![]() |
#241 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
No nie bardzo Twój obecny sponsor musiałby wyrazić na to zgodę i musiałabyś poszukać osoby która na prawdę dba o swoich konsultantów. Ja zapisywałam sie przez internet czyli tak w ciemno, sponsorki nie znam, ale za to Dyrektorka jest super, mieszka ode mnie dość daleko ale to nie przeszkadza w tym, żeby trzymać grupę i motywować konsultantów do działania. Jeśli mogę Ci coś doradzić to spotykaj się z innymi konsultantkami i konsultantami na spotkaniach i szkoleniach kosmetycznych, które są bezpłatne, terminarz znajdziesz na stronie. Warto chodzić na takie spotkania, poznajesz nowych ludzi, uczysz się wiele od nich, no i poznajesz nowe kosmetyki, (na szkoleniu poznasz zapachy, konsystencję, działanie kosmetyku, skład itd..) które później możesz polecać swoim klientkom.
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy jeśli uczuli mnie produkt na biuro, to mogę go zwrócić? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z innej beczki. Mam na zbyciu żelowy tusz do kresek GG w kolorze brązowym, użyłam go dosłownie trzy razy, Jakby któraś z Was była zainteresowana proszę o kontakt na PW.
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Hejka!!! Mam pytanko. Zostałam konsultantką w 16 katalogu dlatego też nie wszystko jest dla mnie jasne, a moja sponsorka jakoś tak czasu dla mnie niestety nie ma a ja na prawdę mam dosyć dzwonienia do niej bo ona cały czas o mojej sprawach zapomina. Ale do rzeczy. Więc miałam zamówienia z tego katalogu na 214 punktów tylko że niestety jest masa w brakach i zostało mi raptem 130 punktów.(braki były na mój dom, na oddział regionalny i na filie) Moja sponsorka powiedziała że postara mi się jakoś załatwić te kosmetyki albo da znać jak uzupełnią magazyn żebym mogła złożyć jeszcze jedno zamówienie co niestety wiąże się z kosztami bo będzie ono mniejsze niż 100 punktów a do fili mam niestety daleko.I czy będę mogła zamówić brakujące rzeczy razem z zamówieniem z katalogu 17 ale w cenach z katalogu 16? Czy takie coś jest w ogóle możliwe? I jeszcze skąd w ogóle będę wiedzieć czy te kosmetyki z katalogu 16 nie są już w brakach nawet jeżeli będę chciała je jeszcze raz zamówić w katalogu 16? Z góry dziękuję za odpowiedź
![]() Edytowane przez monitta89 Czas edycji: 2009-11-26 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
a co ile oni uzupelniaja te braki?;/ glupio mi do osob ktore 1 raz u mnie zamawiaja co chwile biegac i tluamaczyc ze dalej nie ma
![]()
#248 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A dostepnośc produktów możesz sprawdzić logując się na Ori. wchodzisz w Biznes->Raporty->produkty niedostępne. wybierasz czy dom czy filia/biuro i wyświetla Ci się raport. Możesz też wpisać produkty do koszyka i przejść dalej nie zatwierdzając zamówienia pokazuje Ci się lista produktów które są i których nie ma wtedy wiesz wszystko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Ale jak brakujące produkty można kupić przez 3 katalogi w pierwszej cenie? Bo ja miałam taki problem, klientka zamówiła w 14 nastce serum z HairX do włosów i one bylo w brakach. I teraz dopiero podczas 16 katalogu dowieźli to serum i je zamówiłam (u mnie w brakach już go nie było usunęli mi z faktury) i musiałam zamówić po normalnej cenie czyli 19,90 co dla mnie jest to 15 zł z groszami ale klientce sprzedam po cenie takiej jak wtedy czyli 12,90 (kobieta duzo rzeczy zawsze u mnie kupuje wole raz dołożyć te 3 zł ważne żeby klientka była zadowolona i nie czuła sie oszukana). Wiem że te 3 zl to mało ale Oriflame nie fair sie zachował...
|
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, potrzebuje szybkiej pomocy, otóż zapisałam ostatnio koleżankę pod siebie i teraz ta koleżanka chcę zapisać swoją koleżankę, ale nie może, musi najpierw dostać tą kartę i starter tak? Czy trzeba jeszcze spełnić jakieś warunki?
Proszę napiszcie mi szybko, bo głupio mi jest, że sponsor nie wie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
Musi tylko znać swój numer konsultanta by go wpisać na formularzu.
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
ale przez internet nie może nikogo zarejestrować :/ Wyskakuję "brak uprawnień do sponsorowania" coś takiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam takie pytanie mianowicie, zapisałam sie do oriflame w zeszłym roku jakoś własnie w listopadzie i teraz za niedługo właśnie będzie mijać rok i wiem że jeżeli chce sie dalej byc w tym oriflamie to trzeba przedłuzyć członkostwo no i tu jest cały problem bo ja nie wiem jak, a głupio mi jest iśc do filii, ponieważ nie zamamwiałam kompletnie kosmetyków przez ok 5 miesięcy ale znów chcę wrócic i proszę powiedzcie mi jak mogę przedłużyć to członkostwo??
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Za chwilę składam zamówienie. Jak usunąć produkt, który był niedostępny w zeszłym katalogu i teraz jest automatycznie dodany?
---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- A może któraś z Was chciałaby 2 dezodoranty w sprayu Giordani Gold, jeśli nie sprzedam? |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
Wchodzisz do koszyka, klikasz dalej, potwierdzasz adres dostawy (adres domowy bądź biuro), następnie na dole strony klikasz "zobacz oczekujące" i tam odznaczasz to czego nie potrzebujesz / nie chcesz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Ma ktos może zdjęcia torby z katalogu 16, ze strony 98?
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Rozeznanie
|
Będę mieć około 1 grudnia jak przyjdzie
![]() ![]()
![]() |
#264 |
Rozeznanie
|
Ale chyba nie w tym temacie Moja Droga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Pani Buka
|
ponawiam pytanie o zestaw do golenia North for Men - może ktoś ma na zbyciu? (najlepiej z Krakowa)
a pamiętacie mój problem z pustą fakturą? ona tam nadal jest ![]() ![]()
#269 |
Raczkowanie
|
Dziś w paczce zabrakło kredki do powiek - tzw. brak ilośćiowy a klientce bardzo zależało , oj to Ori wkurzyło mnie po raz kolejny.
Co najgorsze muszę sam za to zapłacić, w biurze powiedzieli mi że 2-3 tyg. czeka się na zwrot kasy. Spotkało Was coś takiego ? :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam na zwrot 2-3 dni. Maksymalnie tydzień mi się zdarzyło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.