![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
![]()
To podawaj kochanienka podawaj i jak bedziesz mogla to fotke tez tej kumpeli wydobadz
![]() Bede na swieta najprawdopodobniej w Polsce...moze sie spotkamy i pogadamy o tych wszystkich rzeczach,bo widze,ze masz rozeznanie ![]() ![]() Me34...niestety nie mam zadnego na razie sprawdzonego kogos kto dobrze i ladnie to zrobi.sama sie zastanawiam gdzie pojsc by jeszcze bardziej mi ktos nie schrzanil niz mam.Troche sie boje pozatym by nie wygladac jakby ktos w warge przywalil potem ![]()
#242 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Powiekszylam Usta
ehh mam namiary ale to na kogos kto robi czasowymi wypelniaczami a nie stalymi
![]()
#243 |
Przyczajenie
|
Witam
Ktoś pytał o BEAUTICAL. Ja robiłam usta beauticalem i jestem bardzo zadowolona, niestety usta sa (jak po restylanie) troche twardsze i da sie wyczuć grudki) ale nie przeszkadza mi to. Dla mnie najważniejsze jest to, że wchłania się dopiero po 2 latach i to też tylko w połowie (a beautical5 po pieciu). Trzeba go wstrzyknąć zdecydowanie więcej niż restylanu bo nie zatrzymuje wody więc nie jest tak wydajny. Dziś idę dostrzynkąć trzeci ml, restylanu wstrzykiwałam max 2 ml. Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
BAN stały
|
dziewczyny, ale dlaczego szukacie stałych wypełniaczy;
czasowe są lepsze - chociaż zabiegi trzeba powtazrać, ale: po pierwsze nasza twarz się zmienia i nie fajnie by było jak w penym momencie wypełniacz znalazłby się w innym miejscu niż usta po drugie: kwas hialuronowy oprcz efektu powiększającego nawilża nasze usta pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
tak ale nie wszystkich jest stac na to zeby co klika miesiecy wydawac kilka tysiecy
niektorzy bardzo dlugo zbieraja taka sume na jeden raz i pozniej wiedza ze nie beda mieli
#246 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam - myslalam o aquamidzie w gorna ware coby z dolna sie wyrownalo...
i chodzi mi to po glowie i chodzi... Ktos zna kogos godnego polecenia z ?Krakowa? |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Przyczajenie
|
Ja usta robie od lat i bałabym sie aqamidu, jest cała masa lekarzy partaczy, a nawet jak wiedzą co robią to nie trudno wstrzyknąć za dużo czy nierówno, tego pozbyś sie nie można, a dostrzykiwanie w celu wyrównania też ma swoje granicze, zazwyczaj kończy się gigantycznymi ustami.
Kilka lat wstrzykiwałam restylan, ale rezultat był taki, że raz usta miałam raz nie, czas szybko leci i ciągle trzeba było dostrzykiwać, a ani to tanie ani przyjemne, no i głupi wyglada jak co kilka miesięcy rosna ci usta. No i trafiłam na beautical 2, po 2 latach zostaje połowa preparatu, po koljenych dwóch znika. Za Dwa lata zrobię beauticalem 5 który zostaje w ustach na 5 lat. Duża oszczędność, a jeśli nawet ktoś coś zrobi źle, to nie bede z tym łazić całe życie. |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz - zainteresowal mnie aqamid wlasnie ze wzgledu na 'jednorazowy' wydatek ale Twoje argumenty sa logiczne... W jakis mniej wiecej cenach sa preparaty Beauticalu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
Ja dostrzykiwałam 2 razy, łącznie mam 3 ml (ostatni zrobiłam dziś i efekt jest super) aquamidu wystarczały mi 2 ml bo on wiąże wode więc jest bardziej wydajny. Pierwszy ml kosztował 1300, kolejny 1000, teraz zapłaciłam 900. Więc w sumie od cholery kasy, ale jak przelicze na restylan, który dostrzykiwałam co 4 m-ce, to w sumie i tak nie tak źle. Ja robie u niedrogiego lekarza, wiem że w ekskluzywnych gabinetach, kosztuje to sporo więcej. Preparat podobno nie jest tak naturalny jak restylan ale moim zdaniem, zdecydowanie lepiej się układa. A co do nawilzania ust, nie wiem czy restylan też nawilża tak jak hwas h, ja po restylanie miałam potwornie suche usta, non stop, po beauticalu jest ok, może moje usta się już przyzwyczaiły, a może to kwestia preparatu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Bardzo ładnie to wygląda
![]()
#251 |
Zakorzenienie
|
teraz pewie nie zrobie juz ale poszukam jakiegos gabinetu - nie zalezy mi na mega ustach a jedynie wyrownaniu gornej wargi z dolna
![]() w jakims cenniku jakigos gabinetu widzialam aqua za 1100 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
magdalena a kto i gdzie Ci robil ten beautical?
jak mozesz to daj fotki
#253 |
Przyczajenie
|
Usta robiłam w Warszawie na Wąwozowej-Kabaty, dr Widerkiewicz, mam nadzieje że się nie
obrazi że podam jego numer 695365867. Jest neurologiem a nie jakimś tam specem od medycyny estetycznej, którym może być każdy. Przyjmuje w kilku gabinetach na Ursynowie. Ja z pewnością nigdzie indziej nie zrobie, kiedys jakaś idiotka wstrzykneła mi źle restylan, i 4 miesiące wyglądałam jak kaczka z wielkim dziobem, koszmar. |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Przyczajenie
|
A co do fotki , muszę sie najpierw nauczyć jak je wklejać bo jestem zielona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
na innym forum dziewczyna pisala ze tez robila beauticalem wlasnie u niego
co do fotek: jak juz masz okienko do pisania to jak zjedziesz nizej to jest przycisk "zarzadzaj zalacznikami", klikasz w niego i wyskakuje Ci okienko i masz opcje przegladaj - wybierasz obraz na komputerze i potem klikasz zaladuj jak juz sie zaladuje to zamykasz okienko i wciskasz odpowiedz
#256 |
Zadomowienie
|
jak tam sprawują się wasze ussta?
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
witam was dziewczyny!tez chce powiekszyc sobie usta i mam kilka pytan z tym zwiazanych...po pierwsze:chcialabym wypelnic aquamidem,ale mam wtpliwosci co do tego czy bedzie to efekt ktorego sie spodziewam czy moze wcale taki nie byc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Ja znowu pisze po kolejnym powiekszaniu (czwarty zabieg) Usta wygladaja ladnie i naturalnie, najbardziej jestem zadowolona z preparatu o nazwie Teosyal Kiss na bazie kwasu hialuronowego. Nie ma po nim zadnych grudek, znacznie tanszy niz restylane i uwazam ze bardzo dobry. Efekt zalezy od wstrzykniecia, warto znalezc dobrego lekarza. Zawsze prosze o wstrzykniecie w czerwien wargowa i maksymalnie widoczny efekt, w przeciwnym wypadku musialabym dodac wiecej preparatu. 1ml to malo wiec trzeba umiejetnie go zagospodarowac ![]() ![]() Rano zawsze usta sa najwieksze, moze wiaze sie to z zatrzymaniem wody przez preparat??? Za teosyal kiss place 1100 zl (w przeliczeniu na pl)
#259 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich ja bym tez bardzo chciała powiekszyc usta ale juz sama nie wiem co jest dobre a co złe. prosze doradzcie gdzie i jak to zrobic. mam waskie usta ile musza mi tego wstrzyknac aby był swietny efekt pełnych ust.dzieki za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
BAN stały
|
Cytat:
jest odpowiedzialny i dobiera odpowiednie preparaty pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Przyczajenie
|
Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy
dziewczyny kogo możecie mi polecić w warszawie do powiększania ust?
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
Caramel Babe,
Tez jestem z Londynu i szykuje sie na zabieg powiekszania Kissem. Czy mozesz zdradzic nazwisko tej lekarki z Collagenics na Covent Garden? Bo rozumiem ze tam robilas i ze bylas z niej zadowolona? nadal nie ma grudek po tym specyfiku?? XXX |
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
Ale chyba mowimy o dwoch roznych osobach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
Do Caramel Babe
Wspominalas o powiekszaniu ust preparatem teosyal kiss w Collagenics. Weszlam na stronke tej strony .Wymieniaja tam 3 preparaty do powiekszania ust. Jeden to Kiss za 350 funtow. Czy to ten srodek , o ktorym pisalas? Ile czasu utrzymywala Ci sie opuchlizna? Czy dzien po zabiegu moglas wyjsc spokojnie na ulice czy do pracy bez obawy, ze ludzie sie zorientuja? |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Przyczajenie
|
Zamiast zdania: " weszlam na stronke tej strony "powinno byc: weszlam na stronke tej kliniki.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Przyczajenie
|
w poniedzialek mam robione usteczka...ojejku jak ja sie boje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Ty juz pewnie po...i jak było?
#270 |
Przyczajenie
|
Witam!
Czy możecie polecić dobrego lekarza z KRAKOWA ? Chciałabym powiększyć górną wargę Aquamidem. Ile kosztuje 1 dawka? Rozważam też własną tkankę tłuszczową, chyba jest tańsza-ale mniej trwała. Tylko u kogo? Sublimex - jak tam? Masz może zdjęcia sprzed/po? Bo jestem bardzo ciekawa. I chyba nie tylko ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.