|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Ja wlasnie skonczylam robic torcik
Nie jest taki jaki sobie wyobrazalam, no ale jak juz mowilam zdolnosci kulinarnych to ja nie mam i nic na to nie poradze ![]() Za pare godz przychodzi TZ to doloze jeszcze swieczki i bedzie gitara (nie wiem czy mu sie spodoba czy nie, ale liczy sie gest....)
|
|
|
|
#242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej sie czujesz sloneczko Ty nasze? ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
ja jednak OPONUJE przy pokazaniu zdjatka mimo wszystko w koncu gest sie liczy nie
|
|
|
#243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tak mi się przypomniało...to ja pozwolę sobie wkleić tort jaki zrobiłam (sama ) na chrzciny(znaczy sie oczywiście ta ozdoba była kupiona)
Edytowane przez alkamor Czas edycji: 2009-10-14 o 14:32 |
||
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalotka jest the best z cynamonem obowiazkowo![]() Co do pogody to juz nie badzcie takie no!! w PL tyle ciepla byla a w Anglii tylko deszcz deszcz deszcz noi czasem mniejszy lub wiekszy deszcz..... a powaznie to widac wszystko sie na tym swiecie tak miesza ze juz nie wiadomo co i jak![]() Robie dzis ogorkowa do pierogow z grzybami bo mam zamrozone pasuje?
|
|
|
#245 |
|
Konto usunięte
|
Hejka
Jedyne co, to tak glukoza okropna ![]() mam straszne cienkie żyły... Raz nawet usłyszałam że jak "anielskie włosy" Wkłuła mi się gdzieś w bok ręki po 15 minutach deliberacji "gdzie by tu...?" . Tam niby POWINNA być żyła ale jej nie było i jedyne co to zabolało na dodatek powiedziała że znowu mi nie leci krew więc się spięłam... i dopiero jak się zaczęłam rozluźniać to powoli zaczęło lecieć...Jutro po wyniki do lekarza.
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez nie nawidze pobierania krwi.... zaraz mam siniaki.....
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech będzie.. jakoś tą pogodę tu przeżyjemy.. ![]() Hmm.. ogórkowa i pierogi z grzybami to może być całkiem ciekawa propozycja ![]() ![]() ![]() Paulinko będzie dobrze , zobaczysz.. Uciekam bo mam trochę do zrobienia na dziś.. dziewczynki miłego popołudnia życzę .. do usłyszonka
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-14 o 15:18 |
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka, ja nie miałam internetu ani prądu przez prawie 5 godzin. Normalnie maskarka, myślałam, że się zanudzę. A do tego nie mam ogrzewania -pewnie też jakaś awaria i siedzę ubrana jak eskimos, zawinieta w koc - zimno brrr. Śnieg ciągle u nas pada, jak tak dalej pójdzie to nas zasypie na amen.
Gdzie Domi ?? Jeszcze jej dzis nie było, mam nadzieje, że czuje się dobrze, tylko może też jest odłączona od świata jak ja byłam.
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka
wspolczucia, na pewno musialo okropnie bolec ![]() vcelka no wlasnie, domi dzis nie bylo, a to jest bardzo dziwne..... |
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Vcelka, Gusiak milo, ze zauwazylysciem oja nieobecnosc ja wczesniej neta nie mialam, bo u mnie zawierucha, snieg ciagle pada i jest tak zimowo ale troszke dzieki temu porobilam sobie rzeczy, ktorych oewnie by mi sie nie chcialo gdyby byl interenet![]() Vcelko u mnei w ogole nie grzeja, ale ja siedze w krótkim rekawku...mamy male mieszkanie i jest ogólnie cieplutko ![]() Ala, Syla a co do spirytusu to kupowalyscie w aptece juz takie rozmajony?czy same sobie mieszalyscie z woda?? Zastanawiam sie teraz nad tym Oliatum...bo kurcze myslalam, ze jest tansze jakies 30 zł, a wczoraj patrze na necie a to po 60 zł stoi.. a jak faktycznie moge przyzywyczaic skórke, to wole chyba zrezygnowac i kupic inny olejek... tylko teraz nie wiem jaki...bo olivke mam Bambino
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-14 o 16:02 |
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Oilatum....a może spróbuj dodawać poprostu oliwę z oliwek ?? dziewczyny bardzo sobie chwalą takie coś (niektóre położne to polecają) albo kup jakieś cuś z firm typu Nivea, HIPP...nie są to aż takie koszta (ok.15-20 zł) |
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas wczoraj babka tez mowila, ze kosmetyki Hippa sa dobre ![]() 20 zł to zaden majatek, bo ale 60 zł i to kupowac co jakis czas to troche duzo moglibysmy nie wydolic z kasiora...
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
no nei wiem jak wydajny jest Oilatum ale ja młodemu kosmetyki mniej więcej co dwa miesiące musze kupować. A naprawdę później jest na co wydawać kasę...bo dochodzą chociażby zabawki...
|
|
|
|
#256 |
|
BAN stały
|
ale aldny ten twoj kawaler....
ja tez bym dzis palkala zwazywszy na pogode....[QUOTE=Jane2008;14727289]Jagódku - ojej, straszne to z tym Twoim kolegą... Trzeba się za Niego pomodlić...QUOTE]dzieki Jane... A ja wrocilam juz z lotniska i jestem po obiadku.... Wujek caly i zdrowy wladowal w krk. ..chodz lecial jakism starym samolotwem...gdzie w polowie drodi swiatla w samolocie przestaly dzialac...A u mnie humorek do bani.... Okropnie przezywam to ze Tomek umarl i dzis walsnie patrzylam na gg i ostani raz z nim gadalam 5.10....Okropnie..mi go brakuje... ![]() Chdz byl zwyklym kolega-przyjacielem....Dzisj to wogole to caly dzien o nim mysle...i jak mysle to same lzy mi leca z oczek... ![]() A do tego z dziadkiem jest nie za fajnie...Ta choroba jest straszna.... dzis naprzyklad sie dowiedzilam ze chemia mu zniszczyla serce nieodwracalnie..i ze serce dziala mu w 20 procentach ![]() i ze leki musi dostawac zeby nie umarl....Do tego Pogoda...DOBIJA!!!!!! MAM dosc jednym slowe...... Sorki ze mam tak marudze.... |
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie pochwalę....
![]() 1.wersalka (tylko kolor jakoś kijowo na zdjęciu wygląda )2. dzieło mojej siostry.Wyszywała sama!! 3. i 4. bonus !! mój mały łobuz (to nie ja zrobiłam z niego żółwia tylko on sam tak cudował ) |
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Motylicaja składam Ci kondolencje i bardzo mi przykro, ze musisz takie nieprzyjemnosci przezywac..
no a taka pogoda tylko to pogłebia![]() Trzymaj sie Ala super ten haft Wersalka spoko jak nabardziej, a moge spytac jaka cena byla?Na zywo zawsze wszytsko lepiej wyglada, szczególnie ładne rzeczy traca na jakosci i na zdjeciu nie wygladaja tak ładnie ![]() ale Kuba ma duzo zabawek...Ty sama je kupujesz??? bo jesli chodzi o zabawki to ja juz mam zapas...mam nawet dwa nowisutkie misie, ktore dostalam jakies 5 lat temu a lezaly w reklamowkach i sa jak ze sklepu do tej pory...najwiecej mam maskotek... a potem to pewnie jakies lale Barbie dojda ![]() jedna lale taka mala szmaciana juz mam, nawet pasujek olorsytycznie do pokoju |
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kanwa super..też kiedyś robiłam takie coś.. ale kiedy to było.. chyba szkoła podstawowa lub gimnazjum ![]() Co do żółwika to zdolny malec... i jak fajnie sam się bawi ![]() Motylku..u mnie przez tą pogodę też humor do bani.. zabieram się za robienie prezentacji.. chciałabym powiedzieć w obecnej chwili, że wszystko jest bezsensu..taki nastrój teraz mam ![]() Domi.. ja też zauważyłam..ale nie pisałam.. czułam, że będziesz ![]() Jak z oddychaniem..trochę lepiej..przyzwyczaiłaś się..?
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bosko się na niej śpi zabawki...część sama, trochę dostałam w spadku ![]() a np. ten taki pomarańczowy (żarówiasty) miś na zdjęciu jest jeszcze mojej siostry która ma 33 lata . Na lalki to raczej jeszcze poczekasz My teraz jesteśmy na etapie, że wszystko co gra,świeci itd jest fajne i takich zabawek teraz szukam butelka po napoju (1,5 l) z ok. 20 ziarnami fasoli w środku i mocno zakręcona...o losie ile zabawy.... nie wspomnę o giciarskich opakowaniach po batonach...najprostrze zabawki sa najlepsze |
|
|
|
|
#262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja dzis lepiej, dziekuje nawet jak neta nie bylo to mialam powera, poodkurzalam, bielizne poukladalam i poprasowalam![]() Cytat:
ooo to bede sama zabawki robila ![]() Ala ale tort
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-14 o 17:25 |
||
|
|
|
#263 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem wsumie ze to malo zmieni ze Tomkowi zycia nie zwroci.... woogle dzis naprzyklad lapie sie na tym ze chialabym do niego smska napsiac Co tam?? bo zawsze ta do niego psialam a TU wiem ze ON juz nie odpisze.... ![]() ![]() i chialabym do niego zadzownic....ale tez sie nie da... ehehe dobra ide...na "Klan" i chyba sie z Kinia spotkam chodz na 15 minut.... \ buzka |
|
|
|
|
#264 |
|
Konto usunięte
|
No i mam siniaka
---------------------------------------- Ala, haft bomba !!!!!! Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-10-14 o 18:07 |
|
|
|
#265 | |
|
BAN stały
|
Psychicznie ok, już normalnie.
Ale fizycznie do bani, osłabienie i mdłości jakiś wirus pewnie się przyplątał. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Paolino jak pobieralas krew to przez 5 minut mialas zacisnieta wate???
![]() bo przewaznie ludzie siacagaja i nie zaciskaja i przez to sie robia siniaki Jane aspirator Frida mam na liscie, juz wczesniej wyczytalam bardzo dobre opinie o nim, jak pytalam naszych lejdisek i sie zdecydowalam na niego..wlasciwie patrze na liste, to oprocz wozka (z nosidelkiem), lezaczka i wanienki ze stojakiem, jak zrobie te zakupy to bede miala wszytsko ![]() Ala a Ty dla kubusia mialas karuzele na lozeczko? ![]() i w ogole mam pytania doswiadczone mamusie o: 1) czy uzywalyscie laktatora, czy jest sens go kupowac? 2)jakie polecacie ceratki pod posciel (Zanka cos raz pisala o takowych) a ja widzialam w Rossmanie i sie zastanawiam czy nie kupic... 3)czy mialyscie własnie karuzele na łóżeczko?wiem, ze Blondi ma taka co ja chce, ale nie wiem czy jest sens kupowac taka droga chyba kupie z Canpola jakas kolorowa..4)tu pytanie praktycznie do jane o stojak do wanienki:czy sie sprawuje i czy jest sens go kupowac, bo ja jestem zdecydowana, ale chce poznac Twoja opinie ![]() Cinusiowa na priva podam Ci moj mail, najlepiej nagraj Ninke jak ja kapiesz z dokladnym tlumaczeniem, kolezanka Domi ma dorbe zamiary, nic sie nei boj Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-14 o 18:10 |
|
|
|
#267 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze ten moj maz bedzie choc troche szczesliwszy dzis ![]() Cytat:
No ba, ostatnimi razy zrobilam chyba ze dwiescie sztuk popakowalam po ok. 20-25 w woreczki i do zamrazalnika sie szybkuje dac te woreczki chyba siedem mialam a troche zostawilam na obiad a moj maz dawaj odpakowywac .... i w koncu do zamrazarki poszlo chyba tylko piec woreczkow a reszta no coz.... do brzucha czujecie na jeden raz dlatego mowie na niego pierogowa dusza![]() Cytat:
Cytat:
)A wyszywanka masakroza!!!! talent matwoja siostra i mnostwo cierpliwosci..... pieknie !! Cytat:
![]() Domi, Vcelka wy paskudy jak Wy mozecie nas tak caly dzien zostawiac same co ??? My tu zaplakane siedzimy bo nic od was wiadomosci nie ma zeby mi to bylo ostatni raz A na powaznie to matko jedyna ubierajcie sie tam w te sniegi no! nie myslala mze taka roznica moze byc ! u mnie za oknem sloneczko i jakies 15 stopni teraz ......
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Nie miałam laktatora 2. Ja nie mam ceratki ale z tego co pamiętam to Zanka własnie miała ale wiem, że przerzuciła się teraz na takie prześcieradła nieprzemakalne i sobie chwaliła bardzo 3. Ja miałam/mam karuzelę Canpola i byłam zadowolona..
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to dobrze ze wszystko masz po co potem na zawal z wszystkim latac spokojnie sobie to wszystko zaplanowals i jest ok widac gospodarna mamuska z ciebie
|
|
|
#270 |
|
Wtajemniczenie
|
ello lejdies,
Motylka - przykro mi bardzo z powodu twojego kolegi...pomysl, ze teraz jest mu lepiej niz tu.. Jane-hej,hej-ogladalam jajcusia lobuziaka na nk - czadowy..i jak widac super absorbujacy.. Michoko-mam nadzieje, ze czujesz sie juz lepiej choc troszke...a torty czadowe Vcelka - czasem to nawet i lepiej jak czlowiek choc przez chwile odciety od cywilizacji...ja lubie takie chwile... A ja dzis po nocce-odsypianie - zas moj maz nudzil sie biedaczek w domu, wiec porwal aparat i polecial nad morze (to nic ze pogoda dzisiaj do bani-pada,wieje,drzewa powyrywane)...jak jeden z wielu dzisiaj fanatykow fotografii...na fotkach zobaczycie efekty jego fotkowania.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Nie jest taki jaki sobie wyobrazalam, no ale jak juz mowilam zdolnosci kulinarnych to ja nie mam i nic na to nie poradze 

na dodatek powiedziała że znowu mi nie leci krew więc się spięłam... i dopiero jak się zaczęłam rozluźniać to powoli zaczęło lecieć...

ja tez bym dzis palkala zwazywszy na pogode....