|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudza
hej
co do szkoly to ja nie mam nic;P nie mam ochoty na zakupy..ksiazki mam ze 3 z poprzedniej klasy bo sa na dwa lata w gimnazjum spedzilam najlepsze lata (szczegolnie trzecia klasa)..jak wychodzilam to polakac mi sie chcialo..testy to pestka! dopiero w LO sie zaczelo! uhh pierwszy raz mi sie zdarzylo tyle uczyc;P a co dopiero jak mature bedzie trzeba zdac;P chcialabym wrocic do gim.. A co do mierzenia ud lydek itp to mam ten sam problem co Mary Rose.. ;P
|
|
#242 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W drodze do doskonałości. Walka sama ze sobą. Dojrzała 15latka zaczyna odchudza
Cytat:
![]() Właśnie zajadam razowca[3kromki] z jajkiem, do tego zjem gruszkę i kilka śliwek. ![]() Dzisiaj nie byłam biegac, bo rano była brzydka pogoda i mam straszne zakwasy-nie wiem czy od przysiadów, czy od biegu czy od chodzenia po sklepach. ;D ale raczej od przysiadów, zrobiłam tylko 50, dzisiaj będzie wiecej.
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
śniadanie- sałatka(2 plastry wędliny, pół marchewki, pół pomidora, ogórek zielony)
Wstałam rano z bólem głowy. Chyba z niewyspania, bo spałam krótko
|
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
U mnie z dietką w miare ok Noo... może poza tym, że w niedziele zjadłam budyń czekoladowy ![]() Od wczoraj biegam wieczorem z koleżanką mamy zamiar biegać codziennie Co prawda ja i tak biegalam ale sama teraz będzie lepiej Również jestem za tym aby w tabelce pozostał tylko wzrost i waga Witam wszystkie nowe dziewczyny
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
A ja już o 8:30 poszłam biegać.
To jest chwila, bardzo malo biegam, ale to dopiero drugi dzień. Przyszłam i zjadłam ciemną bułkę. Za jakąś godzinke, dwie zjem z 80 g białego sera (niestety nadal go cukruję), a później obiad. Około 17 umówiłam się z kumpelą na rower. czyli jak widać - rozpoczęcie roku szkolnego mnie motywuje ![]() bardziej niż rozebranie się do stroju kąpielowego na plaży :O Ale to chyba dobrze. Mam zamiar codziennie biegać i słowa dotrzymam! Bo nie biegam sama, tylko z kumpelą własnie i ona też mnie motywuje
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
A ja jestem beznadziejna
W niedzielę byłam na wielkiej imprezie, wczoraj na poprawinach i moją dietę szlak trafił! Jestem bardzo zła na siebie. Teraz mogę już tylko załować. Miałam już 64 kg. Teraz mam 66 ;( Porażka! Idę na siłownię zaraz. Muszę to wszystko zrzucić! <załamka>
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ciągle ćwiczymy swoją silną wolę!
|
|
|
#248 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Hm... 54 kg
a było ostatnio 54,9 sukcess ![]() Ale jeszcze daleka droga przede mną... Damy radę ![]() Dziewczyny, widzę, że chcecie usunąć z tabelki inne wymiary... W sumie to szkoda Bo ten mój tyłek czy też biodra by mnie motywowały. 95 cm! No tak nie może być! A jak usuniecie to motywacja padnie Ale jak wolicie. Mnie by nie przeszkadzało, gdyby było kilka miejsc wolnych bez wymiarów - taaak, samolubna jestem - ewciaaa91 - nic się nie martw Każdy ma gorsze dni. A z biegiem czasu wycwanimy się na tyle, że będą się one zdarzały naprawdę sporadycznie ![]() OvercastSky - DzińDybry ![]() Szkoła.. łaaaa.... Najlepsze czasy...? Liczę, że najlepsze przeżyję w LO ![]() [Jak na razie dieta piękna, ale ruchu mało Nie mogę się zmobilizować. A wczoraj dzięki Mary Rose zrobiłam chociaż brzuszki ![]() Jest ktoś kto by ze mną robił ćwiczenia? Bo właśnie się zorientowałam, że to jedyna metoda Są chętni?? ]
|
|
|
|
|
#250 | |||
|
Raczkowanie
|
Gratulacje.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja zaraz lecę z siostrą na rowerek
|
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Dane do tabelki uzupełnie jak tylko znajdę w domu centymetr
Apropos szkoły, ja nie mam jeszcze niczego, po co się właściwie spieszyć? Będzie ciekawie bo 30 sierpnia wracam z moim warsztatów agility, będę cudownie 'wypoczęta' po męczących codziennych treningach (z psem) Poza warsztatami w Łącku/k. Płocka, byłam jeszcze w Kozienicach/k Radomia (zawody agility) i nad morzem w Trójmieście (zawody agility) W przyszlym roku planuje jeszcze (oprócz moich wyjazdów agilitowych) jakiś wypad za granicę (Anglia albo Morze Śródziemne), ale na to - będę musiała zarobić chociaż w 1/3 sama.
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Tylko czy mogą? ![]() ![]() ![]() Jakiekolwiek proponuję:YouTube - Aerobic - Spate, talie ( baaardzo fajne ćwiczonka, ale już zaczynają mnie nudzić) np.50-200 brzuszków dziennie, ogólnie pojęte rozciąganie, znalazłam jeszcze takie ćwiczenia na pupę - ale jeszcze nie próbowałam -http://agk.20a.w.interia.pl/Posladki.htmW sumie to jak chcecie wkleję tu cały opis ![]() [No i co myślisz? ]
|
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=-z-UxEZ6yA0&feature=fvw
Mnie do ćwiczeń motywuję to ![]() Okay ja robię rozpiskę ćwiczeniową, bo muszę się zebrać na poważnie, bo w roku szkolnym nie będe miała czasu nad tym myśleć. To tak. Rano: 50 przysiadów, 50 brzuszków Potem szkoła/a na wakacjach obowiązkowo spacer Po powrocie będe robiła ćwiczenia http://www.youtube.com/watch?v=pNqrk...eature=related i półgodzinne bieganie. Po powrocie ćwiczenia po bieganiu by zakwasów nie było. I chyba jeszcze skakankę wprowadzę ![]() W ogóle do chrzanu się czuję dzisiaj. Idę umyć włosy
I'll burn it all down As my anger reigns Til everything burns Edytowane przez Mary Rose Czas edycji: 2009-08-18 o 13:06 |
|
|
|
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale co do tego YouTube - Aerobic - Spate, talie to mam wątpliwości czy będzie mi się chciało. ![]() http://agk.20a.w.interia.pl/Posladki.htm To pierwsze ćwiczenie chętnie wypróbuję, ale co do tego drugiego to nie mam ciężarków niestety. Ja od dzisiaj zaczynam przysiady 3 serie po 50 i już od jakiegoś czasu jeżdżę na rowerze.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
idę 'trochę' poćwiczyć ![]() Cytat:
Dobry pomysł Jak wymyślę podam swój plan ćwiczeń też ![]() Niby mam duży dom, ale jak skaczę na skakance zawsze coś zniszczę ![]() A bieganie na razie odstawiam, bo ostatnim razem... No nie było przyjemnie. Jak dla mnie 8min abs jest za ciężki ![]() [Dlaczego do chrzanu??] Ojej, jak bym coś zjadła... Tą pyszną marmoladę, która woła mnie z lodówki... ![]() edit:zabijcie mnie! !!! Nigdy więcej!Edytowane przez PsilocybeGarden Czas edycji: 2009-08-18 o 17:31 |
||
|
|
|
|
#257 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jak mogłam go w ogóle zjeść. Idę teraz chociaż na spacer, potem poćwiczę i może pójdę jeszcze raz na rower. Ech.
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
auuć, internet mi się spsuł i nie działał 3 dni
jestem po imieninach u babci i jestem z siebie strasznie dumna ,bo nie zjadłam żadnego ciasta! niestety dzisiaj trochę zawaliłam, i wpadło kilka ciastek :x ale zaraz wskakuję na rowerek, trochę rozciągania i spalę te okropne puste kalorie witam wszystkie nowe i życzę wszystkim duuuużo siły i wytrwałości.p.s nie wiedziałam o wspólnym ważeniu, i skorzystałam z okazji, kiedy miałam dostęp do wagi u koleżanki. od początku wakacji ubyły 4 kg! ![]() ![]() achh, czuję, że przybyło mi motywacji ^^
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
okej czyli z tabelki usuwam resztę danych
![]() na kolacje zjadłam chleb z dżemem ... ;/ własnej roboty babci więc jak można było odmówić? o 20 skoczę na rower może trochę spalę..
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
hmm, dżem od babci <3 znam to
dzisiaj się dowiedziałam, że powinnam zwiększyć ilość soli w diecie. od dłuższego czasu byłam cały czas zmęczona, senna itd. a od niedawna zaczęły mnie męczyć zawroty głowy. no to dzisiaj zmierzyłam sobie ciśnienie, a tam 70/50 po kawie i dwóch mocno posolonych pomidorach podniosło się do 80/6o -.- a ja już odzwyczaiłam się od soli, zmakuje mi takie jedzenie (nawet przestałam solić wodę do gotowania makaronu)
|
|
#261 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Człowiek nie potrzebuje soli tak myślę. Wystarczająca jej ilość jest "ukryta" w żywności dlatego my teraz możemy przeżywać jak jesteśmy 'niewymiarowe'... dobrobyt szkodzi
Edytowane przez PsilocybeGarden Czas edycji: 2009-08-18 o 19:48 |
||
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
http://zdrowie.onet.pl/1457417,2039,...filaktyka.html
tu jest napisane, że sól zwiększa objętość krwi, a tym samym ciśnienie. nie wiemy czy ludzie pierwotni nie mieli za niskiego ciśnienia
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Bo ja dzisiaj do chrzanu jestem po prostu. Niewyspana, pokłóciłam się z rodzicami(znowu) i jestem tak wściekła,że aż mną telepie.
Do tego się zagapiłam i zjadłam na obiad szpinak(ze śmietaną) z makaronem razowym i sosem ;/ A potem zżarłam dwie małe muffinki Ale się poprawię. Obiecuję PsilocybeGarden aleśmy nagrzeszyły dzisiaj. W ramach pokuty może poćwiczmy co?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
a ja standardowo 6km przejechałam ;D Od jutra zaczynam te ćwiczenia z nogami w wodzie bez wody xDD
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Kurdeeee! Jeżeli jutro mi nie wyjdzie z dietą, to kończe z tym - zastanowie sie po wakacjach czy zacząć od nowa.Jakoś nie mogę się znów zmobilizować, jak było dawniej. Normalnie jestem idotką, po co tak 'ładnie' przestrzegam diety do południa a potem żre* jak świnia
![]() Przegiecie.Chyba nadszedł ten prawdziwy czas, by skończyć z śmieciowym jedzeniem. Nie potrzebne mnie, ani Wam te wszytskie czkoladki, chipsy! ughh... zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
#267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
było tak, że mama była w pracy 2 zmiana.. tata właśnie wychodził. więc ja zjadłam zupę na obiad a gdy wyszedł 4 miski płatków z mlekiem, 3 kanapki serem, 2jogurty, i tyle słodyczy ile się dało by coś jeszcze zostało... teraz już tak nie jest. I chyba wiem czemu. Teraz nie myślę o tym "Dzisiaj muszę uważać nie mogę nic zjeść słodkiego" itp. i też tego nie jem...a wtedy myślałam o tym non-stop i niestety jadłam też non-stop.
|
|
|
#268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak!! Odwiedź mnie od diabolicznego planu zjedzenia jakichś kanapeczek z majonezem - ja jak już zacznę jeść to skończyć nie mogę -Cytat: Napisane przez kolorowesloncee Kurdeeee! Jeżeli jutro mi nie wyjdzie z dietą, to kończe z tym - zastanowie sie po wakacjach czy zacząć od nowa.Jakoś nie mogę się znów zmobilizować, jak było dawniej. Normalnie jestem idotką, po co tak 'ładnie' przestrzegam diety do południa a potem żre* jak świnia ![]() Przegiecie.Chyba nadszedł ten prawdziwy czas, by skończyć z śmieciowym jedzeniem. Nie potrzebne mnie, ani Wam te wszytskie czkoladki, chipsy! ughh... zobaczymy co z tego wyjdzie. ![]() Cytat:
No... w 4 minuty pożarłam całe opakowanie wafli ryżowych czyli prawie 500 kcal!!! Brzuszki idę robić, chociaż męczy mnie czkawka. Nie poddam się! [już 2 km na rowerze s. dzisiaj przejechałam wreszcie tłuste dupsko ruszyłam trochę... Dzięki Wam Od jutra - to nie jest czcza gadanina - biorę się za siebie porządnie! "Mam wolę walki, ale słomiany zapał" - to o mnie -
|
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
noo to trzymam kciuki za Twoje udkaa .
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
dzięki
za godzinę idę z koleżanką do miasta łazić po sklepach. To jest prawdziwy sport xddA jak wrócę to udkaaa ;P
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.

co do szkoly to ja nie mam nic;P nie mam ochoty na zakupy..ksiazki mam ze 3 z poprzedniej klasy bo sa na dwa lata

Noo... może poza tym, że w niedziele zjadłam budyń czekoladowy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

idę 'trochę' poćwiczyć
Idę teraz chociaż na spacer, potem poćwiczę i może pójdę jeszcze raz na rower. Ech.

za godzinę idę z koleżanką do miasta łazić po sklepach. To jest prawdziwy sport xdd