![]() |
#241 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
Cytat:
![]()
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnic gotowych na wszystko wydanie VI - oby obfitujące w wiadomo co ;p
dzie dobry
![]() a mi jakoś średnio. przydałaby mi się praca ale nie chce iść znowu na promocje ;/ muszę coś pomyśleć. po za tym mam sterte prasowania i bardzo mi sie dziś nie chce nic. macie jakiś sposób na lenia? |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bry wszystkim w tym deszczowym dniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
a mój też wie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() och deszcz we wrocku? pewnie do mnie też dojdzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Mój wie, że czytam wizaż i że się udzilam/udzielałam na różnych wątkach mineralno-dietowych. Wie też, że podczytuję wątki zaręczynowe, ale dlatego, że na jednym z nich odkryłam, że pisze dziewczyna mojego kolegi (której osobiście nie znam, ale on mi pokazywał pierścionek, był robiony na zamówienie i to na pewno ona ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
A co do tego żelu do masażu durex play-REWELACJA
![]() Dziś jedziemy z moim TŻ kupić pelowymiarową butle ![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
![]()
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
![]() Podczytywałam Was cąły weekend ale jakoś nie miałam weny do pisania. Przede wszystkim MaleńkaMi gratuluję zaręczyn ![]() ![]() ![]() Tż wie co to Wizaż i wie że jestem uzależniona ![]() ![]()
#253 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Przede wszystkim GRATULUJĘ Mi ![]() ![]() Co do tej szyby,to już widziałam wczoraj,że się troszkę to powiększyło,także szybko trzeba coś z tym zrobić.Dowiem się o to zgrzewanie na ciepło. To co pisałyście o weselach na ile osób... ja bym wolała mniejsze...ode mnie byłoby 40-50 osób. Ale mój TŻ ma wielką rodzinę,z tradycjami...Mają takie zloty nawet co 3 lata,że cała rodzina się zjeżdża i wszyscy mają stały kontakt... Jak jeszcze dodam, że wielu z nich ma na nazwisko Buzek to dopiszcie sobie, z kim mój TŻ jest spokrewniony... Ale nie chcę gadać na tematy polityczne, bo rodzina to jedno, a polityka to drugie... Tak więc wesele pewnie na jakieś 150 osób,jak nie więcej... Sanrioo cieszę się,że jesteś uświadomiona i właściwie ostanikowana ![]() Dzi25 jakbym ja znalazła taki filmik u mojego TŻta to miałby taką chaję,że nie wiedziałby jak się nazywa... Jeszcze mogę zrozumieć oglądanie jakiś obcych kobiet... to normalne,że faceci lubią popatrzeć na kobiece ciałka. Ale trzymać filmik swojej byłej?? Ja bym sobie wymyślała,że jak jest ze mna to mysli o niej ![]() Ech w ogóle mam doła od wczoraj... Nie dość,że mam już po dziurki w nosie ciągłego wożenia wszystkich...to jeszcze kolega mojego TŻta uznał wczoraj,że jestem fajnym prywatnym szoferem i czy mogłabym ich zawieźć na imprezę do Ostravy ( w Czechach)... eeeee... ja sobie mogę wozić mojego faceta,bo on nie ma prawka. A inni jak chcą sobie gdzieś jechać to niech nie piją i sami się wożą. A tak,to co gdzieś jedziemy to oni wszyscy piją,a ja muszę jeździć. To nie to,że ja musze koniecznie pić,ale wnerwia mnie takie wykorzystywanie mnie. Już sobie nie pozwolę. I jeszcze do tego ten kolega TŻta powiedział mi,że mój TŻ świata poza mna nie widzi i udaje przy mnie innego,bo chce być lepszy,żebym z nim była. To mnie dobiło. Chyba muszę przez to rozumieć,że jak mi kiedyś kłamał, to tylko dlatego,żebym go nie rzuciła??A może to było dla mojego dobra? Głupota...
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale od tamtej pory stałam się bardzo uwrażliwiona i podejrzliwa ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
tak piszecie o tych rozmiarach stanikowych ze az sie zaraz pomierze...ide szukac watku wizazowego na ten temat
![]()
![]() |
#257 | |||
Zadomowienie
|
justynko ale zazdroszcze ze wy tak mozecie sobie pogadac o datach itp
![]() ![]() a co do gilli to ja narazie mam dosc narazie po ostatnim hehe [Motylku oni tak maja z tymi samochodami nieprzejmuj sie tak ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
GRATULUJE ![]() ![]() ![]() Dzi25 z tym filmikiem niezla faza ja bym chyba zabila ![]() ![]() a co do tematu zeli to ja tych wszystkich rozgrzewajaco-pobudzajaco-orgazmicznych nie uzywam bo boje sie ze podraznia ale za to dobry jest zwykly zel do USG i niema prawa podraznic ![]() pierscionki przecudne ja uwielbiam biale zloto ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
Arrakis już 2 razy wklejałam,ale jeszcze raz wkleję.
Pomierz się ściśle pod biustem ,a w biuście tak luźniej.I poczytaj o tym na tej stronce. Po lewej stronie masz ten przelicznik. Pamiętaj,że inna jest rozmiarówka UK a inna Pl. http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sie nie pomierze, bo mi gdzies miarki poginely ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |||
Wtajemniczenie
|
10 czerwca? to piątek..
![]() ![]() Cytat:
przecudowne zaręczyny. aż mi się łezka zakręciła bo praktycznie tak samo jak u mnie ![]() ![]() Cytat:
![]() anal? ![]() mój wie o wątku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() pourywało mi parę cytatów. ale z tego co zapamiątałam to Paula czy Ty widziałaś te figurki na torcie? bo mi nie chodziło o pyszność ![]() ledwo żyję,jestem tak niewyspana. w sobotę mało spałam bo mi tż chrapał ![]() byliśmy wczoraj nad jeziorkiem...niby się opalać..oczywiście słońce mnie nie wzięło ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Motylku u nas z samochodem jest podobnie... na każdej imprezie mój tż nie pije bo nie mamy kierowcy..ale jak ktoś coś chce to sobie o nas przypomina..ale nigdy nie zaproponuje żeby to mój tż wreszcie miał odpoczynek..tylko jako kierowca. wiem że jak ja bym prawko zrobiła to by było dopiero.. z racji tego że nie pije przeważnie.. poza tym mam ostatnio jakieś straaaaszne lęki,,,boję się jechać więcej niż z 70/h ![]() ![]() co do tego co kolega powiedział to może on jest zazdrosny o Ciebie? że to Twój tż ma Ciebie a nie np on. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() deszcowym??? w swietokrzyskim slonecznie rano pogrzmialo i poszlo dalej bez deszcu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do tego ze Twoj TZ sie inaczej zachowuje przy Tobie niz przy kumplach to chyba normalne bo szczerze jakby moj mial sie na mnie rzucac i bic dla zabawy lub wyzywac dla zartow to niebyloby fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
elizka 70km/h no cos ty...toz to slimacze tempo jest
![]()
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
a tak wogóle to muszę się pochwalić bo stała się rzecz niemożliwa. może pojedziemy w ostatni weekend nad jeziorko (wiem że to nic z waszymi wypadami ale jednak w naszym przypadku zawsze coś)
ale to też MOżE. po 1. nie wiadomo jak z wolnym u mnie i u niego po 2. kasa,kasa,kasa i pytaliśmy znajomych jak co roku czy się wybiorą jak co roku. ale wiadomo jaka odpowiedź była ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
cześć, ale upał u mnie
![]() ![]()
#265 |
Zakorzenienie
|
paula kupuje w internecie zazwyczaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#267 |
Wtajemniczenie
|
wiem że slimacze ale nic nie poradzę..
ostatnio dzień w dzień miałam koszmary. i mam lęki. nie to że 70 km/h cały czas ale nienawidzę bliskiego podjeżdzania.. bo nie wiem jak inni będą reagować. jak jeżdzę i patrzę co niektórzy robią to mam ochotę ich dogonić i powiedzieć do słuchu bo aż mnie nerwy ponoszą. np przedwczoraj idiota prawie w nas zawalił i jeszcze trąbił... dodam że to była jego wina coś na skrzyżowaniu wczoraj zawalisty golf dowalił nieźle... jechał z malutkim dzieckiem...120 conajmniej..zaczął każdego wyprzedzać i jechał po przeciwnym pasie ruchu zbliżając się do zakrętu,baaaardzo ostrego i nie było widać czy coś jedzie,oczywiście jechało! i ledwo zjechał a my wszyscy musieliśmy hamować prawie po poboczach i karambol by był jak nic, i gdzie tu rozum? i jak się nie bać jeździć.. Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-08-03 o 10:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
o kurcze taki troche niemily dla Pana mlodego ten tort hehe nie zaowazylam wczesniej
![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- jak mozesz to podeslij na priv skad zamawiasz ![]() Siostra mojego Tz-ta przypomniala mi o dniu chlopaka bo niby wrzesien juz niedlugo a u nas sie tak przyjelo od liceum ze je obchodzimy wiec trzeba by sie zastanowic co tu kupic ![]() ![]()
#269 |
Zakorzenienie
|
Elizka on nie jest zazdrosny o mnie... tzn.może być ogólnie zazdrosny o to,że TŻ znalazł normalniejszą dziewczynę. Naprawdę ja duzo przebywam z facetami i zawsze się nasłucham,jak ciężko teraz znaleźć fajną dziewczynę,bo większość pozajmowana, a ta reszta to w większości "lambadziary" (nie pytajcie mnie dokładnie o co chodzi z tą nazwą
![]() Paula na pewno przy mnie jest spokojniejszy,chociaż on ogólnie jest dość spokojny.Niestety niegdyś okłamywał mnie,że idzie spać,a w tym czasie widywał się z kolegami... raz efektem tego było to,że wsiadł do samochodu po spożyciu pewnych środków odurzających i...złapała go policja...Tak się wydało,że łaził gdzieś nie mówiąc mi o tym. To mu strasznie dało w kość...i faktycznie od tamtej pory się zmienił.Nie wiem czy to o to chodziło temu koledze,ale to chyba dobrze,że mój M. wydoroślał?Ci koledzy... niektórych to bym ![]() Paula a skąd ty jesteś?Jak masz bliżej do jakiegoś większego miasta,to możesz się wybrać na zakupy stanikowe.Jestem gotowa wyszukać Ci nazwy sklepów z danego miasta. Hajja Hawwa uważaj z tym analem. To tak można okazyjnie ja się lubi. Jednak duzo słyszałam o dziewczynach,które przez częste praktykowanie tego mialy problemy z hemoroidami i nie trzymał im zwieracz... Konsekwencje może sama sobie wyobraź ![]()
#270 |
Zakorzenienie
|
a u mnie deszcz!
Dzień dobry ![]() Ja mam wolny poranek, dopiero popołudniu idę do pracy. Elizka rozumiem radośc z powodu weekendu wyjazdowego, my może też wybierzemy sie teraz chociaż na 2 dni i ja już się cieszę strasznie!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.