|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcecie aby ten wątek był kontynuowany
|
|||
| tak |
|
14 | 100,00% |
| nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 14. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: My wyzwolone kobiety
Cytat:
normalnie jkabym kaca miala, albo jakby mnie w kartonie ktos zamknal i naciskal,szok!Jobu, moja mama w maju zafundowala sobie jakies kwasy owocoweczy cos, to jakis zabieg zmniejszajacy blizny na buzi i zmarszczki, przez 2 m-ce wygladala fatalnie,ale tyle trwa kuracja,dostaje sie jakies kremy i cos tam i na moim slubie wygladala lepiej niz ja hi hi. ale to koszt kolo 5 stówek ja dzis mam troszke roboty bo i musze dzika upiec, i salatke zrobic, co prawda zostajemy w domu i maz pewnie zasnie po pracy bidok ale cos ta stole musi byc bo tak glupio przy chipsach i coli siedziec ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- no nic to ja ide wypic kawe z tesciami, do potem pa pa |
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Witam z kawka
czekam az mama bedzie dostepna na skype bo mialam do niej zadzwonic... ech nie wyspalam sie bo za dlugo przed kompem siedzialam ![]() Olcia wspolczuje bolu... sprobuj sobie rozmasowac skronie - moze cosik pomoze...albo poszukaj w google naturalnych sposobow na bol glowy... wiem ze kiedys cos stosowalam i zmniejszylo bol.... Jobu - a jak! nalezy Ci sie moze i koszt spory ale jesli efekt ma byc to zawsze warto
|
|
|
|
#243 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej laseczki , na efekt będe musiała poczekac do zabiegu hahaha jestem ciekawa czy wogóle będzie jakis efekt
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
Wizaż jest fajny ma kilka fajnych stronek ja tez podczytuje a nawet pisze
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
Mniejszy albo wiekszy ale na pewno bedzie
|
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja teraz piję dereniówkę
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kochane
![]() Teraz wpadłam tylko na chwilkę póki mąż poszedł do sklepu ale postaram się zajrzeć na dłużej później jak pojedzie zawieźć małego do mamy. Tak w ogóle to do mnie tez Kasia nikogo nie obgadywała wiec ja nic do niej nie mam tylko żal za to ze narobiła takiego syfu. Ja zaraz idę zrobić jeszcze parę takich małych pysznych ciasteczek i sałatkę i mogę pędzic na wódke sylwestrową hihi |
|
|
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
cześć
![]() Jobu-a cóż to takiego te specyfiki??,nawet o nich nie słyszałam?? ale będziesz dziś piękna i olśniewająca fiu fiu )
|
|
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
ja w tym roku o piciu sylwestrowym moge zapomniec,tylko szampana o 12 odrobine łykne zeby nie bylo i koniec, ale na nastepny rok sobie odbije hi hi, wypije 2 lampki wina, no bo dziecko bedzie male to ktos musi sie nim zająć
|
|
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
u nas zima !!!
jak dużo śniegu nasypało,mówię Wam, ale będę miała zajęcie!! a mój mężulek dziś rano zwymiotował,ale i tak musiał iść do pracy
|
|
|
|
#250 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
u mnie snieżek znoknął,deszcz napadał i jest chlapa, nie dosc ze swieta byly ciapowate to teraz sylwester bleeee
a glowa wciaz mnie boli ![]() |
|
|
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#253 |
|
Rozeznanie
|
jobu termin na poczatek maja miedzy 1 a 5 maja
dzis zaczelam 23 tydzien, jeszcze 4 m-ce
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
pytałam wczoraj o Basię???,pisał ktoś do niej?
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj diabełku a co mu dałaś hihihi albo On w odmiennym stanie jest i załapie sie 1 mln $
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
oolcia ,a może amolem posmaruj czoło?
|
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
oj,żeby tak sie stało hihih
gorzej jak to rotawirus
|
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pisałam do Basi na gg ale nie odpisała
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
weź ten apap!!
nie zaszkodzi!!,nie obawiaj się! |
|
|
|
#261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
może nie zaglądała nawet do kompa???
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
wiecie co juz sie zaczynam wkurzac, jedni jak mnie widza twierdza ze mam maly brzuch inni ze gruba jestem jak w 9 m-cu,juz nie wiem co mam myslec, dupsko fakt uroslo mi ale wydaje mi sie ze brzuch jest taki w sam raz,
oho maleństwo kopie chyba głodne ide cos zjesc moze mi ból przejdzie |
|
|
|
#264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Może albo gg uruchamia oddzielnie a nie z chwila właczenia....Ale napewno odezwie sie do którejs na nk napewno....
---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
Oolcia amoże z głowu głowa Cie bolała (((((
Edytowane przez jobu33 Czas edycji: 2009-12-31 o 10:37 |
|
|
|
|
#265 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
koniecznie -daj mu papu |
|
|
|
|
#266 |
|
Rozeznanie
|
boje sie zeby ten ból glowy to nie bylo cos powazniejszego,zrobilam sobie mala buleczke i ledwno jem , normalnie jakbym jakas zatruta byla. zero apetytu, wzielam ten cholerny apap, jak nie przejdzie to chyba zaczne wyc z bólu,ide sie na troszke polozyc, mimo ze niedawno wstalam ale az mnie ciagnie do poduszki
narazie pa
|
|
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
muszę kończyć laski,mam dużo pracy,odśnieżanie,no i wyjazd do sklepu po zakupy
ale będę zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- aa ,zapomniałam Wam napisać,że z samego rana trafiła mi się okazja ,otóż przyszedł pracownik od nas,który mnie już nie widział jakiś czas z życzeniami i szampanem )ale mnie zaskoczył )niestety nic nie wypiliśmy o ten mój wyjazd autem,ale sobie odbijemy w poniedziałek )
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ja dopiero wstałam i to z bólem głowy nie dość ,że do późna przy kompie siedziałam to jeszcze mała pół nocy nie spała
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- DO mnie dzisiaj przyjeżdża męża siostra z rodziną mój mężuś od rana uwija się w kuchni i ja też muszę dupsko ruszyć coś posprzątać Ale wcześniej chciałabym życzyć Wam Dosiego Roku oby był lepszy niż ten,niech spełniają się Wam wszystkie marzenia nawet te najskrytsze! |
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz po rozmowie z mama
wcinam sniadanie i zaraz musze sie brac za robote - a tak mi sie nie chce...Jobu - a wiesz... jakos ostatnio kompa wole wieczorkiem... Widze ze domowe imprezki beda - my tez moze wczesniej pojedziemy do takiego uroczego miasteczka niedaleko bo tam cos urzadzaja ale na 12 chyba juz w domu bedziemy.. bo nie wiem czy mi maly dotrzyma a nie chce go meczyc na sile bo to nie robota - pewnie usypialby mi na rekach zmeczony i ani on ani my nie mielibysmy nic z tego...musze zobaczyc w necie o ktorej tam sie wszystko zaczyna...no i przede wszystkim zeby pogoda dopisala bo jak nie to nie ma co sie nawet ruszac z domu... A wiecie... brakuje mi wlasnie taiego polskiego Sylwestra... tu takiego nie robia (jedynie wlasnie w tej miejscowosci - to jest ok 20km od nas) tu wiecej fajerwerkow i wszystkiego jest na swieto swiatla niz na Sylwestra... .... i brakuje mi jeszcze ruskiego szampana.... ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Emily - dla Ciebie tez najlepsze zyczenia, niech sie spelni to czego sobie zyczysz ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- dobra - ja zmykam... ale pewnie niedlugo zajrze
|
|
|
|
#270 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

normalnie jkabym kaca miala, albo jakby mnie w kartonie ktos zamknal i naciskal,szok!

Wizaż jest fajny ma kilka fajnych stronek ja tez podczytuje a nawet pisze
A ja teraz piję dereniówkę