![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
Cytat:
to jest program tv ma miec ogladalnosc i zarobic kasę a jak ktos ma zrobic karierę to zrobią ją bez tvn ,nie ma sie co nadymac i traktowac tego poważnie. zreszta nie ma co sie oszukiwac u nas rynek modelingu,wielkiej mody jest na szarym końcu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli nie wiecie, to oglądać można na vod.onet.pl za darmo
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie, zgadzam sie z khloe... nie przesadzaja, no czy ktos widzial na wybiegu Chanel czy innym takim modelke z cellulitem, boczkami i trzesacym sie tylkiem?!
(pomijam coraz bardziej popularne ostatnio specjalne kolekcje XXL bo o tym mowy nie bylo ![]() Nie chodzi o to co sie komu podoba, bo mnie to nie przeszkadza ze ktos nie jest idealny, ale to jest casting NA MODELKE, wiec trzeba okreslone wymogi spelniac... bardzo proste.
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeśli ktoś idzie do tego programu to musi być przygotowany na lustrację od góry do dołu ![]() ![]() ot, wymogi jak wszędzie. Spełniasz - przechodzisz, nie spełniasz - out. to tak jakby w Idolu występowali ludzie zupełnie bez głosu/słuchu, w You Can Dance ludzie nie potrafiący tańczyć, a ludzie niewidomi zostawaliby chirurgami. no ludzie... a świat modelingu wbrew pozorom jest okrutny i te dziewczyny naprawdę muszą być pewnie siebie i nie zrażać się krytyką, bo będzie ona wycelowana w nie przez cały okres 'kariery' ![]()
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
ja w końcu obejrzałam odcinek i jestem zauroczona Kasią Smolińską
a kompletna pomyłka to chłopczyca i dziewczyna z Kebabu Edytowane przez TOMORROW Czas edycji: 2010-09-10 o 09:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
|
mi sie wydaje ze jest tez tak ze dziwczyna pojdzie 2 razy na jakas sesyjke(np majaxc 165 wzrostu i bedac "niewymiarowa") i jej sie wydaje ze zostanie wieelka modelina
![]() a przeciez sami mowili w programie ze w kontrakcie maja podane wymiary itd wiec troche bez sensu ze biora te "grubsze" bo one i tak szans nie maja zadnych.. o i jeszce we worek jury bylo w pytaniu na sniadanie i mowili ze 180 to juz w sumie za duzo a jak ponad 180 to juz wogole odpada .. powiem szczerze ze nie wiedzialam myslalam ze wlasnie najlepiej tak pod 180 wzrostu..
#249 |
Zakorzenienie
|
he widze że dyskusja wrze
![]() ![]() mam nadzieję ze nie wzmą już żadnej laski która sie rozpłacze bo dla mnie to troche tak na litość ![]() co do całego programu to musimy sie liczyć z tym ze nie zawsze wezma kogos własnie bardzo odpowiednieg do programu , bo muszą nagonić ludzi przed tv więc na pewno juz tam zdrowo przeszukali wszystkie zgłoszenia aby wybrac tez parę osob które narobia jakiegoś zamieszania |
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety, teraz w dobie internetu i wszelkich portali społecznościowych wiele dziewczyn myśli, że są supermodelkami, bo koleżanka zrobiła im sesje. Według mnie, jeśli mieli do wyboru te 120 ( 150?) dziewczyn i jak już ktoś tu wspomniał, to jest telewizja, musieli wziąć "kilka grubszych" dziewczyn i albo teraz one wykorzystają te szanse i zadbają o siebie ( niestety mają mało czasu) lub do widzenia, bo światowej kariery nie robią. A do ścisłej czołówki wezmą te, które najbardziej się nadają, wymiarowo oczywiście też ( mam taką nadzieję). Już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka ![]() PS. Cytat:
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2010-09-10 o 11:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#251 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co wiem to wybierali 50 z nimi jechali na poligon i z tej 50tki ostateczną 13 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Dodam, że na Pudelku mieliśmy parę tygodni temu przeciek, gdzie pokazano zdjęcia prawdopodobnie ostatniej szóstki
![]()
#254 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Wtajemniczenie
|
ja sobie nie wyobrazam niektorych tych chudzielcow na poligonie
![]()
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
#257 |
Zadomowienie
|
Kandydatki, których nie było w odcinku a przeszły...
Izabella Miszk http://www.plejada.pl/3,37073,wideo,...i,artykul.html Milena Kwiecińska http://www.plejada.pl/3,37073,wideo,...i,artykul.html Beata Szarłowska http://www.plejada.pl/3,37073,wideo,...i,artykul.html Nicole Rosłoniec http://www.plejada.pl/3,37073,wideo,...i,artykul.html Beatka wydaje się bardzo sympatyczna, a Nicole rzeczywiście ma śliczną figurkę |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
widzialam audycje programu, jurorzy sa beznadziejni, fotograf obraza dziewczyny, wszyscy jada po ich rowno. To nie to samo co edycja angielska czy amerykanska. Zalamalam sie ogladajac to badziewie. Do samych dziewczyn nie mam zadnych zastrzerzen, ale jurorzy to katastrofa. Nie bede ogladala programu bo mnie denerwuje. Ogladam aktualnie angielska British Next Top Model. Calkiem inny poziom.
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie ten program to porażka. Pomijam dziewczyny, które przeszły dalej, bo na tym się nie znam, ale prowadzący to dla mnie tragedia...
Wszystko wychodziło tak strasznie sztucznie, te wymuszone złośliwości od jednego z jurorów (nie wiem jak się nazywa), chyba się chciał wykreować na takiego Kubę Wojewódzkiego tego programu, niestety nie wyszło, złośliwości na tak kiepskim poziomie, bez nutki inteligentnego sarkazmu, dowcipu. Żenada. A ta dziewczyna, która rozmawia z uczestniczkami z Pirógiem (również nie wiem jak się nazywa) - też mnie nie przekonuje, te jej wymuszone emocje, widać, że próbuje być kimś kim nie jest. Spodziewałam się czegoś lepszego ![]()
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.plejada.pl/3,37073,wideo,...i,artykul.html /nie wiem czemu przypomina mi Sochę/ http://www.plejada.pl/3,37073,wideo,...i,artykul.html
![]() |
#261 |
Zakorzenienie
|
A ja teraz najbardziej jestem ciekawa kolejnego odcinka, jaki teraz poziom zaprezentują :P i jurorzy i "modelki"
![]() Co do Mielcarz - piękna kobieta, zachwyciła mnie w Quo Vadis, ale tutaj jakoś dziwnie się zachowuje, robi dziwne miny i ogólnie zachowuje się jakoś nie bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
Jezu jaka ta Nicole jest brzydka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie można obejrzec ten odcinek
![]()
![]() |
#264 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do sochy jej daleko. małgosia ma gęste i ciemne brwi ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- modelka nie musi być piękna.ma być zgrabna i miec ciekawą urodę. ona prezentuje ubrania,nie siebie ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
nie dopatrzyłam sie godziny i terminu nowej edycji,choć ją już reklamowali ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
![]() ciekawe byłoby,gdyby po takim wysiłku od razu musiałyby umiechac się do obiektywu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
Z pierwszego odcinka z tego wynika ze w finałowej 6 jest:
Kasia ( blondynka o chudych ramionach) -Beata Szarłowska ( której nie pokazali: http://www.plejada.pl/3,37073,wideo,...i,artykul.html i chyba ta dziewczynaktóra wyszla jako pierwsza w stringach Sami zobaczcie na pudelku:http://www.pudelek.pl/artykul/26923/...ie_finalistki/ |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
Z tym porownaniem do ufo czy do ptasiego jaja czy jak tam szlo, bylo zupelnie nie na miejscu. Jak taka dziewczyna ma sie czuc zakladajac ze jest wrazliwa? Moze naqwet przeciez w akcie desperacji ze zostanie pokazana w TVm popelnic samobojstwo!
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Podbijam, bo nie będę mogła obejrzeć jutro powtórki w tv. Można zobaczyć go gdzieś w necie?
#269 |
Zakorzenienie
|
można, na VOD.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.