|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
Brzmi bardziej ludzko ![]() Pagka, a Ty z Ustki zdaje się? To jest letnia stolica Polski? ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() Wracam za ok. godzinę, nie pisać za dużo!
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
Chociaż druga opcja brzmi dla mnie lepiej bo chociaż bym wiedziała za co płacę ![]() No niby mówią, że Ustka to letnia stolica Polski, jakies rankingi były czy coś takiego.
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Łeeeee, niech mnie ktoś przytuuuuliiiiii
|
|
#244 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tez myslałam o filmoznawstwie, w zamian, jakbym się nie dostała na wot, ale tu sie dostałam, a na filmoznawstwo nie, więc w sumie dobrze ![]() Jeszcze mi sie marzyła architektura i teraz zastanawiam sie nad jakims kursem Alez mnie kusi :PA swojego czasu też śniłam o aktorstwie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W końcu nie po to tyle nieraz zakuwałam, żeby zrezygnować
|
|||
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieczór
Carmi piękne podziękowanie ![]() Olka Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A jest w necie jakaś stronka tego miejsca? ![]() Tam to mają sezon od grudnia do września Tak przynajmniej twierdziła tablica przy kolejce na Kasprowy
|
|
#250 | |
|
Wtajemniczenie
|
W lipcu skończyła 25 lat, a ze swoim TŻtem jest ponad 6 lat więc czas najwyższy żeby coś zaczęli działać
![]() Cytat:
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki, takie mam pytanko.. chciałam zamówić pare rzeczy z BU bo tak zachwalałyście kiedyś
tylko jak to z tymi maseczkami? Muszę jakąś specjalną wodę zamówić, do mieszania tego z proszkiem, tak? Bo nie mogę doczytać
|
#253 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po co? Bo fajne są ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Strasznie Ci współczuję, pewnie potrzebowali wyrzucić z siebie swoje nerwy i padło akurat na Ciebie, biedactwo a może przenieś się na studia zaoczne i idź do pracy, jeśli na dziennych nie pogodzisz tego i tego?Cytat:
![]() :przytu l:![]() Biska jak tam na USG? Dziewczynki kupiliśmy dziś wódkę na wesele Poza tym byłam u fryzjera i rzuciłam pasemka i znów jestem ponętną blondynką ![]() Dziś po uczelni byłam w pracy, tż przyjechał mi pomóc, bo akurat był już wolny i przywiózł mi pyszny obiad - zestaw gyros, kochany jest, a nic mu nie mowiłam, że umieram z głodu Dziewczyny mama chce mi sprawić pod choinkę biżu na ślub, szukała po mieście, ale nic ładnego nie znalazła, zaproponowała mi coś takiego na all http://allegro.pl/item846296328_krop...ki_srebro.html, jak Wam się podoba? |
|||||||
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
proszę http://www.nocowanie.pl/noclegi/zako..._pokoje/25886/Właśnie, prawie cały rok tam jest sezon Ale w sumie ja czy we wakacje, czy we ferie zawsze za 35 miałam nocleg w samym centrum Jakoś mi się udawało
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A komplecik ładny, na żywo pewnie pięknie błyszczy, ale no nie wiem
|
|
#256 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale mieliśmy kawałek do centrum. Byliśmy pierwszy raz i pewnie jak kiedyś tam wrócimy, to będziemy już bliżej ![]() Ech, też bym gdzieś wyjechała... Chociaż na chwilkę...
|
|
#257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale ja bym musiała zobaczyć, czy pasuje do sukienki... Bo pewnie nie do każdej.
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też.... Strasznie tego potrzebuję, eh.
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak nie śpię.
Czekam na mojego marnotrawnego Nawiedzonego Narzeczonego ![]() Carmi a te podziękowania śliczne. I Ty mnie tak dobrze rozumiesz w kwestii tego wyskoku TŻa. Zresztą Wszystkim Wam dziękuję za słowa pocieszenia i wsparcia Hawwa każdy z nich ma inne zarzuty. Niestety mój najpoważniejsze,bo to on prowadził ![]() Claris tzn.nie będziemy jej ustępować.Będzie taka sala jaką chcemy. Po prostu skoro w tamtej nie podoba jej się nazwa i otoczenie,to spróbujemy znaleźć coś innego.Jeśli nie znajdziemy,to powiemy,że naprawdę się staraliśmy,ale zostaje ta. W sobotę jedziemy moją Mami i TŻem do okolicznych miasteczek (Szczyrk,Ustroń,Wisła) i będziemy oglądać sale.Chociaż nie do końca mnie kręci to,żeby było tak daleko(aczkolwiek i tak do Szczyrku i Ustronia nie jest tak źle jak do tej Wisły). Aaaa pokażę Wam co biorę pod uwagę. Mam cztery,ale jednego nie wrzucam bo w ogóle nie ma zdjęć tamtej sali balowej i musimy zobaczyć na żywo.A na tych to też niestety mało zdjęć.No ale wrzucam ![]() http://www.hotelediament.pl/pl,strona,h6,galeria.html http://www.hotelbelweder.pl/pl,restauracja_i_bary.html to jest sala na 200 osób ![]() http://www.hotel-elbrus.pl/page,d231,0,pl.html Od tego pierwszego i ostatniego dostałam już menu. Nie ukrywam,że najbardziej mi się widzi drugi,a na drugim miejscu ten ostatni ![]() Acha jeszcze o tym zapomniałam http://www.hotelolympic.pl/gastronomia.phpNo to mamy 5 do zobaczenia łaaaaaaaaaaaaaaaa
Edytowane przez butterfly20 Czas edycji: 2009-12-14 o 22:00 |
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Na samym wstępie dziękuję za trzymanie kciuków
Badanie za wiele nie wyjaśniło niestety Kazano mi się zgłosić do poradni ginekologicznej, więc we środę czeka mnie kolejna wizyta u lekarza niestety :/Widziałam, że niektóre z Was marudziły, że ich nie ma na liście oczekujących, za to ja jestem i na jednej i na drugiej Nie ma to jak mieć nieźle zakręcone życie ![]() Olu, przepraszam za to, co zaraz napiszę, ale ja odnoszę takie wrażenie, że Twój Tż czuje się niewygodnie w Waszym związku, chyba nie wie jak i czy w ogóle to zakończyć i jak sobie z tym poradzić. Daj mu może trochę czasu, nie dzwoń pierwsza, nie pytaj i nie nalegaj na spotkanie? może jak mu pokażesz, że wcale nie jesteś tak "zdesperowana" (przepraszam, nie mogę znaleźć innego słowa) i nie czekasz z utęsknieniem na każdy jego krok, może wtedy się puknie w łepek? Pokaż mu jak silna jesteś Kawka, kawały po prostu boskie! za złe zachowanie.Motylku, niełatwa sytuacja ale najważniejsze, że Ty sama widzisz w nim zmianę ![]() Kama, dedykacja i w ogóle cały ten pomysł z pracą dla rodziców GENIALNE A podziękowania piękne Na pewno będą strasznie dumni ![]() Justynka ![]() Pony, współczuję Ci bardzo takiej sytuacji w domu, to musi być strasznie usłyszeć od rodziców, że masz się wynieść Claris, podoba mi się ten komplecik, ale ja jednak zaczekałabym, aż kupię suknię chyba, że wtedy będziesz miała pretekst, żeby zakupić kolejny ten zawsze się może przecież przydać tak, czy inaczej ![]() Anix jak ja Ci zazdroszczę wyjazdu w góry |
|
|
|
#262 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a nawet i sprzątanie gotowanie..... ehhhhCytat:
![]() Cytat:
dasz radę!Cytat:
no Biska co tam u Ciebie..?? wszytsko dobrze? jest co pić ![]() jak dla mnie super! tylko faktycznie dobrze byłoby dobrać ją do sukienki, żeby się nie okazało że jest za delikatna.... lub jeżeli sukienka wypasiona to że biżuteria za mocna ![]() Motylku bedziecie zmieniać tą salę ?? o jakich innych myślisz? ehhh kobitki zmęczona jestem a jutro znowu praca....... a TŻta dopiero w piątek wieczór zobaczę smutno i pusto mi bez niego ![]() ![]()
|
|||||||
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Claris, biżu mi się bardzo podoba. W sumie jest to taki kształt naszyjnika, który będzie Ci pasował do każdej sukienki, którą wybierzesz - zwłaszcza,że chcesz suknię z ramiączkami, a nie goły gorset (do którego pasuje trochę inna biżuteria moim zdaniem). I będzie się ślicznie błyszczał. A gdyby jednak okazało się, że nie będzie pasowało nic z tego kompletu(w co szczerze wątpię) to zawsze może przydać sie na inną okazję, do innej kreacji - nie tylko ślubnej. To moje zdanie
( i zawsze na mierzenie sukni możesz zabrać naszyjnik)
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-12-14 o 22:01 |
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale przecie to Ty masz być zadowolona, więc jak Ci się podobają to zamawiaj
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Claris piękna ta biżuteria
Ja myślę,że nie ma wielkego znaczenia jaką kieckę będziesz do niej mieć.Biała i ivory i tak będzie pasować Ja bym już brała.
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, ja też...
Motylku, ta druga sala - bajka
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie przytulaki - od razu mi lepiej
już jestem w domku ![]() Biska, hah... na dwóch listach, wiesz jakie byś miała szczęście, gdyby to były kolejki po kiełbasę? ![]() Idę chyba pograć chwilę w Simsy 3. Stworzyłam ładną rodzinkę P-P, domek sobie powolutku montują, za niedługo planują sobie zmontować dzidziusia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba mój faworyt,także dlatego,że ma okrągłe stoliki i kolorystyka taka jak lubię
![]() Hotel 5 *. O ile nie będą wydziwiać z menu to bierzemy.Bo ja nie chcę żadnych przepiórek i innych takich:P
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale takie życie...Kurczaki, też gdzieś miałam te simsy, ale już tak dawno w nie nie grałam, że nie pamiętam gdzie Chyba wybiorę się na poszukiwania w związku z tym :PMotylku, mnie też ta sala najbardziej się podoba z tych wszystkich, chociaż ja w takim eleganckim, dla mnie bądź co bądź trochę "sztywnym" lokalu chyba dziwnie bym się czuła :P no ale ważne, że Tobie się podoba
Edytowane przez Biska Czas edycji: 2009-12-14 o 22:10 |
|
|
|
|
#270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie to już 3* z nóg zwalają...---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:35.

Brzmi bardziej ludzko 

Ale chyba jednak będę musiała obejść się smakiem, zresztą, jak wiecie, mam już dość studiów, więc po mgr przez jakiś czas w nic się pakować nie zamierzam 

Nie ma to jak mieć nieźle zakręcone życie
chyba, że wtedy będziesz miała pretekst, żeby zakupić kolejny