|  2010-11-15, 15:08 | #241 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Dot.: "Usta usta"  - nowy serial w TVN

Trochę się gmatwa ten serial, początki byly lepsze - imo. Ale zobaczymy, może to tylko taki przejściowy kryzys   
				__________________ 'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 08:37 | #242 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2007-05 
				 | 

co taka cisza w wątku ? oglądacie nową serię ? jak wrażenia ?

| 
|     |   | 
|  2011-03-17, 09:20 | #243 | 
| Zakorzenienie | 

Ja jeszcze nie zaczęłam ale patrząc na reklamy to chyba nie będę zachwycona.    | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 09:24 | #244 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-05 Lokalizacja: wlkp. 
				 | 

Ja oglądam, ja oglądam   już nie mogłam się doczekać na trzecią serię, nie wiedziałam że jest wątek o serialu, pewnie na któreś stronie był  no jak dla mnie na razie bardzo pozytywnie, obejrzałam dotychczas wszystkie odcinki no i bardzo interesuje mnie jak rozwinie się wątek Agnieszki i Marka.. Chociaż po ostatnim odcinku wydawało mi się, że żona Marka wylała na Agnieszkę kubeł zimnej wody i się otrząśnie kobieta  chociaż szczerze powiedziawszy przez te wszystkie serie nie mogę się przyzwyczaić do tego, że Agnieszka i Krzysztof są małżeństwem, tak jakoś nie pasują mi do siebie...  z Markiem lepiej się prezentuje :P a myślicie, że wyjdzie coś jeszcze z tym nagraniem na sekretarce które Krzysztof odsłuchiwał, bo przecież Marek tam wypowiadał Agnieszki imię.. no i bardzo się cieszę że Piotrek i Lena biorą ślub  no i nie mogłam ze śmiechu z Adama, jak bardzo przejął się rolą ojca   
				__________________ ,,(...) when you feel my heat look into my eyes it's where my demons hide it's where my demons hide don't get too close it's dark inside it's where my demons hide (...) | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 10:50 | #245 | 
				 | 

Też oglądam   Całkiem mi się podoba, choć nieco schematycznie się robi. 
				__________________ 'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 10:56 | #246 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Lubię ten serial    | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 12:01 | #248 | 
				 | 

a czyje związki masz na myśli ? Piotrka i Izy ? Czy jakieś inne?    
				__________________ ,,(...) when you feel my heat look into my eyes it's where my demons hide it's where my demons hide don't get too close it's dark inside it's where my demons hide (...) | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 12:28 | #250 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-12 
				 | 

Mnie trochę drażni, że w tym serialu nie istnieje takie pojęcie jak "wierność", każdy każdego zdradza. A już zupełnie nie rozumiem takich kobiet jak Agnieszka - sama doświadczyła zdrady, dość mocno to przeżyła, więc wie z czym to się je, a mimo to nie zastanawiała się dwa razy przed wskoczeniem Królikowskiemu do łózka. Czy nie mogła oszczędzić tego upokorzenia, którego doznała sama Krzysztofowi, i najpierw się z nim rozejść, później zaczynac coś nowego???  Serial jest na licencji brytyjskiej, i jeśli nadal będą powielać perypetie bohaterów, to spooooooro jeszcze się namiesza   | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 13:59 | #251 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-03-17, 14:44 | #252 | 
				 | 

No to prawda, dziwię się, że wymyślili romans Agnieszki, ciekawa jestem jak to się skończy, ale myślę, że jak wszystko się wyda, to już na 100% Agnieszka z Krzysztofem się rozstaną. No bo bez przesady... A swoją drogą, też mi było szkoda Piotrka i Izy, wg mnie byli najlepszą parą z tych trzech, jak Iza wylatywała z Adasiem to normalnie tak beczeć mi się chciało, że masakra... A myślicie, że będzie na ślubie Piotrka i Leny, czy tylko pozostała czwórka zawita do Chorwacji? 
|     |   | 
|  2011-03-17, 15:48 | #253 | ||
				 | 

Cytat: 
 jestem po kolejnym odcinku :nie będzie Izki na ślubie , Krzysztof dowie sie o zdradzie Agnieszki jej kochanek mu o tym powie  ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat: 
   | ||
|     |   | 
|  2011-03-17, 16:22 | #254 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 Lokalizacja: Konin/Toruń 
				 | 

Cytat: 
   Cytat: 
  Izy nie będzie. Mnie się bardzo podoba nowa seria. Pod koniec ostatniej już było nudnawo, a teraz znów zabawnie.Cieszę się, że Piotrek sobie znalazł dziewczynę, a że jest nią Gorczyca - tym lepiej. Uwielbiam ją, jest taka śliczna. Oglądałam już 3 odcinek na VOD i moge napisać, że Piotrek będzie miał przeboje ze swoim przyszłym teściem, usłyszy rozmowę Leny z ojcem o wydziedziczeniu i sam postanowi odłożyć decyzję o ślubie. Dodatkowo wszyscy go będą odwodzić od tego pomysłu. W końcu jednak do ślubu dojdzie  Bez Adama i Julii bo pojadą do szpitala - Julia zacznie rodzić. Świadkami będą Agnieszka i Krzysztof, oddadzą swoje obrączki młodej parze. Marek powie Krzysztofowi, że chce być z Agą i ona odchodzi. 
				__________________ "Nigdy wcześniej nie interesowali mnie niebieskoocy blondyni, ale Pan Idealny nigdy nie zjawia się w postaci jaką sobie wymarzyłyśmy"   | ||
|     |   | 
|  2011-03-17, 16:34 | #255 | 
				 | 

użyję imion takich jak w polskiej wersji, bo tamtych zwyczajnie nie pamiętam   Julia zgnie w wypadku samochodowym, Krzysztof z Agnieszką będą sobie wydzierać dzieci przy okazji rozwodu, Agnieszka będzie się schodzić i rozchodzić z Markiem, Krzysztof tez sobie kogoś znajdzie, w końcu po śmierci Julii jakoś się ogarną i dogadają (ale nie będą razem). Lena zdradzi Piotrka, i to w bardzo "korzystnym" dla Izy czasie, bo na chwilę przed jej powrotem. Iza wprowadzi się do Piotrka, ten rozwiedzie się z Leną. no tak   | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 17:32 | #256 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  No i też uważam, że oni byli najfajniejszą parą.  Oj tam bez przesady, przecież żadnych konkretów nie było.   | |
|     |   | 
|  2011-03-17, 21:06 | #257 | 
				 | 

oj nie zrozumiałaś mnie , ja właśnie chciałam wiedzieć co było w oryginale i poprosiłam żebyś napisała na biało co    Edytowane przez 201607291951 Czas edycji: 2011-03-17 o 21:07 | 
|     |   | 
|  2011-03-17, 23:07 | #258 | 
				 | 

| 
|     |   | 
|  2011-03-18, 08:34 | #259 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-03-18, 16:23 | #260 | |
				 | 

Cytat: 
  A co do romansu Agnieszki, tak wsykoczył z nienacka - ni przypiął ni przylatał... faktycznie, tak jakby tak kobieta w ogóle nie korzystała z lekcji, jakie dało jej życie, ani też nie miała żadnych zobowiązań... 
				__________________ 'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' | |
|     |   | 
|  2011-03-21, 19:24 | #262 | 
				 | 

Miałam na myśli to, że ich osobowości różniły się od siebie, ale obie są dosyć bogate... to tworzy niestandardowy związek, bo nie nudny i nie do przewidzenia   Szkoda, że się rozstali... 
|     |   | 
|  2011-03-21, 20:19 | #263 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Mam pytanie, kiedy na vod będzie nowy odcinek? Jutro czy w środę?

| 
|     |   | 
|  2011-03-21, 20:54 | #264 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-08 Lokalizacja: Lubelszczyzna 
				 | 

powinien być jutro w trakcie, lub po emisji odcinka   ale może być także dopiero w środę! 
				__________________ myślę sobie, że ta ZIMA musi kiedyś minąć, ZAZIELENI SIĘ! już niedługo mgr dietetyki     WYSZUKIWARKA NIE BOLI  
 | ||
|     |   | 
|  2011-03-22, 09:37 | #265 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-03-23, 10:53 | #266 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Jeden z moich ulubionych seriali   ja tam się cieszę że Aga i Krzysztof się rozwodzą... no nie lubię go i tyle.... podobał mi się odcinek o paleniu trawy Leny z mamą Piotrka  dawno tak się nie uśmiałam 
				__________________ Mój dzień na 100% będzie radosny   KLIK A Twój?? *Zaleca się oglądanie co rano oraz powtórzenie dawki gdy zaczynasz odczuwać smutek lub złość | 
|     |   | 
|  2011-03-23, 11:06 | #267 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-05 
				 | 

Uwielbiam ten serial   Aczkolwiek po wczorajszym odcinku zauważyłam, że gra aktorska Pawła Wilczaka jest bardzo sztuczna. W niektórych kwestiach tak bardzo sztucznie mówił jakby klepał wierszyk......Zawsze uważałam go za dobrego aktora. Mam nadzieję, że to jednorazowe niedociągnięcie i w następnych odcinkach nie będzie tego już tak słychać. A ja tam Krzysztofa lubię. Mawiam, że gra takiego dupka  Np. chciał uderzyć Marka, ale jak zawsze coś mu nie wyszło i sam oberwał po buzi . Totalna ofiara losu, co sprawia, że fajnie się to ogląda  Albo z tym bagażem na lotnisku  Szkoda tylko , że notorycznie wszystko kręci się w około zdrady. Ale serial i tak jest wypasiony. Życiowy i jednocześnie zabawny   
				__________________ wymiana minerały AM i kosmetyki MUA | 
|     |   | 
|  2011-03-23, 12:55 | #268 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Rzeczywiście, Zosia, Dziadek i "zniżka dla emerytów", to było mistrzostwo świata!

| 
|     |   | 
|  2011-03-23, 19:49 | #269 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2007-02 
				 | 

Mnie najbardziej rozbawiło drugie wcielenie Leosia    | 
|     |   | 
|  2011-03-23, 21:10 | #270 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kultura(lnie) | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.