|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część VII! ; )
Cytat:
![]() a może w pracy będę czytać ![]() teraz wzięlam czytam 'Klub mało używanych dziewic', chciałabym poczytac coś innego, ale to wszytsko mam na kompie, a hccę na papierku ooooo nic nie mów o pryszczachna policzku mi wyskoczyl jeden taki wielki i nie wiem co z nim zrobić ![]() Cytat:
teraz też noszę grzywkę choć bardzo żadko (najczęściej ją podpinam do tyłu) to juz mi nic nie wyskakuje jak wcześniej nosiłam tez mi nic nie wyskakiwało, myślę, że wyrosłam, ale problem w tym , że na buzi mi się pojawiają przed okresem albo jak się objem słodyczami Cytat:
![]() miałam jej oddać 31, ale jej na szczęście nie było, tylko, że ja już tych pieniędzy nie mam nie wiem skąd wykombinuje kasiorkę wypłatę dopiero dostanę 12 sierpnia cześć Pysiaki Fiolek juz siedzi w pracy za oknem piekna pogoda, a Fiolek jest myslalmi nad morzem ![]() dostałam @ źle dni policzyłam i ttylko mi sie obsunął 2 dni ![]() a ja myślała, że to już czwarty tydzień
|
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
fiolek i po strachu
Tak jak u mnie ;**Ja wstałam. O masakra. Noc, a Daria nie śpi, powód? - Za chwil przyjeżdżają do mnie na jakieś 2h goście Niewyspana jestem, idę do sklepu po jakieś ciastka do kawy ![]() Dzień Dobry Aniołki ;**
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Bry dzień dziewczyny
![]() Jeden dzień praktycznie na forum mnie nie było, już pewnie zapomniałyście o moim istnieniu A nadrobić was nie sposób, ale się postarałam ![]() Obudziłam się i zajęłam się zrobieniem jajkownicy, manię mam dodawania większej ilości składników niż samych jajek
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
hej;***
też wstałam;d |
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
a dzieńdobry ;d
---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- a nawet chyba już od rana zły ;d pogoda zrabana, to po pierwsze. A po 2 śpię sobie i dzwoni dzwonek do drzwi nie otwieram, bo sobie myśle babcia otworzy. dzwoni drugi raz, kierwa babcia w pracy to lecę z takimi włosami na wszystie strony w koszulce taty i potem położyłam się spać dzwoni telefon. osz !
|
|
#247 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i mój przyjaciel przyszedł z kuzynem, który jest takim totalnym wieśniakiem (bez obrazy dla ludzi mieszkających na wsi, ale rozumiecie o co mi chodzi. ; D. ) no i nas wszystkie wkurzał, popisywał się, myślał że będzie fajny jak będzie pluł co chwile, albo powie np. `Ja nie przeczytałem żadnej książki w tym roku.` `Po mnie przyjeżdża stary ja nie jeżdżę banem.` no i go zjechałam zdeczka ; d. to się później już nie odzywał... Gasz nie lubię takich lapsów. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witam, ale zaraz będę lecieć, bo lecę wyrywać zęba . ; < i będę za nim tęsknić ; D. i się ze mnie w domu śmieją ^^
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Wytłumacz mi... dlaczego będą Ci wyrywać zęba? Bo teraz to ja jestem skonsternowana
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=StupidLamb;13590972]
KMUŻ fajny jest ; )) [QUOTE] wiem w koncu akcja dzieje się w Szczecinie ![]() a ja własnie zjadłam kawałek pysznego torta :d takiiii czekoladowy pyszniutki mmm
Edytowane przez fiolek7317 Czas edycji: 2009-08-05 o 10:33 |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i takiego najmniej potrzebnego mi wyrywają, ale szkoda mi go, bo to zdrowy ząb. ; )
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Dostałabym zawału, albo palpitacji. Nawet jak idę do dentysty na usuwanie kamienia z zębów(mam urojenia, że tworzy mi się co chwila...) to panikuje jak nie do końca zdrowa na psychice, więc wizja wyrywania zdrowego zęba by mnie chyba z pionu zbiła
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
ja niecierpie horrorów
![]() przyjaciólki,normalnie wszyscy chcą oglądac horrory,ale nie ,dzięki mnie ogladaja w kinie komedie romantyczne bo ja na nic innego nie pójde :P hmm ja ogladałam ring (to było okropne), klucz do koszmaru, oko (kilka strasznych scen), egzorcyzmy Emily Rose (oglądałysmy u przyjaciołki z jej starszą siostra gdy nocowałam u niej,a ja ,że mam spóźniony zapłon coś sie stało tak nagle a ja dopiero po kilkunastu sekundach wrzask i łapie kol za ręke sierociniec (ogladałam z koleżanką i jej młodszą siostrą,która ma 9 lat,siedziała przede mną na łóżku,sie wzdrygała przesilenie inni i tyle :P ja jestem ogromną fanką komedii romantycznych ![]() edit:taka pogoda a ja mam dzisiaj jazde (na koniu,żeby nie było,żę nie powiedziałam :P) :/
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-08-05 o 10:42 |
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze no, pochmurno jest. A ja chciałabym bluzkę na krótki rękaw ubrać. No i w końcu na zakupy jadę ! ;D ;*
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przed okresem zawsze mi coś wyskakuje ![]() Ja wiem, że nie mogę pożyczać. Jak dostanę pieniądze, to zaraz wydam. Przez ostatniw 2 tygodnie wydałam coś 400zł albo więcej, a chciałam nowy depilator kupić i mp4 nową. Pieniądze się mnie nie trzymają ![]() Ale stówkę muszę sobie odłożyć, bo widziałam takie ładne botki:P Cytat:
Ale ja to jestem wybredna, a jak ostatnio u koleżanki byłam na trochę, to tak mnie żołądek bolał. A na wycieczkach koleżanki nie chciały ze mną przy stoliki siedzieć, bo komentowałam, co jest do jedzenia, a jadłam tylko na śniadanie chleb z masłem, a na obiad ziemniaki jak były czyste
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam jakąś godzinę do morza Cytat:
)' na podstawie tego dokumentu powstały 'egzocyzmy ER', 'sierociniec' nowy świetny, bardzo mi się podobał, ja miałam kiedyś faze na horrory, ale na szczescie juz mi przeszla
|
|
|
#257 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też. Nienawidzę dentystów ;( Cytat:
A przestan Wisienko, w 'Oku' nic strasznego nie było ;p ;** Ja jem borówki ![]() Goście już pojechali. Już?! Wstałam przez nich o 9 Bo rodzince na kawę z Żagania zachciało się do nas przyjechać [Żagań - Babimost ~ 100km ] . Masakra.---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
'Sierociniec' też mnie nie powalił na kolana ;p
" (...) Pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza, by oddychać. Nie był to wybór – ale konieczność." ♥ ... Daria, 22 lata. Nauczycielka wf i instruktorka fitness ![]() W trakcie mgr z bezpieczeństwa morskiego państwa. Służby mundurowe <3 |
|||
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
no jak nie bylo?! a jak ta laska spojrzała przez wizjer i cos sie nagle pojawiło?!
a co do dentystów...brr to moja zmora.Jakis czas temu chodzilam do dentysty co tydzień przez 2 miechy na plombowanie bodajze 13 zebów.. ![]() mam okropne małe,żeby,nierówne i jeszcze mam szpare miezy przednimi zębami.Życ nie umierać... cośwam pokaze..tylko znajde.. mam! http://www.maxior.pl/film/64555/Samochod to jest'extra' :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#259 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
No ok, to było straszne, ale nic więcej. Dla mnie to był bardziej słaby thriller, niż horror. ;p
Ja nie byłam 8 miesięcy. coś czuję, że jak nie pójdę niedługo, to będę miała straszneeee leczenie ;/ ;p Hahahaha xD Cherry, a co do linka, to ja już kiedyś to widziałam xD ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Aaaa u mnie gorąco, ale pochmurno jakoś. Gotuję się ;o Czuję się trochę jak zupa w granku z pokrywką. Przytłaczają mnie te chmuryy ;O A na zakupy też bym pojechała Tylko skąd pieniądze? <myśli> ;p
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
ja już jakiś czas u dentysty nie byłam.. po tamtych częstych wizytach mam już dosc dentystów na długi czas ^^
no ten link jest mega xD ja prawie bym zawału dostała :P jak odskoczyłam to ino raz :P
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie właśnie ściagam plotkare od 1-11 tomu
czytal ktos to? bo jest jakis tom ale nie wiem który to,pisze Wejscie Carlsów
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, że się nie ma pieniędzy, bo wtedy serce boli, że nie można sobie czegoś kupić (wtedy zawsze jest coś fajnego)ja do 7, ale nie kojarzę takiego podtytułu, tam są raczej typu, wiem, że mnie kochacie, nikt nie robi tego lepiej, chcę tylko wszystkiego itd.
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny sprawdźcie czy możecie oglądac czystką krew
http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/category/153 bo ja nie i niewiem czemu
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#269 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

(

nic nie mów o pryszczach

Tak jak u mnie ;**