![]() |
#241 |
BAN stały
|
Dot.: dzidzius w 2010/2011r.czyli odlegle planowanie...;)
Witam Dziewczyny.
Ale mnie dlugo nie bylo ;p... Tyle naskrobalyscie, ne moge wszystkiego nadrobic... Ja mam taki szybk internet u siebie, ze strony laduja mi sie 15 min ![]() Dzisiaj przyjechalam do rodzicow, bo musze zalatwiac w urzedach papiery do szkoly. Ile latania mnie czeka. ![]() madmuazelle przykro mi. Trzymalam kciuki.... Ale uda sie nastepnym razem! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Madmuazelle bardzo mi przykro
![]() ![]() Za to ja juz czuje @ za rogiem, brzuch mnie boli od rana ![]() u nas z porzadkami jest tak ze jak nie powiem ze cos ma zrobic ... to sam sie nie domysli, sam o tak to smiecie wynosi, ale przynajmniej dzieckiem sie zajmie jak ja cos robie(sprzatam, gotuje , pieke)
#243 |
BAN stały
|
Dziewczyny moze Wy mi cos doradzicie,bo juz nie wiem co mam myslec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
nie, no mój mąż też się nie domyśla z reguły
![]() ![]() ![]() Chociaż jak jestem chora, to dziwnym trafem robi wszystko to co trzeba ![]() Vanessa ja nie wiem w ogóle co to może być... Ale może fosolinka? Edytowane przez ilonkaczapela Czas edycji: 2009-09-17 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-09-17 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
a jesteś pewna, żeto nie nerki? Ich ból może promieniować na inne narządy. A intensywość jest ogromna.
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
boli tylko od przodu, czy też od pleców? Czy jak staniesz na palcach i skoczysz z nich na pięty to przenika cię ten ból?
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
dostałam nowy komputer w pracy, właśnie się zagniezdżam
![]() Wyskoczyły mi dwa rozstępy na brzuchu, załamałam sie. jestem wielka, ale ostatnio schudłam a nie przytyłam buuuu
#254 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A MAM PYTANKO CZY JESTES POD OPIEKA JAKIEGOS DIETETYKA CZY SAMA NA WLASNA REKE SIE ODCHUDZASZ??
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
na własną rękę. Nie chudnę jakoś bardzo szybko, koło 1 kg na tydzień. Moje odchudzanie to niejedzenie słodyczy, białego pieczywa i wieczorami, tak więc nie robię żadnych głupot. Ruszam się, dużo pije.
Inna sprawa, że odchudzałam się milion razy w życiu skóra już nie ta sama. problem może być w tym, że przytyłam w to lato 7 kg i teraz próbuję to zrzucić...
#257 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
JA TEZ POWINNAM SIE WZIĄĆ ZA SIEBIE... BO DALEKO MI DO WAGI SPRZED CIĄŻY...ALE MOTYWACJI BRAK, A POZA TYM KOCHAM SŁODYCZE ![]()
![]() Edytowane przez Stokrotka81 Czas edycji: 2009-09-17 o 16:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
ja straciłam resztki linii przez piwo i fast foody. Niestety, muszę to odpokutowac
#259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#260 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A do 26go roku, bo do 26go mam znizke na autobusy i pociagi ![]() Cytat:
Moj chlopak chcial mnie dzisiaj rzucil, bo przytylam 8 kg od kiedy mnie poznal i nic z tym nie robie. Dlatego postanowilam wziac sie za siebie mimo, ze wiem, ze dla niego nie powinnam. Edytowane przez Beataboni Czas edycji: 2009-09-17 o 17:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
beataboni- jak to cię rzucił... poważnie mówisz?
#262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Poszlam z nim na spacer. Usiedlismy i sie pytam czemu taki chamski jest. A on nic nie mowi. W koncu mowi, ze chyba nie mozemy ybc razem i zaczelismy gadac. I on mowi, ze dla niego wyglad jest bardzo wazny. No a ja przytylam 8 kg, a mam 167cm wzrostu, wiec jak waze 72 to duzo jak na mnie jak mi w tylek idzie :/. No ale sama sie z tym zle czuje dlatego od jutra dietka a dzisiaj juz cwiczenia. I w ogole walnal mi tekstem, ze on nie wie, czy mnie jeszcze kocha. No ale postanowilismy walczyc jeszcze o zwiazek, a za tydzien 10 miesiecy wybija :/. I najbardziej mnie dobilo to, ze ja go kocham jak na poczatku,a on mi mowi, ze nie wie. Edytowane przez Beataboni Czas edycji: 2009-09-17 o 17:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
beata- to jest dołujące co mówisz. Tak jakby kochał cię za wygląd... a rozum, inteligencja, poczucie humoru...?
Ja rozumiem, ze może się mu nie podobać, ale to NIE jest powód do zerwania. Jeżeli on z takich powodów chce kończyć znajomość, to nie jest odpowiedzialny, dorosły człowiek. Nie mówię, że ma być dla niego obojętny wygląd partnerki. Nic z tych rzeczy. Ale można kobiecie zasugerować zrzucenie paru kilo, nie musi byc miło i przyjemnie. Ale TONIE JEST POWÓD DO ZERWANIA Zastanów się czy warto walczyć. teraz zrywa bo przytyłaś. To watek dla przyszłych mam- w ciąży i po przytyjesz jeszcze więcej i co będzie. A co będzie jak się pomarszczysz, biust ci zwiotczeje, włosy się przerzedza i posiwieją?
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Beatko, to brzmi jakoś strasznie bezuczuciowo. Pomyśl nad tym związkiem, czy warto ci w niego inwestować? 10 miesięcy to jeszcze nie jest dużo, a takie powód zrywania ze sobą brzmi naprawdę niedojrzale.
Jeżeli chcesz się odchudzać, to zrób to, ale dla siebie. Pójdź na aerobik, to bardzo miłe uczucie, pozwaa oderwać się od codzienności i skupić myśli. Będzie dobrze, choć może nie tak jak sobie wcześniej planowałaś. Co do moich kilogramów, to najwięcej ważyłam 56 kilo, kiedy moj K. był w wojsku (na ochotnika). Chyba z nudów tak jadłam ![]() Później, kiedy już jakoś opanowałam wagę, to miaam z reguły 53kg, a po wypadku schudłam, z tego stresu itd i teraz mam 48 ![]() ![]() ![]() A ja mam czkawkę teraz. wąśńie mnie zapała. A tak w ogóle, to leżę w łóżeczku, miałam znowu atak bóu, pojechałam na zastrzyk i teraz jest dobrze. Męża wysłałam na spotkanie z kolegą i siedzę sobie przed kompem, troszkę się nudzę, coś oglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zadzonil i powiedzial,ze pozmywal, poodkurzal,posprzatal mieszkanko ![]() Normalnie az mnie zatkalo.Tak sam z wlasnej woli... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Za tydzien jade juz do Gdanska on zostaje w Gizycku zobacze co bedzie dalej. Smutno mi. Zal mi tych 10ciu miesiecy, bo naprawde dobrze bylo mi byc singlem. A tu dalekopomne plany. Nie klocilam sie z nim od dluzszego czasu a on mi nagle wali z takim tekstem.
A co do aerobiku to chetnie bym poszla, ale nie mam pieniedzy. Musze isc do pracy w Gdansku. 4 osoby zyja tylko z renty taty. Edytowane przez Beataboni Czas edycji: 2009-09-17 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bardzo dobrze zrobi mu ta przerwa!moze sobie przemysli to ii owo.Slonce wiem,ze to bardzo boli i przepraszam,ze to pisze,ale warto?? Skoro on Ci mowi takie rzeczy to moze szkoda Twojego czasu.... Czlowiek, ktory kocha nie rani w ten sposob ukochanej osoby... A jak on Ci teraz mowi takie rzeczy to co byloby po slubie? ![]() Cekawe jak on by siie poczul jakbys to TY mu waliila podobne teksty... Ah....z tymi chlopami. ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- a tak w ogole to co tu taka cisza??? jak jestem to Was nie ma,a jak mnie nie ma to tyle naskrobiece,ze nienadazam z czytaniem ![]() Ilonka, Stokrotka, Elianka....spicie juz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
nie śpimy
![]()
#269 |
Zakorzenienie
|
Ja nie śpię i nudzę się już dosyć
![]() Beatko, to dobrze, że wyjeżdżasz. Dystans pomaga w podejmowaniu decyzji i myśleniu. Będzie git ![]() Ja sobie właśnie przeglądałam allegro, dział dziecięcy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() czasem az mi glupiio i jestem zla,ze niie mam jeszcze tej pracy. Wszyscy pracuja,a ja jak ten odludek ![]() ja tez uciekam zaraz pod prysznic i do lozia,bo nadal to moje brzuszysko boli. ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.