|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
![]() OT - nie denerwują was te wyskakujace okienka przypisane do niektórych wyrazów?
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2010-02-17 o 17:52 |
|
|
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, czy kody zostały uwolnione? czy nadal liderki mogą mieć KK tylko z okręgu?
wiecie, o ktorej faktury sa wrzucane na serwer? Edytowane przez gagateczkaaa Czas edycji: 2010-02-17 o 18:05 |
|
|
|
#243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale generalnie mi to nie przeszkadza-te wyskakujące okienka . Tak to działa reklama.
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie mi gdzie mogę znależć nr przesyłki, który mam wpisać na stronie DHL, żeby dowiedzieć się 'gdzie' jest moja przesyłka .. ?
|
|
|
|
#245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
A musze jakos napisac do nich, zeby mi go przyslali, czy powinni sami z siebie? Bo w sumie to jeszcze nigdy nie dostalam tego.
|
|
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Na stronie Avonu, w swoich danych musisz mieć podany swój aktualny adres meilowy,a oni przekazują go dla kuriera, ale jak chcesz wiedziec dokładniej co i jak to napisz lub zadzwoń do avonu
|
|
#248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o opust, to wszystko zależy od systemu informatycznego, więc to nie ich wina, że nie uwzględniły należnego Ci 30%, może miałaś ten zakup w przeddzień i informatycy nie zdążyli Ewlyn najpóźniej następnego dnia po godzinie 10:00 sprawdź w danych finansowych, a jeśli nie będzie, to napisz do mnie na priva, może coś się uda Cytat:
Właśnie się zalogowałam w strefie i patrzę jest korekta zwrotu z 3 lutego, ale jakaś porąbana 02 25007 PERELKI BRAZUJACE -2 -2 -65,80 02 25007 PERELKI BRAZUJACE 1 1 32,90 najpierw mi odjęli 2 sztuki, a potem dodali 1, a zgadnijcie, ile tych perełek zwróciłam
|
||
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też uważam, że brązowy cukier i wanilia ma cudowny zapach, a już zobaczyłam ten wiśniowy, ciekawie się zapowiada ![]() własnie oglądam katalog nr 6 i jestem zachwycona biżuteria A tak w ogóle witajcie w nowej części przegapiłam otwarcie i myślałam, że od wczoraj nic nie piszecie
Edytowane przez joanwi Czas edycji: 2010-02-17 o 19:04 |
|
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy miałyście ostatnio problem z kroplami przyspieszającymi wysychanie lakieru a dokładnie z pojemnością opakowania? Klientka uważa, że buteleczka jest zapełniona w 3/4, czyli zawiera mniej niż 5ml, mnie się jednak wydaje, że butelka jest większa celowo, aby nie pękła. Co myślicie o tym?
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
seria wiśniowa do stóp będzie w 06 kat
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
zawsze tak piszą, zamowiłas 2 szt, a oddali ci za 1-proste.
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zadzwonię do nich jutro jeszcze. Dzisiaj Pani powiedziała, że nie maja jeszcze faktur sklepwych. Nie wiem na jakiej zasadzie to będzie, bo mam wrażenie, że poszlo na inne konto Zobaczymy. Jeśli na w strefie faktura się nie pojawi to na jakiej podstawie moge zgłosic reklamację?Jeśli jutro nic się nie wyjaśnie, to jesli pozwolisz to napiszę do Ciebie ![]() Prawdę mowiąc nigdy nie miałam we Wrocławiu w COKu problemów. Wiem, że dziewczyny są miłe... wkurzyłam się. Brat pierwszy raz tam kupował więc mógł po prostu nie wiedzieć ze ma poczekać na fakturę. Dla mnie to oczywiste jest, więc nie mówiłam mu, ze ma czekać. Powiedziałam tylko ile ma zapłacic.. a ten dzwoni, ze zapłacił więcej :p I zgaduje konkurs ![]() Zwróciłaś 1 komplet perełek. Jeszcze Wam napiszę jaka ze mnie trąba zagmatwana :p Zamówiłam sobie w K3 w demo ten nowy płyn/mleczko do mycia twarzy ANEW za 13.80. Oglądam sobie K4... a tam za 14
Storczyki Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2010-02-17 o 19:15 |
|
|
|
|
#254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też zamówiłam rozmiar 6 i również są trochę za duże. Pierścionki od jubilera noszę w rozmiarze 12, więc "Avonowa" 6 idealna będzie dla osób noszących 13. Ja również mam wszystkie w jednakowym rozmiarze i muszę przyznać, że są śliczne
|
|
|
|
|
#255 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
niektóre są miłe to fakt
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;17259220]zawsze tak piszą, zamowiłas 2 szt, a oddali ci za 1-proste.[/QUOTE]
Nie zawsze i dlatego się zdziwiłam, bo wielokrotnie mi robiono korektę 1 sztuki, mimo że zamawiałam więcej produktów lub tylko 1, choć nic mnie już w tej firmie nie powinno zaskakiwać, a jednak ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam zamówienie na 2szt i brałam też dla siebie. Butelelczka jest większa więc nie jest napełniona do końca, ale uważam, że te 5ml to tam jest więc klientka miała nieuzasadnione pretensje! Dzięki dziewczyny za opinie o perełkach
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Mam paczuszkę,zaraz ja otworzę
|
|
#259 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
z ryzem jest tez peel of ale wedlog mnie jest mocniejsza niz biala herbata tzn jak ja zrywam ze skory to az to czuje moze jakbym plaster zrywala ale pozniej jest ok no i wazne tez jest jaka kto ma skore ja mam raczej sucha moze troche mieszana wiec teraz znosze gorzej te maseczki ale mialam jak jeszcze mialam tlusta (wiadomo z wiekiem skora sie zmienia poza tym zmiany hormonalne tez robia swoje tak jak przed ciaza mialam inna skore i teraz tez) to byly fajne
Edytowane przez jblaszczyk11 Czas edycji: 2010-02-17 o 19:32 |
|
|
|
#260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sprzedałam jedną szminkę PK Pink Pop. Poza tym zainteresowanie nimi mimo pakietu próbek, które pokazuję zerowe niestety... Edytowane przez malka Czas edycji: 2010-02-17 o 19:35 |
|
|
|
|
#261 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
ale bykow robie normalnie masakra tak to jest jak sie z dzieckiem przy klawiaturze siedzi wybaczcie dziewczyny
|
|
|
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Witam !!
Ktoś tu wspomniał nowej serji zapachowej ! Nie mogę się doczekać nowej kolekcji letniej co rok kupuje wody i pozostałe produkty Najpierw Island Vibe ( ohhh tak miałam nawet 2 buteleczki i 2 żele - piękny zapach ) póżniej Tahitan Holiday ( lubie kosowowe zapachy ale ten był taki jakiś dziwny ) no i Brazil Beat ( zapach średnio na jeża ) .Czekam na ten nowy
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie zdązyło mnie oświecić... tym bardziej, że wysyłałam zamówienie przed północą to nawet przez myśl mi nie przeszło sprawdzić K4...
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko - czy można zwracać produkty z ofert Netto i Demo?
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
nie , nie można
---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- dziewczyny mam pytamie , czy widziałyscie albo macie torebke z katalogu 4 RUTHIE str. 85 chyba ?? jesli macie to prosze o zdjęcie |
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda, no nic, będę musiała jakoś zużyć tą beznadziejną, klejącą się galaretkę do ciała
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
A co ? " Za ciemne ", " takie kolory nie na lato " ( jeszcze mamy zime ) i takie tam ;( Ja już na temat tych szminek się nasłuchałam ...
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zrobilam zamówienie z 3
Dla siebie więłam oczywiście pink sands , nowy żelik senses, 2 paletki próbek szminek bo kilka osób cchiało widzieć, z netto płyn do kąpieli jagodowy i maseczke błotna![]() Z kolejnego czaje się na czarną Heidii i nowy krem antycellulitowy A 6 to już wogóle miodzio
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
Tak, albo za ciemne, albo "ja tam wole błyszczyki", itp, itd. Czułam, że tak będzie, bo w zeszłym katalogu miałam sporo zamówien na UCR, jak nigdy, wiec się szminkami trochę nasyciły dziewczyny niestety
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

, ale generalnie mi to nie przeszkadza-te wyskakujące okienka
. Tak to działa reklama.

A jeśli chodzi o opust, to wszystko zależy od systemu informatycznego, więc to nie ich wina, że nie uwzględniły należnego Ci 30%, może miałaś ten zakup w przeddzień i informatycy nie zdążyli

Zobaczymy. Jeśli na w strefie faktura się nie pojawi to na jakiej podstawie moge zgłosic reklamację?
niektóre są miłe to fakt