|
|
#241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: samsung corby.
Cytat:
Cytat:
moje kółka są zawsze żółtawe, jedynie zielone wydawały mi się na zdjęciach w necie.
|
||
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny przeczytałam wątek i dziękuję za wszelkie opinię. Właśnie stoję przed wyborem kupna tego telefoniku,ale dzięki Wam wiem,że jeśli go zakupię to nie pożałuję
![]() Nasunęło mi się tylko jedno pytanko, a mianowicie jeśli otrzymuję nową wiadomość SMS to czy na wyświetlaczu jest napisane od kogo ona jest?(oczywiście biorę pod uwagę fakt,że mam osobę w kontaktach) czy po prostu jest napisane "1 nowa wiadomość"? Dziękuję z góry za wiadomość. W poniedziałek zamawiam telefonik
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
tak,numer mam zapisany a więc wyświetla się od kogo jest wiadomość. Ok,dziękuję bardzo za odpowiedź.
![]() Czytałam dużo o samsungu z wi-fi,ale chyba do nas on nie dojdzie Fajny dodatek mógłby być.
|
|
|
#245 |
|
Przyczajenie
|
miałam ten telefon ale mi się zgubił
raczej go nie polecam. |
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
moja siostra ma ten telefon i jest bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a co sądzicie o aparacie samsunga corby? Z tego co wyczytałam to ma tylko 2 MPix. Jaka jest jakość zdjęć?
Czytałam też,że telefonik nie ma lampki czyli w porze wieczornej nie zrobię żadnego zdjęcia? Jeśli któraś z Was miałaby czas i chęci to prosiłabym o kilka zdjęć robione tym telefonem. Z góry dziękuję bardzo
|
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Ja z takim pytaniem.. Czy da się coś zrobić, żeby telefon nie wibrował przy informacji 'rozładowana bateria'? (kiedy jest wyciszony).
A tak poza tym to corbyego mam już od dobrych paru miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Wydawało mi się, że dotykowiec będzie nie wytrzymały, a tu miła niespodzianka. Raz spadł mi na asfalt, podniosłam, złożyłam i działa normalnie. Drugi raz spadł na kamienie rzucony z kilku metrów do kolegi i tę próbę też przeżył, więc jak dla mnie jest super pod tym względem. Inna sprawa, że pisze strasznie dużo smsów i czasami mi się klawiatura zacina, ale na szczęście nie za często. No i w zimie nie da się na nim nic robić w rękawiczkach.. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
hm jeśli chodzi o zdjęcia to chyba nie jest tragicznie
fakt w nocy nie ma szans ale w dzień jako tak cos się zrobi mi tel chyba nie wibruje jak pada bateria, ale za to nawet jak jest wyciszony to jest sygnał i też niewiem jak sie tego pozbyć
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
a mogłabyś uargumnetować?
![]() Cytat:
Tutaj kilka przykładowych, wiadomo, że wizaż przez kompresję też trochę jedzie po jakości. |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
ile moze kosztowac wymiana wyswietlacza w tym fonie? orientuje sie ktos?
|
|
#252 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oczywiście zgadzam się w pełni,że od wysokiej jakości zdjęć jest aparat a nie telefon
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam pewien problem. Tak jak mówiłam,po Waszych radach zamówiłam Corby. Tak jak zawsze zamówiłam go na Allegro. Nigdy nie miałam z tym problemu,ponieważ praktycznie każdy u mnie w rodzinie (rodzice, TŻ no i ja) posiadamy tel.właśnie z aukcji,nowe oczywiście. 31 sierpnia dokonałam zakupu na jednej z aukcji u sprzedającego,który posiada ponad 5000 komentarzy,jakiś sklep.W tej aukcji wzięło również udział około 10 osób. Przed zakupem oczywiście patrzyłam inne aukcje, komentarze itd. Do tej pory nie dostałam tel.chociaż miał być wysłany kurierem. Napisałam wiadomość do sprzedającego,odpisał mi,że mają awarię w banku i dochodzą wpłaty,ale nie widać od kogo. Wydaję mi się to zupełną bzdurą. Jutro zamierzam wysłać mu potwierdzenie wpłaty i napisać o jak najszybszą wysyłkę,bo ile można czekać? Czy Waszym zdaniem dobrze zrobię? Jak powinnam postąpić w tej sytuacji?
Zaznaczę od razu,że na Allegro działam od dosyć dawna i nigdy nie miałam takiej sytuacji. Próbowałam skontaktować się z innymi osobami, które brały udział w tej aukcji,ale Allegro wprowadziło teraz takie zasady,że niestety nie mogę zobaczyc ich nazw ani też napisać do nich. Przepraszam z góry,że może nie w temacie,ale to tez w sumie dotyczy Corby.
|
|
|
#255 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, zabiłam mój telefon ;D
nie dosłownie, szybka stłuczona, ale działa. wygląda jak grat najgorszy ![]() jak kupię na allegro szybkę samą to będzie pasować do korbiaka, wiecie może? |
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
czy tez tak macie w swoich corby, że przychodzi wam kilkanaście takich samych smsów, albo ten sam sms przychodzi wielokrotnie przez kilka godzin?
ja mam staszny problem z tym.. bylam w orange, powiedzieli mi że to moze byc wina telefonu?
|
|
|
#258 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chociaż, skoro już szybka pęknięta to ja już bym kupiła całą obudowę zawsze można się tłumaczyć, że nowy telefon
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
PanKalosz -> no właśnie nie widzę nigdzie całej obudowy, ale podejrzewam że to będzie dość drogo kosztowało, a szybka już za 50 jest więc...
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sytuacja opanowana telefon przyszedł do mnie w poniedziałek.nowiutki i wszystko z nim ok ![]() Milena13 ja miałam identyczną sytuację w SE i też mam tel.w Orange. Byłam w salonie i powiedzieli,że to jest wina problemów z siecią. Powiem,że sytuacja się powtarza i niestety nie jest to miłe. Próbowałam nawet czyścić pamięć,bo myślałam,że mam skrzynkę zapchaną i wiadomość nie może dojść,ale nie pomogło.
Edytowane przez kasienka_moja Czas edycji: 2010-09-11 o 10:54 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
To dziwna sytuacja,bo ja na swoim SE też mam/miałam ten problem.
Nie mówili Ci nic o czyszczeniu pamięci sms?tzn.może skrzynka zapchana czy coś,mi właśnie na to zwrócili uwagę,ale gdy problem się powtarzał to powiedzieli,że to coś u nich.. yhh;/
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Nie, bo problem jest nawet wtedy kiedy mam czystą skrzynkę .
|
|
|
#265 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#266 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Czy wiecie może jak zgrać sms-y z SE do Corby? bardzo mi na nich zależy i chciałabym żeby przeszły wszystkie,nie tylko te zapisane na karcie SIM.
|
|
|
#269 |
|
Przyczajenie
|
czy ktoś wie coś o wymianie ekranu i obudowy w telefonie? prosze niech ktoś mi coś podpowie na ten temat bo w necie nie ma nic na ten temat ...
;] |
|
|
|
|
#270 |
|
Przyczajenie
|
Hejka..!!!
Powiem tak mam Samsunga Corby...!!! Jestem z niego bardzo zadowolona jest mały zmieści się wszędzie. Ma 3 wymienne klapki (są zółte różowe pomarańczowe i białe do wyboru)Ja posiadam różowe na początku gdyy otwierałam pudełko zaskoczyło mnie to że w pudełku zawsze znajdą się 3 klapki jedna jest różowa lub taka jak macie telefon ale zawsze ma kółka druga jesst takiego koloru jakiego macie telefon tylko ma kółka przeżroczyste i ostatnia zawsze jest tego samego koloru czarna bardzo łądnie wygląda czarna klapka z różowymi przyciskami. W opakowaniu znajdują się słuchawki przeciw dzwiękowe ładoowarka i intrukcj. Inni mówią takżę że jest kabel USB ale w przypadku mojego telefonu nie ma jest piekny wadą jest to żę zamówiłam na Allegro rysik do telefonu ale okazałoo sie że nie działa . Zachęcam was do kupienia tego telefonu.. Wybór kloru dowolny...!!!!!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.

moje kółka są zawsze żółtawe, jedynie zielone wydawały mi się na zdjęciach w necie.

zawsze można się tłumaczyć, że nowy telefon