![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
...i teraz mam tylko mojego misia, jest tak samo jak ty, do kochania i do przytulania z ta różnica że on mnie nie nie zostawi dla innej... ugotuje Ci obiad i wtedy już zawsze będziesz musiał mnie kochać -idę zapalić -nie idź -ale przecież nie lubisz jak przy tobie palę -ale jeszcze bardziej nie lubię jak cie przy mnie nie ma... -Jakie to romantyczne... -Aż się rzygać chce... Tak wiem, dobrze to wiem dzień za dniem odbywa sie tu festiwal ściem To dla takich chwil, całe życie w szaleństwie... nauczyłeś mnie zabijać lęk, udawać że, serce jeśli chce tylko mięśniem jest Jestem córką księcia na ustach szminka na szyi sznur Wszystkie zmysły śpią, a tych nocy w zachwycie nie pamiętam Jestem tylko lalką, serce z plastiku ukradł ptak Nie pokocham Cię- NARA WARA-trzymaj się z dala Takie trochę coś ode mnie... może coś się spodoba... Uwielbiam was ![]() ![]()
![]() |
#242 |
Raczkowanie
|
Choćbyś nie wiem jak bardzo go kochała i choćby był nie wiem jak dobrym chłopakiem - nie ufaj mu bezgranicznie. w końcu facet to facet..
Rozpędziłam się za bardzo mając Cię za number one Bo co to za miłość, gdy jedno jest uzależnione od drugiego? ...że już mnie nie kocha Gdyby ich cechy się uzupełniały.
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() megaaa- jesteś meeega ![]() ![]() ____________ ... I tylko ja potrafię bez Ciebie zabłądzić na prostej drodze.
Wiesz, skąd wciąż mam w sobie siłę, choć w moim życiu było już tyle psychicznych załamań? Wmawiam sobie, że ktoś pomylił przeznaczenia. I niebawem wszystko wróci na swoje miejsce. Może czas też potrzebuje czasu, żeby pokazać mi błąd tej miłości... Smakują Ci moje łzy?
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
I keep your photograph; I know it serves me well //
Trzymam Twoje zdjęcie ,wiem, że dobrze na mnie działa.. There’s so much left to learn, and no one left to fight // Zostało tyle do nauczenia się,ale nikt nie został by walczyć.. If you loved me, you would be here with me // Gdybyś mnie kochał, byłbyś tu teraz ze mną...
#245 |
Przyczajenie
|
Szłam spać trzeźwo , a obudziłam się pijana .
To nie śmierć rozdziela ludzi lecz brak miłości . Widywała go codziennie , ale wieczorem , gdy o nim myślała nie potrafiła przypomnieć sobie jego twarzy . Nawet kropki na sukience są podobne do jego oczu . Precz z moich oczu ! Precz z mego serca ! Precz z mej pamięci ! Bez względu na to co będę robiła , czym się zajmowała , myślami powrócę do naszej miłości i jej tragicznego finału . Gdy Cię nie widzę , nie wzdycham , nie płaczę...Jednak gdy Cię długo nie oglądam czegoś mi brakuje . Nic się nie zmieniło od naszego rozstania . Jestem może bledsza , trochę śpiąca , trochę bardziej milcząca . Przecież mnie kochasz nad życie . ? Przecież ja jestem niebem i światem . ? Sam mówiłeś to zeszłego roku...
#246 |
Zadomowienie
|
RobCoChcesz -> http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=120816
________________ widzę w tym sens, choć dla innych bez sensu, czytam w myślach, znam mowę twoich gestów
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-01-26 o 15:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Raczkowanie
|
Kiedy się uśmiechasz, rób to tylko dla mnie.
Nie uczę się na błędach, to błędy uczą się na mnie.. - nie bolało Cię ? - co ? - jak spadałeś mi z nieba. czuje Cię w mojej krwi, powiedz co o tym myślisz ? __ TajemniczaPanna m4dziar4 okradam . <3 ! Toogether93 a zabieraj ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
dziękuje za wszystkie pochwały
![]() to jest już XVI watek i właśnie ja z tej okazji chciałabym pochwalić te najwspanialsze które zaintrygowały mnie jeszcze w XV części jak i te które inspirują mnie teraz i mam nadzieje że inspirować będą jeszcze bardzo bardzo długo.. GRISE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PANNA BESZCZELNA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PRIMADONNA ![]() ![]() ![]() ![]() DRIFT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ROB CO CHCESZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() me serce z czekolady wędruje do was kaczorki ♥ Białe słońce rozbiegło się przez całe morze.. Najładniejszy bałagan jaki kiedykolwiek widziałeś.. Potrafię czytać w tych aksamitnych oczach i wszystko co widzę to kłamstwa.. Śliczne usta i zieleń w moich oczach.. Siedzieć i fantazjować.. Sądziłam, że pasowaliśmy do siebie jak dwie części w puzzlach... Nigdy więcej trucizny, zabijającej moje uczucia.. Powiem ci moje imię F U C K.. Woda moczy jego blond czarne włosy.. Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-01-26 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
znów samotnie stoję przed lustrem, myślę o Tobie i rozpinam bluzkę.
intrygująca jest ironia losu. słodkie, od słodkiej dla słodkiego. nie ważne jaki masz pędzel, ważne jak się nim posługujesz. ![]() toogether93 aaa,♥ zostałam doceniona przez Ciebie. idę się masturbować normalnie, xDD dziękuję. ![]()
#250 |
BAN stały
|
Zapiszę Ci w spadku moje serce i kilka podeptanych uczuć.
Droga do Twojego serca jest jak dziurawy asfalt przez las |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
![]()
Być nierozmawialnym
Urodzona negocjatorka. A do tego w czepku. Pasować do siebie jak kula. Półkula i półkula. Nie rozumieć kobiecego fizis. Jego noga już tutaj nie przyjdzie. Matka twojego jednorodnego. W głowie mi się kręci jak w młynku. Jestem znów jak ryba. Dajesz ludziom palec, a oni wejdą ci na głowę. To jakaś fopa. Loli-moli. Masaż polinezyjski. Korektorować fakturę Niewolny związek. Rano najzdrowsza jest woda. Ja to firma, a firma to ja. Rozbijać kokosy. Jak mówię, że zrobię, to chyba mówię. Wielkie, przepuste łóżko. Jod23 znów nadaje. Zapuścić korzonki Czasem dobrze mieć opinię trzepniętej. Na pewno coś wymyślił a ja znowu martwię się na kredyt… znaczy, na zapas… Ula, co się bała kredytu. Węzeł góralski Wyżej to już tylko Święci Anieli Z krzyżem zdjąć. Ruskie kakao To już cały tor z przeszkodami Nie tragedyzuj! Wpaść we własną siatkę. Lampić się Jak koń z pęcherzem. On i ja to archeologia. Tylko tyle masz i do uśmiechnięcia? Śmiać się baranim głosem. Z mężczyznami trzeba tak bardziej z kulturą. Odwyk dla kłamczuchów. Z deka ją depło. Zgłupiałem. Raz pierwszy. Raz ostatni. Faceci zawsze chcą i zawsze ranią. Rysiowiańczycy Napisać brailem. Mieć żmiję w kieszeni Dać wychodne sweterkowi Teoretycznie to ja już pięć razy zdałam prawo jazdy, a praktycznie nigdy nie mieszczę się w łuku.
Kocham cie w słońcu. I przy blasku świec. Kocham cię w kapeluszu i w berecie. W bzach i w brzozach, i w malinach, i w klonach. W taksówce. I w samochodzie. Bez wyjątku. I na końcu ulicy. I na początku. W niebezpieczeństwie. I na karuzeli. Dzisiaj. Wczoraj. I jutro. Dniem i nocą... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Rozeznanie
|
Mika1792 , blacknovice , minimum4znaki - słoneczka
![]() ___ Nie masz pecha, po prostu twoje szczęście ma ochotę popłakać. A byłeś w stanie zostać dla kogoś nałogowcem? Lekarstwem chorej duszy są szeptane w stronę serca słowa. Chciałabym Ci powiedzieć, że potrzebuję Ciebie, tylko Ciebie, ale świat za bardzo by się wkur_wił. "Jakby tak widzieć świat na różowo bez potrzeby wkładania okularów mogłoby być ciekawie." udławiłam się herbatą pustych słów. zostawił mnie i zaczął upokarzać w swoim wspaniałym towarzystwie, od największych idiotek jakie znał ... ale gdy był ze mną, spędzał czas, przytulał, całował, mówił, że kocha to też nią byłam? kochał idiotkę? Wszystkie moje nieprzespane noce , kołatanie w sercu przepełnione łzami .. wpakowałabym ci w gardło i czekała, aż zdechniesz Podoba mi się to, że wypowiadasz się w 1 osobie liczby mnogiej. Daj mi podstawy, abym zmieniła o Tobie mniemanie. |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Primadonna - moje cudowne.
Witam po raz pierwszy w XVI części. _____________ ty jesteś z marsa, a ja z wenus dobrze to wiem. wyruszam na poszukiwanie księcia. chcę by twój uśmiech dawał mi nadzieję, odwagę i żeby wiedzieć po co nasza miłość została stworzona. szukając argumentów, że skazani są akurat na siebie. czas nauczyć się żyć bez Niego. czas zapomnieć. Edytowane przez ensename Czas edycji: 2010-01-26 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Też jesteś cudowna
![]() stracę Cię po trochu wciąż bardziej i bardziej aż przestaniesz być nawet fotografią
W życiu nie musi być łatwo. Musi być pięknie! Nie próbuj mnie już bardziej. Czasem łatwiej poddać się niż do celu doprowadzać Sekretarka diabła podobno do nieba wpuszczają parami nie myśl o grzechu, na to już o wiele za późno... ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#255 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Totalne szaleństwo kochana . ;* dla mnie mega radość . <3 <3 <3 dziękuję ! ^ dzięki Mała . ;* fajnie , że się coś spodobało . ![]() Cytat:
Ja wyróżniona przez cudowną MANDARYNKĘ ? ![]() boska jesteś kochana . ;* brak słów , dziękuję bardzo . <333333 Usiądę na chodniku , posłucham jak moje serce bije ,
może zrozumiem , że byłeś tylko incydentem , że byłeś na chwilę . Kocham Cię jak stąd do piekła i z powrotem . Tylko jego namiętne pocałunki sprawiają , ze unoszę się na ziemią . Jesteś moją obsesją . Będę żyła tak dalej , będę słuchała serca nie rozumu . Nie musisz mówić mi , że pamiętasz ja również pamiętam . Miłość jest silniejsza od strachu . Ostatnia droga do Ciebie to ta pod prąd . Nie zapomnij , ja nie zapomnę .. Jesteś .. a wszystko wobec Ciebie jest dla mnie niczym . Cisza bez granic, tego co przeżyłam nie zamieniłabym na nic . Mopem po podłodze przesuwam starannie , z oczy zły kapią mi nieustannie , znów zniknęło moje wodne serduszko , namaluję drugie , a jak zdobędę Twoje schowam pod poduszką .
a nie sztuczne jak tombak i ściemniać , że się udało . Edytowane przez inquiring Czas edycji: 2010-01-26 o 15:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Rozeznanie
|
a proszę bardzo.
![]() Cytat:
![]() <3 tak więc oto jest moje serce <3 , które do ciebie powędrowało już dawno temu. ; * ____________________ a kopciuszek wrócił z balu i czeka aż łzy skapną jej po policzkach.
-nie bój się. dobrze jest się wypłakać, nie myśl, że jestem zły na ciebie. po prostu nie wiem już co robić. wyraź swoje emocje, to postaram ci się jakoś pomóc. zrobię wszystko byś mogła się znów uśmiechnąć. ale zapamiętaj jedną rzecz : pragnę cię mieć przy sobie i naprawdę bardzo mi na tobie zależy.. -sranie w banie. ;O
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
`..a kiedy śniłeś w uśmiechu na moich kolanach ja wybierałam własne m a r z e n i a zaplątane w twoich włosach ..` _________________________ toTy jesteś cudowna, ![]()
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2010-01-26 o 15:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Marudziara
|
Okuliści ubogich mają coraz więcej przypadków krótkowzroczności.
Dotknąć nieumarłe pejzaże tańczyć radością. Promyk nadziei jakby wpadł...I poukładał całą toń... Na oceanie życia wiatr! Na oceanie życia sztorm! Minuty ciszy, groteska dnia. -Nieważne to! Nieważne nic! -Dzisiaj monolit sił wybitny! Szkielety zranionych uczuć, Szkielety złamanych serc.. Wykoleił się mój pociąg transport z lekiem na niepamięć.
#259 |
Przyczajenie
|
` i już nigdy więcej nie pokocham cię .
Wybaczam ci to że mnie okłamywałeś, to że zawróciłeś mi w głowie. Wybaczam ci nawet to że w łóżku, w najmniej odpowiednim momencie potrafiłeś na całe gardło śpiewać przeboje z budki suflera . Tak to też ci wybaczam, ale to że mydliłeś mi oczy tym swoim 'Kocham Cię. Nawet śmierć nas nie rozłączy' tego ci nie wybaczę . ! Twoje słowa już nie mają dla mnie znaczenia ... twierdzisz że te twoje spojrzenia mają na mnie wpływ ?! tak masz rację, mają. bo kocham twoje oczy. nic więcej ! a moja psychika legła już w gruzach .. Myślisz że jak sobie trochę na mnie popatrzysz to znowu się w tobie zakocham ? nie, nie zakocham się ! już nigdy więcej . dzisiaj troche brak weny ... ![]()
#260 |
Zakorzenienie
|
prawdziwe prezenty to te, które owinięte są kokardą miłości.
nie chce być wyrobem czekoladopodobnym. wylane łzy, krzyki w poduszkę, nieprzespane noce.
#261 |
Zakorzenienie
|
To ja dodam coś od siebie na dobry początek
![]() -Odcięli aniołom skrzydła, bo dawały wolność. Odarli z ich szat, gdyż za piękne były. Obrzucili je błotem, bo białą skórę miały Teraz stoją - ranne, nagie, brudne lecz nadal doskonałe... -Czy słyszysz ? To mój ból, co słonym spada deszczem. -Bin mal böse, bin mal lieb...Fliege hoch und falle tief.Bin mal unfair, mal gerecht.Manchmal gut und manchmal schlecht ...;](Jestem raz wściekła, raz kochana Lecę wysoko i upadam nisko Jestem raz uczciwa, raz sprawiedliwa .Czasami dobra, czasami zła.) -To nieistotne z perspektywy absolutu. |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zadomowienie
|
Do miłości się dojrzewa, mój drogi. Uprawiać sex bez uczucia i kochać bez sexu. Primadonna & otojest. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
Umarli się nie myją . (;
![]() |
#264 |
Gość
|
Nienawieść do Ciebie się zwieksza .
|
![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Wewnętrznie coraz gorzej. Planuję wyzwolić się z tych myśli.
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2010-02-03 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
przyłączam się.
![]() ___ chyba nic na razie z tego nie będzie.
wybacz, poległam. z Tobą. ubrana w sukienkę z mgły. moja miłość w Twoim sercu miejsce ma.
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
dziękuję, ale nie ma za co
![]() ![]() ![]() ![]() agattee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _________________________ _____________________ - odchodzisz ?- nie!- więc co robisz ?! ' życie ma wtedy najpiękniejszy smak gdy chcesz komuś dać wszystko co masz . . . ! boję się Twojej miłości, że kochasz zupełnie inaczej... .Sens niewymówionych słów.. Dźwięk niezagranych nut.. . Easy come, easy go, but I lost my heart again /Łatwo przyszło, łatwo poszło, lecz straciłam serce ponownie Mówią o niej, że była kiedyś z kimś, kto obiecał raj i nagle znikł. ' Nie ma nic bardziej cichego niż dźwięk rozłamujących się serc. A więc stało się i odchodzisz tu są twoje książki i płyty możesz zabrać co chcesz najlepiej zabierz mnie. Dziś Zdjęłam ze ściany Twoje zdjęcia, bardzo powoli... Patrzenie na pustą ścianę prawie wcale nie boli ! są wieczory, kiedy pęka mi serce. wbrew pozorom, nie przez Twoje zniknięcie. 'idź , idź , idź póki życiem tętni twoja nić , idź prosto , kiedy będą pluć i kpić , idź , bo żyjesz nie po to , żeby żyć , idź , byś był czysty , kiedy przyjdzie zgnić ^
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w ten zimny dzień znowu rozpaliłeś moje zmysły.
kolejny dzień po nocy. i znowu przydałoby się trochę nadziei. smakujesz mi niczym kwaśne żelki.
![]() ![]() |
![]() |
#269 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuje za wszystkie miłe słowa kocham <33 ![]() _________________________ ______________ Lubię nie spać całą noc Jeśli on nie zadzwoni kiedy powiedział że zadzwoni to usunę jego numer i zapomnę o nim chce żyć chce się nauczyć jak kochać żeby się nie oparzyć chce być kochana czy jestem wystarczająco dobra? leżę tu w mokrej plamie po środku drogi czując się całkiem samotna Dryfuje samotnie jak tektoniczna płyta mógłbyś mnie ocalić od tych szeregów dziwaków którzy podejrzewają że nigdy nie zdołają nikogo pokochać Powaliłeś mnie jak rad jak Piotruś Pan albo Superman Był czas kiedy potrafiłeś zadzwonić i sprawiać że wstawałam w środku nocy i czekałam na Ciebie dlatego że tego potrzebowałeś. i chciałam Cię wspierać pocieszać i siedzieć w Twoim gównie. ale to wszystko się teraz skończyło
ukryta pod swoimi kocami i prześcieradłami wreszcie jestem wolna Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-01-26 o 16:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
*"Ja tez jestem słaba, ja też jestem naiwna. Zaufaj! Ja też jestem. Czasem musimy sie poprostu ogarnąć.'
*Nothing's permanent. Not even death. *...ale wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby. *Jedna na milion, nie za milion. *Gdy wchodzimy do klubu, pęka słupek rtęci. ![]() *Zabawa w życie trwa. Baw się dalej sam ! *W dłoni rośnie mi pięść W piersi mam tysiąc tarcz. *Masz na imię moja Paranoja. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.