![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
a mnie wlasnie opuscily dwie kolezanki ktore wpadly na chwilke zobaczy co u mnie i wiecie co mi powiedzialy?????????????? ??
spojrzaly na mnie iiiiiii........ O jaaaaa brzuch Ci sie opuscil !!!!
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
i co to znaczy?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
nie stresuje seie mowiac szczerze i to ani troche, wszystko biore jakos tak " na luzie" co ma byc to bedzie do 6 marca musi sie wstrzymac bo 6 marca mam ostatni egzamin;D
![]() |
#244 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
kochane ide spac bo maly sie tak prezy ze wszystko boli...
![]() |
#246 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napiszę tylko jeszcze, że na tym wątku przynajmniej nie znajdziesz obraźliwych i wulgarnych słów (czy też przekleństw) pod czyimś adresem, czym dziewczyny z drugiego wątku niestety (od niedawna) nie mogą się poszczycić. Ale dziewuchy, proszę, bądźmy ponad to i już nie mówmy o tym. Ja nie czuję się winna za to co powiedziałam dlatego nie będę nikogo przepraszać i kończę już temat DEFINITYWNIE. Więc proszę już nie cytujcie tej wypowiedzi, bo nie chcę już o tym mówić. Aha... tak motylku.... możesz zawracać nam dupę swoimi wykresami, pomiarami, śluzami i czymkolwiek jeszcze, możesz nam dalej truć że jesteś za gruba ![]() ![]() sorry za wywód ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
o mamciu:P no dooobra
![]() ![]() ![]()
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
Metropolitan
![]() Motylek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Zakorzenienie
|
Kasia
![]() ![]()
![]() |
#250 |
Zadomowienie
|
Kochane ja sie z wami zegnam i mam nadzieje ze bedziecie wszystkie jutro. Po prostu padam na twarz. Wkleje wam fotke boskiej jubilatki, byla taka kochana dzisiaj ze az chcialam ja zabrac do domu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
nie moge usnac
![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- śliczna ![]()
![]() |
#254 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję Darusiu ![]() Linka dostaniesz po dupce!!!!!!!!! Nie marudź , ja leżałam prawie 3 miesiące i dałam radę, Ty też dasz, jak trzeba to trzeba, jeszcze się nalatasz przy dziecku!! No i lezec mi prosze ![]() Metropolitan i Motylek ![]() ![]() Anulko skarbie mój jak ja bym chciała żebyś mogła już znowu cieszyc się bejbikiem w brzuszku!!!!!!!!!!!! Dziękuję Ci za przemiłe słowa, reszcie dziewczynek również ![]() Nie smuć się, ja już czekam z niecierpliwościa na wieści o Twoich II kreseczkach i wiem, ze się pojawią i tym razem będzie wszystko dobrze!!!!!!!!! ![]() ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:40 ---------- Jestem mega wściekła, zajrzałam na stary wątek i znowu leca epitety do nas ciężarnych, tych które ważyły sie założyć ten wątek, ehhh to przykre jak ktos pisze, że nam sie w głowach popier...o i, że sramy wyzej niz tyłki mamy,ze farciary sie poobrazaly i ze hormony szleja i,ze fochy pokazujemy! My!!! To nas obrazono, opierniczono za pogladym to my kulturalnie pozegnalysmy sie i jestemy tutaj. Ja nie wiem kobietki czy my sie jakoś wywyższamy?? Czy my chcemy pokazac , że jesteśmy lepsze?????????!!!!!!!!!! !! Ja nie wiem, dlzcego osoby które się lubiło i sznowało piszą takie rzeczy!!! Zazdrosc?? Zlosc???Ale o co i za co???Ze nam sie udalo??? Ja im zycze mnostwa dzieci i samych spokojnych ciaz! Ja nikomu nic złego nie zrobiłam, zawsze wspierałam, nie krytykowalam, nie wyzywałam, a tutaj takie teksty, ehhh no nic, teraz jestem utwierdzona w tym,ze ten watek zalozony przez Kasie to najlepsze co moglo sie zdarzyc. Wybaczcie moje zale i wywód, ale już nie wytrzymałam. Dobrej nocki kochane ! ![]()
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
witam dziewczyneczki, znowu jako pierwsza wstałam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja przygotowuje sciage na egzamin;/ wrrrr..... carol brzusiu BYL malutki.....
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Darusia powodzenia na egzaminie ![]() ![]() ![]() Miłego dzionka !!
#258 |
Zakorzenienie
|
wcale ci sie nie dziwie, tez by mnie to wyprowadzilo z rownowagi...
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Czesc sloneczka
![]() Metropolitan ale z ciebie ranny ptaszek ![]() Darusia wspolczuje egzaminu... Bedzie dobrze, oczywiscie kciukasy beda caly czas ![]() Carol skarbie przykro mi ze sie tak zdenerwowalas. Ja tez to wczoraj czytalam i az mi sie noz w kieszeni otwieral. Nawet zaczelam cos do nich pisac ale potem pomyslalam ze lepiej nie... Ale teraz zaluje. Najwazniejsze ze tutaj zaczynamy od nowa i nie wpuscimy zadnego chamstwa ![]() Dziewczyny z tego watku mam goraca prosbe i mam nadzieje ze ja zrozumiecie. Cokolwiek by sie teraz nie dzialo prosze was o nie pisanie na tym nowym watku o tych sprawach. Jesli to mozliwe chcialabym zeby to juz bylo zalatwiane na privie lub na starym watku jesli jeszcze bedzie istnial. Nowe dziewczyny ktore nic nie wiedza o tamtej sprawie przepraszam za to i mam nadzieje ze od nas nie uciekniecie. Zrobilo sie niefajnie na nszym poprzednim watku i moze powinnysmy byly dluzej odczekac z zakladaniem nowego, nie wiem. Od teraz przysiegam ze ta sprawa na tym watku jest zakonczona ![]() Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2010-02-21 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiu skarbie lepiej tego bym nie ujeła i dziękuję Ci za ta wypowiedź, podpisuje sie pod nią obiema rękami!!!! ![]() Nie będziemy do tego wracać i jak ktoś chce ze starego wątku sie na nas obrażać, wyzywać i poniżać, proszę bardzo, tylko wszystko ma swoje granice i jak ktoś przesadzi to nie będe juz taka miła.
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny obiecane zdjecia najslodszej w swiecie jubilatki
![]() ![]() Załącznik 2887301 Załącznik 2887302 |
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#263 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nikt nie wyzywa i nie poniza- nie dziwcie sie ze niektore osoby akurat tak zareagowaly, skoro posadza sie je o monotematycznosc, ktora gdy Wy sie staralyscie takze miala miejsce, staraczki poczuly sie gorsze i im sie nie dziwie. Prawda jest fakt, ze nie powinno sie Was nazywac farciarami i osoba ktora tak napisala juz sie za to przeprosila... Zamiast ciagnac te sytuacje postarajcie sie wczuc w druga strone i moze zrozumiec.... A teraz siedzcie sobie na swoim watku i nie wpuszczajcie nikogo, racja. Juz mam dosyc wizazu i tych waszych glupich sprzeczek!!! Jedna drugiej wsadza slowa w usta, jedna drugiej cos zarzuca, a nie potraficie spojrzec trzezwo na sytuacje tylko kierujecie sie pustymi emocjami!!! Wszystkie bez wyjatku!!!! Dorosle baby, a atmosfera jak w piaskownicy. I ja tez czuje sie gorsza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
No slodka jest i taka grzeczna
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Wlasnie Carol ja tez wczoraj nic nie kupilam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek
![]() napisze cos po raz ostatni i juz więcej nie bede i mam nadzieję ze wszyscy to zrozumieją: jak dla mnie zrobiły sie dwa obozy skaczące sobie do oczu te co są w ciąży i te co w niej nie są-jak dla mnie bez sensu, teraz jest wytykanie wypominanie co komu napisał a co komu nie- troche bezsensu bo czasem same przeciez piszemy że nie na wszystko znamy odpowiedź a czasem po prostu cos sie przeoczyło i w ogóle a co do tłumaczenia co kto miał na mysli tez bez sensu, jesli coś ktoś pisze to chciał to napisać i tyle!!! czy chodzi o forme karmienia czy to o farciary-swoją droga jasno było napisane farciary które zaszły od razu-ja tez kiedyś byłam taką farciarą i cieszyłabym sie gdybym mogła nią byc znowu bo nie chciałabym przezywać tej całej niepewności zajde czy nie!!!mnie tam sie podoba że mogłabym być farciarą i rozumiem że osoby które dlugo sie starają mogą sie o to złościć-takie ich prawo no i rozumiem że ktos mógł sie na to zdenerwować i poczuć sie urażone tez maja takie prawo no i ostatnia rzecz jeśli ktoś puisze że rozmawiamy tu tylko o sluzie i temperaturze to tez ma to na mysli a nie inne rzeczy(ktoś próbował wyjaśnić o co chodziło)skoro ktos tak mysli ma prawo tak napisac i tyle a reszta ma prawo to skomentować-przecież każdy ma prawo napisac co mysli czy nie takie było załozenie????? chyba że jestem głupia i nie wiem co pisze!!!! a to wszytko przecież nie oznacza że od razyu mamy ze soba nie rozmawiać i obrazac sie na śmierc i zycie!!! wyjasnienie do metropolitan: to że było mi przykro z powodu tego co napisałaś nie oznacza ze mniej ci kibicuje czy że mega sie na ciebie gniewam-wyraziłam tylko co poczułam!!!!! mam nadzieję ze teraz każdy wie o co mi chodzi ![]() ![]() monotematyczność-mówienie ciągle na jeden temat (pisze bo ktoś powiedział że wkładam słowo w czyjeś usta) ja tylko skróciła jedno zdanie do jednego słowa zeby ciągle nie pisac śluz i temperatura!!! wklejam na obu watkach kochane na razie tutaj na wątku nie będe was męczyc bo w sumie nie jestem zaciążona , jak uda mi sie zrobić bobaska to z miłą checią dołączę, jeśli sie nie obraziłyscie to na razie zapraszam na prv abym wiedziała jak sie czujecie-pozdrawiam i mam nadzieje że te głupie sprzeczki wkońcu miną i nauczymy czytać sie ze zrozumieniem |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
no na razie nie za bardzo , wszedzie maja jakies dziwne pomysły które mi sie nie podobają
![]() ![]() w ogóle coraz bardziej nie chce pracować mi sie w finansach: ciągła bieganina ciagłe poszukiwanie klienta i ciągły starch o wyrobione plany-chyba chciałabym sie teraz zatrudnić w jakims fajnym sklepie z odzieżą i mieć spokój bez planów sprzedażowych itd.... |
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
jak najbardziej myslałam o włąsnej działalności , ale najpier chce miec stała pracę ze wzgledu na chęć bobasa, bo jakby ciaza była zagrożona albo cos i musiałabym iść na L4 to wole dostawać jakąś podstawę, a później chiałam nad czymś swoim pomysleć bo wtedy mogłabym sobie tak to zorganizować żeby dzidzidzia nie musiała być u dziadków albo z jakąś opiekunka
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zadomowienie
|
A zgadzam sie, na pewno lepiej wtedy cos miec. No to zycze powodzenia skarbie. Na pewno sie uda. Jak nie wpuszczaja drzwiami to wchodz oknem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.