![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne zakupy Demeter cd. wątku !!!
Cytat:
![]() brałam bodajże 2x22 ml i 5x10 ml |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Basiek ja wpłacałam za dodatkowe atomki
Edit: Wiesz Basiek, ja myślę, że zgłupiejesz od tego wszystkiego, jak nie będzie zestawienia obliczeń. Jak chcesz, to mogę trochę pomóc... Edytowane przez poissonivy Czas edycji: 2009-12-15 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę zaznacz mnie na szaro, że wpłaciłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jutro idę do szpitala, wrócę dopiero na święta, także dopiero wtedy wpłacę brakujące 5 zł - przepraszam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, pomimo ze brakuje nam pewnej kwoty to... wlasnie zrobilam rozpiske i jeszcze sporo przelewow nam dojdzie, wiec do zamowienia dojdzie za kilka doslownie dni. Poza tym, do konca roku, albo chociaz do poczatku stycznia chciałabym miec wpłaty juz za wszystko. Bo musi mi zostac jakies 200zł na koncie na wysyłki do Was, zrozumiałe,prawda ![]() Właśnie rozlałam i podpisałam odlewki z 3 flachy, widok stojacych odlewek jest naprawde imponujacy, zrobie zdjecia i kiedys tam wrzuce ![]() ![]()
wróciłam do perfum ![]() sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-12-18 o 12:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zadomowienie
|
Baśku, przepraszam, ale się pogubiłam.
W styczniu składasz zamówienie?
#247 |
biegam dla Zabawy
|
Z tego co zrozumiałam Basiek złożyć jak będzie miała odpowiednią kwotę na koncie - czyli pewnie za kilka dni.
A o styczeń/koniec roku - prosi żeby były wszystkie wpłaty - też za wysyłkę w PL. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Rozeznanie
|
Basiek jak tam wpłaty??
Doszło ci coś dzis?? ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Martwie sie tez o te paczki z fragnaceX - JAKOS TAK DŁUGO NIE PRZYCHODZA ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
właśnie, powinna dojsc paczka z snow
![]() ![]() ale wiecie, na pocztach jest natłok paczek, wiec moze sie wszystko przedłużyć. w 1. poscie dodałam nowe przelewy. |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Basiek, z 11.12 to Demeter - amazon, cło itd to ode mnie, możesz zaznaczyć, bo chyba zapomniałam napisać nicka z wizazu. Przepraszam
#251 |
Wpisz tu zomzing
|
Baśku, odnalazłam moje wyliczenia:
brałam po 10 ml poniższych i zapłaciłam: Bee's Wax 5,7 zł Patchouli 5,7 zł Snow 5,7 zł Dirt 6,7 zł Laundromat 6,7 zł Lavender 5,7 zł przelałam 55,30 już z 6 atomizerami jutro postaram się ogarnąć, co jeszcze mam do dopłaty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla pewnego przypomnienia: oddam CI za lawende ktorej nie bierzemy i za 1 atomek ![]() -płaciłas juz za wysylke? - w 1. poscie przy nazwie jest napisane jakie sa dopłaty ![]() + 14gr za kazdy brany ml ale tylko i wyłącznie z amazona, +22% wartosci branych perfum z amazona, jutro Ci moge w razie co ![]() Moze ja ogłoszę, zamowiłam ok 500atomizerow, jakies 220 idzie na same demetery, ok 100 juz poszła na atomki dodatkowe, jeszcze kilkadziesiat na pewno zostanie, jesli ktos chce prosze sie wpisac, wtedy szybciej kase zbierzemy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Baśku pamiętaj tam o moich dodatkowych
![]() dużo kasy jeszcze brakuje? |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
Basiek jesli mamy za duzo atomków to napisz informacje w atomkowym bo wielo osób na cito potrzebuje atomków i zaraz by wpłacili kase
![]() Mam nadzieje ze juz jutro jakimś cudem uda nam sie zamówić paczkę z amazon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Czy znalazłyby się może wolne atomki do odsprzedania? Przymierzam się do mojej pierwszej rozbiórki w styczniu, a nie mam żadnych buteleczek. Potrzebuję 5-tek, 10-tek i 20-tek.. razem 70 ml. Będę wdzięczna, jeśli podzieli się ktoś, kto ma nadmiar ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
Baśku
![]() ![]() ![]()
#257 |
Zakorzenienie
|
Basiu to ja chciałabym dodatkowe atomizery 2 po 5 ml i 2 po 10 ml i 1 22 ml czyli mam dopłacić 10,37 zł i wyślesz z perfumami, czy jak? Czy osobna wysyłka i doliczyć jeszcze koszt wysyłki?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
Przelałam już pieniadze, jakby cos było mało to prosze krzyczec.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Baśku ja brała z dodatkowy dwie czy trzy piątki? i ile piąteczka kostuje??
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
zgłosiła sie wizażanka po 30 atomkow wiec juz coraz blizej do zamowienia.
![]() Musze sprawdzic kilka razy, ile tych atomkow zostanie, bo jak pozbedziemy sie za duzo to zabraknie na demetery ![]() ![]() ![]() A ogólnie to Wam powiem, ze srednio sie czuje, ale postaram sie wchodzic na wizaz ![]() PanidoktorJoint: atomki 5ml po 1,76 a 10ml po 2zł ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
ok, moge CI wysłać dodatkowe atomki, za wysylke nic nie dopłacasz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
dobrze dobrze. Inforumje, ze właśnie oddzieliłam atomki i rowno straczy w związku z tym nie przyjmuje ofert związanych z dodatkowymi atomkami ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
w tabelce jesteś zapisana na 2 atomki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Oto końcowa tabelka z atomizerkami dodatkowymi,
Ci co chcieli, potwierdzili i wpłacili są w tabelce. WIecej atomizerow juz nie mam Załącznik 2726938 |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
Basieńko przelałam pieniądze za dodatkowe atomki, ale widzę, że za dużo przelałam, bo 5 ml atomki są po 1.76 zł
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
brakuje mi keszcze kliku waznych przelewow......
zaraz napisze rozpiske, kogo to dotyczy ![]() a brakuje nam jakies 100zł. Oraz musi mi zostać na koncie 200zł na wysłki do Was i jeszcze Vat[clo] ok 200zł. hmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Basiu robię przelew
atomki 10ml po 2zł 5ml po 1,76zł? doliczyć coś jeszcze za przesyłkę? i jeszcze jedno, w tabelce mam zapisane 17 sztuk 5ml a nie powinno być 18? bo płaciłam Ci już za 5sztuk i teraz chciałam jeszcze 13 sztuk. Jezeli nie ma na tyle to oczywiście ta jedna sztuka mniej nie robi mi róznicy ![]() Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-12-18 o 15:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, 1,76zł 5ml juz zmieniam na 18 ![]() i dopłacasz za 13szt 5ml oraz te 10ml co dobierasz. Nie lubię podnosić kosztów wysyłki, ale niestety, przy takiej ilości bede musiała wysłać to wszystko w paczce, a nie w liście (do koperty miesci mi sie ok 30 atomkow) ![]() a Ty bierzesz ok 60 atomkow w tym chyba 7 jest z zawartością ![]() waga 1-2 gr gabaryt B (pol prio) 17zł waga 1-2 kg gabaryt A (pol prio) 13zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Rozeznanie
|
Baśku, jeszcze ja pisałam sie na dodatkowe atomki, a nie ma mnie na liscie... Pieniadze tez juz na nie przelałam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
BAN stały
|
Jeśli można zamówić atomki, to ja poprosiłabym:
30x5 ml = 52,8 (po 1,76 prawda?) 40x 10 ml = 80 zł 5x22 ml = 11,85 razem = 144,65 zł + przesyłka Daj znać ile musiałabym wpłacić za przesyłkę i kiedy byłaby wysyłka atomków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.