|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Świąt nie będzie... Józef sie przyznał
![]() Anioł pasterzom mówił: what'ss uup? Wpadniesz do mnie na święta? Robimy szopkę a zgubiła nam sie gdzieś figurka osiołka. ![]() Złap na język płatek śniegu i pokaż mi jak smakuje <3 Bądźmy poważni, to tylko śnieg... /Kto idzie na sanki? ![]() wigilia,rodzinka,choinka, a pinokio wciąż chodzi w stringach! =] Dzwonią dzwonki sań a naszego mikołaja goni FBI ![]() swieta maja jeden minus ! SPRZATANIE !!! wesolych swiat, smacznej choinki i mokrego sylwestra ![]() Na choince coś sie buja, to Mikołaj nie ma hu*a...Aby znależć pełny worek, rękę wepchnij mu w rozporek i choć nie ma jajek gołych to Ci życze swiąt wesołych ![]() Weso(Lech) Świąt i (Tyskiego) Naj(Lech)szego Ci(n Cin) Życze Jak stoi...to jest pozytek...z choinki ) ![]() Merry Christmas, Christmas Merry, były sobie Renifery ![]() pada śnieg sypią granatami a mikołaj dostał w łep kima pod saniami Bóg się rodzi, moc truchleje... a ja z przyjaciółmi chleje ![]() Wesołego jajka. U kurde to nie na tą okazję. <WIGILIA> Świ(rni)ęty Mikołaj nadchodzi...
|
|
#242 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
Heloł!!
Jestem nowa, ale czytam Wasze opisy od.. hoho kupe czasu Wszystkie jesteście boskie i kochamm Wasze opisy... Będę starała się dodawać teź coś od siebie ![]() TO tak na początek Rysując serca na śniegu, myślała o tych pięknych chwilach spędzonych przy rozpalonym kominku i gorącym uczuciu jakie było między nimi.... pozdrawiam
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
Królowa własnego losu, księżniczka własnej bajki ^^
Inna, bo inna od wszystkich! |
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam uczucie adrenaliny pędzącej w Twoich żyłach "-szukam tej uncji podniecenia, tego lekkiego dreszczyku bez którego nie ma sensu żyć...wiesz o czym mówię..." Joe Black
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
-Chce być szczęśliwa... -Myślenie samolubnego dziecka. -Wiem. Tak... każda dziewczynka marzy o wielkim, białym weselu... ale niektóre marzenia, po prostu się nie spełniają... -Co będziesz robił na co dzień? -Będę po prostu żył. Ale nawet w jej śmiechu czegoś brakowało, nigdy nie wydawała się prawdziwie szczęśliwa. Schowałam wszystkie gwiazdy do kieszeni Każdego dnia będę ci dawać po jednej aż ułożysz z nich niebo gdy ci się to uda zostanę z tobą dopóki nie zgasną...
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ołłłł ;D Cudeńko! ;] Przywłaszczyłam xD Aż miło czytać (: I coś ode mnie :
Obiecałeś do końca walczyć o Mnie, jest o 180 stopni odwrotnie... Nie ma szans, nie ma nas, oddalamy się co dnia" **** a serce nie wystarczy do tego, by kochać, gdy nie umiesz oddać całego siebie. **** mi też jest przykro, lecz to nie ja spieprzyłam wszystko .. **** what did it teach me? that love leaves. **** Skończone,jednak pamiętam wszystko... pustą miłość,chore myśli,Twoje towarzystwo...!` **** I wyszedł z mojego życia jak z kibla jakiegoś. ![]() **** Zrobię na przekór, z premedytacją! _________________________ _ uczuciowe psychozy do leczenia się nie nadają. |
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
Zagubiona w sferze faktów gubiąc sens dobrego taktu.
ta rzeczywistość jest jak spier.dolony sen Zbyt wielki to ciężar miał byś przyjąć go na barki? Sprawa Cie przerasta mowisz zycie jest kurew.skie Popatrz się na to co masz i to doceń. Mam dla ciebie mały prezent, znów mam cię w sercu Że naprawdę jesteś silna, i że masz swoją wartość |
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
słodka podlotka.
Tylko fajki, cola i myśli o Tobie. Po co mi święta skoro nie mam Ciebie. Tego bo było nie nazwę miłość Powiedzmy wreszcie prawdę. Bezczelny pazerny lachon. Wewnętrzna siła. ch.ju ******* się. a na ryju plastik. za plecami zdradzałeś. W czym ta dzi.wka była lepsza zastanówmy się chwilę,Tym że mnie nie kupisz tanim winem. Bo nas łączyła jednostronna miłość. Jesteś niedojrzały w środku. Ty dawałeś mi miliony nieprzespanych nocy. Teraz zazdrość Cie zżera.
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
zrozum mnie źle.
potargane niebo pokazujemy palcami. chciałabym Cię jutro okłamać. na co najmniej sto litrów miłości przypada sto zakładów w totolotka. czekolada kończy się. nie czuję bólu, już chyba nie. nie tup ! tam na dole mieszkają cisi mordercy. i niech nikt nigdy nie dowie się, że siedzimy tu razem. piz*ło straszną myślą, że odtąd wiem o nim wszystko. umówmy się na kwadrans w siódmym niebie. |
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
witam w kolejnym wątku! może komuś się coś spodoba. ![]() ___ Miałam sen, ale ten z rozkosznych snów, po których czujesz się odmieniony. Szukam drzwi, by otworzyć umysł. W poszukiwaniu leku, by uleczyć ludzi. Jak światła będą niknąć, powiedz nam kim jesteśmy. To byłszczy w ciemności i to rośnie wewnątrz mnie. Po pewnym czasie zapomnisz jego głos, zapach, twarz i będziesz mogła zacząć na nowo. Nie odchodź w smutku gniwie, bo przecież nie możemy żyć bez siebie. Jak zapałki trzask, zachwyt był i zgasł. Zostaw mi choć świat, wiosnę w blasku gwiazd. Nie odchodź kochany, nie odchodź! A jeśli już to w skrycie i zostaw mi jakieś nowe życie. Nie spojrzał na nią jak na dziewczynę, w ogóle nie zwrócił na nią uwagi. Mimo, że jej dusza tak krzyczała. Nie mieli kontaktu od dłuższego czasu. Jego zdaniem przez nią. Fakt, nie odbierała telefonów i odpisywała na sms-y. Nie wytrzymał, zwyzywał ją przez sms-a od suk, szmat. Zerwał. Ale to nie była jej wina, że od kilku dni spokojnie spała... i mogła się już nigdy nie obudzić. Jest taki dzień, kiedy czuję, że go jednak nienawidzę. Że jest mi obojętny. Cholera! tylko dlaczego zawsze wypada 29 lutego? Pamiętasz była jesień, 11 października .. Wiesz co się dzieje z tymi, którzy zamykają się w sobie? Why does it rain, rain, rain down on Utopia? Why does it have to kill the idea of who we are? Śnię spróbowania namiętnego romansu. ~~~~~~~~~~~~~~ you're holding my hand ,
but you don't understand you're talking the road all alone in the end . |
|
|
|
#251 |
|
dream big
|
*Jaki dzień w moim szyciu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc. *Nadzieja jest ryzykiem, które trzeba podjąć. *Najtrudniejszy jest koniec miesiąca. Zwłaszcza 30 ostatnich dni. *Owszem, można sobie wybierać drogę, ale nie ludzi, których się spotyka. *Interesuje mnie przyszłość, bo tam zamierzam spędzać resztę życia.
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
czasami brak ochoty na cokolwiek, nawet na ułożenie się brzuchem na dywanie i patrzenie na ścianę. brak.
moja wizja z uwzględnieniem Ciebie i mnie. każdy ma chore marzenie, każdy je chowa, dopieszcza wewnątrz siebie. pieprzę wszystko włącznie z potrawami. przyjdzie czas, przyjrzę się naszemu szczęściu. może byłam pod wpływem alkoholu, a może halucynacje zabrały kontrolę. peace xd |
|
|
|
#253 |
|
Przyczajenie
|
Sama.. Po środku tłumu, Wołam niemym krzykiem do Ciebie, ale Ty mnie nie słyszysz. Wyciągam ręke i po omacku szukam Twej twarzy, lecz nie znajduje. Patrzę na Ciebie... tylko że Ty odwracasz wzrok. I sama, ciągle sama.. Otwieram oczy. Na rzęsach czuje słone łzy! Ale to był tylko sen. Jesteś obok mnie! ![]() Samotnie spędzam wieczory przy butelce wytrawnego wina, czekając na północ i wspominając puste życie...
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
ty wiesz, że zawsze jestem bliska omdlenia, gdy czytam twoje opisy i bliska furii gdy zbyt długo na nie czekam. <3333333 i obie kochamy frytki. mmm, z takimi dooobrymi sosami.
![]() matko, matko. a jak jak zwykle mam w głowie tysiąc myśli naraz i zapomniałam cię pochwalić. no, ale widzę, że się nie gniewasz. to okej. <3333_________________________ __________ mam dla Ciebie prezent. jest darmowy, więc liczę na to, że go przyjmiesz. i może nawet odwzajemnisz? chyba widzę małą iskierkę w twoich oczach? m o g ę r o b i ć z t o b ą ' n i c ' .
|
|
#255 |
|
Przyczajenie
|
Nienawidzę tych chwil, kiedy tak milczysz...
Jej oczy gasły, a On tulił ją do siebie... niekochana. Wiesz ile będzie Cię kosztował błąd? Tu nic nie pozostaje bez kary. Jak wszystko ma swoją przyczynę, tak i bez skutku się nie obejdzie. Więc może wysil się troszeczkę i pomyśl o skutkach. Pomyśl o tym, przez jaki szmat czasu będzie się za Tobą ciągnął Twój błąd. A potem...? Zrobisz co zechcesz. Uśmiech przez łzy, to nic nie zmieni. Niczego nie da się naprawić, wyjaśnić, wymienić... Emocje, które mną targały nie pozwoliły obudzić mi się z tego koszmaru. Patrzyłam na to wszystko nie mogąc nic zrobić i dziwiłam się, że jestem w realnym świecie. Dziś wiem, że zdarzenia z minionych tygodni miały miejsce naprawdę. Naprawdę płakałam i gdzieś głęboko w środku miałam jeszcze nadzieję... Nie próbuj otwierać ust! Nie dam zranić się już! ten deszczowy dzień przypomina, że jeszcze niedawno tu byłaś. ten deszczowy dzień przypomina, to ile dla mnie znaczyłaś.
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Chocolaaate tfojakrulefna cherry pie Siatkarka18 Rilen Okradam laski ; * ! __________ jakiego koloru są Twoje oczy , gdy jesteś smutny . ? cztery ściany , pusty pokój , wewnątrz serca samotność .. nie umiem spojrzeć Ci w oczy tak , abyś nie dostrzegł w nich miłości .. tylko nie mów , że mnie kochasz .. u stóp cały świat . *** __________ Nie ma Cię , gdy moje życia spada w dół i ... Nie ma Cię , gdy wszystko łamie się na pół ... Ale kocham Cię , kocham wciąż Cię kocham ku_wa i nie znam już innych słów ! To jest zbyt trudne .. </3
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Sprawiłeś, że siedząc na lekcji patrze się w okno i uśmiecham do kwiatka. Koleżanki pytają się co mi jest.. One jeszcze nie wiedzą, że myśle o Tobie.
Przez Ciebie nie moge się na niczym skupić. Czasami nawet zapominam jak sie nazywam, ile jest 2 razy 2 i kto to był Chopin. Widzisz co ze mną zrobiłeś? Uzależniłam się od Ciebie, jak koryto od wody. I kiedyś mama powiedziała, że i ja spotkam chłopaka, bez którego nie będe mogła żyć.. miała racje.
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Bo na jej miłość jest już za późno
Stoję sama choć w okół ludzi tłum I te jej oczy ciągle szukające jego wzroku Nienawidzę mych uczuć, co rzeźbią tylko jedną postać, "JEDYNY, który podarował mi księżyc. PIERWSZY, który nauczył mnie kochać. OSTATNI, dla którego wylałam morze łez. MĘŻCZYZNA, któremu bałam się wyznać ile dla mnie znaczył JA WCALE NIE KOCHAM! CIĄGLE TYLKO UCZĘ SIĘ ŻYĆ BEZ CIEBIE ! 1.Mam do Ciebie trzy pytanie: 2.Ile? Jak? i Gdzie? 3.- Ile razy mnie olałaś? 4.- Jak tak mogłaś? 5.- Gdzie pochowałeś nasze serca? Znowu przyszła do mnie samotność choć myślałam, że przycichła w niebie Mówię do niej: - Czego jeszcze chcesz, idiotko ?! A ona: - Kocham ciebie...' No to na teraz tyle mam nadzieje że się coś przyda
|
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Jestem jak gwiazda, gotowa w każdej chwili zsunąć się z nieba,
Runąć w wszechświat. Wszyscy chcą Waszego dobra. Nie dajcie go sobie zabrać. Zawsze jest ktoś na kogo możemy liczyć, wierzysz w to? Od czasu do czasu podróżuję w snach. Gdy nie wiesz o co biega, zacznij biegać. Zrozumiesz, albo przynajmniej zostaniesz biegaczem. |
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
to te momenty kiedy ty sam
potrafisz wmówić sobie ten strach. po raz kolejny odwagi Ci brak, ze swoim strachem ty stoisz sam na sam.. myślisz - złe miejsce i chciałbyś stąd uciec, to także uczucie którego się uczę. też czasem się boje, każdy ma w tym życiu chwile gdy lęk przeszywa dusze, metry zamieniając w mile. gdy strach otwiera oczy spojrzenie przybija. znowu męczy Cię niepewność parę minut to godzina. kilka chwil jest jak wieczność, prosisz tylko nie teraz, chcesz uciec gdzieś daleko każdy poczuł to już nieraz sam nie wiesz gdzie jesteś, ciało w bezruchu zamiera, musisz pokonać lęk musisz pokonać go teraz! wiem, to dobry moment w dobie niebezpiecznych wspomnień, zostaw to za sobą możesz już o tym zapomnieć!
|
|
#261 |
|
Przyczajenie
|
`Każdy ma chwile, że by to wszystko je_bnął i patrzył w lustro jak łzy mu ciekną.
nie będziemy słuchać ludzi, którzy sami są głusi. Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje. -tato która drogę wybrać? -tam gdzie na znaku pisze"Babylon" - a dlaczego tam ? - bo tam życie jest usłane różami. Edytowane przez Shadowangel Czas edycji: 2009-12-21 o 20:16 |
|
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
i pomyśleć, że jeszcze parę godzin temu byłeś mi bliski..
ostatnio herbata malinowa stała się moją najwierniejszą przyjaciółką w te mroźne dniprzeszłości pomachałam na do widzenia nigdy już nie pozwolę, by ktoś bez serca zamieszkał w moim sercuprzebierz się za bałwana, jesteś dokładnie taki jak on - bez duszy czasem dążenie do celu powoduje całkowite zapoznanie z samym sobąnie pamiętam chwil kiedy to ja byłam na pierwszym miejscu, zawsze to twoje własne popierzone "ja" tam się znajdowało popatrz, jak dużo możesz zyskać rezygnującdoprowadzasz mnie do stanu całkowitej nieświadomości, uzależniasz mnie |
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedząc na parapecie, przy zgaszonym świetle, z kubkiem gorącej herbaty, który wręcz parzy mnie w dłonie, patrząc na krople deszczu odbijające się od okna, dochodzę do wniosku, że lubię być sama. Bez kogokolwiek obok. Czasami obecność innej osoby nie pozwala mi na bycie taką, jaką jestem w żadnym momencie. Często udaję, że jest dobrze, byleby uniknąć zwierzeń i pocieszeń. Jednak z drugiej strony dobrze mieć obok kogoś, kto wyciągnie nas z powrotem, gdy wypadniemy za burtę, i dobrze czuć się potrzebnym, by komuś innemu móc zawsze pomóc. Jakby nie patrzeć jest to zamknięte koło. Dla mnie bez wyjścia. Nie potrafię być bardziej w lewo, ani w prawo. ![]() -Wiesz... W chwilach takich jak ta, kiedy ostatni raz widziałam Cię miesiąc temu, a drugie tyle wciąż przed nami... I kiedy mija ta data, nasza data, a ja nie mogę Cię przytulić... Siadam na dachu dziesięciopiętrowego wieżowca, patrze na niebo i księżyc... I myślę, że w tej chwili i Ty spoglądasz na tą samą gwiazdę. I autentycznie jest mi lepiej. Tak na moment... nagle wszystkie słowa najsmutniejszych piosenek,
szczegółowo opisują mój stan. ![]() |
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Na zewnątrz dziewczyna zła, wredna, chamska, nie dająca się kochać.. a w środku miała serduszko z lukru tylko ze strachu przed odrzuceniem otoczyła je drutem kolczastym aby nik więcej jej nie zranił...
Chłopcze, ale Ty mi działasz na puder ![]() Walcz o Niego!- krzyczało serce Odejdź w milczeniu- podpowiadał rozum... Była słaba, zraniona więc posłuchała rozumu i wkładając słuchawki w uszy odeszła... Z lizakiem w ręce podbiję świat! ![]() Rilen
TajemniczaPanna Sharmila Magari91 modlishque Tymbarkowa Siatkarka18 3martyna3 Moje dzisiejsze Słoneczka! <3
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2009-12-21 o 19:41 |
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Łzy spadają rzęsistym deszczem.
Jak zapomnieć, gdy serce jeszcze płonie, gdy słowa jeszcze w głowie… Bywają fałsze, które tak dobrze udają prawdę, iż byłoby omyłką nie dać się im oszukać. Na poduszce ciągle ciepły Twój ślad.. I wciąż tkwię między wczoraj a dziś. W butach mi wszedł, w moje pragnienia podły ktoś.
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
- no bo wszyscy..
- taa. a wszystkie muchy jedzą g*wno, i to nie znaczy, że jet to dobre.. '-Jazda po pijanemu to przestępstwo. - Po pijanemu?? - Sama moja obecność działa na Ciebie upajająco.' It’s an illusion…/ to złudzenie Nie na krześle, nie we śnie. Ale z miłości. Przy Tobie. Out, try to find me! / wyszłam, spróbuj mnie znaleźć Come and save me / chodź I ocal mnie
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
zrobie Ci zdjęcie,uczynie Cię realnym w FujiColor
Nie związuj mnie ponownie, Oddziel miłość od posiadania Wszystko jest dozwolone w miłości i na wojnie Z zimnym sercem i dymiącą spluwą Spoglądając wstecz przez łzy
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Za każdym razem gdy widziała go z inną zaciskała pięści i powtarzała jak mantrę: "Przecież nie mam do niego żadnych praw. Przecież nigdy nie byliśmy razem. Przecież nigdy mi nic nie obiecywał. Spokojnie"
Słyszenie burczenie. I nie wiem czy to mój brzuch czy serce
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
abunee - chwila.. o czuje czuje
cmokasku ![]() 3martyna3 - skarbie ja Ci nie umiem pomóc , wybacz ![]() _mandarynka - dziekuję skarbie ;* hottie pamiętamy ![]() *DREAMS*** , NieMyslPoczuj dodawajcie czesciej opisy ![]() Kamma1507 uzalezniam się od Ciebie <3 -- Już nawet nie wierzę. Bo szczerze mówiąc...juz mi sie nie chce. Krzyczę, płaczę, błagam... Wymiękam. Czy to już ludzie z przeszłości spacerują po mej głowie? człowiek jest tylko sumą oddechów mnie nie zamkniesz w klatce świadomości mogłaś moją być zamiast życzyć mi na pocztówce nie wiadomo skąd wesołych świąt Tak, kocham cię. Bardziej niż wczoraj i mniej niż jutro. 'Słońce gaśnie we mnie gdy, Gdy pozbieram wszystko w garść W jedną niepoważna myśl.' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

xd
no, ale widzę, że się nie gniewasz. to okej. <3333

cuuudnie