|
|
#241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: China Glaze
Cytat:
.Gdzie zakupiłaś ten kolor bo u mnie w hurtowni gdzie maja te lakiery powiedziała ekspedientka,że w Polsce jeszcze nie ma tej kolekcji...
Edytowane przez maggdaa78 Czas edycji: 2009-12-03 o 11:04 |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Jako, że się szerzej zainteresowałam lakierami China Glaze, przeszukiwałam sieć w poszukiwaniu swatch-y i widziałam, że wklejacie jakieś potworki dla śmiechu, więc i ja Wam pokażę
Mam nadzieję, że ich już tu nie było.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrząc na takie zdjęcia, leczę się z obsesji dotyczących pewnych kolorów
Coldold, witamy w wątku
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie popełniam zamówienie na Euro Fashion
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
|
#247 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
to mój na razie jedyny lakier ChG
|
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Napisz, jakie wybrałaś
![]() Choć z drugiej strony czas zacząć pokus unikać
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie pokaż na pazurkach, szukam ładnego przydymionego różu ![]() Tym razem kupiłam oba z kolekcji Operation: Colour, chciałam kupić zestaw sześciu mini lakierów z tej kolekcji, ale ostatecznie ograniczyłam się do dwóch dużych. - Golden Opportunity - Secrect Peri-Wink-Le A wcześniej kupiłam osławiony Who's Wearing What oraz zestaw Buy Two, Get Three z bazą, utwardzaczem i oliwką. Wczoraj użyłam od razu Top Coat-a i muszę powiedzieć, że jeszcze nigdy mi się tak pazurki nie błyszczały, nie wiem jak z utwardzeniem, bo pomalowałam dopiero wczoraj, ale dla samego błysku było warto.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2009-12-10 o 14:35 |
|
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
coldold - to masz ten Fast Forward (utwardzacz), dobry jest?? jak z czasem schnięcia? Daj znać jak wypróbujesz co do trwałosci
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie schnie wcale tak szybko, ale na dwóch warstwach lakieru i wzorku to nic by w 30 sekund nie wyschło. Obejrzałam Brzydulę i w sumie było ok., więc daję mu 20 - 30 minut dokładnego schnięcia. Jest dość elastyczny, bo jak sprawdzałam czy już wysechł to odgniecenia szybko wracały do pierwotnego stanu.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a czy istnieje taki wysuszacz, który w 30 sekund sprawi, że lakier jest suchy? Czytałam dobre opinie o Inglocie. Jakiś czas temu zakupiłam taki w sprayu, którego używa się w salonach kosmetycznych, ale on w ogóle nic nie daje
|
|
#253 |
|
okrutnica jakaś... |
Cold, piękne. Pokażesz?
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tylko przyjdą
Edit: A no i Ty pokaż ten śliczny różyk.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2009-12-11 o 20:39 |
|
|
|
|
#255 |
|
okrutnica jakaś... |
A róż na paznokciach zagości za jakiś czas na razie mam fiolet
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Doszły lakiery, jak poprzednio z gratisem
![]() Z mojego aparatu nie da się zupełnie nic wykrzesać, szlag mnie trafił, bo równie dobrze mogłam sobie w Paint-cie namalować paznokcia i mniej by było zachodu niż z tymi "zdjęciami". Secret Peri-Wink-Le, to ciemny, brudny błękit bez perły i drobinek. Bardzo mi się podoba. Widzę go w towarzystwie czarnej koronki KONAD-a. Golden Opportunity - Lekko zgaszony żółty, ale nie sraczkowaty z małymi drobinkami, nie wyglądają nachalnie.Moje fotki proszę potraktować z wielkim przymrużeniem oka, albo zupełnie zamknijcie oczy ![]() Przy Secret Peri-Wink-Le, bardziej miarodajny jest kolor z paznokcia, w buteleczce wyszedł zbyt neonowo, a na paznokciu troszkę za jasno, ale odcień chyba udało się uchwycić. Moje nieudolne próby walki z PS, bo poparzyłam palucha, proszę zignorować.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. Edytowane przez coldold Czas edycji: 2009-12-14 o 17:56 |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się przywitac na tym watku
własnie zachorowałam na grzybowo-lawendowy Channelesque
|
|
|
|
|
#258 |
|
gamma Orionis
|
Pytanie nietypowe i reanimacyjne, bo widzę że wątek ostatnio podupadł - czy drobinki w Cosmic* mocno drapią?
![]() Co spojrzę na ten lakier, mam ochotę natychmiast zamawiać, ale kiedy dochodzę do opisów w stylu "trzy warstwy nawierzchniowego, żeby paznokcie były gładkie", to mi witki opadają... Miałam kiedyś takiego drapaka, nawet nie pamiętam firmy; w każdym razie naszej współpracy nie wspominam zbyt ciepło. A kolor ciągle kusi. Tak jak i siedem innych... Pomyśleć, że planowałam kupić tylko jednego, przejrzystego beżusia. --- * - lub, w akcie desperacji, w jakimkolwiek lakierze CG z grupy glitter.
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Nie mam żadnego z brokatów ChG, ale też się nad nimi zastanawiam i tak jak Ty mam problem to też wszędzie czytam, że drapią ;p
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio zainteresowałam się lakierami ChG i muszę, absolutnie muszę mieć Strawberry Fields. Ehh, tylko nie mam pojęcia gdzie kupić. W EF tego nie mają, w innych sklepach tez nie widziałam..
|
|
|
|
|
#262 |
|
Organizatorkaaa :)
|
po przeczytaniu tego wątku i innych opinii o CG, popełniłam moje pierwsze zamówienie
![]() lakiery to: Re-Fresh Mint, Something Sweet, Light As Air i Hi-Tek
Edytowane przez Olencjaaa Czas edycji: 2010-03-03 o 09:03 |
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie zamawiałaś?
|
|
|
|
|
#264 |
|
|
wyszukałam fajny sklep
http://www.transdesign.com/ za jeden lakier wliczając koszty wysyłki z USA wyszło mi 14,35zł
|
|
#265 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
fajnie na targach zwykle w promocji jakieś 13.50 ostatnio było ale bida z kolorami
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
|
tutaj mają świetny asortyment
![]() wzięłam jeszcze sobie jeszcze do tego Essie- neo whimsical lakiery wyszły by mi jeszcze taniej gdybym nie wzięła tych utwardzaczy, które podniosły koszty wysyłki
Edytowane przez Olencjaaa Czas edycji: 2010-03-03 o 15:19 |
|
|
|
|
#267 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Po co mi to pokazałaś? |
|
|
|
|
|
#268 |
|
|
za wysyłkę jest 18$ i można wziąć max 9 lakierów czyli wychodzi po 2$ na buteleczkę
(jest ograniczenie odnośnie pojemności, dlatego ja biorąc te utwradzacze mogłam wziąć tylko 8 buteleczek)sama jestem zła na siebie, że znalazłam ten sklep bo już mam ochotę na kolejne zamówienie
|
|
#269 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
ale w sumie wysyłka droga a ceny lakierów niskie wiec
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2010-03-03 o 15:44 |
|
|
|
|
|
#270 |
|
|
nie jest dużo za wysyłkę
i do tego ten asortyment
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.

.Gdzie zakupiłaś ten kolor bo u mnie w hurtowni gdzie maja te lakiery powiedziała ekspedientka,że w Polsce jeszcze nie ma tej kolekcji...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)