|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 sagi cz. XIII
Myszko, a jak rodzice zareagowali? W końcu tyle czasu byliście razem, pewnie zdążyli Go polubić, a teraz..
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka trzymaj się
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Hm moja mama twierdzi, że muszę być szczęśliwa. Więc jeśli to jest dobre rozwiązanie to ok.
Poza tym dziewczyny, ja musiałam to zrobić, narozrabiałam strasznie... nie mogłam go dlużej oszukiwać ![]() Ale źle mi z tym bardzo, bo go skrzywdziłam. |
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka też zrobiłam kiedyś tak, jak Ty. Różnica polega na tym, że byliśmy ze sobą bardzo krótko. Do tej pory czasem żałuję, że tak się stało...
Mam nadzieję, że Ty nie będziesz niczego żałować. Jak zareagowali rodzice? Kupiłam w naturze pędzel i puder Kiedy przyszłam była cała limitowanka, 4 pędzle jeszcze. Nie wiem kiedy wyłożyli, ale ważne, że się załapałam
|
|
|
|
#245 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Rozstania są trudne, ale warto zapamiętać i zachować to, co było dobre, i cieszyć się tym!
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie mace racje, narazie wole nie wiedziec
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
hehe narazie?
myszko rozstanie to trudna decyzja, ale jeżeli mówisz że nie byłaś szczęśliwa to nie ma sensu, nawet jak jest ciężko i żal drugiej osoby. ![]() kiedy nie ma miłości to męczą się obydwie strony. i ta kochająca... i ta która już nie kocha. |
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze nigdy
![]() dziewczyny ile trzeba miec pieniedzy zeby jechac na wakacje nad morze w 2 osoby? na okolo tydzien, do jakiegos w miare taniego miejsca.
|
#249 |
|
|
Ale teraz czy w wakacje?
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Myszko: Na początku jest ciężko, za dużo mysli w głowie się kotłuje, rozmyśla się czy dobrze zrobiliśmy, czy to była słuszna decyzja i te wyrzuty sumienia, że kogoś mocno skrzywdziliśmy, miałam taką sytuacje i wiem jak to wszystko boli i ile człowiek cierpi, żeby nie ranić innych i siebie. Ale z czasem wszystko się rozjaśnia i widzimy czy zrobiliśmy dobrze czy to jednak był błąd.
Nija: Gratuluje Mariolciu: Szczerze mówiąc nie wiem ile taki wyjazd kosztuje ( domyślam, że chodzi o sezon zimowy). A ja się uczę i uczę, mam pełno zaliczeń, kolokwiów ehh... Wogóle jestem mega zła na pkp bo moj bilet podrożał 20 zł i teraz nie zapłacę ponad 50 zł w jedną stronę tak więc bedę telepać się ponad 7h z 3 przesiadkami do domu w środę... ![]() Zaraz biorę się za czytanie ustawy o zagospodarowanu przestrzennym, przy której już dzisiaj o mało co nie zasnęłam, a później znóóóóów prawo pracy
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
napisalam ze na wakacje hehe
chodzilo mi o lato;p
|
|
#252 |
|
|
Mariolcia, myślę, że jakby Ci się udało trafić na okazję, to koło 1000 zł.
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez chyba wybiore podroz z przesiadkami lub osobowka do olsztyna a pozniej autobusem do domu ![]() Co do tego zagospodarowania przestrzennego to niestety wiecej informacji niz to co na PW podalam nie mam, bo niestety zorientowalam sie nawet ze usunelam plik wordowski gdzie mialam zapisane te glowne cechy :/ albo nie moge go znalezc po prostu ;/ Dodatkowo ksiazek zadnych nie ma o tym wiec pozostaja ustawy, chyba ze jednak poszukasz czegos w tej ksiazce Domańskiego, z tym ze to taka teoria bardziej. No ale mam nadzieje ze uda Ci sie ladnie to napisac ![]() Myszka mysle ze podjelas dobra decyzje, nie ma co byc w zwiazku w ktorym nie jest sie do konca szczesliwym i spelnionym..Co do zaliczen to tez czeka mnie mega duzo materialu do nauki, do tego oczywiscie praca (a wychodzi mi godzinowo calutki etat lub nawet troszke wiecej) to nie mam nawet czasu zeby na wizazu popisac ![]() No ale najwazniejsze ze praca mi bardzo odpowiada i czuje sie tam naprawde dobrze ![]() Na Nocy Kina nawet sprzedawalam Tamii bilety ale chyba mnie nie poznala a ja nie chcialam przy jej znajomej o naszym forum mowic
Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-12-14 o 22:09 |
|
|
|
|
#254 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o mnie to sama nie wiem, chyba miałam taki dzień ... że wszystko przemawiało ku temu, żeby się rozstać... Też się wkurzam, bo Tż znowu pracy szuka i nie może znaleźć... Dziś już było lepiej... Cytat:
na szczęście! Cytat:
mozesz sobie policzyć np. 30zł za nocleg/os. bez wyżywienia + imprezy + jakieś jedzonko, to myślę, że około 1000zł musisz mieć! Chociaż ja pewnie wydałabym więcej
|
|
#257 |
|
|
Nie byłam, bo TŻ musiał o 6 rano jechać samochodem do domu, i stwierdziłam, że będę się za bardzo martwić jak tak będzie jechał po całej nieprzespanej nocy.
![]() A w planach miałam Kac Vegas, Narzeczony mimo woli i Spotkanie. ![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Ale to nie eksTŻ myszki.. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- DsC, gdzie jest 30 zł/os. w sezonie?
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
to ja już się całkiem zakręciłam ...
![]() wracam do poprzednich postów ![]() Em, w wielu miejscach można znaleźć. Przykład moich rodziców, którzy w sezonie za pokój płacili właśnie 30-35zł za osobę u jakiejś pani, która wynajmowała. Wiadomo, że nie był to Gdańsk, Międzyzdroje czy inne tego typu większe miejscowości nadmorskie, ale da się znaleźć
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-12-14 o 22:25 |
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
DsC Myszce chodziło o poinformowanie dziewczyny faceta, którym Myszka się zainteresowała, przynajmniej ja tak to rozumiem.
Ja nie pamiętam, jak to jest być samemu. |
|
|
|
#260 |
|
|
Podasz namiary?
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też nie pamiętam... i chyba jednak wolę nie pamiętać ![]() _________________________ ____________________ Pretty, Zetka... w 2 weekend stycznia będę w Gdyni, może się spotkamy? ![]() _________________________ ____________________ Em, poważnie chcesz czy się nabijasz ? Wiem, że w Dźwirzynie np. można spotkać tego typu oferty, czy w Grzybowie(k. Kołobrzegu)
" To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś, a to co stworzyłaś - możesz zniszczyć" ... Edytowane przez DsC Czas edycji: 2009-12-14 o 22:31 |
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cóż przynajmniej na zapiekanke sobie w Olsztynie pójdę bo 40 min bedę na dworcu czekać![]() A co do gospodarki to mam nadzieje, że coś wymyśle, jakoś nie za bardzo wiem o co chodzi w tym wszystkim ,ale na 3 coś wymyśle napewno ![]() I fajnie, że Ci w pracy sie tak układa, ja już nie daję rady sobie pogodzić tego wszystkiego i z czegoś trzeba zrezygnowac, a przeciez pracuje tylko w weekendy, naprawdę nie wiem jak to robisz, że dajesz radę pracować ponad cały etat !! Jestem naprawdę pełna podziwu. Mi ciągle na wszystko brakuje czasu, w domu też nie odpocznę bo czeka mnie duuużo nauki ![]() I szkoda, że Tamia się tu już nie odzywa. Ustawę przeczytałam do końca i już nie chce mi się strasznie czytać prawa pracy ehh ![]() Leeeeń ze mnie straszny dzisiaj, uczyłam się mało, za to w galerii na uprzyjemnienie życia kupiłam sobie malkutki i słodziutki piórnik Nici i cieplutką czapę i szalik w Butiku bo mają niedrogie
|
|
|
|
|
#263 |
|
|
Ja pamiętam jak to jest być samej, i jak już się w tym rozsmakowałam, to bardzo nie chciałam stałego związku i gdyby nie upór TŻa to na pewno nie bylibyśmy teraz razem.
Po paru latach z kimś bycie samemu jest prawie niewyobrażalne, jak odnajdywanie się w nowej rzeczywistości, ale ma ona mnóstwo własnych plusów. ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Marta, też mam piórnik z Nici, uwielbiam je.
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
do Rowów do domków fajnych mogę w przyszłe wakacje za 30zł/os jechać
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
oo w Rowach z tego co pamiętam jest fajnie
a byłam tam jak miałam 8 lat chyba
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
DsC ja bardzo chętnie tylko na razie nie mogę nic obiecać!
![]() Jak będzie bliżej tej daty to zobaczę co i jak, na razie wydaje mi się to baaardzo odległy termin ;P A wiem, że w weekendy w styczniu szykuje się duża impreza u znajomych i możliwe, że skoczymy na weekend do Bremen znowu ![]() A co w ogóle będziesz tu robić ?
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
mi się tam bardzo podoba bycie samej
![]() chociaż taki TŻ to fajny, przytulić się, wyżalić się, i risotto czasem zrobi ![]() ![]() ale na odległość to tak trochę jak być z kimś, a zarazem być singlem ![]() nawet nie ma kiedy się do kogoś tak przywiązać bardziej ![]() i ja np troszkę się w tym nie odnajduję czasami, choć zrezygnować na razie nie zamierzam
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
1000 zl na 2 osoby jak bym chciala z tz-tem na tydzien tak? czyli po 500 zl to nie tak zle za caly rok mozna sobie odlozyc
czy mowicie o jednej bo ja juz nie wiem mysle ze 1500 na 2 osoby by styklo
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#270 | |
|
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.

Kiedy przyszłam była cała limitowanka, 4 pędzle jeszcze. Nie wiem kiedy wyłożyli, ale ważne, że się załapałam