Powiększenie ust - wątek zbiorczy - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Medycyna estetyczna

Notka

Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejdź i zobacz jak możesz podnieść jakość swojego życia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-18, 23:41   #241
elliz76
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiekszylam Usta

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
a ja moze bede miala namiary na kogos od znajomej
To podawaj kochanienka podawaj i jak bedziesz mogla to fotke tez tej kumpeli wydobadz
Bede na swieta najprawdopodobniej w Polsce...moze sie spotkamy i pogadamy o tych wszystkich rzeczach,bo widze,ze masz rozeznanieCo Ty na to? Pozdrawiam

Me34...niestety nie mam zadnego na razie sprawdzonego kogos kto dobrze i ladnie to zrobi.sama sie zastanawiam gdzie pojsc by jeszcze bardziej mi ktos nie schrzanil niz mam.Troche sie boje pozatym by nie wygladac jakby ktos w warge przywalil potem

WZORKOWNIA-Hafty,szydelko
http://picasaweb.google.pl/elliz76

elliz76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-19, 07:25   #242
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Dot.: Powiekszylam Usta

ehh mam namiary ale to na kogos kto robi czasowymi wypelniaczami a nie stalymi
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 06:56   #243
magdalena...
Przyczajenie

Witam
Ktoś pytał o BEAUTICAL. Ja robiłam usta beauticalem i jestem bardzo zadowolona, niestety usta sa (jak po restylanie) troche twardsze i da sie wyczuć grudki) ale nie przeszkadza mi to. Dla mnie najważniejsze jest to, że wchłania się dopiero po 2 latach i to też tylko w połowie (a beautical5 po pieciu). Trzeba go wstrzyknąć zdecydowanie więcej niż restylanu bo nie zatrzymuje wody więc nie jest tak wydajny. Dziś idę dostrzynkąć trzeci ml, restylanu wstrzykiwałam max 2 ml.
Pozdrawiam wszystkich
magdalena... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 15:16   #244
Diakini
BAN stały

dziewczyny, ale dlaczego szukacie stałych wypełniaczy;
czasowe są lepsze - chociaż zabiegi trzeba powtazrać, ale:
po pierwsze nasza twarz się zmienia i nie fajnie by było jak w penym momencie wypełniacz znalazłby się w innym miejscu niż usta
po drugie: kwas hialuronowy oprcz efektu powiększającego nawilża nasze usta
pozdrawiam
Diakini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 17:22   #245
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

tak ale nie wszystkich jest stac na to zeby co klika miesiecy wydawac kilka tysiecy

niektorzy bardzo dlugo zbieraja taka sume na jeden raz i pozniej wiedza ze nie beda mieli
Stary 2007-09-20, 17:25   #246
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Ja sie zastanawiam - myslalam o aquamidzie w gorna ware coby z dolna sie wyrownalo...

i chodzi mi to po glowie i chodzi...

Ktos zna kogos godnego polecenia z ?Krakowa?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 17:43   #247
magdalena...
Przyczajenie

Ja usta robie od lat i bałabym sie aqamidu, jest cała masa lekarzy partaczy, a nawet jak wiedzą co robią to nie trudno wstrzyknąć za dużo czy nierówno, tego pozbyś sie nie można, a dostrzykiwanie w celu wyrównania też ma swoje granicze, zazwyczaj kończy się gigantycznymi ustami.
Kilka lat wstrzykiwałam restylan, ale rezultat był taki, że raz usta miałam raz nie, czas szybko leci i ciągle trzeba było dostrzykiwać, a ani to tanie ani przyjemne, no i głupi wyglada jak co kilka miesięcy rosna ci usta.

No i trafiłam na beautical 2, po 2 latach zostaje połowa preparatu, po koljenych dwóch znika. Za Dwa lata zrobię beauticalem 5 który zostaje w ustach na 5 lat. Duża oszczędność, a jeśli nawet ktoś coś zrobi źle, to nie bede z tym łazić całe życie.
Stary 2007-09-20, 17:47   #248
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez magdalena... Pokaż wiadomość
Ja usta robie od lat i bałabym sie aqamidu, jest cała masa lekarzy partaczy, a nawet jak wiedzą co robią to nie trudno wstrzyknąć za dużo czy nierówno, tego pozbyś sie nie można, a dostrzykiwanie w celu wyrównania też ma swoje granicze, zazwyczaj kończy się gigantycznymi ustami.
Kilka lat wstrzykiwałam restylan, ale rezultat był taki, że raz usta miałam raz nie, czas szybko leci i ciągle trzeba było dostrzykiwać, a ani to tanie ani przyjemne, no i głupi wyglada jak co kilka miesięcy rosna ci usta.

No i trafiłam na beautical 2, po 2 latach zostaje połowa preparatu, po koljenych dwóch znika. Za Dwa lata zrobię beauticalem 5 który zostaje w ustach na 5 lat. Duża oszczędność, a jeśli nawet ktoś coś zrobi źle, to nie bede z tym łazić całe życie.
Dobrze wiedziec...

Wiesz - zainteresowal mnie aqamid wlasnie ze wzgledu na 'jednorazowy' wydatek ale Twoje argumenty sa logiczne...
W jakis mniej wiecej cenach sa preparaty Beauticalu?

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2007-09-20, 18:03   #249
magdalena...
Przyczajenie

Ja dostrzykiwałam 2 razy, łącznie mam 3 ml (ostatni zrobiłam dziś i efekt jest super) aquamidu wystarczały mi 2 ml bo on wiąże wode więc jest bardziej wydajny. Pierwszy ml kosztował 1300, kolejny 1000, teraz zapłaciłam 900. Więc w sumie od cholery kasy, ale jak przelicze na restylan, który dostrzykiwałam co 4 m-ce, to w sumie i tak nie tak źle. Ja robie u niedrogiego lekarza, wiem że w ekskluzywnych gabinetach, kosztuje to sporo więcej. Preparat podobno nie jest tak naturalny jak restylan ale moim zdaniem, zdecydowanie lepiej się układa. A co do nawilzania ust, nie wiem czy restylan też nawilża tak jak hwas h, ja po restylanie miałam potwornie suche usta, non stop, po beauticalu jest ok, może moje usta się już przyzwyczaiły, a może to kwestia preparatu.
Stary 2007-09-20, 18:05   #250
kika14
Zadomowienie

Bardzo ładnie to wygląda
Stary 2007-09-20, 18:07   #251
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

teraz pewie nie zrobie juz ale poszukam jakiegos gabinetu - nie zalezy mi na mega ustach a jedynie wyrownaniu gornej wargi z dolna

w jakims cenniku jakigos gabinetu widzialam aqua za 1100

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2007-09-20, 18:10   #252
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

magdalena a kto i gdzie Ci robil ten beautical?
jak mozesz to daj fotki
Stary 2007-09-20, 18:51   #253
magdalena...
Przyczajenie

Usta robiłam w Warszawie na Wąwozowej-Kabaty, dr Widerkiewicz, mam nadzieje że się nie
obrazi że podam jego numer 695365867. Jest neurologiem a nie jakimś tam specem od medycyny estetycznej, którym może być każdy.
Przyjmuje w kilku gabinetach na Ursynowie. Ja z pewnością nigdzie indziej nie zrobie, kiedys jakaś idiotka wstrzykneła mi źle restylan, i 4 miesiące wyglądałam jak kaczka z wielkim dziobem, koszmar.
Stary 2007-09-20, 18:54   #254
magdalena...
Przyczajenie

A co do fotki , muszę sie najpierw nauczyć jak je wklejać bo jestem zielona
Stary 2007-09-20, 21:43   #255
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

na innym forum dziewczyna pisala ze tez robila beauticalem wlasnie u niego

co do fotek:
jak juz masz okienko do pisania to jak zjedziesz nizej to jest przycisk "zarzadzaj zalacznikami", klikasz w niego i wyskakuje Ci okienko i masz opcje przegladaj - wybierasz obraz na komputerze i potem klikasz zaladuj
jak juz sie zaladuje to zamykasz okienko i wciskasz odpowiedz
Stary 2007-09-27, 21:58   #256
anastazjaa
Zadomowienie

jak tam sprawują się wasze ussta?
anastazjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-20, 10:17   #257
tami 0176
Przyczajenie

witam was dziewczyny!tez chce powiekszyc sobie usta i mam kilka pytan z tym zwiazanych...po pierwsze:chcialabym wypelnic aquamidem,ale mam wtpliwosci co do tego czy bedzie to efekt ktorego sie spodziewam czy moze wcale taki nie bycpo 2:czy ktoras z was moze polecic lekarza z Wawy,ktory jest godny zaufania...i po 3:ile ml.najlepiej wybrac jezeli sie chce tylko delikatnie w naturalny sposob powiekszyc gorna warge i ja dostosowac do dolnej??z gory dzieki za odpowiedzi
tami 0176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-26, 22:09   #258
Caramel Babe
Raczkowanie

Hej Dziewczyny!

Ja znowu pisze po kolejnym powiekszaniu (czwarty zabieg) Usta wygladaja ladnie i naturalnie, najbardziej jestem zadowolona z preparatu o nazwie Teosyal Kiss na bazie kwasu hialuronowego. Nie ma po nim zadnych grudek, znacznie tanszy niz restylane i uwazam ze bardzo dobry. Efekt zalezy od wstrzykniecia, warto znalezc dobrego lekarza. Zawsze prosze o wstrzykniecie w czerwien wargowa i maksymalnie widoczny efekt, w przeciwnym wypadku musialabym dodac wiecej preparatu. 1ml to malo wiec trzeba umiejetnie go zagospodarowac Zabiegi powtarzam co 6 miesiecy

)

Rano zawsze usta sa najwieksze, moze wiaze sie to z zatrzymaniem wody przez preparat??? Za teosyal kiss place 1100 zl (w przeliczeniu na pl)
Stary 2007-10-31, 02:34   #259
diana26
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to diana26

witam wszystkich ja bym tez bardzo chciała powiekszyc usta ale juz sama nie wiem co jest dobre a co złe. prosze doradzcie gdzie i jak to zrobic. mam waskie usta ile musza mi tego wstrzyknac aby był swietny efekt pełnych ust.dzieki za pomoc
diana26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-05, 08:13   #260
Diakini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez tami 0176 Pokaż wiadomość
witam was dziewczyny!tez chce powiekszyc sobie usta i mam kilka pytan z tym zwiazanych...po pierwsze:chcialabym wypelnic aquamidem,ale mam wtpliwosci co do tego czy bedzie to efekt ktorego sie spodziewam czy moze wcale taki nie bycpo 2:czy ktoras z was moze polecic lekarza z Wawy,ktory jest godny zaufania...i po 3:ile ml.najlepiej wybrac jezeli sie chce tylko delikatnie w naturalny sposob powiekszyc gorna warge i ja dostosowac do dolnej??z gory dzieki za odpowiedzi
polecić mogę chirurga plastyka dr Krzysztofa Szymańskiego z Urszula Brumer Medycyna Urody www.medycynaurody.pl
jest odpowiedzialny i dobiera odpowiednie preparaty
pozdrawiam
Diakini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-22, 21:01   #261
Tiutiu
Przyczajenie

Dot.: Powiększenie ust - wątek zbiorczy

dziewczyny kogo możecie mi polecić w warszawie do powiększania ust?
Tiutiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-25, 15:38   #262
smilkyness
Przyczajenie

Caramel Babe,
Tez jestem z Londynu i szykuje sie na zabieg powiekszania Kissem. Czy mozesz zdradzic nazwisko tej lekarki z Collagenics na Covent Garden? Bo rozumiem ze tam robilas i ze bylas z niej zadowolona?
nadal nie ma grudek po tym specyfiku??
XXX
smilkyness jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 11:12   #263
kasia5558
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agi80 Pokaż wiadomość
Ja tez przymierzam się do powiększenia górnej wargi. Ale nieobawiam się aż tak efektem końcowym. Przyzwyczaiłam się do dużych ust ponieważ moja najlepsza koleżanka powiększała sobie kilka lat temu usta w klinice w Rosji i ona to dopiero ma usteczka

Dowiadywałam się ostatnio o szczegóły u Dr. Sanowskiego (z programu Chce być piękna) u niego w klinice w Warszawie na Al. Jerozolimskich koszt takiego zabiegu waha się od 1200 nawet do 3000 tys. 1 ml preparatu PURAGEN (na bazie kwasu hialuronowego) wynosi właśnie 1200 zł i jest to koszt łączny z zabiegiem. Niestety efekt utrzymuje się do kilku miesięcy i trzeba go powtarzać...

Umieszczam zdjęcie ust mojej koleżanki - ja osobiście wolałbym mniejsze bo wtedy wyglądają naturalnie tym bardziej jeśli ktoś ma małą twarz to duże usta niezbyt efektowownie wyglądają ale kwestia gustu....
Agi czy moglabys pokazac wiecej zdjec kolezanki? (zeby byly wieksze i lepiej widoczne). Ma przepiekne usta!
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 11:39   #264
anastazjaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Agi czy moglabys pokazac wiecej zdjec kolezanki? (zeby byly wieksze i lepiej widoczne). Ma przepiekne usta!
Gdzieś na początku wątku było zdjęcie Carmel Babe, wiem, bo zapisałam sobie je aż na pulpicie
anastazjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-30, 11:54   #265
kasia5558
Wtajemniczenie

Ale chyba mowimy o dwoch roznych osobach
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 17:53   #266
Kavina
Przyczajenie

Do Caramel Babe

Wspominalas o powiekszaniu ust preparatem teosyal kiss w Collagenics. Weszlam na stronke tej strony .Wymieniaja tam 3 preparaty do powiekszania ust. Jeden to Kiss za 350 funtow. Czy to ten srodek , o ktorym pisalas? Ile czasu utrzymywala Ci sie opuchlizna? Czy dzien po zabiegu moglas wyjsc spokojnie na ulice czy do pracy bez obawy, ze ludzie sie zorientuja?
Kavina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 17:56   #267
Kavina
Przyczajenie

Zamiast zdania: " weszlam na stronke tej strony "powinno byc: weszlam na stronke tej kliniki.
Kavina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 17:30   #268
sublimex
Przyczajenie

GG do sublimex

w poniedzialek mam robione usteczka...ojejku jak ja sie boje(( boje sie bolu
sublimex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-22, 22:42   #269
Nemezja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sublimex Pokaż wiadomość
w poniedzialek mam robione usteczka...ojejku jak ja sie boje(( boje sie bolu
Ty juz pewnie po...i jak było?

Nemezja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-23, 14:03   #270
Aluśkaaa
Przyczajenie

Witam!
Czy możecie polecić dobrego lekarza z KRAKOWA ?
Chciałabym powiększyć górną wargę Aquamidem. Ile kosztuje 1 dawka? Rozważam też własną tkankę tłuszczową, chyba jest tańsza-ale mniej trwała. Tylko u kogo?

Sublimex - jak tam? Masz może zdjęcia sprzed/po? Bo jestem bardzo ciekawa. I chyba nie tylko ja
Aluśkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości