|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
szkoda.....ale tak to jest z tymi niszami, że często się zamawia lub wymienia w ciemno, bo tak naprawdę z tych perfum co ja wymieniłam, że bym chciała od Ciebie to też żadnego nie wąchałam
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
cos za Naomi Cambell Cat Deluxe edt ?
|
|
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wymyśliłam jeszcze: * błyszczyk Dianne Brill w kolorze Bridal Garter - dostałam w prezencie, użyłam dwa razy, pędzelkiem, ale kolor raczej nie dla mnie [tzn mam podobny Lancome L.U.C.I, który moim zdaniej jest fajniejszy], bez kartonika niestety bo nie myślałam, że będę go wymieniać. * 15/30ml Let Them Eat Cake TokyoMilk
|
|
#244 |
|
Przyczajenie
|
witam, na zdjęciu II ukazane sa dwa flakoniki Chanel, czy już oba są nieosiąglane?jestem bardziej zainteresowana tym bez korkaJeśli chodzi o mnie to mam do zaoferowania wody perfumowane Very Sexy Victorii Secret, prosto z NY, a także wodę Eau de Lalique, poj.200ml!Mam też nowe tusze Lancome Hypnose i High Impact Clinique a także chyba już niedostepny w Polsce puder rozświetlający Estee Lauder(Beautiful Bride Photo Perfect Powder) Posiadam też płyty z ćwiczeniami kardio i Pilates z Shape'a.
|
|
|
|
#245 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nic, pozdrawiam. Cytat:
![]() W sumie obie rzeczy by mnie interesowały, ale chyba bardziej perfumy, czy one są w oryginalnym flakoniku? Cytat:
Dziękuję za propozycję i pozdrawiam.
|
|
#246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Thierry Mugler Alien edp ok15/30ml, rozkręcalny flakonik, pudełko z wszelkimi ulotkami.
- żel pod prysznic Alien Thierry Mugler 200ml, ubytek ok20ml. zajrzyj do mnie |
|
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
interesuję mnie Vichy normaderm nawilżający krem przeciw niedoskonałościom skóry
|
#249 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pracujesz/mieszkasz gdzieś blisko sklepu Comme des Garcons? lub perfumerii sprzedającej ich zapachy?...Cytat:
bardzo dziękuję za propozycję, jednak nic sobie nie wypatrzyłam.Pozdrawiam!Fairlight, przepraszam, ale niestety nie jestem już zainteresowana cieniami, przetestowałam kolor w perfumerii i jednak nie są dla mnie. Pozdrawiam.
|
|
#251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeszcze tak teraz myślę - jakbym Ci "dorzuciła" ten błyszczyk DB, to czy wyszperałabyś mi może jakiś korektor w płynie...? [najlepiej taki, który był dla Ciebie za jasny ]
|
|
#252 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
mam roz back to school edm, raptem 2 - 3x uzyty. toche innych rozy w samplach tez chyba gdzies wyszperam /sloiczki, nie woreczki/
moge tez zaproponowac odlewke 5ml indian holi. wpadly mi w oko kosmetyki tbs
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
u Ciebie znalazłam: - Stella McCartney - Stella edp 10ml + Stella Rose Absolute 10ml - błyszczyk MAC Full For You - Guerlain Khol - Chanel Lakier do paznokci Le Vernis i szczerze mówiąc liczę, że coś u mnie na wątku wpadnie Ci w oko większość rzeczy na pierwszej stronie ale mała dokładka również tu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=128
|
#254 | |||
|
Wtajemniczenie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;15656435]cos u mnie za 5-tki Twilight?[/QUOTE]
Niestety nic, dziękuję za propozycję. Pozdrawiam. Cytat:
Tak się zastanawiam czy mogłabym Cię w razie czego prosić o przysługę, chodzi za mną zapach CdG Stephen Jones ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
Nevado, czy interesowałby cię zestaw w pudełku mini na kapelusze
Rouge Bunny Rouge ?W zestawie jest czarna kredka - Feline Gaze Eye Khol, Endless Miracles Swift Length Mascara oraz rozświetlająca różdzka Fine-Spun Light Luminous Skin Wand Wszystko oczywiście pełnowymiarowe.Poza tym zajrzyj do mnie, miałam dokładkę zapachową ![]() pozdrawiam
Edytowane przez biala_malpeczka Czas edycji: 2009-12-13 o 22:08 |
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
witam, zerknij do mnie, może coś znajdziesz?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=386313 |
|
|
|
#257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#258 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję, mam pytanie: czy jak położysz flakonik na boku, płyn sięga do ''połowy'' szerokości rurki (tak można określić połowę pierwotnej zawartości...)?
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
Czy nadal masz ochotę na słonika kenzo?
|
|
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Zapraszam, zerknij do mnie..interesują mnie : róż do policzków Sisley Phyto-Blush Eclat 3 Duo Mango Cienie Clinique Colour Surge Eye Shadow Quad 114 Pink Truffle i jeszcze sporo innych kosmetyków )
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Nevado, czy interesowała by Cię wymiana któregoś z zapachów na perfumy Desnuda? Posiadam flakon (z wymiany z ragutką
) o pojemności 75 ml, z kartonikiem. Perfumy zostały psiknięcie kilka razy, więc ubytku praktycznie nie widać.
Edytowane przez pani-jesień Czas edycji: 2009-12-16 o 14:10 |
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#265 |
|
BAN stały
|
Kochana może zainteresowałaby Cię Czekoladowanilia Sephory?
(albo coś innego w moim wątku)mnie podoba się: Diesel Fuel for Life Unlimited |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
witaj ponownie. może tym razem skusisz się na coś u mnie? spoza wątku mam jeszcze do oddania krem diora 01 kolorek wyprobowany oraz givenchy very irresistable jakies 100 ml o ubytku kilku psikniec...
|
|
|
|
#267 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny na początek bardzo przepraszam, że dopiero odpisuję, 24H doby to zdecydowanie za mało...
Tak ![]() Pozdrawiam Cześć ![]() Tak Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W każdym razie trzeba już ustalić wymianę, nie ma co tego nadal odwlekać Ściskam Cytat:
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Chętnie przygarnęłabym Naf Naf za Słonika. ( 26/50 edp) .Mam jeszcze dezodorant perfumowany Kenzo Jungle ok. 130/150 ml .Interesowałby Cię?
|
|
|
|
#269 |
|
Moderator
|
Cos u mnie za blyszczyk,cienie...
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-12-19 o 00:29
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 5 468 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
#270 |
|
BAN stały
|
- Lancome Miracle So Magic 50ml, raz psiknięte.
- Naf Naf 30ml, ubytek testowy, pudełko. - Diesel Fuel for Life Unlimited 50ml, ubytek ok1ml, kartonik (z wymiany z Itaką). cos u mnie? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

pracujesz/mieszkasz gdzieś blisko sklepu Comme des Garcons? lub perfumerii sprzedającej ich zapachy?...