Powiększanie piersi cz.3 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-25, 18:26   #241
anna_ivy
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

agnelka, zabij mnie ale nie pamietam Zawsze robie wieksze zakupy, bo dla psiapsiol moich kochanych tez Ostatnio jak kupowalam, to juz byly mega zakupy, bo jeszcze switeczne. Ale powiem Ci jedno NAPEWNO duzo taniej! W Polsce jest okrutna drozyzna, niestety
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 18:28   #242
TiNi87
BAN stały

A zebys wiedziala jakie w Szwecji sa ceny ostatnio kupowalam TZowi Armaniego w Pl-270 zl w SE 360 na polskie -tez ladna roznica
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 18:29   #243
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
wprowadzam się do ciebie
natychmiast
Kochana, juz robimy miejsce w sypialni A nie boisz sie luster pod sufitem na lancuchach Obiecuje, ze nie spadna A jaki bedzie widok

agnelka, marcepanik z Lindt'a Taki lubimy najbardziej, mam nadzieje ze Ty tez
Stary 2009-11-25, 18:30   #244
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
jedna noga do przodu i jeeeeeeeeeeeeeeeeedziesz
tylko zeby miał Cię kto podnieść
właśnie dwa tyg po zabiegu się nóżki rozjadą i się sama nie podniesie, bo rączki jeszcze nie tak sprawne jak przed
to się mąż zdziwi jak wróci z pracy czy coś i towarzyszkę w takiej pozycji zastanie

czytałam, ze do pewnego wieku można się nauczyć szpagatu i takich akrobacji, a potem już nie. ja nigdy nie umiałam szpagatu, stwierdziłam że spróbuje i z miesiąc się katowałam rozciąganiem porządnym i dupa tam, nie zrobię i juz
za krótkie mam ścięgna czy co...?
(nie żebym oczekiwała szpagatu po miesiącu, ale generalnie duzego postępu nie było )

Tini, ja gdzieś w necie znalazłam "ćwiczenia do szpagatu" - na kafeterii to z tysiąc razy się ten temat przewijał.. na pewno gdzieś jakieś ćwiczonka są
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 18:30   #245
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
A zebys wiedziala jakie w Szwecji sa ceny ostatnio kupowalam TZowi Armaniego w Pl-270 zl w SE 360 na polskie -tez ladna roznica
boshe ... okrutne roznice!

Przyznam, ze lubie miec dobre kosmetyki ... ale nie lubie za nie TYLE placic
Stary 2009-11-25, 18:34   #246
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ja z herbatek to strasznie lubie też zieloną jaśminową...

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

wprowadzam się do ciebie
natychmiast
ja też
Miskaaa, zabierz ze sobą herbatki... będą na kaca

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 18:37   #247
Miskaa78
Kazar Lady

Ania lusterek się nie boję ale jak mnie nakarmicie napoicie winkiem będzie dobrze

Sami a ja z kolei zawsze szpagat umiałam i specjalnie nie musze się rozciągać - po jakiejś dłuższej przerwie to tak ale kilka dni nie więcej- a niby taka niewygimnastykowana nie jestem..no ale ścięgien pewnie nie mam

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

1. Cytat:
    Napisane przez horo Pokaż wiadomość
    ja też
Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Miskaaa, zabierz ze sobą herbatki... będą na kaca
na kaca sok pomidorowy - polecam

właśnie patrze na all i nie ma tych jaśminowych w saszetkach tzn są ale po 180 zeta chyba ocipieli

musze sioę uśmiechnąć do angoli coby przywieźli..w ogóle angielska herbata jest pycha
YorkShire piję pasjami tę wersję z kofeiną jest lepsza niż 10 kaw

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 18:39   #248
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
agnelka, marcepanik z Lindt'a Taki lubimy najbardziej, mam nadzieje ze Ty tez

Stary 2009-11-25, 18:40   #249
cycatka
Raczkowanie

Cytat:
Mam pytanie -ktora z was jest najdluzej po op??i ile?? A stosujecie jakies kremy do biustu ujedrniajace?? Ile czasu musi minac po op zeby zaczac uzywac bezpiecznie miesni klatki piersiowej??Bo ja tak chce sobie teraz jakos ramiona wzmocnic do tej rurki i tak nie wiem czy juz moge na skakance dzis mialam wrazenie ze cyce zgubie
A jak to jest na basenie -zelki unosza na wodzie czy ciagna do dna ,czy nic sie nie dzieje
unoszą się na wodzie
cycatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 18:43   #250
anna_ivy
Zadomowienie

Widze, ze menu sie podoba, wiec ZAPRASZAM!!! Ale co to .. nie ma chetnych na winko? Podaje calkiem zacne ... jak mnie bledny wzrok nie myli to klasyczne bordeaux, bo przynajmniej mam wymowke ze na serce dobrze dziala Ciekawe czy w takich ilosciach
Stary 2009-11-25, 18:45   #251
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Sami a ja z kolei zawsze szpagat umiałam i specjalnie nie musze się rozciągać - po jakiejś dłuższej przerwie to tak ale kilka dni nie więcej- a niby taka niewygimnastykowana nie jestem..no ale ścięgien pewnie nie mam
jak moja Mama - która nic nie ćwiczy, od zawsze jest na diecie bo ma sporą nadwagę (sporą..) - a tak się potrafi rozciągnąć że... ja w połowie nawet się tak nie rozciągnę..

Cytat:
Widze, ze menu sie podoba, wiec ZAPRASZAM!!! Ale co to .. nie ma chetnych na winko? Podaje calkiem zacne ... jak mnie bledny wzrok nie myli to klasyczne bordeaux, bo przynajmniej mam wymowke ze na serce dobrze dziala Ciekawe czy w takich ilosciach
w każdych ilościach działa dobrze

Cytat:
Napisane przez cycatka Pokaż wiadomość
unoszą się na wodzie
hihihi

Edytowane przez Samiii
Czas edycji: 2009-11-25 o 18:46
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 18:48   #252
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
no jak ja się łapałam Horo już sobie zapewniała herbatkę na kaca..czytaj uważniej kurde

Stary 2009-11-25, 18:50   #253
TiNi87
BAN stały

Anna winko ma to do siebie ,ze fajnie daje kopa ,ale jak juz ze mnie schodzi to mnie brzuch boli A menu to wole nie czytac juz wiecej bo mi w zoladku cos puka -to pewnie -glodzik hehe

O jej wyobrazilam sobie wlasnie ten widok:hah aha: glebokosc 2metry a ja unoszona na piersiach

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-25 o 18:53
Stary 2009-11-25, 18:56   #254
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
no jak ja się łapałam Horo już sobie zapewniała herbatkę na kaca..czytaj uważniej kurde
i jeszcze żeby marchwianka dorzucila ciasto marchewkowe ... i ten barszcz z uszkami (ktora robila? przyznać sie, bo ...)

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:01   #255
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Anna winko ma to do siebie ,ze fajnie daje kopa ,ale jak juz ze mnie schodzi to mnie brzuch boli A menu to wole nie czytac juz wiecej bo mi w zoladku cos puka -to pewnie -glodzik hehe
nic mnie jeszcze nie boli, bo chyba nic jeszcze nie schodzi

Misia, ja Cie prosze ( Nie moge czytac tak uwaznie jak zwykle bo mam poczatki pomrocznosci jasnej Sie rozumie, nie? ( Ale to chyba dlatego, ze w koncu skonczylam foty bielizny z futrami, ktore ciagnely mi sie chyba od ponad tygodnia Ufff ... jeszcze tylko wygladze i odchudze ciala (bo maja jakies 55 kg zamiast 49 ), wyliftinguje twarze i dodam blasku glamoure i do druku

Sami, jak tak piszesz to pije bez wyrzutu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 19:08   #256
Miskaa78
Kazar Lady

no i pięknie teraz jestem głodna że szok

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

A co to wszyscy poszli na na wspólnej?

Stary 2009-11-25, 19:10   #257
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
no i pięknie teraz jestem głodna że szok

Wskakuj w autko i przyjedz Bigosik, marcepan, winko i ... i w piekarniku dochodzi pelnoziarnista drozdzowka z bakaliami

BTW jutro przychodzi do mnie psiapsiola, ktorej maz dwa dni temu powiedzial "zakochalem sie" ... no ale nie w niej rzecz jasna ... Bede Ja pocieszac slodkosciami i myslec gdzie moze zamieszkac, bo kazal sie jej wyprowadzic
Stary 2009-11-25, 19:24   #258
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Wskakuj w autko i przyjedz Bigosik, marcepan, winko i ... i w piekarniku dochodzi pelnoziarnista drozdzowka z bakaliami

BTW jutro przychodzi do mnie psiapsiola, ktorej maz dwa dni temu powiedzial "zakochalem sie" ... no ale nie w niej rzecz jasna ... Bede Ja pocieszac slodkosciami i myslec gdzie moze zamieszkac, bo kazal sie jej wyprowadzic
juz ja bym się wyprowadziła ..gadzina by w skarpetkach na centralnym wylądowała

Stary 2009-11-25, 19:40   #259
2sweet
Rozeznanie

hejka wkoncu dotarlam przebilam sie przez zaleglosci i juz sie dolaczam do dzisiejszego swintuszenia
ps. TZ zachwycony..

DagaGaga nie wiem co mam napisac, tak mozno trzymalam kciuki glowa w gore, moze lepiej ze tak sie stalo, bo gdybys trafila na innego doktorka moglby chciec operowac tylko po to by zarobic nie patrzac na twoje zdrowie, ewentualne komplikacje itd mysle ze pani dr i caly zespol dal ci do zrozumienia ze jestes dla nich wazna Ty i Twoje zdrowie, wazniejsza niz oplacona sala, umowiony termin itp cyc nie zajac, nie ucieknie i przyjdzie na Ciebie kolej a kto wie , moze w styczniu spotkamy sie w klinice, tzn. odwiedze Cie po op ))))))

Agnes jak ja czytam o tym Twoim TZ od samego poczatku to sie tylko zastanawiam jak Ty wytrzymujesz? co to znaczy ze jestes aseksualna?? on ma nie rowno pod kopula czy co?? slepy jakis?? wszytskie widzimy jakie masz super cialko, jakie ciuszki kuszace nosisz a on co.. poza tym jak napisalas ze zaczal dotykac piersi to wyobrazilam sobie go jak robi to z niechecia, z grymasem na twarzy ze robi cos na co do konca nie ma ochoty. moze to tylko zle wyobraznia, ale pamietam co slyszalas zanim jeszcze sie zoperowalas i wyjechalas.. czy ta gra jest warta swieczki? trzeba sie szanowac i albo woz albo przewoz. no i zmartwilo mnie jeszcze jedno jak napisalas ze jak nie dasz czekoladki to pojdzie tam gdzie daja... tzn ze zdradza? jesli chcialabys pogadac czy cos to wal mi priva czy na gg do mnie z checia wybije Ci go z glowy a Twojego TZ kopnelabym w d... i to jeszcze z wysokiego obcasa co by sie gleboko wbil i zostawil bolesny slad sorki za offtopa ale krew mi zakipiala

---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
juz ja bym się wyprowadziła ..gadzina by w skarpetkach na centralnym wylądowała
a ja bym z usmiechem i godnoscia podala mu reke, pogratulowala, zyczyla duzo szczescia i wypi**** wszytsko za drzwi i zmienila zamki a potem pewnie wylabym i pila do upadlego, po czym bym sie podniosla i zrobila wszystko by dran zalowal decyzji do konca zycia
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 19:44   #260
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
--

a ja bym z usmiechem i godnoscia podala mu reke, pogratulowala, zyczyla duzo szczescia i wypi**** wszytsko za drzwi i zmienila zamki a potem pewnie wylabym i pila do upadlego, po czym bym sie podniosla i zrobila wszystko by dran zalowal decyzji do konca zycia
no ja dokładnie to samo miałam na myśli..

Stary 2009-11-25, 19:46   #261
anna_ivy
Zadomowienie

Oj Dziewczyny ... czasami dla niektorych takie decyzje wcale nie sa latwe ... cos czuje, ze bede ja i jej syna musia przygarnac na pare tygodni ... Tak juz mamy, ze nie pierwszy raz za hotel sluzymy ... Ale dziewczyna super, jest u nas w grupie stylistka od najlepszych ciuchow, w sumie to dusza towarzystwa i wspanialy czlowiek, a tu taka historia

A zeby bylo tematycznie ... biust to Ona ma ... oj ma i to wlasny!!! Tylko pozazdroscic
Stary 2009-11-25, 19:50   #262
Vida S
BAN stały

cześć dziewczynki. znow€ mam mexsik w domu .ztego powodu niemam kompa. siedze teraz w kafejce internetowej. mam chyba ze 150 stron do przeczytania. tu tez na forum niezły meksyk. dla wtajemniczonych powiem ze cycki ciągle mam kwadratowe. . do bani.
dzięki TINILOCZEK za liha canal digital.
powiem ze tęsknie troche za wami. i jak tyklko odzyskam internet przeczytam zaległosci . i odezwe . płomienne buziaki
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:54   #263
TiNi87
BAN stały

I zostawi wszystko temu X?? Przeciez to jest smieszne ona ma sie wyprowadzic- z synem do tego ,bo on sie zakochal?? Jesli sa malzenstwem to maja takie samo prawo tam mieszkac,w razie rozwodu niech bedzie orzeczenie o jego winie wtedy dostanie wieksza czesc majatku-taka mala zemsta Niech walczy chociazby ze wzgledu na syna-ale nie o tego X tylko o majatek
Witaj Vida nie ma za co

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-25 o 20:03

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 19:55   #264
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Oj Dziewczyny ... czasami dla niektorych takie decyzje wcale nie sa latwe ... cos czuje, ze bede ja i jej syna musia przygarnac na pare tygodni ... Tak juz mamy, ze nie pierwszy raz za hotel sluzymy ... Ale dziewczyna super, jest u nas w grupie stylistka od najlepszych ciuchow, w sumie to dusza towarzystwa i wspanialy czlowiek, a tu taka historia

A zeby bylo tematycznie ... biust to Ona ma ... oj ma i to wlasny!!! Tylko pozazdroscic
no jasne ze nie latwe ale co ma zrobic? plaszczyc sie przed nim blagac o powrot? bardzo jej wspolczuje
a jak ma fajnego cyca to zaraz grono adoratorow sie nia zainteresuje i szybko zapomni
2sweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:06   #265
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość
A mnie jak przykro.......... Już się nastawiłam i .....Byłam u lekarza,pobrał wymaz z gardła..... (prawie w Waszych tematach...ostatnich,bo tak głęboko ten patyk wkładają,że ........)
Zobaczymy teraz czy to bakterie i antybiotyk czy wirus i jakiś inny lek....... Ogólnie czuję sie bdb i wyniki mam rewelacja!!! OB i CRP bardzo niskie,płuca w normie..... Nie wiedzą o co kaman... ale coś jest na rzeczy bo węzły duże................

Mam na imię Dagmara w skrócie Daga, w pracy mówią na mnie Gaga dlatego DagaGaga

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Listopadowa.... gdybym była w klinice a Ty byś mnie odwiedziła bardzo bym się ucieszyła
Czy Wy macie jakoś w 3Mieście spotkanko niebawem? Dajcie znać

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

Jestem w domu, na L4 nie miałam teraz chęci iść do pracy.....
"Zawał" w sensie takie nerwy,że myślałam,że mi tam serce wyskoczy!!! Pani dr powiedziała,że jak coś się dzieje w organiźmie to strach jest z narkozą....... I może łatwo stan zapalny się wytworzyć i protezy się nie przyjmą.......... Wtedy trzeba usuwać a następna operacja za jakiś czas dop...... Więc ryzyko duże!!!
Miałam dziś nie zaglądać ale jak się dowiedziałam, że masz przełożoną operację to po prostu musiałam .
Strasznie mi przykro , że tak to się skończyło. Wiem jak czekałaś, jak się niepokoiłaś i stresowałaś. Nawet nie wiem co mogłabym powiedzieć , by Cię pocieszyć:przytu l:.
Ja jestem rok po -i cały ten czas zmagam się z komplikacjami. Więc wiem jaki to jest dramat-i jeśli ten przełożony termin ustrzegł Cię przed komplikacjami, to może nie stało się aż tak zle . Oczywiście odpowiedzi na to pytanie nie poznamy-ale naprawdę lepiej nie kusić losu i zmniejszyć ryzyko do minimum.
Nasza kochana Listopadowa też miała operację przełożoną-poczekała miesiąc dłużej a teraz cieszy się pięknymi piersiami.
Więc nie załamuj się proszę, będziemy tu z Tobą cierpliwie czekać i przywitamy Cię już niedługo po operacji

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:12   #266
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
TiNi, ja jestem dopiero 2,5 miesiaca po OP. 4 tygodnie po wrocilam na silownie, ale bardzo delikatnie. Glownie cardio i cwiczenia na triceps i biceps z malym obciazeniem. Do tego brzuch na pilce (65 cm). Od 3 tygodni wlaczylam cwiczenia na klatke (maszyny i sztangi). Nie wrocilam jednak do obciazen ktore mialam przed OP. Jeszcze troche mi brakuje, ale z kazdym tygodniem jest lepiej.
Basen wlaczylam od 5 tygodnia po OP. Plywam wyczynowo i tutaj wszystko jest OK. Wszystkie style, tylko stracilam na predkosci Nie wrocilam jeszcze do tenisa, jazdy konnej i sportow kontaktowych, ale to dlatego ze lacznie z piersiami mialam tez prostowana przegrode w nosie. Wkrotce wiec zaczne nurkowac

BTW bronzerow, to ja caly rok jestem opalona dzieki nim wlasnie Regularny peeeling i dobry bronzer (np. Dior) czynia cuda
Swietnie to jednak ktos wraca do sportu wczesniej i wszystko jest ok zobaczymy jeszcze kilka dni i ja bede wiedziala co mozna a co nie .
Ja niestety juz po miesiacu a dokladnie 5 tyg. musze do aerobiku wrocic ( taka praca), natomiast jak wszystko bedzie ok. to po 3-2 tyg wracam na rowerek lezacy.
Tydzien po op. wracam do szkoly , ale bede kwiczec z bolu dobrze , ze tam tylko kilka godzin tygodniowo mam.

Piszesz , ze plywasz zawodowo i wszystkimi stylami - mam takie pytanie a jak Ci sie teraz delfinem plywa i czy wogole probowalas po op?

Zgadza sie dobry samoopalacz i piling daja super rezultaty .
Stary 2009-11-25, 20:20   #267
kora1
Raczkowanie

Cytat:

Tak to te same co mam ja i Tini
Jasne że są dobre jakościowo - jak inne tylko Nagory sa bardziej miękkie od pozostałych..
A te IMP EHR to te nowe implanty "przepełnione" okrągłe ale trzymają fason i Dr Ci zaproponował super wysoki profil klask i:

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

klask i: super laska z Ciebie !!!
Wyslalam doktorkowi zdjecia dzisiaj,wiecie zaproponowal mi nawet 420 cc Miska a co to znaczy 'przepelnione'?
Prosilam o wlasnie jaknajmieksze implanty i wybral wlasnie te. Przeraza mnie super wysoki profil,chyba wolalabym sam wysoki..
kora1 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 20:28   #268
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kora1 Pokaż wiadomość
Wyslalam doktorkowi zdjecia dzisiaj,wiecie zaproponowal mi nawet 420 cc Miska a co to znaczy 'przepelnione'?
Prosilam o wlasnie jaknajmieksze implanty i wybral wlasnie te. Przeraza mnie super wysoki profil,chyba wolalabym sam wysoki..
Jakie masz wymiary ??

PS-dziewczynki ,poki tabelka nie powstala moze kazda z nas zamiesci taki opis jak ja w podpisie ?? bedzie latwiej
Stary 2009-11-25, 20:29   #269
czekoladowa_sowa
Raczkowanie

Daga ściskam Cię mocno bidulko

przed operacją 71 / 79
po operacji 71 / 91
waga 53 kg / wzrost 166
biodra 88 / talia 68
czekoladowa_sowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:33   #270
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DagaGaga Pokaż wiadomość
Terminy na grudzień zapewne są ale..... Dr zoperuje mnie
dopiero 2 tyg po wyzdrowieniu......
Do tego musi być to odpowiedni dzień cyklu.
U mnie by to wypadało tak koło 18tego grudnia.........
Tyle,że tak przed samymi świetami...... Opatrunki trzeba zmieniać..... Usiąść z rodzinką do stołu........... itp itd.........
Więc kurj się Słonce i rób w grudniu. Ja poprzednią operację miałam mieć najpierw 23 grudnia -potem przełożyli mi na 19 grudnia i tak ostatecznie miałam. W Wigilię pojechałam do rodziców, i wszystkie dni świąteczne u kogoś na obiadku. I przypomnę że u mnie NIKT o operacji nie wiedział-i bez problemów dałam rade,i nikt nie zauważył , że jestem trochę sprawna inaczej .W końcu w te święta to się tylko przy stole siedzi i kolędy śpiewa . A te miłe spotkania przy świątecznym stole i świąteczna atmosfera to wręcz pozytywnie na mnie wpłynęła . A przecież i tak nie będziesz non stop w łóżku leżeć.Więc dużo milej z rodzinką czas spedzić niż samej się zastanawiać czy coś Cię boli.
Prezenty miałam wczesniej kupione, okna pomyte i domek posprzątany tylko z choinką nawaliłam - nie pomyslałam. Ale dziecko samo ubrało i to jak pięknie .
A szwy miałam 26 grudnia zdejmowane- w klinice był lekarz dyżurujacy, a na poczekalni tłum pacjentek na zmianę opatrunków. Mikołaj sporo żelek przed świętami rozdał .Więc z całą pewnością i Ty będziesz miała opiekę potem zapewnioną , tym nie ma co sie martwić. A w święta i okres poświąteczny spokojnie sobie wypoczniesz i to w miłym gronie rodzinnym.
Ja akurat się cieszę, że i tym razem będzie to tuż przed świętami.I tym razem z choinka nie nawalę

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości