![]() |
#241 |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: CZARNA LISTA oraz JAK SIĘ USTRZEC PRZED OSZUSTAMI
dobrze, ze Idi nie dostala jeszcze bana, bo pewnie kontakt z nia by sie urwal w 100%, a tak to mozna ja bombardowac pw czy meilami...
przeypuszczam, ze jak sie rozliczy ze wszystkimi to dostanie bana. a czy ktos moze wie czy wywiazala sie z transakcji na gazetowym? /wiem ze to nie to forum, ale moze warto by bylo wiedziec, czy tam tez sa jakies poszkodowane - w razie zglaszania na policje/
#242 |
Zakorzenienie
|
Czyżby?Raczej w to wątpię,gdyby miała go dostać,już dawno by go dostała.Niektórym dziewczynom daje się tylko kilka dni wysłanie zaległych przesyłek,to taka ich ostatnia szansa,po tym czasie ban.I słusznie.Ale szkoda,że to nie odnosi się to wszystkich użytkowników.No cóż,są równi i równiejsi.
#243 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Ja uwazam, ze nie powinno sie od razu dawac bana. Tak jak pisala Agnieszka kontak od razu by sie urwal. Nie byloby szansy na naprawienie szkod. A co to w ogole za problem dostac bana? Dla Idiaminki pewnie zaden bo i tak malo korzysta, dla reszty juz duzy.
#244 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
Od razu to nie,ale to wszystko trwa,jak dziewczyny piszą,pół roku,a to jest wyjątkowo długi okres.To innym też należałoby iść na rękę.Może też dziewczyny miały problemy,tego nie wiemy,nie wszyscy chcą o tym mówić.
#246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja przesteałem wierzyc ze Idiaminka wysle przesyłki po tym jak napisała ''bo znając życie z tej policyjnej perspektywy uczynek mój zostałby uznany za mało szkodliwy społecznie i kary nie poniosłabym żadnej'' to cytat z jednego z jej postów, taka pewnośc siebie po tym co sie narozrabiało - tylko pogratulować tupetu.
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-11-02 o 16:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
ja rowniez uwazam ze poczynania Idiaminki juz dawno zaszly za daleko....nawet juz przed ta jej tragedia kiedy to zawierala kolejne wymiany nie wywiazujac sie z poprzednich. Zawsze lubilam Idiaminke, mialam cierpliwosc ale wszystko ma swoje granice.
#248 | ||
Zakorzenienie
|
ach
![]() ![]() ![]() ![]() na grupe " beczki miodu pitnego i tysiąca i jednego buziaków" O! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Jestem pewna, że i z dalszych zobowiązań się wywiąze. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zadomowienie
|
Wybacz Vilandro ale nie chce mi sie tego komentować. Juz kiedys napisałem że nie jestes obiektywna. Mozesz przeczytać że sporo osób mysli troche inaczej niz Ty.
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-11-02 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Parę lat siedzę na Wizażu, ale takie brednie, jakie tu ostatnio przeczytać można, normalnego człowieka wprawiają w zażenowanie ![]() KNK, to chyba faktycznie musi być miód pitny (i to co najmniej dwójniak), bo w efekcie spożycia czegoś innego podobny bełkot na pewno by nie powstał ![]() Co gorsza, hasając pod wpływem tego miodu, niektórzy - chyba nawet tego nie spostrzegłszy - przeskoczyli granicę pomiędzy byciem dowcipnym, a byciem śmiesznym. Żal ... Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2009-11-02 o 18:05 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
nie wiem jakich słowników używasz, moje mają inną definicje tego słowa, i skoro humor masz taki świetny to wyslij zaległości Idiaminki, te osoby co czekaja na pewno sie ucieszą, zrobisz coś pożytecznego
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() |
#253 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sposób jest prosty na uniknięcie zażenowania ......... nie czytac ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- doskonale wiesz, że do swojej wypowiedzi dopisałeś komentarz, edytowałeś Cytat:
- pisz do złośliwca i Agi, im to oznajmij. Dziewczyny regulaminu nie zmienią.... Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-11-02 o 19:23 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() naprawdę głupio. Ja widzę, że z BL "plotki", to się zrobiło BL "jak dokopać komuś, coby mi się weselej zrobiło.." straszno trochu ![]() ![]() Vil, jakby co ja mam naleweczkę z borówek! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Przyznam, że dłuuugo myślałam, czy brać udział w tej dyskusji. Poniekąd wzięłam, kiedyś obdarowując słynnymi buziaczkami Vilandrę ... (co chętnie nadal czynię
![]() ![]() ![]() Otóż chciałam tylko napisać, że może być też trzecia strona, którą ja reprezentuję. Uważam, że wymianki zobowiazują do ... wymianki. I koniec kropka. Może zdarzyć się, że ktoś nie może (chwilowo bądź nie) wywiązać się w terminie. W życiu różnie bywa i nie chodzi tu o akurat takiej przejścia jak Idiaminki. Natomiast zastanawające jest rzeczywiście to, że: - nie wywiązując się już z wymianek Idi plątala sie w następne - zamiast skupić się na wysyłaniu zaległosci, prowadziła żenujące dyskusje z jakąs Aksją, nie wiadomo skąd przyplątaną - mam rzeczywiście coraz silniejsze wrażenie, że rzeczywiście Idi jest traktowana jak "święta krowa" (przepraszam z góry za obcesowość użytego wyrazenia, ale inne mi jakos nie przychodzą na myśl). Rozumiem, tez, że osoby związane by tak rzec z Idiaminką emocjonalnie starają sie patrzec na nią nieco pobłażliwiej, ale nie powinny dziwić się tym, którzy mają inne zdanie - wymiankują, a nie rozdają majątek. A Ci których tak drazni rozdawanie buziaczków, niech może przyjmą do wiadmości, że moje buziaczki (i pewnie innych) były wyrazem sympatii dla Vilandry, a nie poparciem dla działania, lub raczej jego braku ze strony Idi - mnie tez drażniły jej kilometrowe posty, pisane językiem którego nie znosze, ale nie przeszkadza mi to lubic Vil. Zas lubienie Vil nie powoduje, ze czuje symaptię do Idi, bo nie czuję i prawde mówiąc nigdy nie czułam. I tyle, pewnie nic mądrego nie napisałam, ale jakos męczy mnie mieszanie dwóch kwestii (symaptii i antypatii z hmmm ... niesłownością nazwijmy to oględnie) na jednym wątku, bo powoduje to tylko wzajemne wylewanie pretensji i oskarżanie się o stronniczość, co najlepsze pomiędzy osobami które ... nie brały w nieszczęsnych wymiankach udziału. I w końcu nie wiadomo - chodzi o wymianki czy kto kogo lubi ![]()
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-11-02 o 19:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podczytując jednak ten wątek, chcę odp. na pytanie dotyczące owego (c)hasania... Przecież to Ty, Vilandro w swoim poście napisałaś o "chasaniu", zaś astronomiczna.ania Cię poprawiła i dlatego podkreśliła literę "h"... ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() chyba pójde w ślady virtual i od subskrybuje watek i juz więcej chasać nie będe Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2009-11-02 o 19:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
edit: skoro sama chwalebnie zauważyłaś, że to Ty popełniłaś błąd..
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2009-11-02 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny,
Mam gigantyczne zaległości w czytaniu, a mnie sprawa Idiaminki też dotyczy. Czekam na sfinalizowanie wymianki od końca kwietnia. Mogłybyście napisać, czy ktokolwiek dostał swoją przesyłkę? Dostałam wiadomość od Idiaminki 2 października. Pisała, że paczuszka wysłana. Do tej pory nie dotarła. Po takim czasie to myślę, że jednak w ogóle nie została wysłana. |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() EDIT: A jednak to był Alien Sunessence Edytowane przez Estell Czas edycji: 2009-11-02 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
sluchajcie, prawda jest taka, ze nie ma znaczenia ile sie siedzi na wizazu, czy ma sie 111000000 pozytywnych przekupek, czy 'tylko' 30, kogo sie darzy wieksza, badz mniejsza sympatia, mamy byc traktowany na rowni
prawda jest tez taka, ze Idi, obojetnie jak cudowna osoba by nie byla, z wymianek sie nie wywiazala, w tym momencie podziwiam ludzkie zrozumienie i tak naprawde duzy big up za wyrozumialosc dla wizazanek, ktore spory okres czekaja na swoje skarby, nie robiac z tego afery imo sytuacja jest prosta, skoro Idi miala czas, aby ponownie bawic sie w wizaz, powinna miec i czas na wysylanie paczek, sama twierdzila, ze tak sie stanie, jak widac klamala i jestem oburzona, iz probowala ponownie sie wymieniac, prowadzila bezsensowne dyskusje w temacie czarnej listy, zamiast podniesc tylek i zaprowadzic go na poczte wraz z calym mnostwem paczek w tym momencie nie jest istotne, czy ma kolejny dołek życiowy, gdyz kazdy z nas takowe posiada, nie jest to zadnym wytlumaczeniem, szczegolnie na takiej przestrzeni czasowej czytajac to wszystko i patrzac na sytuacje z boku, mam wrazenie kochani, ze Was po prostu oszukala, ale chce wierzyc, ze jest inaczej ![]() nastapil czas, aby zajac sie ta sprawa bez taryfy ulgowej ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
przepraszam, ale poleglam ![]() ![]() ![]() okreslenie trafione w 100% ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 Edytowane przez Chloestic Czas edycji: 2009-11-03 o 00:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja już sama nie wiem w co wierzyć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ehh, do pracy czas. Wieczorem postaram się nadrobić zaległości w czytaniu wątku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i jakoś nie wierzę w jej wyimaginowane problemy (ale to moje subiektywne odczucia) przypomina mi się sytuacja z liceum, kiedy to jeden z kolegów cztery razy grzebał babcię, bo nie uczył się z fizyki. Za piątym pogrzebem tejże babci (w ciągu 4 lat owa babcia umarła 5 razy) fizyczka nie wytrzymała... Idiaminka moim zdaniem chciała współczucia. Jej problemy przez pewien czas stanowiły tarczę ochronną, bo przecież osoba chora wzbudza współczucie, wymaga opieki i troski, a nie nagabywania o wywiązywanie się z jakiś mniej ważnych rzeczy... Posty które Idi napisała miesiąc temu mi osobiście otworzyły oczy i choc nie czekam (na szczęście) na paczkę od niej, to dziwię się, że tak jej ufacie i wierzycie. Przypadek Idi powinien być przerabiany na zajęciach z psychologii jako stadium nieuleczalnego, skrajnego uzależnienia od wzbudzania współczucia. Po co ktoś żali się nieznanym sobie ludziom (nie wszystkie wizażanki znają się osobiście z Idi) na łamach forum wymiankowego i zaprasza całą Polskę do swojego domu? Od tego są PW, maile czy telefony. Tu na wizażu powinna się znaleźc przede wszystkim informacja: dziewczyny wysłałam!
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fakt, że jakieś wymiany były jeszcze w kwietniu, i nie zostały zrealizowane, a później Idi wymienia się w czerwcu jakby nigdy nic to zakrawa na kpinę. I na nic tutaj żadne tłumaczenie. Zasłanianie się chorobą to bardzo nie fair zagrywka. Jestem chora więc wszystko mi można.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:57.