|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
u mnie zero śniegu, samo słońce
jeszcze gdyby było ciepłe
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Zjadłam czekoladę przed chwilą, całą.
![]() A co tam, nie odchudzam się. xD Herbata wypita, mózg wypoczety, idę do książek. Miłego.
|
|
#243 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Od studniówki przytyłam 3 kilo! :O a już ważyłam 49 kg.
Gdy się zobaczyło tylko raz piękno szczęścia na twarzy ukochanej osoby, wiadomo już, że dla człowieka nie może być innego powołania, jak wzbudzanie tego światła na twarzach otaczających nas ludzi. — Albert Camus |
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;**
Cytat:
dowiedziałaś się?Widzimy. ![]() --- No i nie byłam w szkole, bom chora. Ale wszystko ma swoje plusy - przeczytałam już prawie Mistrza i Małgorzatę, zostało mi bodajże 75 str. Bardzo polecam. Przeleżałam pod kocem cały dzień, teraz dopiero wypełzłam, bo trochę lepiej się czuję, ale jutro chyba też nie pójdę. Może i w piątek nie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#245 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jaki leń ;p dobra idę się uczyć. |
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie skoro więcej zrobisz w domu niż w szkole to czemu by nie zostać. ![]() --------- Zrobiłam porządek z paznokciami, bo wstyd z takimi jechać do Warszawy. Mają długość jak najkrótszą przez moje obgryzanie. ![]() Mam tyyyyyyle nauki, że szok. Nie wygrzebię się z niej do końca maja. ![]() Oczywiście zanim wrócę ze szkoły i trochę odpocznę to jest godzina 16, więc mało czasu na efektywną pracę. ![]() Będę w weekendy nadrabiać. ![]() W szkole zamiast konstruktywnych rzeczy to robimy jakieś pierdoły. Tylko na biologii, chemii i matmie naprawdę coś robimy. Angielski tak sobie. A wiecie jak wyglądał dziś mój polski? Pierwsza godzina - oglądanie 'Dżumy', gdzie nic nie było widać. Druga godzina - zapisanie tematu, samodzielnie planu jak rozprzestrzeniała się choroba i ... koniec. Tak wyglądają moje lekcje polskiego. Z próbnej miałam 57%, co uważam za duży sukces. Jeden z lepszych wyników w klasie. ![]() Szczerze to nie powiedziałabym Wam jakie utwory były w oświecieniu. Ba, nawet nie powiedziałabym Wam kiedy było oświecienie, a już wymienić w kolejności epoki graniczyłoby z cudem. ![]() No to uzewnętrzniłam się. Idę do biologii.
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też wczoraj były wyniki próbnej z polskiego :P na 78% napisałam, ale to podstawa a ja do rozszerzenia się przymierzam i muszę ja dobrze zdać
Wybaczcie, że Was zaniedbuję, ale wzięłam się konkretnie do nauki wstyd jak nic
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Widać że żbiczki się uczą
![]() Mam dość już szkoły.Chciałabym żeby to już była sobota lub piątek południe. Cały marzec w każdym tygodniu z wosu kartkówki na każdej lekcji , z matmy pytania,powtórki,kartkówk i , z angola też masakra idzie się zastrzelić ![]() Miałam super dzień Wczoraj zwiałam z koleżanką z angola bo nie miałam oceny a bałam się że mnie spyta - ona też nie miała oceny ( cały dzień mieliśmy być na wykładach z ambasadorem amerykańskim a tu przed angolem skończył) I myslałam że dzisiaj nic nie będzie bo nigdy się nie czepia.Koleżanki nie było dziś a nasza baba od Angielskiego do mnie sapała że zwiałam i wogle Ja myślę sobie ok , pogada i wogle a ona do mnie żebym Powiedziała że jest mi przykro po angielsku Nie wiem o co jej chodziło , w ciągu 3 klasy tylko wczoraj zwiałam a ona do mnie z takim tekstem A osoby z mojej klasy uciekają nie raz , nie dwa a do nich nigdy nic nie mówiła
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczny w tym roku tez mam maturke
![]() zdaję rozszerzony WOS i polski, jak na razie przygotowania przynam się bez bicia kiepsko
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
pogoda szaleje raz pada, raz świeci słońce. w ogóle wielki powrót zimy.
wiecie jaki mam humor? oo taki do chemie olałam, tzn. idę z nadzieją, że napiszę na 3. Z WOSu nic nie zrobiłam, bo po prostu nie mam na to siły, wystarczyły mi dziś 3 godziny lekcji. w ogóle mam 37,1*C mały stan podgorączkowy, nie mówię mamie. Beata dla mnie polski to też czarna magia. Nie lubię tego przedmiotu bardzo bardzo. Na próbnej miałam 67% co jest dla mnie osobistym sukcesem. Ania nie przejmuj się babą. Jak to powiedział praktykant "on ma nad nami władzę" . Rozumiem, że chodziło mu w ogóle o zawód nauczyciela,(oni mogą robić co im się podoba.) musiałam się wyżalić. ed. witam stokrotkę Jak masz na imię i skąd jesteś?
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-03-03 o 22:05 Powód: błąd |
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
jestem Dominika jestem z Poznania
)
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dominika.
Na co się wybierasz? ------------- Zrobiłam matmę, trochę zadanek z biologii [ale trudne dowaliła ], a teraz siedzę i czekam na mamę. Spać mi się już chce, ale muszę poczekać aż wróci z Lublina i pojechać z nią do Tesco. [jak to głupio i dziwnie brzmi
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
zastanawiam się nad dziennikarstwem, socjologia , szczerze mowiac za duzego wyboru nie mam
a wy idziecie na zaoczne czy dzienne? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wybieram się wyłącznie na dzienne. Nie stać mnie na płacenie kilku(nastu) tysięcy za semestr. Ja 50. Dlatego na nią czekam.
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
no własnie ja jak widziałas wyzej zdaje rozszerzony polski i wos takze niestety kiepsko z humanistycznymi ciekawymi jakimiś hehe
![]() no dzienne wydaje mi sie lepsze ale rozne mysli mi chodza ostatnio po glowie , juz nie wiem gubie sie to niezle to troche jest przynajmniej o tej godzinie, a ja lece powoli do łozka dobranoc
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jak się uda to na dzienne
|
|
#257 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() w klasie z rozszerzonym haha ![]() ja z tymi epokami miałam podobnie, dlatego jadę teraz po kolei powoooli wszystkie... z omówieniem wierszy itp. ehh no cóż, jak nie w szkole to samemu :P Cytat:
![]() Ja zdaję podstawę, ale i tak już mam go dość ![]() Cytat:
![]() dzienne, mam nadzieję ![]() Dobra, szybko przeleciałam i idę spać ![]() Na laptopie swoim nie mam internetu (bo zmieniali i coś się porobiło), także będę tu rzadziej.. czuję się taka wolna bez internetu dobranoc
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Jadę na salon maturzystów. Miłego dnia. ![]() ---------- Dopisano o 07:11 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- http://demotywatory.pl/1109847/Z-sze...nietymi-oczami ![]() http://demotywatory.pl/1089248/Zycie-bez-skojarzen http://demotywatory.pl/1101247/Urodziny-zony http://demotywatory.pl/1063344/Nasi-poludniowi-sasiedzi ![]() http://demotywatory.pl/1102046/Chwytliwa-nazwa
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-03-04 o 07:14 |
|
|
|
#259 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Przyszłam się przywitać.. Nic mi się nie chce Dzisiaj mam sprawdzian z matmy na który prawie nic nie umiem i kartkówkę z francuskiego, na która kompletnie nic nie umiem, nawet mi się nie chce zrobić na nią ściągi
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
hejka
ja mam jutro spr z wolne sobie zrobilam zeby się uczyc a siedze na wizazu
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Hmm piszecie o tych maturach próbnychm ja nic takiego nie miałam .. A szkoda. Dziś niestety znowu polski, wos, matma, ang. i tak już chyba codziennie maleństwo, ja też mam kartkówkę z fr. , uwierz, że umiem niewiele więcej niż osoba nie znająca tego języka ![]() No to idę, paa
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry.
w sumie dzień względnie spokojny. znam już terminy ustnego polskiego i angielskiego, jestem zadowolona. Mój rozkład: wtorek 4.03- polski środa 5.03- matma czwartek 6.03- angol piątek 7.03- wos sobota 8.03- polski ustny środa 12.03- angielski ustny matury będę miała z głowy w przeciągu 1,5 tyg. Po za tym trafiły mi się fajne komisje, przynajmniej z polskiego i ang. z mojej szkoły nie mam co narzekać. Nie wiem jacy będą tamci z innych szkół, ale chyba nie będzie źle.
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ? u nas nie ma ![]()
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra wchodzi do mnie do pokoju:
- co tu tak pusto ? - posprzątałam -.- Bo u mnie jak zawsze syf, to jak posprzątam to aż dziwnie jest.
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
masz maturę w sb?! co to jest?
ja dzisiaj bylam na zawodach w ręczną(nic nie rzucilam,ale jestem na skrzydle) więc ciężko rzucić... ogólnie 1 mecz wygralyśmy,1 przegralyśmy. z tego wygranego naprawde jestem zadowolona! co do nauki... teraz robie sobie spanko-45 min,później coś zjem(goląbki i buraczki) i lecę do bibl. robić to coś na maturę ustną z pl... a dzisiaj jeszcze będe przepisywala wszystko z ostatnich dwóch dni:/ buziaki Żbiczki ![]()
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
|
|
#267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Nie mam czasu tu nawet pisac Siedzę i cos tam probuje robic i się uczyc, idzie jak krew z nosa ale chyba tak od razu się nie przestawię z Lenistwa w Pracowitosc Ok lecę posprzątac a potem witaj chemio, witaj biologio
|
|
|
#268 |
|
Konto usunięte
|
hej ;**
poczytałam ale nie mam siły pocytowac wybaczcie. szkoła mnie męczy.strasznie.nie mam sił się uczyc.wczoraj to ze zmęczenia zasnęłam i obudziłam sie wieczorem.także;]. no i dowiedziałam sie dzisiaj o terminach ustnych egzaminów.polski 17 maja ze spoko nauczycielką. za to przed angielskim bede srała w gacie i to dosłownie!mam 20 maja,z nauczycielem który jest baaardzo wymagający,ma niekonwencjonalne metody nauczania,uczył mnie w gimnazjum,a że znana byłam wtedy z niezłych akcji to mu parę razy podpadłam;].pamięta mnie na pewno . mimo to jest to dla mnie niezłą motywacją.i udowodnię że dam radę ! Trzymajcie się Żbiczki ;* bedę teraz rzadziej zaglądała ;* |
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Hej ;*
Ja się męczę do końca maja polski ustny mam 21-ego, a angielski 28-ego. Choć z tym angielskim to już sama nie wiem co będzie, bo jestem przypisana do komisji profesora, który uczy mnie od września. To legalne? bo ja nie mam nic przeciwko ![]() Dali nam film ze studniówki. Śmieeeeeszny tylko mało mnie tam i taką mam refleksję, że gdyby mama jednak pozwoliła mi iść z moją przyjaciółką, bawiłabym się miliard razy lepiej. A tak to cóż... zmarnowany potencjał.Dzisiejsza złota myśl mojej nauczycielki: "Wolę żebyś się na mnie patrzyła niż na Z. i P. ... jestem ładniejsza." |
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
to w takim razie pisze pl,mat,ang czyli 4,5,6 maja... a pl ustny mam 25 albo 26 maja-z najgorszym polonistą w szkole... super :/ a z angielskim to jeszcze nie wiem... w sumie to się cieszę,że mam ten pl tak późno,nie chcialabym dzień po dniu,zwariowalabym...
chociaż w sumie wolalabym 4,5,6 pl ustny np 10 ,a ang np. 14 o tak
ODWYK KOSMETYCZNY,mam: próbki: bylo18,jest 5 dąże do 0 kolorowe: bylo27,jest 28 dąże do 15 pielęgnacja: bylo54,jest 46 dąże do 35 Wkręcam się w mineraly ![]() WYMIANA : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=411397 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

jeszcze gdyby było ciepłe

jeszcze się jutro zapytam, ale znając moją szkołę, to może od 23 już nie chodzimy, a 30ego śmigniemy tylko po świadectwa 

Mają długość jak najkrótszą przez moje obgryzanie. ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wstyd jak nic
Ja myślę sobie ok , pogada i wogle a ona do mnie żebym Powiedziała że jest mi przykro po angielsku
A osoby z mojej klasy uciekają nie raz , nie dwa a do nich nigdy nic nie mówiła

a wy idziecie na zaoczne czy dzienne?