|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II
skoro dzisiaj w Lloret było 19 stopni ,także we wrześniu też musi być ciepło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie jakoś bardziej w sierpniu ciagnie, bo to oczekiwanie jest najlepsze (poza samym pobytem). Cały lipiec bedę tylko żyła wyjazdem ![]()
![]() |
#243 | |
Raczkowanie
|
nie, w pracy bylam, tylko ciezko bylo znalezc, wiec caly lipiec sie obijalam a dopiero w przez sierpien pracowalam:P
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
ooo
![]() I gdzie pracowałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Przyczajenie
|
hejo dziewczyny
![]() widze ze trwa dyskusja na tenat lloret ![]() ![]() w sumie jakby zebrac kilka osob to nawet na wczasy moznaby jechac ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2010-01-10 o 12:39 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Hej wam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
ja byłam, goya jest kawałek od plaży i trzeba iśc do niej pod górke, jest w dzielnicy mieszkalnej lloret a na przeciwko jest fajny park ;] pokoje sa w miare przyzwoite i przestronne, łazienki też, z dachu hotelu na ktorym mozna sie opalac jest ładny widok na lloret. wiekszosc ludzi w nim to polacy ale sa tez wlosi i francuzi, jedzenie jest obrzydliwe wiec nie wykupuj posiłkow. ogólnie nie jest źle
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: obóz studencki 2010 w Hiszpanii :)) kto chętny?
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Rozmawialam z hiszpanami tylko na msn, ale stwierdzali (zreszta bylo widac) ze kiepsko englisz im idzie :P niemniej jednak zaczynam sie uczyc hiszpanskiego powolutenku, bo do jezyka mam sentyment... zreszta gdybym trafila do lloret to chyba zbyt wielu hiszpanow nie spotkam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
Opłaca mi się jechać na obóz jeśli nie bede miała 16lat (bede miała 15)???
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedy masz te 16 urodziny w tym roku przed czy po wakacjach? Pisalas też na forum o Rimini, wiec na twoim miejscu jeszcze jechalabym do Rimimini a potem do lloret. Zresztą wybór należy do ciebie. moze trafisz na opiekunów, co bedą traktowac cię jak dojrzałą istotę, albo jak taką co nie ma 16 i nic nie może. Moze jednak warto zaryzykować :P
![]() |
#253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz że tak źle z jedzeniem było ? Jak było z osobami, które nie ukończyły 16 lat ![]() ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-01-08 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chodziłam tylko do Tropicsa ponieważ kupiłam sobie karnet. I tam bardzo rygorystycznie przestrzegano tego by do dyskoteki wchodziły osoby mające conajmniej 16 lat. Nie było czegoś takiego jak w wielu klubach się zdarza - wyglądasz na 16 więc wpuszczą Cię bez sprawdzenia dokumentów. W Tropicsie trzeba było pokazać paszport przed wejściem do klubu. Kto nie miał ukończonego 16 roku życia - nie wchodził.
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Ale przeciez Tropics nie jest jedyną dyskoteką, są też takie, do których wpuszczają poniżej 16. Jednak wg mnie warto poczekać do tej 16stki, żeby mieć większy wybór...
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście,że Tropics to nie jedyna dyskoteka w Lloret,ale najpopularniejsza i podobno najlepsza (nie wiem bo nie mam porównania z innymi). Jednakże podejrzewam,że mało jest takich gdzie wpuszczają poniżej 16 roku życia i lepiej pojechać tam mając komfort wchodzenia do wszystkich dobrych klubów.
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
..No to szkoda w tym roku chyba pojadę po raz ostatni, dlatego chciałabym jechać do Hiszpanii
![]() nie w celu leżenia na plaży ,a w nocy siedzieć w hotelu ,tylko też trochę poimprezować Polecacie jeszcze jakieś fajne kraje skoro życie nocne jest niedostępne dla osób w moim wieku ? ..tylko nie Włochy jakoś mnie nie ciekawią w Grecji byłam natomiast większość obozów ogranicza się do Olimpic Beach i Paralii lub spokojnych miejscowości oddalonych 2-3 km ..a ja nie lubię siedzieć na tyłku ![]() ![]()
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak masz wiecej pieniedzy to moze kreta lub egipt albo zostaje jeszcze cannes Edytowane przez ojezu Czas edycji: 2010-01-08 o 21:54 Powód: zapomnialam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
to chyba zrezygnuje z Lloret i poszukam coś innego
![]() macie może ciekawe oferty z Grecji lub Turcji ?
#260 |
Zakorzenienie
|
W tym roku chcę wybrać się na obóz do Hiszpanii, nigdy wcześniej nie jeździłam ale teraz mam możliwość zarobienia pieniędzy a że uczę sie hiszpańskiego to okazja idelna. Przejżałam wiele ofert i mam pytanie czy biuro juwentur [http://www.juwentur.com/] organizuje dojazdy do miejsc z których są wyjazdy jeśli tak to czy musi się uzbierać grupka osób ale zorganizowali dojazd od krakowa czy np. 2/3 osoby wystarczą ?
i prosiłabym również o opinie na temat biura Orlando http://www.orlando.com.pl/ Edytowane przez Dziewucha Czas edycji: 2010-01-13 o 15:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
raczej 2,3 osoby ja jak jeździłam na obóz z Krakowa ,to było tak że pare osób wyjezdzających w tym dniu pakowali do jednego autokaru bez względu czy wczasy czy obóz i jechaliśmy do Katowic ,a z tamtąd już do głównego obozowego autokaru, który nas zawiózł do Grecji
![]()
#262 |
Zakorzenienie
|
Czy ktoś się orientuje kiedy wychodzi oferta grupy Almatur na lato 2010 ?
![]() http://www.travelbook.pl/ znacie to biuro ? Edytowane przez Dziewucha Czas edycji: 2010-01-09 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
Ja własnie do Lloret pojechałam w '09 kiedy miałam 15 lat z podrobioną legitymacją wpuszczali do St. Trop' a do reszty dyskotek ( w tym do Holllywood, który jest od 18) wpuszczali mnie bez dokumentów. No z wyjątkiem właśnie Tropicsa (nie próbowałam nawet). Ale moim zdaniem i tak powinnaś jechać bo ja właśnie przeżyłam najlepszą kolonię mojego życia, mimo że nie miałam tej szesnastki ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zadomowienie
|
Lloret jest cudownym miastem ! A w tropicsie jest za***iscie ;d Niestety nie do końca skorzystałam z dobropdziejstw i zamierzam wybrać się w tym roku znowu :P Szkoda , że drogo jest w Hiszpanii.
Może ktoś się wybiera lato 2010 ? (jakiś obóz młodzieżowy) ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja się wybieram ![]()
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Jeśli organizowane jest bezpłatne/płatne połączenie antenowe do głównego miejsca wyjazdu to powrót również jest uwzgledniony bezpłatnie/płatnie ?
Edytowane przez Dziewucha Czas edycji: 2010-01-10 o 22:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
JA chciałabym drugi raz pojechać , ale samej nie za bardzo mi się widzi , a moja przyjaciółka nie chce drugi raz jechać , bo mówi , że lepiej gdzieś indziej ;/ A to pewnie dlatego , że ona nie chodziła do klubów [nie podmieniła sobie paszportu] i zamulała wieczorem w hotelu, więc nie ma się co dziwić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedz sama. co tam. ja jadę z przyjaciółką i nie zamierzam ograniczać się tylko do niej. Może jednak ją namówisz ![]()
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Jeśli moje dwie znajome zrezygnują to pojade sama, mimo ze to pierwszy raz. Moim zdaniem nie ma co rezygnować z powodu innych bo to ty będziesz sie miło bawić a oni siedziec w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:56.