|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Licealistki cz. II;>
Dobra, idę się pouczyć i poćwiczyć, potem kąpiel i lulu, walczę z uzależnieniem od wizażu
pa |
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
no i zostałam sama
0.5h odpoczynku i może tez się za coś wezmę ![]() wgl powinnam pomyśleć nad dokładnym tematem na mature ustną w przyszłym roku, ale jeszcze się za to nie wziełam, a juz niedługo upływa termin
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
ale się wyspaaaałam
genialnie:P leże w łóżku caaały dzień nie mam zamiaru wychodzić... :pmam straszny przypał w domu bo mama sie dowiedziało co ja w sylwestra wyprawiałam...;/ jest koszmarnie. najpierw krzyk teraz się nie odzywa - dlatego siedze w pokoju caly dzień bo nie mam ochoty się jej tłumaczyć;/
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
a co takiego robiłaś, jeśli można wiedzieć ?
|
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
aa jeszcze brrrrr kupiłam sobie na początku roku takie tenisówki Oxfordu:
http://www.butikk.nazwa.pl/zdjecia/t...i/IMGP4471.JPG na allegro i mi sie dziura zrobiła na palcuuu;/! kupila bym sobie jakies buty ale nie poprosze teraz mamy o kase...;/ ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- miałam byc u koleżanki - byłam na 5 imprezach w okolicy. jeździłam autem z chłopakami od imprezy do imprezy - co wg mojej mamy jest niedopuszczalne bo niebezpieczne ! a no i piłam %% ;/
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
podba mi sie ten model butow
widzialam takie swietne w panterke :Pups, no to sie nie dziwie, ze moze byc zla no ale przynajmniej dobrze sie bawiłaś ![]() a u mnie jest chyba organizowany juz chyba trzecia poprawka poólmetka[u?], ale ze w styczniu/lutym bede miala moc 18 [z ktorych pewnie i tak w wiekszosci zrezygnuje] to raczej sobie darowałam ostrą impreze w sywlka a wiecie co jest najgorsze? masakryczna impreza przez cala noc, powrot o 5 rano do domu, szybka kapiel i szykowanie sie do szkoly, hahahaha wtedy naprawde slychac poruszajace sie powietrze
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2010-01-05 o 18:54 |
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<3no niby tak ;p tylko wole żeby na mnie krzyczała, krzyczała potem jakos normlnie pogadala i chciala mnie wysłuchac;/ a nie nawrzeszczala -powiediała ze sie taaaaaaaak bardzo zawiodła - poszła spać i teraz zero rozmowy, kontaktu...;/
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem mega dumna z odcienia mojej skory -->po lewej]pogniewa sie troche i jje rpzejdzie, ale pewnie juz na nastepnej imprezie Cie przypilnuje. a jak sie w ogole o tym dowiedziala ? |
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
<3 ale ty masz taką karnacje czy opalasz się chodzisz na solarium ? bo ja sie straaaasznie uwielbiam opalać i godzinami leze na slońcu a kocham mieć opaleniznę ! ale aż taka brązowa nie jestem ;/ :Pa właśnie nie wiem jak sie dowiedziała;/ ale zapewne kochani bracia podkablowali;/! bo mamy wspólnych znajomych... jeden ma 18 a drugi 21 i chcą mnie WYCHOWYWAĆ z tym że starszy w moim wieku CUDA wyrabiał i z resztą do teraz takie rzeczy wyporawiają ze szok;/ tylko ja na nich nie kabluje a oni na mnie OWSZEM i to w każdej nawet drobnej sprwie;/;/;/ ale chyba im si,e odwdzięcze...;/
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
ale jak sie odwdzieczysz to moze byc jeszcze gorzej, wiec ja bym trzymala jezyk za zebami
to oni sobie wyrabiaja opinie, Ty nie musisz byc małym kabelkiem hahaha nie wiem czy sie juz chwalilam, ale myle lewa i prawa strone tak jak zielony z niebieskim moje nogi to bladzioszki po prawej, a po lewej sa przyjaciolki opaliła je tak w ciagu jednegooo dlugiego spaceru ze mna, haha ![]() wypisuje sobie wsyztskie reakcje doi nauczenia na czwartkowy sprawdzian duzo tego jest, wiec musze jutro zrobic pielgrzymke do profesrki i wypytac sie co dokladnie bedzie
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
cześć, cześć
nie było mnie parę dni, a tu nowa część szalejecie lecę nadrabiać zaległości (: |
|
|
|
#252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh a z tym myleniem to ciekawa sprawa ![]() prawą z lewą ja też mylę:P ale od jakiegoś czasu [za rada koleżanki] jak nie wiem która to lewa w która prawa to się zegnam i wtedy odruchowo prawą rękę wyciągam i po problemie hahah ![]() chemia-zuo :P tym bardziej że z moja sorką się dogadać nie da :P Ty jej o jednym- Ona Ci o czym innym :P koszmmaaar;/ z resztą juz mówiłam o niej xP ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- aaa free.. Ty masz w avatarze Johnego Deepa prawda? kocham go
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
tak samo mam z zielonym i niebieskim
np zawsze mowiac o sygnalizacji swietlnej rozpoznaje kolor czerwony, pomaranczowy i niebieski ![]() ja mialam taka w 1szym semstrze 1szej klasy. Juz dawno powinna isc na emeryture, a ciagle kisi sie w szkole. MYlila nasza klase z inna i co lekcje robila kartkowki wkurzona na inna klase xD mielismy chyba z 8 ocen, z czego u mnie piec bań, jedna trojka i jedna piatka xD i co najlepsze, mialam zawsze to samo co kolezanki, - one dostawaly minimum 3-4, a ja banie ;/ na dodatek nie pozwolila mi obejrzeć mojej pracy, nie dzialaly tez prosby mojej wychowawczyni. ale przynajmniej jest co wspominac xD xD teraz mamy profesrke - anioa mloda kobieta, wyrozumiala, uczy tylko podstaw [zgodnie z profilem ] a jak widzi, ze czegos nie rozumiemy, rpzeklada sprawdziany, tlumaczy ejszcze raz, a jak juz zupelnie nie mozemy czegos pojac, to zeby nie psuc nam oceny nie robi nam sprawdzianu w ogole chociaz na jej widok nie reaguje odruchem wymiotnym xD
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Heh... mówiłam wam że się cieszę z mieszkania
i facet nas wykiwał... dziś dzwoniła inna babka... fajne mieszkanie, tak samo duże jak to w moim mieście, no ale właśnie.. babka jest z Rumi, nie uśmiecha mi się to wcale.
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko pozazdtrościc
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
To spróbuj pogadać z braćmi ,jak to nie pomoze to znajdź na nich jakiegoś haka i powiedz że jak jeszcze raz nakablują to ty nie będziesz miłosierna.
Ja się bardzo szybko opalam tylko potem mi się robią takie białe plamy...chamsko. Czytała któraś z was pamiętnik księżniczki?
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i powielę pytanie, bo chyba juz raz je zadałam : na jaki kierunek studiów się wybierasz ? ![]() Cytat:
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2010-01-05 o 19:59 |
||
|
|
|
#258 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
rapi: a ja wlasnie jestem na etapie szukania domku (mama dala mi bojowe zadanie); napewno sie ktos jeszcze znajdzie...badz dobrej mysli!
![]() fluska: a tez czytalam b.dawno temu
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a studia: ... nie wiem to mój aktualny dramat. czy amerykanistyka czy anglistyka czy może iberystyka... a może studia polonistyczne? kulturoznawstwo? religioznawstwo? Z tylu stron słyszę różne teksty i opinie że mam kiełbie we łbie nie ja nie chcę się wyprowadzać z Gdyni ![]() niee... co prawda Rumia jest przylepiona do Gdyni i z tej części miasta mam dosłownie 5 minut spacerkiem do tablicy z napisem "witamy w Gdyni uśmiechnij się" No ale ten fakt
![]() Edytowane przez rapifen Czas edycji: 2010-01-05 o 20:08 |
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
nie - troche nie moj styl;p ale kuzynka czytala i mówila że świetne
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm... to kierunki podobne do moich 'wymarzonych' a na jakim profilu jesteś w LO ?
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
hehe jestem dobra z chemii i fizyki ale to akurat kwestia przypadku
z matematyki z kolei kuleję profil dwujęzyczny
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
ja właśnie skończyłam ostatnią część i mam jakąś fazę.
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pobierasz oddatkowe lekcje z historii sztuki ? z tego co wiem, u mnie w klasie ludzie, ktorzy wybieraja sie na kulturoznawstwo i musza zdawac historie sztuki maja korepetycje już od pierwszej klasy bo przeciez tych odłamów chociazby sztuki wspolczesnej jest masa + zapamietać tyle dziel i ich tworcow, szkoda gadac ![]() jedynie co jest fajne to filmoznawstwo, kiedys mielismy wyklady dosc czesto, ale odkad troche 'nabroilismy' w szkole, dyrektorka za kare zawiesila nam te lekcje xD i na tym koniec mojej przygody z WOKiem
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie pobieram korepetycji z historii sztuki
dla mnie historia - out. Jeden z najbardziej znienawidzonych przedmiotów w duecie z matematyką. Ale tak czy siak wolę historie od matmy. WOK'u nie mam wcale. WOS'u też nie. Za to mam ekonomię i PO (przez całe liceum.......... powinnam dostać jakiś certyfikat, wiem tyle co po kursach BHP po szkoleniu wojskowym i cholera wie czym)
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba, ze jest gdzies w Polsce jakas uczelnia, ktora na tym kierunku nie wymaga historii sztuki lub historii ogolnie. Nie cierpisz historii ? to pomysl, ze ja bylam kiedys taka desperatką, że chcialam ja zdawac rozszerzona, a pozniej na prawo, hahaha ale w sumie moj przyszly kierunek jako tako rowniez bedzie sie z nia wiazal, wiec musze jakos wytrzymac [chociaz lekcje z moim prof. wykanczaja psychicznie;/].Jak jesteś w takiej klasie, to moze wybierz lingwistyke stosowana ? i np. angielski kontynuacja i jakis jezyk od poczatku, a po 3 latach zadecydujesz kim dokladnie chcesz byc ? ja chyba tak robie = angielski + rosyjski, a pozniej tlumacz w dziedzinie historii i prawa
|
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
No nie na lingwistyce jest dwa języki perfect + jeden nowy tak? Z resztą w Gdańsku jest tylko angielski+niemiecki (kontynuacja) + coś nowego
a ja niestety niemiecki omijam szerokim łukiem ;} Ja się zastanawiam też nad jakimś powiewem świeżości - np filologia rosyjska zaczynając od zera, albo chorwacka. (Natchnął mnie klan, tam był tłumacz doktor po filologii chorwackiej, kupę kasy zarabiał potem mi nauczycielka podpowiedziała że faktycznie, im bardziej nietypowy język tym lepszą posadę można dostać, bo po anglistyce ludzi na pęczki)
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No a zostać tłumaczem a potem jakoś się 'rozpromować' to musi być niezła fucha
|
||
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale oczywiście jednym z przedmiotów jest historia tych panstw, wiec musialabys sie jakos przemeczyc ja wybieram filologie rosyjska od zera, chociaz ucze sie jej drugi rok, dosc sporo umiem, moglabymw sumie zdawac z tego mature + kontynuacja na studiach, ale moja nauczycielka jest tak slaba, ze raczej nie przygotowalaby mnie do egzaminu, wiec sobie daruje ![]() A Chorwata z 'Klanu' pamietam, chyba był lubym starszej córki Lubiczów ![]() idę ćwiczyć
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

pa 
genialnie:P leże w łóżku caaały dzień 

szalejecie