Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-03, 08:40   #241
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość

mój tylko wie że sobie czytam forum dla kobiet i o kobietach..
ale nie chciałoby mu sie wnikać jakie to forum i co, więc mam luzik
Mój czasem zagląda mi przez ramię i wiem,że jest ciekawy

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 08:42   #242
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p

dzie dobry

a mi jakoś średnio. przydałaby mi się praca ale nie chce iść znowu na promocje ;/ muszę coś pomyśleć.
po za tym mam sterte prasowania i bardzo mi sie dziś nie chce nic. macie jakiś sposób na lenia?
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 08:43   #243
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość
dzie dobry

a mi jakoś średnio. przydałaby mi się praca ale nie chce iść znowu na promocje ;/ muszę coś pomyśleć.
po za tym mam sterte prasowania i bardzo mi sie dziś nie chce nic. macie jakiś sposób na lenia?
Ja ledwo żyję bo nie spałam pierwsze pół nocy wiadomo dlaczego a drugie pół nocy przez burzę.

Stary 2009-08-03, 08:45   #244
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzi25 Pokaż wiadomość
Dziewczyny miałyscie kiedyś taką sytuację, że Wasi TŻ przeczytali to forum i wasze wpisy?

Ja to mam lęki..raczej wolałabym żeby mój TŻ nie wiedział o czym Wam opowiadam
Mój wie, nawet zna mój nick i niektóre dziewczyny z moich opowieści Zawsze się pyta co tam u Insane, Biski, Aelitki, Justyny, najfajniejszej i elizki - tak sobie zapamiętał

Bry wszystkim w tym deszczowym dniu
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 08:52   #245
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

a mój też wie wczoraj mu mówiłam że się dziewczyna znowu na wątku zaręczyła i ma pierścionek z wkruka i takie różne ale on nie wnika chyba wcale. Ja mu opowiadam jak wyglądały jakieś zaręczyny i różne hostorie wątkowe.
Stary 2009-08-03, 08:59   #246
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
a mój też wie wczoraj mu mówiłam że się dziewczyna znowu na wątku zaręczyła i ma pierścionek z wkruka i takie różne ale on nie wnika chyba wcale. Ja mu opowiadam jak wyglądały jakieś zaręczyny i różne hostorie wątkowe.
Ja tak samo, słucha z zainteresowaniem
Stary 2009-08-03, 09:01   #247
polka764
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Mój wie, nawet zna mój nick i niektóre dziewczyny z moich opowieści Zawsze się pyta co tam u Insane, Biski, Aelitki, Justyny, najfajniejszej i elizki - tak sobie zapamiętał

a ja to już mu nie wpadłam w oko, że o mnie nie pyta
och deszcz we wrocku? pewnie do mnie też dojdzie

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 09:03   #248
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
a ja to już mu nie wpadłam w oko, że o mnie nie pyta
och deszcz we wrocku? pewnie do mnie też dojdzie
Chyba się za rzadko udzielasz
Cały ranek lało, a teraz we wro wyjszło słonko, chyba będzie ładna pogoda
Stary 2009-08-03, 09:04   #249
carmelova
Zakorzenienie

dzień dobry
Mój wie, że czytam wizaż i że się udzilam/udzielałam na różnych wątkach mineralno-dietowych. Wie też, że podczytuję wątki zaręczynowe, ale dlatego, że na jednym z nich odkryłam, że pisze dziewczyna mojego kolegi (której osobiście nie znam, ale on mi pokazywał pierścionek, był robiony na zamówienie i to na pewno ona . No i mój TŻ myśli, że ją inwigiluję chociaż ona juz dawno się nie udziela ;-)
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 09:09   #250
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

A co do tego żelu do masażu durex play-REWELACJA

Dziś jedziemy z moim TŻ kupić pelowymiarową butle

Stary 2009-08-03, 09:25   #251
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

dzien dobry wszystkim

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 09:26   #252
onlythebest
Raczkowanie

Hej dziewczynki
Podczytywałam Was cąły weekend ale jakoś nie miałam weny do pisania.

Przede wszystkim MaleńkaMi gratuluję zaręczyn ..bardzo ładnie to TŻ przygotował..płatki róż, świece bardzo bym tak chciała ale mój to nie-romantyk więc chyba nie mam się co spodziewac. A wogóle wczoraj byliśmy sobie nad wodą leżeliśmy i tak mnie naszło na rozmowę o ślubku i się pytam czy kiedyś go weźmiemy to on że oczywiście że tak, choc on juz się czue jak mój mąż. No to dalej drąże ale tak na śmiesznie (broń Boże poważna rozmowa) kiedy pierdzionek dostanę? A on że "No trzeba będzie Myszce jakiś ładny kupic", a ja :"Jak to trzeba. Jak nie chcesz to przecież nie musisz". A on: "Ale Myszka chce" a ja że "No tak chcę, ale jeśli i Ty tego chcesz"., a on że jak się kogoś kocha to robi się dla niego wszystko nawet jak nie zawsze się chce, no a ja na to że właściwie to nie chodzi o biżuterię tylko o deklarację, a on że już dawno się zadeklarował że chce byc ze mną do końca i to będzie tylko formalnośc. Ech... No i się troche podłamałam...że nigdy mi się sie oświadczy tak sam z siebie...no ale w sumie to jedyny taki większy minus jego, bo tak to jest dla mnie poprostu przedobry.

Tż wie co to Wizaż i wie że jestem uzależniona ale powiem Wam że często sam mówi żebym przeczytała opinie na Wizażu zanim cos kupimy, zwłaszcza kosmetycznego. Ale o tym wątku nie wie

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 09:29   #253
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Przede wszystkim GRATULUJĘ Mi Piękne zaręczyny

Co do tej szyby,to już widziałam wczoraj,że się troszkę to powiększyło,także szybko trzeba coś z tym zrobić.Dowiem się o to zgrzewanie na ciepło.

To co pisałyście o weselach na ile osób... ja bym wolała mniejsze...ode mnie byłoby 40-50 osób. Ale mój TŻ ma wielką rodzinę,z tradycjami...Mają takie zloty nawet co 3 lata,że cała rodzina się zjeżdża i wszyscy mają stały kontakt... Jak jeszcze dodam, że wielu z nich ma na nazwisko Buzek to dopiszcie sobie, z kim mój TŻ jest spokrewniony... Ale nie chcę gadać na tematy polityczne, bo rodzina to jedno, a polityka to drugie...

Tak więc wesele pewnie na jakieś 150 osób,jak nie więcej...

Sanrioo cieszę się,że jesteś uświadomiona i właściwie ostanikowana Jaki masz rozmiar po uświadomieniu?

Dzi25 jakbym ja znalazła taki filmik u mojego TŻta to miałby taką chaję,że nie wiedziałby jak się nazywa... Jeszcze mogę zrozumieć oglądanie jakiś obcych kobiet... to normalne,że faceci lubią popatrzeć na kobiece ciałka. Ale trzymać filmik swojej byłej?? Ja bym sobie wymyślała,że jak jest ze mna to mysli o niej

Ech w ogóle mam doła od wczoraj...
Nie dość,że mam już po dziurki w nosie ciągłego wożenia wszystkich...to jeszcze kolega mojego TŻta uznał wczoraj,że jestem fajnym prywatnym szoferem i czy mogłabym ich zawieźć na imprezę do Ostravy ( w Czechach)... eeeee... ja sobie mogę wozić mojego faceta,bo on nie ma prawka. A inni jak chcą sobie gdzieś jechać to niech nie piją i sami się wożą. A tak,to co gdzieś jedziemy to oni wszyscy piją,a ja muszę jeździć. To nie to,że ja musze koniecznie pić,ale wnerwia mnie takie wykorzystywanie mnie. Już sobie nie pozwolę.

I jeszcze do tego ten kolega TŻta powiedział mi,że mój TŻ świata poza mna nie widzi i udaje przy mnie innego,bo chce być lepszy,żebym z nim była. To mnie dobiło. Chyba muszę przez to rozumieć,że jak mi kiedyś kłamał, to tylko dlatego,żebym go nie rzuciła??A może to było dla mojego dobra? Głupota...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 09:34   #254
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Sanrioo cieszę się,że jesteś uświadomiona i właściwie ostanikowana Jaki masz rozmiar po uświadomieniu?
a no jestem tzn na początku nosiłam 34DD potem zeszłam do 32E następnie do 30FF i już powoli daje radę z 28G ale ostatnio przytyłam i 30FF jest super. aktualnie muszę się pozbyć arabelki mojej ukochanej 32E bo na mnie wisi w obwodzie i miski za male. a strój kupiłam 32E bo 30FF było w misce przymaławe. a 32E jest dobre mam troche luzu i czuje sie dobrze w nim tylko moze troszke smiesznie lezy ale lepszy ten niz moj stary stroj
Stary 2009-08-03, 09:52   #255
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

Cytat:

Dzi25 jakbym ja znalazła taki filmik u mojego TŻta to miałby taką chaję,że nie wiedziałby jak się nazywa... Jeszcze mogę zrozumieć oglądanie jakiś obcych kobiet... to normalne,że faceci lubią popatrzeć na kobiece ciałka. Ale trzymać filmik swojej byłej?? Ja bym sobie wymyślała,że jak jest ze mna to mysli o niej

.
Heh ja dostałam drgawek, ciężkich potów a później odchorowałam to wogóle. Pozostaje mi tylko uwierzyć,że to było po prostu przeoczenie z jego strony bo zależy mi na nim.
Ale od tamtej pory stałam się bardzo uwrażliwiona i podejrzliwa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 09:54   #256
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

tak piszecie o tych rozmiarach stanikowych ze az sie zaraz pomierze...ide szukac watku wizazowego na ten temat
Stary 2009-08-03, 09:58   #257
6paula9
Zadomowienie

GG do 6paula9

justynko ale zazdroszcze ze wy tak mozecie sobie pogadac o datach itp super ze sie wam tak uklada oby tak dalej
a co do gilli to ja narazie mam dosc narazie po ostatnim hehe

[Motylku oni tak maja z tymi samochodami nieprzejmuj sie tak kup mu jakas rzecz do autka np jakies pokrowce tak w ramach zadosc uczynienia napewno nie bedzie zly ja przytarlam samochod Tesciow i tez niedali mi zaplacic za polerke a strasznie mi bylo glupio odtego czasu mam stresa jak jade cudzym samochodem a zwlaszca TZ-ta

Cytat:
Zazdroszcze
Moj Tż jak już kiedyś bardzo neutralnie rozmawialiśmy o weselu to on chce mieć wieeelkie i huczne.

Ja to jestem fanką skromnego, najlepiej samego cywilnego z obiadem w restauracji po
u mnie jest tak samo ja tez chce skromne i bez poprawin ale niestety TZ na odwrot

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
poka poka!!!
a co do pracy, to pewnie tylko tak straszą, spokojnie

dzisiaj będę piec muffiny czekoladowo-wiśniowe Nigelli

a wczoraj tak intensywnie grałam w kręgle do północy, że aż @ dostałam :P
poprosze o pszepis!!! a to kreglarka z Ciebie hehe

Cytat:
Napisane przez malenkaMi Pokaż wiadomość
Witam Was w nowym wątku...

Muszę Wam coś powiedzieć....:ehem :

Jestem od 30 lipca narzeczoną.. !!!!
[/QUOTE]
GRATULUJE super zareczyny bardzo mi sie podobaly i o takich wlasnie marze moze faktycznie to dobry znak dla tegj czesci

Dzi25 z tym filmikiem niezla faza ja bym chyba zabila ale wydaje mi sie ze jakos sensownie wybrnol z sytuacji i mam nadzieje ze szczerze mowil
a co do tematu zeli to ja tych wszystkich rozgrzewajaco-pobudzajaco-orgazmicznych nie uzywam bo boje sie ze podraznia ale za to dobry jest zwykly zel do USG i niema prawa podraznic
pierscionki przecudne ja uwielbiam biale zloto wczoraj ogladalam na wystawie w aparcie TZ tez rzucil okiem ale wcale go nie zaciagalam poprostu przechodzac zerkalam wole na ten drazliwy temat nie wchodzic

6paula9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 09:59   #258
butterfly20
Zakorzenienie

Arrakis już 2 razy wklejałam,ale jeszcze raz wkleję.
Pomierz się ściśle pod biustem ,a w biuście tak luźniej.I poczytaj o tym na tej stronce. Po lewej stronie masz ten przelicznik. Pamiętaj,że inna jest rozmiarówka UK a inna Pl.

http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

Stary 2009-08-03, 10:03   #259
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Arrakis już 2 razy wklejałam,ale jeszcze raz wkleję.
Pomierz się ściśle pod biustem ,a w biuście tak luźniej.I poczytaj o tym na tej stronce. Po lewej stronie masz ten przelicznik. Pamiętaj,że inna jest rozmiarówka UK a inna Pl.

http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
dzieki

ale sie nie pomierze, bo mi gdzies miarki poginely ale jak znajde to skorzystam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-03, 10:13   #260
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
ja marzę o 10 czerwca 2011, ale już za późno na pewno
10 czerwca? to piątek.. wiem bo my bierzemy 11 czerwca

Cytat:
Napisane przez malenkaMi Pokaż wiadomość
A więc tak..

W czwartek 30 mieliśmy 6 rocznice bycia ze sobą na poważnie..Pisałam juz o tym w poprzednim wątku pytając Was co moge dać TŻ na rocznicę...
Wymyśliłam że pojedziemy do kina na Harrego Pottera, oboje bardzo lubimy.. I zarezerwowałam bilety na 11...był bardzo zdenerwowany od rana ..mówił ze się nie wyspał, ze zmęczony..nic nie jadł..taki biedny chodził...blady.. No i jak wracaliśmy to mi powiedział ze ma dla mnie niespodziankę i mnie zabiera do siebie do domu...Zdziwiłam sie troche ze do domu, ..wiec tym bardziej nic nie przypuszczałam...Przyjeżd żam, wchodzę do jego pokoju a tam półmrok, setki świec, płatków róż.. Oczywiscie stolik, obiadokolacja przy swiecach..romantyczna muzyka..W sumie coś mnie tknęło że może TO dziś, ale juz mi dał prezent na rocznice - wycieczke do krynicy w przyszłym tygodniu..wiec nie myslałam ze cos jeszcze dla mnie szykuje..Zjedliśmy..I on wstał ze niby idzie do ubikacji..przyszedł i zmienił piosenkę na "Dance me to the end of love" Cohena.. i powiedział ze dzisiaj taki szczególny dzien i to nasza ulubiona piosenka...wiec myslałam ze mnie chce do tanca poprosuic... Wstałam z krzesła a on buch na kolana...Wyjmuje pudełeczko z pierscionkiem i mnie prosi czybym nie zechciała zostac jego żoną... Ja się oczywiscie poryczałam..) No i ogólnie bardzo miło było...Wieczorem jeszcze pojechalismy do moich rodziców im oznajmic...No to tez bardzo sie ucieszyli.. A rodzice Tż już dawno byli wtajemniczeni...
Także jestem bardzo szczęśliwa...

Tutaj link do pierścionka, zdjęcia w realu mam narazie na aparacie...

http://wkruk.pl/sklep/bizuteria/show...komplet=1_sort

przecudowne zaręczyny. aż mi się łezka zakręciła bo praktycznie tak samo jak u mnie wieeeelkie gratulacje!

Cytat:
Dziś zamierzam zapomnieć o tym chociaż na chwile gdyż dostałam darmową próbkę Durex play (żel do masażu i nawilżający..)i zamierzamy go wypróbować.
bez tego ani rusz z tyc wszystkich ten jest najlepszy jak dla nas

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
My go używamy tylko przy seksie analnym.
anal? o nie!

Cytat:
Mój czasem zagląda mi przez ramię i wiem,że jest ciekawy
mój wie o wątku często mu coś opowiadam, nawet mówiłam mu o tym jak ktoś specjalnie nas "pozgłaszał" i niektórzy co sądzą że my tu wymuszamy itd i się wkurzył nie mniej niż my powiedział że jak z zamieszkamy to pierwsze co będzie musiał zrobić to kupić laptopa żebym pisała z koleżnkami

Cytat:
Mój wie, nawet zna mój nick i niektóre dziewczyny z moich opowieści. Zawsze się pyta co tam u Insane, Biski, Aelitki, Justyny, najfajniejszej i elizki - tak sobie zapamiętał
o czuję się wyróżniona mój też już pamięta nicki

dzień dobry

pourywało mi parę cytatów. ale z tego co zapamiątałam to Paula czy Ty widziałaś te figurki na torcie? bo mi nie chodziło o pyszność a więc tortu jeszcze nie szukam

ledwo żyję,jestem tak niewyspana. w sobotę mało spałam bo mi tż chrapał wczoraj późno wróciłam i burze przez cała noc to nie spałam też.

byliśmy wczoraj nad jeziorkiem...niby się opalać..oczywiście słońce mnie nie wzięło

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Motylku u nas z samochodem jest podobnie... na każdej imprezie mój tż nie pije bo nie mamy kierowcy..ale jak ktoś coś chce to sobie o nas przypomina..ale nigdy nie zaproponuje żeby to mój tż wreszcie miał odpoczynek..tylko jako kierowca.
wiem że jak ja bym prawko zrobiła to by było dopiero.. z racji tego że nie pije przeważnie..

poza tym mam ostatnio jakieś straaaaszne lęki,,,boję się jechać więcej niż z 70/h i boję się jeździć z kimś innym niż z tż-em bo jemu mogę powiedzieć żeby zwolnił.. chociaż kiedyś na kumpla się wydarłam..

co do tego co kolega powiedział to może on jest zazdrosny o Ciebie? że to Twój tż ma Ciebie a nie np on.
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 10:19   #261
6paula9
Zadomowienie

GG do 6paula9

Cytat:
Dziewczyny miałyscie kiedyś taką sytuację, że Wasi TŻ przeczytali to forum i wasze wpisy?

Ja to mam lęki..raczej wolałabym żeby mój TŻ nie wiedział o czym Wam opowiadam
oj moj to namietnie mi zaglada przez ramie ale on mysli ze pisze na stronie zazdroszczezareczonym.pl: hahaha: sam tak sobie ubzdural
Cytat:
deszcowym??? w swietokrzyskim slonecznie rano pogrzmialo i poszlo dalej bez deszcu ale pewnie wieczorem przyjdzie

Cytat:
Napisane przez onlythebest Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Podczytywałam Was cąły weekend ale jakoś nie miałam weny do pisania.

Przede wszystkim MaleńkaMi gratuluję zaręczyn ..bardzo ładnie to TŻ przygotował..płatki róż, świece bardzo bym tak chciała ale mój to nie-romantyk więc chyba nie mam się co spodziewac. A wogóle wczoraj byliśmy sobie nad wodą leżeliśmy i tak mnie naszło na rozmowę o ślubku i się pytam czy kiedyś go weźmiemy to on że oczywiście że tak, choc on juz się czue jak mój mąż. No to dalej drąże ale tak na śmiesznie (broń Boże poważna rozmowa) kiedy pierdzionek dostanę? A on że "No trzeba będzie Myszce jakiś ładny kupic", a ja :"Jak to trzeba. Jak nie chcesz to przecież nie musisz". A on: "Ale Myszka chce" a ja że "No tak chcę, ale jeśli i Ty tego chcesz"., a on że jak się kogoś kocha to robi się dla niego wszystko nawet jak nie zawsze się chce, no a ja na to że właściwie to nie chodzi o biżuterię tylko o deklarację, a on że już dawno się zadeklarował że chce byc ze mną do końca i to będzie tylko formalnośc. Ech... No i się troche podłamałam...że nigdy mi się sie oświadczy tak sam z siebie...no ale w sumie to jedyny taki większy minus jego, bo tak to jest dla mnie poprostu przedobry.
oj oni jak cos palna nieraz to z grubej rury jakis slownik wyrazen TZ-owych by sie przydalbo po tem jest afera ze "nie to mialem na mysli" albo "zle mnie zrozumialas"

Cytat:
Ech w ogóle mam doła od wczoraj...
Nie dość,że mam już po dziurki w nosie ciągłego wożenia wszystkich...to jeszcze kolega mojego TŻta uznał wczoraj,że jestem fajnym prywatnym szoferem i czy mogłabym ich zawieźć na imprezę do Ostravy ( w Czechach)... eeeee... ja sobie mogę wozić mojego faceta,bo on nie ma prawka. A inni jak chcą sobie gdzieś jechać to niech nie piją i sami się wożą. A tak,to co gdzieś jedziemy to oni wszyscy piją,a ja muszę jeździć. To nie to,że ja musze koniecznie pić,ale wnerwia mnie takie wykorzystywanie mnie. Już sobie nie pozwolę.

I jeszcze do tego ten kolega TŻta powiedział mi,że mój TŻ świata poza mna nie widzi i udaje przy mnie innego,bo chce być lepszy,żebym z nim była. To mnie dobiło. Chyba muszę przez to rozumieć,że jak mi kiedyś kłamał, to tylko dlatego,żebym go nie rzuciła??A może to było dla mojego dobra? Głupota...
Kolega mojego TZ kiedys wypalil ze znalazl sobie swietna kure domowa bo ja lubie gotowac i nawet jak jest gril to ja operuje przy potrawach na nim i tak mnie to zabolalo ze wygarnelam typkowi
a co do tego ze Twoj TZ sie inaczej zachowuje przy Tobie niz przy kumplach to chyba normalne bo szczerze jakby moj mial sie na mnie rzucac i bic dla zabawy lub wyzywac dla zartow to niebyloby fajnie moeze chodzi mu o to ze przy Tobie TZ jest spokojniejszy???albo kolega sie zle wyrazil i mial co innego na mysli

Cytat:
a no jestem tzn na początku nosiłam 34DD potem zeszłam do 32E następnie do 30FF i już powoli daje radę z 28G ale ostatnio przytyłam i 30FF jest super. aktualnie muszę się pozbyć arabelki mojej ukochanej 32E bo na mnie wisi w obwodzie i miski za male. a strój kupiłam 32E bo 30FF było w misce przymaławe. a 32E jest dobre mam troche luzu i czuje sie dobrze w nim tylko moze troszke smiesznie lezy ale lepszy ten niz moj stary stroj
gdzie Ty takie rozmiary wynajdujesz???u mnie sa same babcine:rycze:

Stary 2009-08-03, 10:19   #262
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

elizka 70km/h no cos ty...toz to slimacze tempo jest
Stary 2009-08-03, 10:22   #263
elizka773
Wtajemniczenie

a tak wogóle to muszę się pochwalić bo stała się rzecz niemożliwa. może pojedziemy w ostatni weekend nad jeziorko (wiem że to nic z waszymi wypadami ale jednak w naszym przypadku zawsze coś)
ale to też MOżE.
po 1. nie wiadomo jak z wolnym u mnie i u niego
po 2. kasa,kasa,kasa

i pytaliśmy znajomych jak co roku czy się wybiorą jak co roku. ale wiadomo jaka odpowiedź była a w to już wszystko mam...tacy znajomi...jak coś trzeba
Stary 2009-08-03, 10:23   #264
kaska87
Zakorzenienie

cześć, ale upał u mnie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-03, 10:25   #265
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

paula kupuje w internecie zazwyczaj i mi przysyłają
Stary 2009-08-03, 10:25   #266
6paula9
Zadomowienie

GG do 6paula9

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
Paula czy Ty widziałaś te figurki na torcie? bo mi nie chodziło o pyszność a więc tortu jeszcze nie szukam
znajdo go jeszcze raz bo sie nie przygladalam w miniaturce obejrzalam i stwierdzilam ze smakowicie wyglada

Stary 2009-08-03, 10:28   #267
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
elizka 70km/h no cos ty...toz to slimacze tempo jest
wiem że slimacze ale nic nie poradzę..

ostatnio dzień w dzień miałam koszmary. i mam lęki.

nie to że 70 km/h cały czas ale nienawidzę bliskiego podjeżdzania.. bo nie wiem jak inni będą reagować. jak jeżdzę i patrzę co niektórzy robią to mam ochotę ich dogonić i powiedzieć do słuchu bo aż mnie nerwy ponoszą.

np przedwczoraj idiota prawie w nas zawalił i jeszcze trąbił... dodam że to była jego wina coś na skrzyżowaniu

wczoraj zawalisty golf dowalił nieźle... jechał z malutkim dzieckiem...120 conajmniej..zaczął każdego wyprzedzać i jechał po przeciwnym pasie ruchu zbliżając się do zakrętu,baaaardzo ostrego i nie było widać czy coś jedzie,oczywiście jechało! i ledwo zjechał a my wszyscy musieliśmy hamować prawie po poboczach i karambol by był jak nic,

i gdzie tu rozum? i jak się nie bać jeździć..

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-08-03 o 10:30
Stary 2009-08-03, 10:36   #268
6paula9
Zadomowienie

GG do 6paula9

o kurcze taki troche niemily dla Pana mlodego ten tort hehe nie zaowazylam wczesniej a zreszta to tort rozwodowy teraz na nazwe zerknelam hehe

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
paula kupuje w internecie zazwyczaj i mi przysyłają
jak mozesz to podeslij na priv skad zamawiasz
Siostra mojego Tz-ta przypomniala mi o dniu chlopaka bo niby wrzesien juz niedlugo a u nas sie tak przyjelo od liceum ze je obchodzimy wiec trzeba by sie zastanowic co tu kupic pomyslow brak moze cos doradzicie???

Stary 2009-08-03, 10:38   #269
butterfly20
Zakorzenienie

Elizka on nie jest zazdrosny o mnie... tzn.może być ogólnie zazdrosny o to,że TŻ znalazł normalniejszą dziewczynę. Naprawdę ja duzo przebywam z facetami i zawsze się nasłucham,jak ciężko teraz znaleźć fajną dziewczynę,bo większość pozajmowana, a ta reszta to w większości "lambadziary" (nie pytajcie mnie dokładnie o co chodzi z tą nazwą).

Paula na pewno przy mnie jest spokojniejszy,chociaż on ogólnie jest dość spokojny.Niestety niegdyś okłamywał mnie,że idzie spać,a w tym czasie widywał się z kolegami... raz efektem tego było to,że wsiadł do samochodu po spożyciu pewnych środków odurzających i...złapała go policja...Tak się wydało,że łaził gdzieś nie mówiąc mi o tym.
To mu strasznie dało w kość...i faktycznie od tamtej pory się zmienił.Nie wiem czy to o to chodziło temu koledze,ale to chyba dobrze,że mój M. wydoroślał?Ci koledzy... niektórych to bym Jeden (wolny) wczoraj jak mówił o tym,żebym ich zawiozła do tej Ostravy to powiedział,że to do night clubu. On jest wolny to może sobie tak gadać. A inni kolesie z ich paczki,co mają dziewczyny?Nigdy by nie pomyśleli o takim wyjeździe,bo wiedzieliby,że nie podobałoby się to ich dziewczynom. Poza tym Ci wolni koledzy ciągle tylko podrywają panienki. Wystarczy im pójść gdzieś do sklepu a już wracają z numerem jakiejś dziewczyny. Sądzę,że mają głupi sposób myślenia i zły wpływ na tych zajętych z ekipy...

Paula a skąd ty jesteś?Jak masz bliżej do jakiegoś większego miasta,to możesz się wybrać na zakupy stanikowe.Jestem gotowa wyszukać Ci nazwy sklepów z danego miasta.

Hajja Hawwa uważaj z tym analem. To tak można okazyjnie ja się lubi. Jednak duzo słyszałam o dziewczynach,które przez częste praktykowanie tego mialy problemy z hemoroidami i nie trzymał im zwieracz... Konsekwencje może sama sobie wyobraź

Stary 2009-08-03, 10:38   #270
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć, ale upał u mnie
a u mnie deszcz!

Dzień dobry

Ja mam wolny poranek, dopiero popołudniu idę do pracy.
Elizka rozumiem radośc z powodu weekendu wyjazdowego, my może też wybierzemy sie teraz chociaż na 2 dni i ja już się cieszę strasznie!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości