![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zmiana nawyków żywieniowych !
CandyGirl5- zapomniałam się Ciebie na GG spytać czy już kiedyś byłaś na diecie ?
![]() Ja jak już wspominałam byłam ok.20 dni, w wakacje, ale ciężko było wytrwać siedząc ciągle w domu ![]() Dziewczynki - co do jedzenia, to jecie o stałych porach, tak co do minuty? ![]() Bo jak chodzę do szkoły to ciężko jest jeść co 2 godziny i jeszcze regularnie, bo o różnych porach mam przerwy.. No cóż, jakoś to ułożę ;D
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, fajnie że jesteście
![]() ja dzisiaj zaniedbałam i wizaż i dietę... mam mnóstwo na głowie przed wigilią, dzisiaj zgrzeszyłam ciastem ![]() eyeska - co do tego treningu, to wiem że gabi go zaczeła, jak się zjawi to na pewno powie Ci cos na jego temat ![]() a jeśli chodzi o A6W to robiłam, dotrwałam do 12 dnia, już było całkiem fajnie, ale jak przestałam to brzuch mi sflaczał podwójnie, więc nie polecam, chyba że chcesz wytrwać do końca ![]() CandyGirl5 - fajnie że dołączyłaś ![]() misia - odezwij się jak idzie dzisiaj ![]() gabi - gdzie zniknełaś? ![]()
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Katien
![]() ![]() ![]() śniadanie i obiad- węglowodany więc zjadłam po pół bułki ziarnistej z ogórkiem , trzeci posiłek-białkowy-jajecznica na wędlinie no i został mi jeszcze jeden węglowodanowy , więc pewnie zjem zaraz jakieś owocki, może kiwi bo lubię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do a6w - to tak sobie zerknęłam i ciekawie to wygląda, jakby nie to że straszny ze mnie leniuch to pewnie bym się nie zastanawiała ani chwili. No właśnie dziewczynki jak to jest? Jeśli się już zacznie to trzeba dotrwać do końca czy można przerwać bez skutków ubocznych?
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
misia - gratuluję i oby tak dalej! może chociaż Tobie uda się schudnąć w święta
![]() a jeśli chodzi o skutki uboczne - u mnie wystąpiły jak wyżej pisałam, ale wtedy NIE byłam na diecie, jadłam normalnie, a normalnie czytaj wpieprzałam jak dzika świnia
![]() |
#245 |
Raczkowanie
|
Ja też nie miałam skutków ubocznych, wsuwałam za 3 i brzuch był jaki był po ćwiczeniach, ale na efekty trzeba czekać tak ok. 2 tygodnie, może trochę więcej, u mnie tak było
![]() Katiennn- też uważam że CandyGirl5 ma super wagę, aż zazdroszczę ![]() Ale każdy może coś zmieniać ![]() Dzisiaj też za bardzo się nie trzymałam godzin jedzenia ani samego jedzenia, tak z grzeszków to, hm.. Nic takiego, ale jadłam dzisiaj mnóstwo czarnego chleba ![]() Myślę żeby dietę zacząć po świętach, ale w same święta nie będę tak wsuwać, nie, nie.. ;D Właśnie, jak zamierzacie jeść? Ja zjem chyba tylko barszcz i kilka pierogów, a resztę zostawię moim dwóm braciom i rodzicom ![]() A tak w ogóle wesołych świąt dziewczynki ! ![]()
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
eyeska - ja wsunę karpia i grzybową
![]() ![]() no właśnie dziewczynki, wesołych, chudych świąt ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- takie mam jeszcze pytanie, może któraś z was poleci mi dobry BALSAM DO CIAŁA (ujędrniający, wyszczuplający czy coś :p) proszę o rady, muszę się w niego zaopatrzyć :p
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Katiennn: Nie mówię że jestem obrzydliwie gruba, i chcę schudnąć 10kg, tylko nie lubię swoich ud i brzucha, trochę ćwiczeń mała dietka i będzie super (mam nadzieję).
![]() ![]() ![]() Edytowane przez CandyGirl5 Czas edycji: 2009-12-24 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Hejka kochane moje
![]() Ja tylko na chwilkę, bo pełne ręce pracy ![]() ![]() ![]() ![]() Zjadłam już śniadanko-pół bułki z ogórkiem i jestem w trakcie picia kawki ![]() ![]() Buziaki dla was ![]() ![]() Wesołych i dietetycznych świąt ![]()
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
CandyGirl5 - rozumiem Cię
![]() ![]() misia - kurczę super! 79,7 pięknie! ![]() ![]()
![]() |
#250 |
Raczkowanie
|
Katien -dziękuję
![]() Ja już po wigilii i udało mi się zjeść tylko rybkę ![]() ![]() ![]() Buziaki i pozdrowionka dla wszystkich ![]()
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Ja też już po Wigilii. Zjadłam 3 malutkie pierogi i znikome ilości karpia, a wcześniej przed Wigili samą bułkę bo głodna byłam. Teraz jakoś trzeba wytrzymać bez jedzenia do Pasterki, no może zaraz coś małęgo przekąszę żeby póżniej nie jeść już. O nie! Jutro obiad u babci...jak zwykle będzie we mnie wciskać co się tylko będzie dało xD Ale jakoś postaram się wymigać żeby nie zjeść zbyt dużo
![]() ![]() Edytowane przez CandyGirl5 Czas edycji: 2009-12-24 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Raczkowanie
|
Halooo jest ktoś? Muszę z kimś pagadać żeby tylko nie zaspać bo wybieram się na Pasterkę. Jesteście?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
No ja jestem-ale chyba troszkę za późno
![]() ![]() Gabi? a Ty gdzie się zapodziałaś? chyba nas nie zostawiłaś? A więc tak...ja dziś wytrwałam ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz już wam życzę słodkich snów ![]() ![]()
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki, fajnie że chociaż wam dobrze idzie, ja niestety grzeszki grzeszki... może jutro będzie lepiej chociaż wątpie, eh niech te święta się skończą...
misia - ja się zważę jednak 30 grudnia tak jak miało być, bo po tym 27 się chyba załamie hehe... śpicie już pewnie także odezwe się jutro rano ![]()
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
ojjj dziewczynki co tu tak cicho? śpicie czy grzeszycie?
![]() ![]() ![]() i jeszcze raz pytam może któraś z was poleci mi dobry balsam ujędrniający, wyszczuplający, czy coś? trzymajcie się kochane ![]() ![]()
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Uff, hej dziewczynki !
![]() Ja w wigilię zjadłam barszcz z uszkami i chyba 4 pierogi, a potem kawałek jakiegoś piernika, mama kazała ![]() ![]() Byłam ciągle w domu, ale zaniedbałam wizaż, bo w święta straszna gonitwa i pełne ręce roboty, ale teraz to już relaks ![]() ![]() CandyGirl5 - zaczęłam A6W ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- katiennn-nie znam się na tych rzeczach, niestety ![]() ![]()
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
oo fajnie że się odezwałaś eyeska
![]() kurczę gratuluję Ci wytrwałości, super, u mnie troche gorzej... :p zważę się dopiero chyba w Sylwestra, nie chce się wcześniej dołować heh :p a jesli chodzi o balsamy to ja stosowałam ujędrniające i pomagały, a teraz nawet nie wiem jakie to były, a chce sobie kupić ![]()
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
Ja właściwie na razie jako takiej diety nie trzymam, nie jem regularnie, ale za to nie jem słodkiego i w ogóle
![]() Chyba zrobię sobie dietę jako noworoczne postanowienie, ale zacznę już teraz ![]() I muszę w końcu zacząć więcej ćwiczyć niż tylko A6W ![]() katiennn- a jak dokładnie skóra wyglądała po tych balsamach? ![]() bo ja właściwie mam nawet jędrną ale może coś by mi dały na plus, może bym sobie jakiś kupiła.. ![]() A co do grzeszków to przecież są święta, na pewno weźmiesz się w garść po świętach, będziemy Cię wspierać, w ogóle wszystkie będziemy się wspierać, taka nasza rola ![]()
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
eyeska - ja używałam ujędrniającego i faktycznie skóra była jędrniejsza
![]() mam nadzieje, że te święta się jak najszybciej skończą eh... a potem w nowy rok ruszamy pełną parą! ![]()
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Witajcie moje kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katien-co do kremów to nie mogę Ci nic doradzić bo używałam różnych a czy działały? Sama nie wiem-bo stosowałam je nieregularnie ...więc rozumiesz ![]() eyeska-miło że jesteś z nami i że tu zaglądasz ![]() ![]() ![]() Buziaki ogromne dla was dziewczynki i do słodkich snów ![]()
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() ![]() ![]() ![]() A co tam u was? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!
![]() Coś czuję, że wszystkie mamy identyczne postanowienie noworoczne ![]() A mianowicie schudnąć ! ![]() Ja dzisiaj też w planie, a powiem nawet więcej : dekorowałam tort dla rodziny, a sama powiedziałam że nie zjem tego w ogóle i poszłam sobie zrobić zieloną herbatę ![]() Też mnie wspieracie, dla mnie to jest mega pomoc, mam nadzieję że będziemy tu baaardzo długo razem ![]()
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
Witam! Uff wytrwalam! Dzis juz 5 dzien diety i przez ostatnie 2 dni jezdzilam na rowerku stacjonarnym, 1 dnia spalilam 450kcal z kawaleczkiem, a 2 dnia 500 i cos.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
CandyGirl5 - super Ci idzie!
![]() Ja będę się musiała zmobilizować 4 razy bardziej w nowym roku ![]()
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
No naprawde dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Rozeznanie
|
czesc dziewczynki.nie było mnie bo wyjechałam i nie miałam dostępu do internetu niestety.
yeska- co do abt , to 1 dnia jest kiepsko, później już coraz lepiej . co myślicie o aerobiku w wodzie? mam zamiar zapisać się w styczniu oraz chce kupić rowerek stacjonarmy albo stepper . co lepsze? od jutra dieta szwedzka troszke zmodyfikowana .będzie ciężko . nie jestem przyzwyczajona do rozpoczynania dnia samą kawą,ale cóż .... . ''żeby być pięknym trzeba cierpieć '' hehe . a co u was?
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
Gabi - a jakieś efekty były?
![]() ![]() Czytałam trochę o tym aerobiku w wodzie, podobno świetny, w ogóle ćwiczenia w wodzie są podobno genialne, ja sama nie próbuję, boję się wody i nie umiem pływać ![]() ![]() ![]() Ja właśnie zgrzeszyłam - zjadłam dwie grzanki z jasnego chleba z czosnkiem, bo coś mnie bierze chyba,nie chcę się rozchorować, ale obiecuję, że jutro będzie lepiej, a od początku nowego roku to już w ogóle - wzorowo ![]()
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
eyeska - jak narazie efektów nie widać....niestety. ja tez nie umiem pływać, ale wiele razy byłam z koleżanką. ćwiczyłyśmy na płytkiej wodzie. dla to super sprawa,bo w wodzie sie jest lekkim i w ogóle.
nie orientuje sie w cenach tych rowerków,ile na oko kosztują? i ile kosztuje stepper?
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Stepper na pewno taniej niż rowerek.. Za 250 zł jakiś powinnaś już dostać, u mnie z tym cienko bo za bardzo kasy nie mam.. Ale cóż, coś wymyślę, mam nadzieję ;d
Może kupię sobie stepper na allegro, może nawet jakiś używany, zobaczę.. Od nowego roku ruszam pełną parą, na razie się przygotowuję ![]() Gabi, a ile już ćwiczysz? ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Stepper - już za 90 zł na allegro ;d w sklepach powinno być podobnie.. ajć ;d nie wiem skąd wezmę kasę ;d Na rowerki wolę nie patrzeć na razie ;D Lecę już, pa ! ![]()
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
Dzis zjadlam na sniadanko platki z mlekiem, na drugie 3 kiwi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.