
|
#242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi osobiscie bardziej te kwadratowe przypadly do gustu takie praktyczne, klasyczne i przez to b.ladne
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie zastanawiam się też nad tą praktycznością. Wizualnie bardziej podobają mi się kwadratowe, ale okrągłe mają dużo lepsze zamknięcia. Szczerze mówiąc mam już podobne pojemniczki z takim zamknięciem, tyle że dużo mniejsze i z nich przez to nie korzystam, bo nic się w nich nie mieści.
Chyba rzucę monetą, żeby wybrać ;-) |
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Niestety taki chyba już wady muzyków
Osobiście bardzo mnie to boli...
|
|
|
|
|
#245 |
|
Komplikatorka
|
Co ja bym chciała dostać...
- Lustrzanke - suszarke do włosów,ale taką profesjonalną - kolczyki -każde pokocham ![]() - pierścionek zaręczynowy...
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
ja zawsze cieszę się, gdy dostaję:
- zegarek Swatch'a ze śmiesznym cyferbaltem ![]() - moje ulubione perfumy - bieliznę - ciekawą książkę - błyszczyk a chciałabym też dla odmiany dostawać: - niespodzianki typu kolacja w kanjpce, bilet na koncert itp. - jakiś fajny futeralik na komórkę (bo samej nie chce mi się wybrać )---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- aaaaa, jeszcze fajnym prezentem byłby karnet do spa , ale z jednoczesnym zawiezieniem mnie tam, bo samo wręczenie karnetu skończyłoby się włożeniem go do szuflady na "jak będę miałą więcej czasu"
|
|
#247 |
|
Przyczajenie
|
ja na urodziny dostalam bardzo fajny zegarek od mojego ukochanego. i przyznam, ze prezent bardzo mi sie podoba i przydatny rowniez jest
a co chcialabym dostac... ? uwielbiam zakupy, wiec kazda dodatkowa bluzka czy tez spodnie ogromnie by mnie ucieszyly. za to ksiazki w zyciu bym nie chciala otrzymac w prezencie. nienawidze ksiazek, czytania ich itd. - to takie monotonne :/
|
|
|
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
Ja generalnie mogę dostawać książki w każdych ilościach i nigdy mi się to chyba nie znudzi... ale ostatnio kupiłam mojej siostrze fantastyczny ekspres do kawy zelmera i powiem szczerze, że jakby mi ktoś taki sprezentował to bym się wcale nie obraziła, bo picie rozpuszczalnej kawy po tym jak spróbowałam u niej tej z ekspresu jakoś już mnie zupełnie nie bawi
|
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: A co Wy chciałybyście znaleźć pod choinką?
kjhjj
Edytowane przez miskawiska Czas edycji: 2009-08-07 o 15:17 |
|
|
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
Ja to najchętniej chciałabym wygrać 80 tysięcy w jakimś konkursie (taki prezent od losu) i samej sobie pokupować różne fajne prezenty
![]() A tak serio to ja strasznie lubię dostawać książki, a moi najbliżsi przeważnie wiedzą co mnie aktualnie kręci ;-) Poza tym: kolczyki, bieliznę, zestawy kosmetyków i ŚWIECZKI mnóstwo mnóstwo pięknych świeczuszek... *_; |
|
|
|
|
#251 |
|
Przyczajenie
|
a ja bym chciala dostac lokowke
|
|
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Hmm a mi wystarczyłoby to gdyby mój ukochany mnie przytulił i powiedział kilka ciepłych słów, do niedostawania prezentów już się przyzwyczaiłam ale we wrzesniu mamy drugą rocznicę więc zobaczymy co mi sprezentuje :/
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
ja przede wszystkim chcialabym dostac lokowke i wtedy bylabym juz zadowolona
![]() "Walcz, bo jeśli walczysz to możesz przegrać. Jeśli nie walczysz to już przegrałeś.'' |
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym chciała Narty
, sprzęty domowe (np. toster ), bieliznę, piżamę, kapcie ![]() Zdecydowanie nie chcę już biżu, mam za dużo tego :P |
|
|
|
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I pomyśleć, ze ja mam te przytulańce non-stop a ich nie doceniam..![]() A sama chciałabym dostać perfumy, bo tego mi aktualnie brakuje, pozatym kiedy dostaję od kogoś to utożsamiam sobie ten zapach z daną osobą. A jesli kupi mi je Tż to już w ogole ekstaza (niech on to przeczyta)
Edytowane przez nataszka908 Czas edycji: 2009-08-21 o 23:35 |
|
|
|
|
|
#256 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
a mi się marzy, żeby ktoś mi kupił mój wymarzony komputer http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/523...-+cj951ea.html
ale niestety nie mam tak bogatych znajomych, dlatego zbieram kasę na zwykłego HP Compaq
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Niedługo obchodzimy 1,5 roku z moją Dziewczyną.
Chciałbym, żebyście podpowiedziały mi, czy moje pomysły są dobre lub złe. 1. Bardzo lubi Koty, więc piżamka z Kotkiem? Macie może jakiś fajny sklep z piżamkami, bo na allegro jest słaby wybór, znalazłem jedną, ale zdjęcie jest maleńkie, wiec nie widać dokładnie co to jest. 2. Bardzo lubi wszystko, co jest "w kwiatki" więc do naszego nowego mieszkania - firanka do sypialni w kwiatki, bo ma tylko jedną w swoim domu, wiec przydałaby się druga do nowego. http://allegro.pl/item724764628_fira..._x_160_cm.html 3. do tego jako dodatek Truskawka z puszki, bo lubi truskawki i lubi hodować różne roślinki. http://allegro.pl/item725535297_odlo..._z_puszki.html Myślałem też o wielkim, grubym Kocu z Misiem lub Kotem (mam taki w domu, ale to koc moich rodziców, ona go uwielbia), ale na Allegro oczywiście nie ma. Proszę o podpowiedź., Czy powinienem szukać tej piżamki, czy moze firanka jest ładna? No i czy firanka to nie jest jakis dziwny pomysł?
Edytowane przez Piotrr02 Czas edycji: 2009-08-29 o 11:03 |
|
|
|
|
#258 |
|
Uzależnienie
|
Piżamek szukaj w sklepach z bielizną, najlepiej niefirmowych bo tam dużo takich rzeczy
![]() U mnie jesień oznacza imieniny i urodziny więc może trafi mi się coś miłego z pewnością ucieszyłabym się z perfum, super suszarki do włosów, kosmetyków do włosów, ciekawej książki najlepiej ogrodniczej i słodyczy Ale żeby chociaż ktoś pamiętał
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Niedługo mam urodziny i marzą mi się jakieś ładne perfumy
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do wątku to ubolewam teraz że nie mam jakiejś ciekawej lektury przed snem Edytowane przez souvenir Czas edycji: 2009-08-31 o 17:29 Powód: zapomniałam odp na temat |
|
|
|
|
|
#261 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
ja mam niebawem urodziny, wiec chcialabym dostac:
kufer na kosmetyki - zagadam z mama :P szlafroczek puchaty - licze na tza :P walizka - choc w zasadzie nie wiem czy jest mi niezbednie konieczna wyjątkowy sylwester - ale o to poprosze na Gwiazdke chyba :P sekretnik na srebrnym łańcuszku - to mi wpadlo do glowy dopiero jak przeczytalam w tym watku, ale swietny pomysl, i chyba tez podsune go tzowi ![]() a z takich nienajwazniejszych: perfumami bym nie pogardzila, ale mam zapas, wiec to niekonieczne kosmetyki vichy normaderm, chetnie zel i tonik moze jakies slodkosci do kapieli nowy telefon, bo stary sie rozpimpał ale dostane chyba stary taty - wazne ze dzialatorba fitnessowa - ale tez nie mam pewnosci czy niezbednie potrzebuje no i cala lista ksiazek ![]() edit: jeszcze bym chciala buty trekkingowe... ale to na razie marzenie ![]() edit2: nowe narty tez by mi sie przydaly... ale i tak nie mam kasy na wyjazd i pewnie nie bede miala w najblizszym czasie, wiec na razie nic pilnego
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2009-09-25 o 13:12 |
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
ja ostatnio choruję na blender!
Zupełnie przypadkiem odkryłam, że mama ma taką nakdładkę na mikser i zakochałam się! a jak wyjadę na studia, to blender zostanie w domu, a po pyszne koktajle i zupy w 30 sekund będę musiała jeździć do domu
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
Torby, torebki, torbusie
Przyjmę każda. A poza tym fajny ciuszek Nic innego do uśmiechu mi nie potrzeba
|
|
|
|
|
#264 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A już naj..., kiedy jest wielotomowa ![]() Cytat:
Cytat:
Koc, piżamka - super.Cytat:
Cytat:
Jakoś tak... wątpię, gy ktoś w mój gust trafił Ostatnio zamarzył mi się na prezent... manekin
|
||||||
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
szajajabo o do czegóż Ci ten manekin?
|
|
#266 |
|
Konto usunięte
|
A bo nie mam na czym (kim) robić fotek moich tworów biżuteryjnych i szydełkowych
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Prezent dla siebie
WItam mam takie pytanko do was... w grudniu mam 18-stke i siostra zapytala mnie wprost co chciałabym dostać cena do 150 f bo mieszka w Anglii a tak na prawdę nie wiem co mi jest na tyle potrzebne bo wolalaby coś bardziej konkretnego niż mase drobiazgów i sta moje pytanie jak myślicie co warto byłoby sobie kupić?? przeglądałam www.ebay.co.uk i widzialam calkiem fajne zegarki ale sama nie wiem czy może cos z bizuterii chociaz na codzien raczej nie nosze ale na wieksze okazje na pewno sie przyda co byscie chialy dla siebie?? podsuniecie jakies pomysly wiem ze jest wiele watow prezentowych ale odp typu kapcie pizama czy kosmetyki raczej mnie nie zadwala
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
-cywrowke/lustrzanke
-nowa prostownice bo mi sie dopiero co zepsula ; D |
|
|
|
|
#269 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Prezent dla siebie
Cytat:
Jeżeli jednak chcesz mieć pamiątkę i coś tylko dla siebie to może jakaś biżuteria. Ja raczej zakładam od wielkiego wyjścia, ale zawsze dobrze mieć coś oryginalnego pod ręką |
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla siebie
Chciałabym dostać lustrzankę, aby realizować swoją pasję.
Jakąś dobrą książkę, żebym mogła do neij wracac pięćdziesiąt razy. Jakiś ładny ciuch, aby poczuć się ładnie. Kurs gry na gitarze. A ogólnie to lubię niespodzianki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

takie praktyczne, klasyczne i przez to b.ladne
Osobiście bardzo mnie to boli...