|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
witam...
U mnie leje juz drugi dzien Nie lubie miec swiatla zapalonego od samego rana![]() Musze sie zabrac za odkurzanie ale kurna chyba z latarka bede latac bo nic nie widac przy tej ciemnicy ![]() My chyba Sylwka w domciu spedzimy. Jakos przeszly mi te zabawy i odliczanie i wszystko co sie wiaze z tym momentem. Raczej podsumowuje sobie rok i troszke planuje nowy, choc ostatnio tylko na planach sie konczy ![]() A co wy chcialybyscie zmienic/poprawic/usunac/zapomniec/zaczac w Nowym Roku? Bo ja... ![]() 1. znalezc prace 2. schudnac jeszcze 8-10 kg ![]() 3. zrobic wreszcie prawko 4. za maz wyjsc ![]() 5. odswiezyc moj rosyjski - moze to mi prace pomoze znalezc ![]() 6. mniej sie przejmowac TZem 7. nie myslec zbyt intensywnie o dziecku, ciazy i w ogole o tym wszystkim ![]() 8. pozwiedzac troszke nowe miejsca na ziemi Uwielbiam podrozowac![]() Amen. ktora sie przylacza? bedziem sie rozliczac za rok, he he
|
#242 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Cytat:
chciałabym znaleźć pracę, znów się zakochać, być zdrową, by wszystkie osoby mi bliskie były zdrowe, by.....zobaczyć jak ktoś świruje bo zrobił najgorszą rzecz w swym życiu robiąc to co zrobił , nie miałabym nic przeciwko jakby mi się udało zrzucić nie tylko kg ale i trochę cm (szczególnie z okolic bioder), może by mi się francuski w końcu przypomniał na tyle żebym się nim w miarę sprawnie posługiwała - nawet i w stopniu podstawowym, ale by było to sprawnie , podróże...też bym chciała ale...bez pracy nie dam rady . na chwilę obecną to wsio . przynajmniej to się nadaje do publicznego przekazu ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
ewentualnie coś tam tworzy na kompie i....klika ze mną jak się obudzi
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-30 o 11:38 |
||
|
|
|
#243 |
|
Wtajemniczenie
|
a jaki mialas przedtem kolor? musialas rozjasniac? pytam bo mi sie marzy jasny kolor
|
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
Emanko, kochanie...
Smutno mi, ze tak bardzo ci zle z tym wszystkim ![]() Ale wiesz... Wydaje mi sie - prosze, tylko sie nie gniewaj albo nie obraz, bo ja to pisze ze szczerej sympatii i naprawde chcialabym, zebys byla szczesliwa Tylko od ciebie zalezy jak potraktujesz sama siebie w tym trudnym okresie - zastanow sie czy lepiej byc smutna i slaba czy przemyslec pare spraw na 100 % szczerze i bez owijania w bawelne? Swiat sie nie skonczyl na jednym Greku! Jestes sliczna, dojrzala kobieta - z pieknymi zabkami(ach ta zazdrosc... ), ktora po prostu potrzebuje kopa![]() ![]() Wez sie w garsc kobito!!! Ziemia sie kreci z naszymi problemami ale tez i bez nich - swiat i ludzie sa brutalni i bezduszni i nikt sie nie zatrzyma na dluzej przy tobie ale to nie znaczy, ze nie warto byc szczesliwa )!! Wykrzycz swiatu, ze Grek to male barachlo i merda (po wlosku kupka ale nie pieszczotliwie ) i idz dalej przez zycie, z podniesiona glowa i z zabkami w usmiechu Jak chcesz podrozowac i za mala kase, a przy tym poznac fajnych, pokreconych ludzi, to ci przesle fajna stronke na PW - jak bedziesz chciala oczywiscie No. To wszystko. A teraz prosze sie nie obrazac. Bo teraz ja sie bede smutac
|
#245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wygląda na to, ze poukłada sie Cytat:
dobry pomysł masz ![]() jesli o mnie chodzi to 1. z nowym rokiem chciałabym miec więcej motywacji i mobilizacji do pisania mgr i obronic sie do czerwca/lipca 2. ustabilizowac wszystko z S. i postanowic kilka rzeczy. 3. zeby mi sie schudło. SAMO najlepiej. edit: podpisuje sie rekami i nogami pod wywodem Anessy do Emankooo!!!
FoodSenses Jedzonko fit i absolutnie nie fit FoodSenses INSTA #foodphotography #fitfood Edytowane przez roux666 Czas edycji: 2009-12-30 o 12:27 |
||
|
|
|
#246 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeśli chodzi o psychotropy, to jeśli zaczęła je brać w wieku 16 lat a zmarła w wieku 23(myślę, ze i tak nie brała ich pod koniec życia, bo nie była w stanie)to wcale nie był to długi okres ich brania, moja przyjaciółka bierze je już 8 lat. to samo tyczy się padaczki - ja miałam dobrego kolegę podczas studiów, który cierpiał na padaczkę, byłam świadkiem jego ataków i śmieszy mnie to, ze przypisywali upadki Anneliese z wysokości właśnie tej chorobie. to, co czytałaś na necie wcale nie musiało być prawdą-ludzie zawsze będą starali się za wszelką cenę wytłumaczyć wszystko racjonalnie,a to dlatego, ze są okropnymi tchórzami, bojącymi się prawdy. gdyby tak było, jak oni twierdzą, to kazdego chorego na schizofrenie, padaczkę, depresję brałoby się pod lupę i można by było napisać o nich ksiażkę, a tego się przecież nie robi.przypadek anneliese był wiec wyjatkowy. a są rzeczy, które rozumem czy nauką po prostu nie da się wytłumaczyć. Cytat:
1. zakochać się szczęśliwie(tzn. koniecznie z wzajemnością) 2. znalezc lepiej płatną pracę. 3. wyprowadzić sie z domu na "swoje". 4. skończyć pisanie mojej książki to chyba na razie na tyle, gdyby chociaż jedno się sprawdziło, byłabym bardzo szczęśliwa
|
|
#247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Punkt 2 obowiazkowy![]() I dzieki ci dobra kobieto za poparcie apelu ![]() Ide odkurzac bo TZ sie smieje, ze przyroslam do laptopa
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
Juz z powrotem we Francji niestety nie dało rady zostać na Sylwka w PL :-( Święta były po prostu super wbrew wszystkim obawom co do zimy śniegu i jedzenia okazało się że TŻ stanął na wyskości zadania i wtopił się idealnie w klimaty. Rodzina jest zadowolona bo mogli go poznać bliżej ![]() Zawojował serce Babci która podsuwała mu wszystkie smakołyki świąteczne cieszyła się że znikają w mgnieniu oka Nauczył się tez trochę po polsku nawet niezle mu szło. Wróciłam więc z naładowanymi bateriami i oby troche potrzymało Sylwestra prawdopodobnie spędzimy w domu,mielismy odwiedzić znajomych w Paryżu ale jestem zmęczona tymi wyjazdami i chcemy odpocząć z dala od zgiełku w swoim cudownym towarzystwie.... To byłoby na tyle Aha chciałąm ze smutkiem zauważyć że nie ma mnie w wymienionych parach na początku wątku |
|
|
|
#249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wierze, ze uda ci sie wszystko wprowadzic w czyn Zreszta wszystkim Wam Mieszadelka
|
|
#250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie morduję się z piecami. Zobaczymy kto wygra
|
|
|
|
|
#251 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ona zmarła z wygłodzenia Cytat:
pokutowała za narkomanów dlatego napisałam o jej oddaniu religii w ostatnim poście bo ona była oddana Bogu od najmłodszych lat i podejżewam, że jej choroba zlewała się w całość z jej wierzeniami może opętaniem tłumaczyła sobie to co działo się w jej głowie i to co robiła bo to w sumie ona jako pierwsza nazwała siebie opętaną 2) A. przerwała leczenie i branie leków kto wie jakby ta cała historia się skończyła, gdyby postanowiła brać leki cały czas 3) A. nie latała pod sufitem, podskakiwała z krzesła i lądowała na podłodze może A. i Twój kolega cierpieli na zupełnie odmienne ataki epilepsji? Cytat:
nikt nie ma monopolu na prawdę punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, każdy będzie próbował naciągnąc prawdę w swoją stronę nazywasz tchórzami tych którzy starają się być racjonalni a jak nazwiesz tych, którzy pomimo tych różnych chorób na które cierpiała Anneliese twierdzą, że była opętana? pozbawionymi logiki? wariatami? zgodzę się co do jednego przypadek Annelise był wyjątkowy tylko dlatego, że obił się echem w mediach, a jej historia skończyła się na sali sądowej inaczej nikt by na nią atramentu nie marnował
|
|
#252 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
takie tematy zawsze budzą kontrowersje, dziękuję w każdym razie za dyskusję![]() najlepiej zmieńmy temat... jak przygotowywania do ślubu? ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
moja książka jest z gatunku fantasy, pomysł na nią zrodził się przed 12-nastoma laty, ale dopiero teraz wszystko to spisuję ![]() jej, jak fajnie jest się wyspać.czytam sobie od rana książki Musierowiczki ale strasznie tak jakoś ciemno za oknem, depresyjnie...tak jakoś pomyślałam teraz o Romanacci, bo ona lubi taką pogodę.ciekawe, jak jej potajemny związek...
|
|
#253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sliczna....taaaaaa - moge się zgodzić ze stwierdzeniem ładna/przecietna - ale na pewno nie sliczna. Ząbki...nie tylko ząbki sa sliczne ale i moje oczy . ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- p.s. Nie martwcie się o mnie - ja sobie zawsze jakoś radze ze smutkami...więc...nosek do góry i... przedsylwestrowe
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-30 o 17:04 |
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki,wpadłam na chwilke,żeby Wam złożyć życzenia na Nowy Rok,tak wiec wszystkiego dobrego ,dużo radości i ogromną mase miłości...
|
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
Kasia mialam brazowe- pierwszy raz wyszedl mi taki ladny blond kolorek. zawsze jak robialam je na ciemniejszych wlosach to za pierwszym razem wychodzily takie lekko zoltawe, a teraz ladny blond wyszedl.
Dodalam 2 zdejcia na fecebooku- jedno z ciemnymi, drugie zblond- tylko na zdjeciu nie wyszly takie jak sa naprawde- i jeszcze jedno dodam, ze ja jestem strasznie niefotogeniczna i nie cierpie swoich zdjec, wiec... zreszta same mozecie zobaczyc
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Witam moje Panie
![]() Emanko nie zapomnij ,że "kuzynów,ci u nas od groma"hi hi. Ja teżchcę zobaczyć Twoje ząbki ![]() Kilogramów do zgubiania mam jeszcze około 6 Bardzo sceptycznie podchodzę do egzorcyzmów i takich tam....... Roux.Rozmawiałam i powiedziałam jakie są moje oczekiwania i przyznała mi rację.Miała pewne kłopoty natury osobistej i nie chciała mi mówić.Jak na razie jest super ale pozostało to ziarenko i trochę jeszcze zgrzyta.Mój młodszy syn dzisiaj odwalił taką chałę w przedszkolu polskim,że się jeszcze czerwienię. To jest dziecko szczere do bólu i zapytał się pani "A ty to co?Domu nie masz?"Pani mu mówi,że ma a on"No to idz do domu a nie siedzisz tu jak głópia a my razem z tobą"Pani mu mówi "to po co tu przychodzisz?"A on jej odpowiada,że mama mu nie daje jeść tylko mu każe do przedszkola na jedzenie chodzić![]() Niani dzisiaj powiedział,że ma grubą pupę
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
#257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no chyba, że masz jkonto na facebooku lub/i na naszej klasie bo tam tez jest to zdjecie umieszczone...i inne także ![]() no to...dobrze, że synek rozładował
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
A ja tez mam postanowienia noworoczne:
1. zaczac uczyc sie japonskiego 2. skonczyc kurs w pracy i zaczac nastepny 3. no i najwazniejsze zajsc w ciaze po slubie
|
#259 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
!! Tobie tak ładnie jest w ciemnych włoskach . Ja wiem, że to kwestia przyzwyczajenia, ale jakoś sobie Ciebie nie potrafię wyobrazić...
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
danai niezłego masz łobuziaka
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
temperament grecki wypływa??
kto wie
Edytowane przez emanko Czas edycji: 2009-12-30 o 19:52 |
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
możliwe emanko
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Emanko mam Cię.Popatrz tam gdzie trzeba.Jego tato to jest "SZALENIE SPOKOJNY CZŁOWIEK"
Natomiast na tamat jego mamusi to hm.........No po prostu nic jej nie brakuje .Spełniło się życzenie mojej mamy.Zawsze mi mówiła,że nie życzy mi zle ale chciałaby abym miała kiedyś takie dziecko jak ja byłam
164 cm. Było 52 kg. stało się 75 kg.teraz 65 kg. ----cel 58 kg.----![]() 14\12\09------64,2 kg. ![]() 20\12\09------63,5 kg. ![]() Motylem byłam ale utyłam.Dzisiaj wyrzuciłam wagę ......i już........ 61kg
|
|
|
|
#264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nawet wysłane lisciki pani detektyw (ciekawe kto Ci pomógł )hmm grek i spokojny?? to trzeci osobnik taki (dwóch znam ze słyszenia, jeden ex ) No widzisz...trzeba było się zachowywać jak byłas malutką danai ![]() bo też było by wesoło
|
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
haahaha danai to ty takie ziółko jesteś
|
|
|
|
#266 | |
|
Przyczajenie
|
Ciesze sie ze moja historia spotkala sie z tak milym przyjeciem. Bałam się ze zaśniecie w połowie czytania, bo mimo skrótów troche sie rozpisałam
![]() Cytat:
![]() Odpowiadając na twoje pytanie, ja mam 23 lata, a mój "Tż" (z tego co zauważyłam tak ich nazywacie) ma 27. Apropo twojej siostry, w razie czego służe radą, gdyby sie juz tak solidnie zdecydowala.Jak tylko może niech korzysta, bo naprawde warto...w kazdym badz razie ja serdecznie polecam-Kalifornia jest boska ![]() Miałam napisać cos o sobie... a zatem studiuję dziennie, w sumie to ostatni rok magisterki, w czerwcu mam nadzieje się obronić. Poza tym pracuje i odkładam pieniądze na bilety... hehe. Takie moje hobby Plany...no cóż w wakacje marzy mi się kolejny work&travel, tym razem na Floryde, bo to w sumie ostatnia szansa, biorac pod uwage ze koncze juz studia. Tz ma sie tam przeprowadzić i zamierzamy spedzic te 3 miesiace razem, a potem zostaje nam jeszcze 1 miesiac wspolnego podróżowania. Myślimy o Brazylii, bo on tam mieszkał przez 9 miesiecy, wiec ma znajomych i ogólnie tanio by nas to wyszło. A potem nie wiem...może jakiś staż w USA na kilkanaście miesięcy (max 18 m-cy) ?...Któż wie?... Pomysłów pełna głowa...zobaczymy jak bedzie z realizacją Pozdrawiam wszystkie Mieszadełka, ciesze sie ze jest was tak wiele
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Witaj
To plany jak najbardziej do spełnienia. Gratulacje. Ja niestety nie zdecydowałam się na wyjazdy zagraniczne a już skończyłam studia no i to trochę kosztuje. No to czekamy na zdjęcia.. hehe jestem zachłanna
|
|
|
|
#268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Emanko ząbeczki na prawdę super ![]() Niedoszła wreszcie się pojawiłaś bo już się martwiłam
|
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
danai żyję i mam się średni ale co tam.
Jak czytam takie historie jak olek to ja też chcę tak |
|
|
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ohh dziekuje hehe w sumie naturalne mam jasny braz, co pewnie widzialas na nk, ale narazie nie planuje takiej zmiany, bo mam dlugieeee wlosy i boje sie je zniszczyc, bo bez rozjasniania pewnie by sie nie obeszlo![]() ciekawe jak tam Malaja i jej przeprowadzka no i Joss
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

Nie lubie miec swiatla zapalonego od samego rana

Uwielbiam podrozowac
bedziem sie rozliczac za rok,

. na chwilę obecną to wsio 
jeszcze raz tak napiszesz.
), ktora po prostu potrzebuje kopa

przedsylwestrowe
To jest dziecko szczere do bólu i zapytał się pani "A ty to co?Domu nie masz?"Pani mu mówi,że ma a on"No to idz do domu a nie siedzisz tu jak głópia a my razem z tobą"Pani mu mówi "to po co tu przychodzisz?"A on jej odpowiada,że mama mu nie daje jeść tylko mu każe do przedszkola na jedzenie chodzić