![]() |
#241 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
agnelka, zabij mnie ale nie pamietam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
BAN stały
|
A zebys wiedziala jakie w Szwecji sa ceny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() to się mąż zdziwi jak wróci z pracy czy coś i towarzyszkę w takiej pozycji zastanie ![]() czytałam, ze do pewnego wieku można się nauczyć szpagatu i takich akrobacji, a potem już nie. ja nigdy nie umiałam szpagatu, stwierdziłam że spróbuje i z miesiąc się katowałam rozciąganiem porządnym i dupa tam, nie zrobię i juz ![]() za krótkie mam ścięgna czy co...? ![]() (nie żebym oczekiwała szpagatu po miesiącu, ale generalnie duzego postępu nie było ![]() Tini, ja gdzieś w necie znalazłam "ćwiczenia do szpagatu" - na kafeterii to z tysiąc razy się ten temat przewijał.. na pewno gdzieś jakieś ćwiczonka są ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miskaaa, zabierz ze sobą herbatki... będą na kaca ![]() ![]() ![]()
![]() |
#247 |
Kazar Lady
|
Ania lusterek się nie boję ale jak mnie nakarmicie napoicie winkiem będzie dobrze
![]() Sami a ja z kolei zawsze szpagat umiałam i specjalnie nie musze się rozciągać - po jakiejś dłuższej przerwie to tak ale kilka dni nie więcej- a niby taka niewygimnastykowana nie jestem..no ale ścięgien pewnie nie mam ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- właśnie patrze na all i nie ma tych jaśminowych w saszetkach tzn są ale po 180 zeta chyba ocipieli musze sioę uśmiechnąć do angoli coby przywieźli..w ogóle angielska herbata jest pycha YorkShire piję pasjami tę wersję z kofeiną jest lepsza niż 10 kaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Widze, ze menu sie podoba, wiec ZAPRASZAM!!! Ale co to .. nie ma chetnych na winko?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hihihi ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-25 o 18:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
BAN stały
|
Anna winko ma to do siebie ,ze fajnie daje kopa ,ale jak juz ze mnie schodzi to mnie brzuch boli
![]() ![]() O jej wyobrazilam sobie wlasnie ten widok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-11-25 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#255 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Misia, ja Cie prosze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sami, jak tak piszesz to pije bez wyrzutu ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Kazar Lady
|
no i pięknie teraz jestem głodna że szok ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- A co to wszyscy poszli na na wspólnej? |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
Wskakuj w autko i przyjedz ![]() ![]() BTW jutro przychodzi do mnie psiapsiola, ktorej maz dwa dni temu powiedzial "zakochalem sie" ... no ale nie w niej rzecz jasna ... Bede Ja pocieszac slodkosciami i myslec gdzie moze zamieszkac, bo kazal sie jej wyprowadzic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Rozeznanie
|
hejka
![]() ![]() ps. TZ zachwycony.. ![]() DagaGaga nie wiem co mam napisac, tak mozno trzymalam kciuki ![]() ![]() ![]() Agnes jak ja czytam o tym Twoim TZ od samego poczatku to sie tylko zastanawiam jak Ty wytrzymujesz? co to znaczy ze jestes aseksualna?? on ma nie rowno pod kopula czy co?? slepy jakis?? wszytskie widzimy jakie masz super cialko, jakie ciuszki kuszace nosisz a on co.. poza tym jak napisalas ze zaczal dotykac piersi to wyobrazilam sobie go jak robi to z niechecia, z grymasem na twarzy ze robi cos na co do konca nie ma ochoty. moze to tylko zle wyobraznia, ale pamietam co slyszalas zanim jeszcze sie zoperowalas i wyjechalas.. czy ta gra jest warta swieczki? trzeba sie szanowac i albo woz albo przewoz. no i zmartwilo mnie jeszcze jedno jak napisalas ze jak nie dasz czekoladki to pojdzie tam gdzie daja... tzn ze zdradza? jesli chcialabys pogadac czy cos to wal mi priva czy na gg do mnie z checia wybije Ci go z glowy a Twojego TZ kopnelabym w d... i to jeszcze z wysokiego obcasa co by sie gleboko wbil i zostawil bolesny slad ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Oj Dziewczyny ... czasami dla niektorych takie decyzje wcale nie sa latwe ... cos czuje, ze bede ja i jej syna musia przygarnac na pare tygodni ... Tak juz mamy, ze nie pierwszy raz za hotel sluzymy ... Ale dziewczyna super, jest u nas w grupie stylistka od najlepszych ciuchow, w sumie to dusza towarzystwa i wspanialy czlowiek, a tu taka historia
![]() A zeby bylo tematycznie ... biust to Ona ma ... oj ma i to wlasny!!! Tylko pozazdroscic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
BAN stały
|
cześć dziewczynki. znow€ mam mexsik w domu .ztego powodu niemam kompa. siedze teraz w kafejce internetowej.
![]() ![]() ![]() dzięki TINILOCZEK za liha canal digital. powiem ze tęsknie troche za wami. i jak tyklko odzyskam internet przeczytam zaległosci . i odezwe . płomienne buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
BAN stały
|
I zostawi wszystko temu X?? Przeciez to jest smieszne ona ma sie wyprowadzic- z synem do tego ,bo on sie zakochal??
![]() ![]() ![]() Witaj Vida ![]() ![]() Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-11-25 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#264 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a jak ma fajnego cyca to zaraz grono adoratorow sie nia zainteresuje i szybko zapomni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strasznie mi przykro , że tak to się skończyło. Wiem jak czekałaś, jak się niepokoiłaś i stresowałaś. Nawet nie wiem co mogłabym powiedzieć , by Cię pocieszyć ![]() ![]() Ja jestem rok po -i cały ten czas zmagam się z komplikacjami. Więc wiem jaki to jest dramat ![]() ![]() Nasza kochana Listopadowa też miała operację przełożoną-poczekała miesiąc dłużej a teraz cieszy się pięknymi piersiami ![]() Więc nie załamuj się proszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety juz po miesiacu a dokladnie 5 tyg. musze do aerobiku wrocic ( taka praca), natomiast jak wszystko bedzie ok. to po 3-2 tyg wracam na rowerek lezacy. Tydzien po op. wracam do szkoly , ale bede kwiczec z bolu ![]() ![]() Piszesz , ze plywasz zawodowo i wszystkimi stylami - mam takie pytanie a jak Ci sie teraz delfinem plywa i czy wogole probowalas po op? Zgadza sie dobry samoopalacz i piling daja super rezultaty .
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Prosilam o wlasnie jaknajmieksze implanty i wybral wlasnie te. Przeraza mnie super wysoki profil,chyba wolalabym sam wysoki.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
BAN stały
|
Cytat:
PS-dziewczynki ,poki tabelka nie powstala moze kazda z nas zamiesci taki opis jak ja w podpisie ?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Daga ściskam Cię mocno bidulko
![]()
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Prezenty miałam wczesniej kupione ![]() ![]() ![]() ![]() A szwy miałam 26 grudnia zdejmowane- w klinice był lekarz dyżurujacy, a na poczekalni tłum pacjentek na zmianę opatrunków ![]() ![]() ![]() Ja akurat się cieszę, że i tym razem będzie to tuż przed świętami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.