|
|
#241 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: TK Maxx w Polsce
Słuchajcie, a ja zastanawiam się teraz nad tym nowym konkursem matarni dla rodzin, czy np. kobieta w ciąży z mężem będzie uznana za rodzinę?
|
|
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
ceny w tk maxx przeliczane są z euro i funtów ceny, czyli razy 4 lub 5. często mają naklejki cenowe w dwóch walutach. dlatego dla polaka cena jest kosmiczna. jeśli w anglii w ciągu godziny zarobisz 10funtów to taki wydatek nie jest dla Ciebie duży, niż gdy w pl po przeliczeniu 50zł to czasem czyjaś dniówka. stąd ta różnica.
piszecie że skoro mają dostawy codziennie to jak w lumpeksie. ja tam wole przyjść i codziennie trafić na coś nowego, niż jak w sieciówkach- cały sezon jedne i te same szmaty wiszą, aż do wyprzedaży
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
Lubiłem ten sklep i kupiłem tam parę rzeczy ale po tym jak mnie ostatnio potraktowali przy reklamacji obuwia więcej się tam nie pojawię. Bzdurne argumenty aby tylko odrzucić reklamację. Nie polecam tego sklepu!
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziwne! A moji znajomi oddają na potegę nawet kosmetyki i bez żadnych problemów... |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytanie - oddają czy reklamują? - bo to są dwie różne sprawy
|
|
#246 |
|
Wredny kotecek
|
Jest i w Olsztynie. Bardzo fajnie, widziałam sporo torebek MK (jedna np z 1800 na 800zł), ciekawe jak będzie potem czy się nie zepsują dostawy ;P
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Jestem w Szczecinie często w tk maxx.Na początku wybór był niesamowity.Akurat wyposażałam nowe mieszakanie i prawie wszystkie dekoracje mam właśnie z tk maxx.
Niestety od ponad roku nic ciekawego nie kupiłam do mieszkania totalna porażka.Brak mebli (kiedyś były),ciekawych akcesoriów.2 tygodnie temu byłam w Poznaniu na malcie i przeżyłam szok. Bardzo duży wybór mebli,akcesoriów.Asortyme nt nie do porównania. Mam wrażenie,że w Szczecinie są odpady,które nie sprzedają się w innych sklepach bo nagle widzę rzeczy,które są już przecenione a nigdy ich nie widziałam. Co jakiś czasu uda mi się kupić modowe perełki: -buty melissa za 44,99 zł ![]() -ugg za 299 zł Czesto kupuję rzeczy marki Diesel,Miss Sixty bo niestety ale w moim mieście nie ma tych sklepów firmowych.Dużym plusem jest też bardzo duży wybór świec ale na konkretne marki trzeba nieźle polować. Niestety ale przykro to stwerdzić,że asortyment naprawdę w Szczecinie się popsuł. |
|
|
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
Dostawa jest podobno codziennie. Ja poluję głównie na bieliznę i kosmetyki, chociaż i etui na iPada udało mi się kupić w dobrej cenie.
|
|
|
|
|
#249 |
|
Wredny kotecek
|
Widziałam dzisiaj te spodnie http://www.zalando.pl/ralph-lauren-b...1a00o-o00.html za 500zł
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Dzisiaj słyszałam jak pracownica mówiła że dostawa co 2-3 dni czyli się nie trafi bo nie wiadomo kiedy wypadnie no i o której godzinie wykładają ;p |
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Halo, halo, jest tu kto?
![]() Ja się w TK Maxie nie umiem odnaleźć, nie mam zmysłu do szperania, więc tym bardziej pomocne mi będzie, gdy poczytam co tam wynalazłyście i co jest prawdziwą okazją
|
|
#251 |
|
Wredny kotecek
|
Ja już tam nie idę bo za dużo wydałam :P Kupiłam 3 pary dżinsów (jedne za 79zł i dwie po 99zł) nie patrzę na te metki "ich cena nasza cena" bo to wiadomo że z przymrużeniem oka...
Ale akurat moje gacie miały wszyte oryginalne metki producenta (cross, mavi, tom tailor) z cenami - dwie pary pierwotnie 299zł i jedne 344 Kupiłam zestaw pędzelków do oczu ecotools ale najbardziej cieszę się z sosów znalezionych przy kasie! Od dawna polowałam na sos iguana radioactive (bardzo bardzo ostry, tż kocha ) i nawet w sklepach internetowych nie mogłam trafić, a tu stoję przy kasie w tk maxxie i oczom nie wierzę! Mąż sobie wynalazł dżinsy lee, widziałam sporo spodni wrangler albo ralpha laurena ale rozmiary nie nasze :P Tylko trochę mnie boli, że te wielkie znane marki też mają na metkach made in china :/ ale to chyba od tych wielkich znanych się zaczęło... Widziałam też kosmetyki maca ale wymacane i wcale nie takie tanie, bo błyszczyki po 55zł ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- A i widziałam fajne kozaki Ugg za 299zł |
|
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#253 |
|
Wredny kotecek
|
http://mintishop.pl/product-pol-173-...-do-cieni.html za 44zł, nie zaoszczędziłam bo w internecie podobnie można kupić, no ale jednak co stacjonarnie obejrzeć przed zakupem to co innego
Poluję też na real techniques bo widziałam gdzieś na blogu że bywają Widziałam też ten zestaw za 55zł http://mintishop.pl/product-pol-168-...zli-etui-.html |
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie może jak obecnie wygląda asortyment w krakowskich TKMaxx?
Warto się wybrać?
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktos wie czy planuja otwarcie TK Maxx w Bialymstou?
|
|
#256 |
|
Konto usunięte
|
Ja się jutro wybieram do TK Maxx w Szczecinie. Mam nadzieję, że coś ciekawego uda mi się znaleźć dla siebie i Tż. Nie ukrywam, że ostatni raz jak tam byłam (czerwiec) to wyszłam niezadowolona.
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
TK maxx jest jak lumpeks, tyle że z nowymi rzeczami
Nigdy nie wiadomo, co się znajdzie, na co się trafi. Ja kilka razy wyszłam z pustymi rękoma, ale kilka razy upolowałam torebkę z naturalnej skóry za śmieszne pieniądze, albo buty, szal, ciuch.. To mój aktualnie ulubiony sklep |
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Mój ulubiony TK Maxx jest w Galerii Jurajskiej w Częstochowie. Zawsze się obkupimy z rodzinką tak, że głowa mała. Widziałam ostatnio taakie piękne traperki z Wranglera męskie, że się zakochałam, ale niestety nie było rozmiaru ani dla taty ani dla TŻ.
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Mam w planach wybrać sie do TK Maxx w Rzeszowie. Orientujecie sie czy jest tam coś ciekawego i warto? Szczególnie fajną torebkę bym upolowała
|
|
|
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
Gdyby ktokolwiek widział UGG w rozmiarach 37 albo 38 obojętnie jaki model, to proszę o kontakt. Dla znalazcy czeka nagroda!
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mieszkam w UK i w moim mieście są 3 TkMaxxy. Ten najbliżej mnie - w centrum jest zupełnie przebrany
Wczoraj wybrałam się do najmniejszego z nich, na przedmieściach i jest genialny! Kupiłam mase fajnych rzeczy, mimo mniejszego wyboru. Jest w nim sporo ciuchów od projektantów. Widziałam super płaszczyk Moschino, Marni, Chloe oraz sukienki Westwood i Margieli A także dużo rzeczy jednej z moich ulubionych firm - & Other Stories. Wróciłam do domu z grubym swetrem, wełnianą sukieną i koszulą (łącznie zapłaciłam 38 funtów).
Edytowane przez gozia Czas edycji: 2014-11-19 o 10:19 |
|
|
|
|
#262 | ||
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę
Wszystko oczywiście & Other Stories
|
|
|
#264 |
|
Wredny kotecek
|
Zazdro! Zwłaszcza o ten szary sweterek
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Mcc466---------Ktorego sklepu?? Bo chyba chodzi o jeden konkretny a nie o cala siec?????
czlowieka 🌱 poznamy po jego stosunku do zwierzat ️❗️️❗️😼🐾 Edytowane przez lalka3 Czas edycji: 2014-11-23 o 17:31 |
|
|
|
|
#266 |
|
Wredny kotecek
|
Dzisiaj kupiłam ten zestaw
![]()
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
GrumpyCat, ile kosztował te zestaw ?
|
|
|
|
|
#268 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszędzie te zestawy już były, ale ja nie trafiłam na nie ![]() _________________________ _________________ Pociągnięte z mojego małego traktora 8) |
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Widziałam na blogach że bywają i czatowałam często, no i jak straciłam nadzieję i przestałam szukać, to nagle się nawinął jeden jedyny leżał sobie i gdybym nie wzięła to bym żałowała, a pewnie długo by nie poleżał :P
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

Ale akurat moje gacie miały wszyte oryginalne metki producenta (cross, mavi, tom tailor) z cenami - dwie pary pierwotnie 299zł i jedne 344
) i nawet w sklepach internetowych nie mogłam trafić, a tu stoję przy kasie w tk maxxie i oczom nie wierzę! 

Wczoraj wybrałam się do najmniejszego z nich, na przedmieściach i jest genialny! Kupiłam mase fajnych rzeczy, mimo mniejszego wyboru. Jest w nim sporo ciuchów od projektantów. Widziałam super płaszczyk Moschino, Marni, Chloe oraz sukienki Westwood i Margieli