|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciuchy m-xl, buty 37-38, torebki, dodatki
znalazłam to:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1265362044
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
poza wątkiem mam jeszcze oryginalny balsamik Versace "Versense revitalizing body lotion" 25 ml, pięknie pachnie..i perfumki nalewane Cindy Crawford, połowa z 15 ml,niedawno kupione.. może coś Cię skusi
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
kuferek raczej bedzie już wymieniony ale reszta jak najbardziej..jeżeli masz jeszcze te trzy ksiąki to może za Pożegnanie z Afryką, Irlandzkie złoto i mgiełkę? mogę dorzucuć to pudełko tylko muszę je znaleźć
![]() co do japonek to sobie je zostawiam bo lato idzie ![]() ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- a mam jeszcze pytanie czy dorzuciłabyś mi te kartki zielone z kopertami jeśli nie mają dla Ciebie bardzo dużej wartości? i pytanie nr 2 może wybrałabyś coś jeszcze za Zieloną milę? byłaby większa wymianka..mogę Ci np polecić ten poradnk Mężczyźni myślą tylko o seksie, a kobietyt za dużo gadają albo ten thriller Ofiary przypadku, jest bardzo fajny..
Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2010-03-02 o 20:46 |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
cos za bransoletke w kwiaty i pudelka?
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
pod paszkami ma 52
a u ciebie podoba mi się sukienka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1263468333 tylko prosiłabym o foto na kimś
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Wymianki zawiesiłam na jakiś czas. Powiem tak . książka nie jest nowa. Wydana w 1988 roku. Nie jest nigdzie podarta. Kartki nie są już białe - choć chyba nigdy nie były ( taki rodzaj papieru). Okładka jest troszkę podbrudzona. Niestety ma swoje latka już. Gdyby cie interesowało mam pieknie wydane Quo Vadis Sienkiewicza. okładka w granatowej skórce ze złoconymi zworkami. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Nadal cierpie na to : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1263468333 |
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Hej mi sie podoba
perfumy s8, oriflame, 30ml, z wymiany, użyte raz i tak jak kiedys puchatek ![]()
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
czerwony błyszczyk suhada o zapachu truskawki, użyty raz, kupiony ze dwa tygodnie temu ? ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- a masz jeszcze te pudełka we wzory zwierzece? ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- podoba mi sie jeszcze: "lot nad kukułczym gniazdem" "rafal wojaczek chodze i pytam" "zycie codzienne w domach publicznych"blekitna sukienka z gumka na biuscie
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
coś za new look z dokładki?
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
niestety pedzla i okularow juz nie ma, a maseczke chcilam wymienic za cos extra.
nic wiecej niez znajdziesz?
|
#255 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hejka moze cos u mnie za:
krem do stóp Saponaria z oliwą z oliwek, z wymiany, nie używany kasetka drewniana na biżuterię, jeśli ktoś lubi puzderka i tego typu rzeczy pewnie sie przyda, stan idealny zielone cudo z olejkami zapachowymi - wanilia, mandarynka, lawenda, stan bdb 4x saszetka tantum rosa, ważna do 2013r rewelacyjna tunika kopertowa w groszki, na boku ściągnięta plastikowym kółkiem, wprawdzie nie ciążowa, ale ładnie sie naciaga i długo posłuży, rękaw 3/4, metka wycięta, gryzła okropnie, stan bdb, rozmiar xl fioletowa top secret, a4, stan dostateczny, ale otarcia nie rzucają się bardzo w oczy Zielona mila
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
to do poprzedniej wymiany doslę ci zel pod prysznic i puder P Renne juz je dla ciebie rezerwuje a co do nowej wymianki rzeczy w pierwszym poscie są mojej siostry, ona niestety nic za Czesia nie widzi.
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
sztućce sa w rezerwacji
![]() wolna jest kosmetyczka, odzywka do paznokci chyba, ze jeszcze Ci cos wpadlo w oko?
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
zza sukienke raczej nic nie widze, a jest w idealnuym stanie, tzn nie nosilam jej woglole bo jest za mala
no ale ebz metek'chyba ze masz cos z mojej wish?? ehhh te byty z new looka sa cudneeeeeeeeeeee, szkoda ze to nie 40 ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- ps, a w sumie jakbys nic z wish listy nie miala moze poczytam recenzje ksiazek ktore masz,,, ![]() i jak jakas moi sie spodoba dam znac ![]() tylko ze tak--- w biuscie ja mam110 i jestt na mnie ciasna, masz mniej ?
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
to moze tak:
kosmetyczka plus odzywka za: blyszczyk, lot nad kukulczym gniazdem i i zycie codzienne w domach publicznych. co Ty na to? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- to moze blyszczyk i "życie..."?
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Podobają mi się u Ciebie czerwone sandałki. Chętnie wymienię się za moją torbę.
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
coś za którąś z książek (można szukać we wszystkich wątkach) :
My z jedwabnego Tak było sprawozdania w warszawskiego getta Podstawy rysunku Montelupich
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1267873655 cos za blyszczyk i puder?ma drobinki?
|
#266 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy też ponegocjujemy
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-03-06 o 18:45 |
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
coś za - piękne skórzane, nowe buty z new look, rozmiar 38???
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
zaraz pomierzę
![]() szkoda że książki już nie ma, bo najbardziej mi na niej zależało ![]() od pachy do pachy 46 x2 ( materiał się rozciąga i może być spokojnie więcej) w biodrach ok. 56 cm x2 ( ale to krój bombki więc może też być i więcej, materiał rozciągliwy w biodrach) długość od góry ramiączek do samego dołu ok. 90 cm
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy Edytowane przez kawaarabska Czas edycji: 2010-03-06 o 20:37 |
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
drewniana kasetka spodenki dzinsowe piękna tunika, zapinana na guziczki, w tali pasek, cały karczek i dół tuniki wyszywany koralikami i cekinami, stan bdb, rozmiar xl fioletowa torebka piękna, nowa maxi dress, w stylu boho, z tyłu na plecach gumki, na podszewce, ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- najbradziej zalezy mi na ksetce
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
za biustonosz dałam 55 zł + przesyłka, więc nie wymienię go na jedną książkę niestety - chciałabym 2 : Podstawy rysunku + Montelupich ; nie wiem jak Ty się na to zapatrujesz ? mogę dorzucić Ci jakąś próbkę perfum jeżeli byłabyś zainteresowana
"Tajemnica szczęścia leży nie w posiadaniu rzeczy, ale w umiejętności rozkoszowania się nimi." MÓJ BLOG książkowy WYMIANKA wszystkowątek nowy Oszczędzam i staram się nie zaglądać na wątek wspólnozakupowy |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.