![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki . Głównie perfumy ;)
chyba jednak podziękuję
![]()
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
- ok. 4 ml Hiris Hermer - próbka Escada, into the blue Odlewki: - z kenzo, jungle elephant EDP - z cacharel, amor amor EDT - z Bossa orange - z kenzo flower
![]() |
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
A ja się ślinię zaraz po komicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Wtajemniczenie
|
A nie zostało Ci troszkę Bright Crystal,bo coś mi się tam w oczy rzuciło,a nie widzę w spisie do wymiany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 |
Zadomowienie
|
odp ;]
![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
Soap,tak się zastanowiłam,i ja dam Ci RiciRici,a ty mi Hirysa i próbeczkę słonia,ile tam uznasz za słuszne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie? za:
- Armani Code, EDP. Całkiem nowe, mają pudełko 100 ml bez dwóch psików testowych. ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat: Hej ![]() ![]() ![]() PS u Cb podoba mi się Escada Ocean Lounge 30ml (brak jednego psika - test) jest katonik i jeszcze ew. odleweczki LAMB i escady Moon Sprakle . PS2 napisałam tylko co mi się podoba, jak coś to możemy się jeszcze ugadać ew. co za co gdybyś chciała metorytki ![]() Pozdrawiam i czekam na odp ( daj znać czy chcesz tew fotki ;] _) jakie to meteorki i ile? ![]() odleweczki jakiej wielkości? moon już mi się kończy i w zasadzie już powinnam go usunąć z wątku więc może jakiś inny zapach Cię zainteresuje? acha i tak od ręki z odlekami mam problem bo na dzień dzisiejszy nie mam w co ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Dziękuję za zdjęcia. troszke ich mało (albo mnie się wydaje) - jest połowa opakowania? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.