|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: 20 kilo mniej w pół roku start 1.12.09
Cytat:
ja mam zamiar zapisać sie na aerobik w wodzie . raz w tygodniu.
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też należę do umysłów ścisłych. Studiuję ochronę środowiska - specjalizacja biotechnologia molekularna. Studia nawet ciekawe ale zobaczymy jak z praca bedzie
![]() Na szczęście sesja teraz będzie krótka bo aż 1 egzamin mam i to dotyczący mojej pracy mgr więc luzik ![]() Mam ochotę zapisać się na aerobik ale zobaczymy jak z miejscami będzie. Wiadomo w styczniu nawał kobitek chcących się odchudzić
|
|
|
|
|
#243 |
|
Idiotka
|
Ja zaraz idę poćwiczyć na orbitreku
Przed chwilką wróciłam z Galerii... Byłam połazić po sklepach ![]() A zjadłam: 1.Owsianka 2.Sałatka gyros 3.Krokieta, 2 pieczarki w cieście naleśnikowym 4.Activia Wiecie co ..jak tak chodziłam po sklepach z ciuchami to się załamałam ale zarówno zmotywowałam, bo ciuchy były w samych małych rozmiarach(jak na anorektyczkę) :| W sumie większość firm, robi ciuchy na strasznie chude osoby-postury manekina.Chociaz w jednym sklepie widziałam tak małe spodnie,że nawet na manekinie się nie zapinały, nie wiem na kogo te ciuchy są szyte ![]() No nic, pozdrawiam
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Cwiczonka to:
Na brzuch, pośladki i nogi+taniec+steperek ![]() Ja jeszcze dziś zjadłam: poł serka waniliowego+kromka chleba ryżowego+pół sera mozzareli+miód +kawka z mlekiem! Trzymajcie się Kobietki! Ja jutro lecę po sklepach
|
|
#245 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Szczerze mówiąc to brzuch jest moją największą zmorą...
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
hej , od jutra zaczynam zdrową diete . wszystko co piszą o kopenhaskiej i głódówce ze to super to kłamstwa. znowu sie dzisiaj rzuciłam na słodkie . wole chudnąć np 2-3 kg na tydzien niz 1 na 3 dni ale zebym głodna nie była .
mam do was pytanie . bo znajomi mówią mi ze super spiewa i w ogóle , zebym spróbowała sił na scenie . no ale skoro tyle waże ( 160- 163 cm , 65 kg ) to udałoby mi sie ? czy ludzie zawsze patrzą na wygląd ?
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co śpiewanie ma nadwagi? Jak ładnie śpiewasz to próbuj sił na scenie. Wiadomo, że wygląd się liczy ale mam tu raczej na myśli ładny ubiór, makijaż, fryzura a nie kilogramy. To, że masz nadwagę nie znaczy, że śpiewanie ma się nie udać. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Idiotka
|
Antunka słuchaj bo Ty od 30.11 nie jesz słodyczy.Powiedz mi Kochana ile już od tego czasu schudłaś?
I zauważyłaś może czy dużo Ci brzuch "spadł" <no chyba,że nie miałaś dużego brzucha>![]() A tak w ogóle jeśli chodzi o brzuch...to pomimo ,że jadłam i jem 4-5 posiłków dziennie <nie podjadam>, ograniczałam (bo teraz nie jem w ogóle) słodycze, i ćwiczę nie widze,żeby mój brzuch się zmiejszył.Cały czas jest duży normalnie jak u kobiety w ciąży.. Nie wiecie co może być przyczyną? ![]()
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Andziorek, a jabłka? Probowałaś rano je jeść?
A może więcej ćwiczeń na brzuszek? 8 minutes próbowałaś? U mnie dziś sukcesik: 2h mgr ponad godzinkę ćwiczeń zdrowa dietka ![]() A jak u WAS>
|
|
#250 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
8 minutes też nie próbowałam..i też spróbuje U mnie wczoraj sukcesik ![]() Zdrowa dieta, też trochę ponad godzine ćwiczeń.. Jedynie co to za naukę się nie wzięłam...![]() Miłego dnia, pozdrawiam
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ogóle lepiej się czuję odkąd odstawiłam słodycze więc na pewno warto.
|
|
|
|
|
|
#252 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Ale tym,że brzuch spadł Ci dużo jeszcze bardziej zmotywowałaś mnie do tego aby w ogóle nie jeść słodyczy! Ja zauważyłam,że jak słodyczy nie jadłam to cere miałam o niebo ładniejszą...potem jak zaczęłam,(co prawda mało)ale jeść słodycze cera znów się pogorszyła...Teraz od 1.01.. znów nie jem słodyczy I zobaczymy jak będzie Jak na razie jestem tak zmotywowana ,że nic nie zmieni mojego nastawienia A jak sobie pomyśle,że w czerwcu będziemy piękne to skakać z radości mi się chce![]() Miłego dnia Moje Drogie A co słychać u reszty Kobietek?
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Idiotka
|
Kobietki co tutaj tak cicho?!
![]() Jak Wam dzień minął? ![]() Ja dzisiaj wszamałam; 1.Owsianke 2.Jabłko,kiwi 3.Podsmażane pieczarki z piersią z kurczaka <przyprawione ziołami prowansalskimi zamiast solą <-- palce lizać> ![]() 4.Omlet < z 2 jajek >5.Kubek mleka, 3 plasterki oscypka........... No i tradycyjnie 40 min. ćwiczyłam na orbitreku i zrobiłam 50 brzuszków <mało jak na początek>, 100 skrętów tułowia, ok 30 skłonów O mały włos dzisiaj nie zjadłam ciasta, leżało na stole....tak apetycznie wyglądało ale się nie dałam! Zaraz idę chyba trochę się pouczyć bo przez święta nie zrobiłam nic a ten tydzień mam zawalony <Ale jak się jest głupim i zostawia wszystko na ostatnią chwilę to tak jest![]() A właśnie Luxi i Antunka może dacie jakieś dobre rady jak przetrwać sesje i się nie wykończyć?
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki
u mnie raczej klęska jedzeniowa! Andziorek teraz rozumiem co przeżywasz na studiach...masakra, jak musisz jeść na mieście i do tego się odchudzać. Tak jak wam pisałam byłam z siostrą na zakupach...8 h się z tego zrobiło i klęska z jedzeniem. Na śniadanko: jajeczniczka+chlebek razowy+kawka II sniadanko: mcdonadl - kanapka Obiadokolacja: zupka z mięskiem+pierogi ze skwarkami +kiełbaska smażona z bułką z masłem....ciastka....i kostka czekolady... Teraz idę poćwiczyć godzinkę, abym chociaż nie przytyła.
W trakcie nauki systematycznej pracy nad sobą "Szczęście nie polega na zdobywaniu tego, czego chcesz, ale na zaakceptowaniu tego, co już masz." R. Schatchel Edytowane przez Luxi Czas edycji: 2010-01-03 o 21:08 |
|
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was serdecznie, chciałam zapytać czy mogę się dołączyć do wspólnego odchudzania?
Dzisiaj się ważyłam i jestem załamana.. tyle zbędnych kilogramów złapałam Mam nadzieje, że wspólnymi siłami pokonamy wszystkie chwile słabości.Ja mam 169cm wzrostu i 70 kg |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie dołączyć
![]() Postanowienie noworoczne jest, ale kiepska ze mnie strazniczka postanowenia, wiec nie obiecuje sobie kokosów. Ale grupa wsparcia dobra rzecz. Muszę ciut schudnąć bo przygotowywuję się do ciąży ![]() Rok temu stosowała Dietę south beach, i bylam bardzo zadowolona, schudlam 3-4 kilogramy bez żadnych cwiczen w 4 tygodnie. Lle trochę drogo zdrowe odzywianie wychodzi. Więc trzeba modyfikowac na wlasne potrzeby. Mam 170 cm wzrostu i obecnie po świętach ważę 78kg Będzie ciężko. Ale nawet 4 kilo będzie dobrze.
|
|
|
|
|
#258 | ||
|
Idiotka
|
Cytat:
No pewnie,że możesz się przyłączyćBardzo nam miło W grupie zawsze raźniej...![]() Jak będziemy się wspierać to na pewno damy radę i zrzucimy te okropne kilogramy! ![]() Mam takie pytanie do Was dziewczyny <może i głupie,ale nic na to nie poradze > mianowicie:Czy Wy też macie wrażenie patrząc na swoje ciało,że nie chudniecie?? Ja tak mam przeważnie jak patrze na nogi i brzuch to wydaje mi się,że zamiast mniejsze są coraz większe Można zwariować... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Kobietki!
Magda witamy! 12 kilo to z nami na pewno się pozbędziesz![]() Zrób dobre postanowienie wyciągnij z szafy jakaś fajną za małą kieckę i do dzieła!Mimo wpadek nie poddajemy się a bilans końcowy na pewno będzie zadowalający! Ja muszę trochę przyśpieszyć!mam 3 miesiące na 10 kilo! I miesiąc na 4! w lutym jadę na narty drugi raz i nie chce mi się wozić tego dupska Kliwia przy takiej motywacji to się tylko odchudzać dzieciątko coś pięknego! ![]() A ja Kobietki poćwiczyłam dziś godzinkę (za te swoje grzechy!) i na steperku poczytałam do mgr nawet ciekawa książka!Oki lecę lulu!
|
|
#260 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
A na narty też bym sobie pojechała... Ale niestety nie wiem jak z SESJĄ bedzie...... ![]() Dobranoc!
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam Was dziewczyny i postanowiłam się do Was przyłączyc...
niedawno się odchudzałam i to z dobrym skutkiem pod okiem dietetyczki i schudłam prawie 10 kg w niecałe pół roku...ale niestety chyba za krótko byłam na stabilizacji bo obecnie odorbiłam stracone kg wrrr.. więc od jutra dieta pomożecie >???
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Wszystkie damy rade schudnąć... A napisz coś więcej o sobie.Jaką masz wagę jaki wzrost,wiek też możesz podać<ale nie musisz> ![]() Osobiście wydaje mi się,że stabilizacja jest najgorsza do przetrwania bo jak już się schudnie i osiądnie upragnioną wagę to potem zaczynamy jeść normalnie...i dupa Oj ale ja się tak łatwo nie dam... Będę się stabilizować nawet przez rok ,byleby nie przytyć!![]() Dzisiaj się zważyłam i było 72,5kg. nie jest źle.. ![]() Miłego dnia
Jedyny łatwy dzień był wczoraj. ![]() Bynajmniej ≠ Przynajmniej! Edytowane przez adziorek1990 Czas edycji: 2010-01-04 o 08:52 |
|
|
|
|
|
#263 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A bywało po 5 egzaminów w sesji Pamiętaj, że relaks też jest wskazany więc między jednym a rugim egzaminem idź do kina, na basen, na łyżwy i przeżyjesz. Zapomniałam się dzisiaj zważyć a po sniadaniu nie ma sensu. Ale widzę, że brzusio się powiększył, więc dzisiaj koniec laby. Ściągnęłam sobie filmiki 8 min ABS i od dzisiaj ćwiczę z nimi + hula hop... na początek
|
||||
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za miłe przyjęcie
![]() mówiecie żebym coś o sobie napisała... ale ja to z Was tutaj najgrubsza jestem :P dodam na początek że mam 176 cm wzrostu o lat .. oj zaraz stuknie mi 24 i też pisze w tym roku magisterkę chciałabym schudnąć na pewno 10 kg ale gdybym znalazła w sobie siłę mogłoby byc juz i więcej jestem strasznie wqrzona powrotem tych utraconych kg wiec mam nadzieje ze bedzie to dla mnie nauczka i dobra mobilizacja obecnie ![]() tylko tak pisałyście... uczelnia rozregulowuje 5 posiłków dziennie a sesja czasem wymaga tabliczki czekolady :P ale damy radę
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Idiotka
|
Cytat:
Ale nawet uczelnia czy sesja nie przeszkodzą nam w zdobyciu wymarzonej wagi i sylwetki![]() Ja na czekolade jestem uczulona, więc nie grozi mi to,że zjem podczas nauki całą tabliczke <z czego się cieszę> Damy rade dziołszki!! Co nas nie zabije to nas wzmocni!
|
|
|
#266 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie
![]() dalaczam sie rowniez od dzisiaj, adziorek mnie zaprosila tutaj do was ![]() i czytajac mysle ze naprawde razem latwiej!! powiedzcie mi co sadzicie o orzechach w diecie?? ja uwielbiam laskowe. myslicie ze garsc dziennie to za duzo? |
|
|
|
|
#267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz ochotę to zapraszam tutaj. Ja też mam sporo do zrzucenia ale powoli, powoli się uda. Dużo masz egzaminów w tej sesji? Cytat:
Orzechy są zdrowe, smaczne i kaloryczne ale nie należy z tego powodu z nich rezygnować. Ja jestem na tak jeśli chodzi o orzechy ale wiadomo w rosądnych ilościach. Garść dziennie nie zaszkodzi. Ja dodaję mieszankę orzechów do owsianki ale jak mnie najdzie ochota na "coś" to zjem garść nerkowców i przechodzi. Idę grzecznie ćwiczyć a wieczorem się wyspowiadam. |
||
|
|
|
|
#268 |
|
Przyczajenie
|
dzieki
wiec kupie sobie paczke wielka jutro i bede jesc tak ok 5 dziennie![]() w ogole to ; waze 71kg (przed swietami bylo 68!) wzrost 171 cm cel 60 kg na mniej wiecej koniec czerwca/lipiec.. czyli 6 miesiecy. planowa dieta : ograniczenie slodyczy do minimum.. i ok 1500kcal, 5 malych posiłków. cwiczenia: aerobik 2 razy w tygodniu. myslicie ze wystarczy tyle cwiczen? to prawda ze trzeba zwiekszac ilosc cwiczen co jakis czas bo organizm sie przyzwyczaja i spala coraz mniej?? ja na aerobik chodze juz od 3miesiecy...czuje sie dobrze ale nie chudne po nim, bo duzo jem(a raczej jadlam:P) ps. mam w domu stepper skretny jeszcze, ale podobno dziala TYLKO na łydki, prawda? milego wieczorka
|
|
|
|
|
#269 |
|
Idiotka
|
Ja osobiście myśle,że aerobik 2 razy w tyg wystarczy
A na temat stepperka się nie wypowiem, bo nie znam się![]() A dziś zjadłam: 1.Owsianka 2.Jabłko 3.Bułka z serkiem kanapkowym 4.2 krokiety + ok.250 ml barszczu czerwonego (szklanka) 5.Twarożek Koło 20 pójde poćwiczyć ok 40-50 min A potem pójdę się "kształcić" z podstaw wychowania <Studiuje od października a już mam wszystkiego dość - jestem nienormalna >Pozdrawiam.. I piszcie jak Wam idzie
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie poćwiczyłam ok 40 min i jestem z siebie dumna bo ciężko mi się zmobilizować do ćwiczeń.
Zjadłam: 1. owsianka 2. 2 gołąbki 3. żurek 4. serek wiejski z papryką 5. 2 mandarynki Adziorek dla mnie pierwszy rok studiów był koszmarem, później już z górki. Może u Ciebie też tak będzie. Powodzenia z nauką Kasiu jak możesz to zwiększ aerobik do 3 razy w tygodniu a efekty na pewno będą. Też bym się zapisała ale zawsze jest jakieś ale. Niestety mam daleko ok 20-25 min piechotą, nie mam auta a autobusy nie jeżdzą w tym kierunku i mi troche ta odległość przeszkadza bo później spocona muszę wracać taki kawał do domu. Na wiosnę będę miała samochód to wtedy się zapiszę a póki co w domu będę się katować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

Przed chwilką wróciłam z Galerii...

to skakać z radości mi się chce
ale się nie dałam!

dzieciątko coś pięknego!