Rozmowy w Toku - Grube jest sexy - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-03-04, 21:51   #241
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dot.: Rozmowy w Toku - Grube jest sexy

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
mam ci kwiaty wysłać, czy zabanować wszystkich grubasów?
A nie dostane bana jezeli sie odchudzam i juz z 8mioma kg sie pozegnalam? Nie banowac grubaskow na diecie

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-04, 21:54   #242
rapifen
Zakorzenienie

Jennifer Love Hewitt: http://imstars.aufeminin.com/stars/f...307-113944.jpg
waga: 53 kg, wzrost: 159 cm

Ewa Sonnet
waga: 52 kg, wzrost 163 cm (według wikipedii)
http://c.wrzuta.pl/wi7269/78c03a3000...0/ewa%20sonnet

logiczne by było że wygląda szczuplej od J.L.H. w końcu jest 4 cm wyższa.
Przestałam sugerować się wikipedią bo jak dla mnie to bzdury. Niby pani Ewa ma wymiary (cm) 102-62-88.
Jasne 62 cm w talii.
A ja jestem żonkilem...

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-04, 22:23   #243
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
A nie dostane bana jezeli sie odchudzam i juz z 8mioma kg sie pozegnalam? Nie banowac grubaskow na diecie
nie dostanie, nie banować.
Stary 2010-03-05, 08:38   #244
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Your_satisfaction Pokaż wiadomość
Są osoby co mają solidne grube kości i są tacy bardziej przy sobie (chodzi mi o takie co mają co nie co więcej ciałka) I taka pierwsza osoba będzie ważyć załóżmy 65kg i ta druga też O pierwszej powiemy, że jest szczupła a o drugiej, że jest przy kości
Cytat:
Napisane przez Claire Fisher Pokaż wiadomość
Dokładnie, sądziłam, że to oczywiste, ale jak widać nie dla wszystkich
wiem ale ja posiadam bardzo drobny i delikatny kościec i jestem bardzo szczupła dlatego tym bardziej mnie dziwią te dane dot. jej wagi i wzrostu
zresztą te różnice o których wspominacie nie dają aż tak rażących efektów wizualnych

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 08:43   #245
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
wiem ale ja posiadam bardzo drobny i delikatny kościec i jestem bardzo szczupła dlatego tym bardziej mnie dziwią te dane dot. jej wagi i wzrostu
zresztą te różnice o których wspominacie nie dają aż tak rażących efektów wizualnych
Aga, czasami różnice w budowie mogą "dodać" albo "odjąć" wizualnie nawet z 10kg, wiem po sobie...
Stary 2010-03-05, 08:47   #246
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
Jennifer Love Hewitt: http://imstars.aufeminin.com/stars/f...307-113944.jpg
waga: 53 kg, wzrost: 159 cm

Ewa Sonnet
waga: 52 kg, wzrost 163 cm (według wikipedii)
http://c.wrzuta.pl/wi7269/78c03a3000...0/ewa%20sonnet

logiczne by było że wygląda szczuplej od J.L.H. w końcu jest 4 cm wyższa.
Przestałam sugerować się wikipedią bo jak dla mnie to bzdury. Niby pani Ewa ma wymiary (cm) 102-62-88.
Jasne 62 cm w talii.
A ja jestem żonkilem...
a nie przyszło Ci do głowy, żeby sie nie sugerować fotami przerabianymi aż w oczy kłuje?
No serio, ta fotka Jennifer to przerobiona aż do bólu.

I ja się nie upieram, ze wymiary są prawidłowo podane a zdjęcia be, ale ogólnie to nie radze wierzyć tak bardzo ani tym podawanym wymiarom ani zdjęciom.
I nie ma sie co przerzucać wymiarami czy zdjeciami, bo ocenić tak faktycznie to możemy dopiero jak kogos własnym, rodzonym oczkiem zobaczymy

Nie mam zielonego pojecia, kto to jest Iga Wyrwał, to ktos sławny? Ale nadwagi to u niej jakoś na tych zdjeciach nie zauważam, może ktos ja zna osobiscie i to widzi?

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Aga, czasami różnice w budowie mogą "dodać" albo "odjąć" wizualnie nawet z 10kg, wiem po sobie...
A szczególnie duży (za przeproszeniem cyc) i wyjątkowo kobiece (moje przekleństwo wczesnej młodości) biodra. Przez takie atrybuty, serio i bez przesady każdy dodawał mi z 10 kilosów, co osobie ok 20letniej może przysporzyć zmartwień.
Do dzis pamiętam, jak mnie kolega wziął na ręce i dureń z ogromnym zdziwieniem stwierdził: ales ty lekka, myślałem, że ważysz ze 60 kilo. A ważyłam wtedy dokładnie 51.
Naprawdę duży (ale taki naprawde duży) biust i rozłozyste biodra wraz z wystajacym tyłkiem potrafią człowieka nieżle optycznie "pogrubic".

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!

Edytowane przez Luba
Czas edycji: 2010-03-05 o 08:58
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 08:55   #247
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
no ok Hihi ale mnie chodzi o te konkretne dwa przypadki-Iga Wyrwał i ja

Stary 2010-03-05, 08:59   #248
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
no ok Hihi ale mnie chodzi o te konkretne dwa przypadki-Iga Wyrwał i ja
Szczerze? Nie wierze zbytnio w te wymiary, rozmiary, kilogramy, które sa podawane na stronach Przecież nie napisze, że waży 60kg, bo 60kg to już krowa, która powinna się odchudzać, kobieta powinna ważyć co najwyżej 59! ( nic, tylko się zastrzelić )

A inna rzecz - tłuszcz jest lekki - w poniedziałek dowiedziałam się, że 3litry ludzkiego sadła ( więc przyzwoita oponka, tak objętosciowo patrząć...) ważą ledwie ok. 1.5kg. Można byc cięzszym o 3-4kg od kogoś szczupłego, a mieć sadła przyzwoitą ilość.
Stary 2010-03-05, 09:04   #249
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Szczerze? Nie wierze zbytnio w te wymiary, rozmiary, kilogramy, które sa podawane na stronach Przecież nie napisze, że waży 60kg, bo 60kg to już krowa, która powinna się odchudzać, kobieta powinna ważyć co najwyżej 59! ( nic, tylko się zastrzelić )

A inna rzecz - tłuszcz jest lekki - w poniedziałek dowiedziałam się, że 3litry ludzkiego sadła ( więc przyzwoita oponka, tak objętosciowo patrząć...) ważą ledwie ok. 1.5kg. Można byc cięzszym o 3-4kg od kogoś szczupłego, a mieć sadła przyzwoitą ilość.
no właśnie o to mi chodzi-że na tych stronach te dane są co najmniej mocno naciągnięte

Stary 2010-03-05, 09:04   #250
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
A szczególnie duży (za przeproszeniem cyc) i wyjątkowo kobiece (moje przekleństwo wczesnej młodości) biodra. Przez takie atrybuty, serio i bez przesady każdy dodawał mi z 10 kilosów, co osobie ok 20letniej może przysporzyć zmartwień.
Do dzis pamiętam, jak mnie kolega wziął na ręce i dureń z ogromnym zdziwieniem stwierdził: ales ty lekka, myślałem, że ważysz ze 60 kilo. A ważyłam wtedy dokładnie 51.
Naprawdę duży (ale taki naprawde duży) biust i rozłozyste biodra wraz z wystajacym tyłkiem potrafią człowieka nieżle optycznie "pogrubic".
To ja chyba wolałabym w tę stronę U mnie jest odwrotnie, wyglądam na mniej, wg. niektórych sporo mniej niż mam i nie raz miałam sytuację dokładnie odwrotną do Twojej - jezu, jaka Ty ciężka jesteś, a tak szczupło wyglądasz
Stary 2010-03-05, 09:10   #251
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
To ja chyba wolałabym w tę stronę U mnie jest odwrotnie, wyglądam na mniej, wg. niektórych sporo mniej niż mam i nie raz miałam sytuację dokładnie odwrotną do Twojej - jezu, jaka Ty ciężka jesteś, a tak szczupło wyglądasz
Aha, wolałabys Załóż się, że nie, szczególnie jako osoba nastoletnia czy tam jako 20latka Człowiek najchętniej chodziłby z napisem na czole ile waży
A jaki miałam problem z ciuchami! Tego ludzkie słowo nie opisze. Bo wszytsko za małe w biuście i w biodrach a w pasie, w udach za ogromne.
Moja mama specjalnie nauczyła się szyć, bo inaczej musiałabym chodzić chyba w workach po kartoflach. I dopieor kiedy mama zaczęła mi szyc porządnie dopasowane ciuchy to do ludzików zaczęło docierać: hej, ale ty szczuplutka jesteś. Ale co sie wycierpiałam przze ten wygląd to moje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 09:16   #252
rapifen
Zakorzenienie

Cytat:
a nie przyszło Ci do głowy, żeby sie nie sugerować fotami przerabianymi aż w oczy kłuje?
No serio, ta fotka Jennifer to przerobiona aż do bólu.

I ja się nie upieram, ze wymiary są prawidłowo podane a zdjęcia be, ale ogólnie to nie radze wierzyć tak bardzo ani tym podawanym wymiarom ani zdjęciom.
I nie ma sie co przerzucać wymiarami czy zdjeciami, bo ocenić tak faktycznie to możemy dopiero jak kogos własnym, rodzonym oczkiem zobaczymy

Nie mam zielonego pojecia, kto to jest Iga Wyrwał, to ktos sławny? Ale nadwagi to u niej jakoś na tych zdjeciach nie zauważam, może ktos ja zna osobiscie i to widzi?
wybrałam J.L.H. bo ona generalnie jest chudzinka

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 09:27   #253
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
wybrałam J.L.H. bo ona generalnie jest chudzinka
no tak, ale jeśli na te zdjęcia trafia osoba taka jak ja, czyli pierwsza panią ledwie kojarząca a druga wcale... to jednak nie ma co porównywać.
Jesli już dodajemy zdjecia jako materiał porównawczy to nie mozemy liczyc na to, że osoby oglądające znają modelki lub wiedzą, że daliśmy je tak sobie a myslelismy o tym, ze i i tak chudzinka.

Stary 2010-03-05, 11:17   #254
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Dokładnie Tłuszcz jest lżejszy od mięśni, ale znowu porównując te same ilości (wagowe)tłuszczu i mięśni, okaże się, że tłuszcz zajmuje objętościowo dużo więcej.

Edytowane przez nebya
Czas edycji: 2010-03-05 o 11:23
nebya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 16:35   #255
La Cannelle
BAN stały

Cytat:
Nic to, nie tak dawno przeczytałam na pewnym forum dyskusyjnym, że kobieta nie ma prawa ważyć więcej niż 50 kg. Inaczej ma nadwagę...
Co do wagi Igi W. - ciężko mi w to uwierzyć. Chociażby przez to, że wychudzona Anja Rubik waży niemal tyle samo. Ale to chyba kiepski punkt odniesienia, bo założę się, że jest sporo wyższa.

Edytowane przez La Cannelle
Czas edycji: 2010-03-07 o 12:56
La Cannelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 16:44   #256
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez La Cannelle Pokaż wiadomość
Nic to, nie tak dawno przeczytałam na pewnym forum dyskusyjnym, że kobieta nie ma prawa ważyć więcej niż 50 kg. Inaczej ma nadwagę...
A widzisz, czyli norma się zmienia co chwila, bo te 60kg jako granica, od której zaczyna się być grubą babą to wcale nie tak dawno, też na jakimś forum, znalazlam A tu się okazuje, że jednak trzeba wazyc max 50kg, bo inaczej spaslak
Stary 2010-03-05, 17:06   #257
awia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez La Cannelle Pokaż wiadomość
Co do wagi Igi W. - ciężko mi w to uwierzyć. Chociażby przez to, że wychudzona Anja Rubik waży niemal tyle samo. Ale to chyba kiepski punkt odniesienia, bo założę się, że jest sporo wyższa.
a to nie był onetowski czuły wojtek? bo to tak w jego stylu...
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 19:02   #258
La Cannelle
BAN stały

Nie, to na pewno nie był on. Aczkolwiek wydaje mi się, że widziałam tę wypowiedź na Onecie właśnie. Pewnie to była tania prowokacja, tamtejszych opini raczej nie można zaliczyć do miarodajnych (oby, bo niezły byłby ze mnie grubas).

Edytowane przez La Cannelle
Czas edycji: 2010-03-07 o 12:54
La Cannelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 19:52   #259
karolynka90
Zakorzenienie

awia, ponawiam pytanie:

Cytat:
Napisane przez karolynka90 Pokaż wiadomość
pokaz mi gdzie ja napisalam cos co jest nie do przyjecia. nikogo nie obrazilam, wiec o co Ci chodzi?

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Cytat:
, kto to jest Iga Wyrwał, to ktos sławny?
no, generalnie kobita jest slawna z pokazywania cyckow w przerozniastych gazetach i chyba jednego czy dwoch odcinkow tanca z gwiazdami.. tanczyla oczywiscie jako gwiazda...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-05, 20:07   #260
kselokss
Rozeznanie

Po paru przemysleniach dochodze do wniosku ze o sexapilu kobiety jednak decyduja proporcje jak juz napisal ktos wczesniej. Znam dziewczyny ktore nosza rozmiar L -42 (nie mowie ze sa grube- tak co mnie zaraz ktos w tym rozmiarze tu znowu nie zaatakuje), dwie z biustem i trzy takie plaskie w klatce jak ja. Zgadnijcie ktore maja wziecie? Na te z obfitym biustem juz nie raz slyszalam od kolegow ze sa "za***iste", a pozostale trzy od kiedy je znam nie maja chlopakow... mimo ze z charakteru sa naprawde "równe" babki ( a nawet rowniejsze od tych cycatych). Sama jako ze nie mam biustu nigdy nie czulam sie sexowna i to chyba faktycznie nie o wage tak naprawde chodzi...

Edytowane przez kselokss
Czas edycji: 2010-03-05 o 20:13
kselokss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 20:27   #261
Wenress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
mam ci kwiaty wysłać, czy zabanować wszystkich grubasów?

utyj, a później szybciutko chciej schudnąć. wszystko zrozumiesz.
Ale ja nigdzie nie napisałam, że jestem szczupła - mam kilka kg za dużo i staram sie je zrzucić. Chodzi mi o samą postawę, tej pani z rozmów w toku, ona nie chce schudnąć, i właśnie tego nie rozumiem. Wiem, że nie jest łatwo i nikt w miesiąc z puszystego nie stanie się szczupły, niestety. Jak sie człowiek wysila, ćwiczy , a efektów zero przez jakiś czas to nie jest za fajnie, ale wg mnie to i tak mniej dołujące niż nicnierobienie i nie dawanie sobie szansy na zmianę sylwetki....

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 20:38   #262
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wenress Pokaż wiadomość
Chodzi mi o samą postawę, tej pani z rozmów w toku, ona nie chce schudnąć, i właśnie tego nie rozumiem.
Moja przyjaciolka ma rozm 42, nie wiem dokladnie ile wazy, nie interesowalam sie tym zbytio. Nie robi z tego problemu. Nigdy nie chciala schudnac, je cala czekolade od reki i sie niczym nie przejmuje. Nie slyszalam tez zeby ktos ja kiedykolwiek nazwal gruba. Sama tez nigdy o niej nie pomyslalam w tym kontekscie ze powinna cos ze soba zrobic. Powiem wiecej- nie dosc ze nie zastanawiam sie "dlaczego ona nie chce schudnac?" to zazdroszcze jej tego ze potrafi zaakceptowac sie w 100%
Stary 2010-03-05, 20:45   #263
Wenress
Zakorzenienie

42? Wiesz, ja mówię o pani z rwt, ona zdecydowanie była większa niż 42... zresztą sam numerek wg mnie niewiele mówi, bo ja noszę 38, moja mama i koleżanki też, a mamy zupełnie inne figury, i np ja mam brzuch a ktoś inny może mieć duży biust a resztę szczuplutką. Po prostu jest różnica między obfitymi kształtami a takimi, które nie mieszczą się w większość ubrań ze sklepów, i np utrudniają takie zwykłe czynności jak wiązanie butów czy podbiegnięcie na autobus.

Ćwiczę!
Wenress jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 20:45   #264
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kselokss Pokaż wiadomość
Po paru przemysleniach dochodze do wniosku ze o sexapilu kobiety jednak decyduja proporcje jak juz napisal ktos wczesniej. Znam dziewczyny ktore nosza rozmiar L -42 (nie mowie ze sa grube- tak co mnie zaraz ktos w tym rozmiarze tu znowu nie zaatakuje), dwie z biustem i trzy takie plaskie w klatce jak ja. Zgadnijcie ktore maja wziecie? Na te z obfitym biustem juz nie raz slyszalam od kolegow ze sa "za***iste", a pozostale trzy od kiedy je znam nie maja chlopakow... mimo ze z charakteru sa naprawde "równe" babki ( a nawet rowniejsze od tych cycatych). Sama jako ze nie mam biustu nigdy nie czulam sie sexowna i to chyba faktycznie nie o wage tak naprawde chodzi...
42 to L-ka?ja dostaję XL
ciekawe,ciekawe .
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 20:49   #265
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
42 to L-ka?ja dostaję XL
ciekawe,ciekawe .
42 to XL? Mozliwe ze sie pomylilam. 32 i 34 to xs, 36 to s, 38 to M a 40 i 42 ?
Ps. z tymi rozmiarowkami w ogole jest teraz roznie. Calkiem inna xs-ka jest np w Bershkce a calkiem inna w New Yorker

Edytowane przez kselokss
Czas edycji: 2010-03-05 o 20:51
Stary 2010-03-05, 21:18   #266
hryzotemis
Zadomowienie

Napiszę tylko, że Iga Wyrwał nie ma nadwagi. Mogę nawet powiedzieć, że ma idealną figurę.
Reszty nie skomentuję (np oceniania, że ktoś na pewno nie ma tyle w talii). Chyba o tym był wątek, żeby nie oceniać kogoś, bo co nas to obchodzi (a raczej obchodzić nie powinno).
hryzotemis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 21:28   #267
kselokss
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hryzotemis Pokaż wiadomość

Napiszę tylko, że Iga Wyrwał nie ma nadwagi. Mogę nawet powiedzieć, że ma idealną figurę.
Reszty nie skomentuję (np oceniania, że ktoś na pewno nie ma tyle w talii). Chyba o tym był wątek, żeby nie oceniać kogoś, bo co nas to obchodzi (a raczej obchodzić nie powinno).
No nie ma nadwagi - przyznaje sie do bledu, po zaglebieniu sie w tym temacie. Sama nie wiem czemu uznalam ze ma. Kojarzylam ja jako tezsza chyba ze wzgledu na ten bardzo obfity biust A co do oceniania np Igi -jest osoba publiczna ktora zarabia wlasnie na wygladzie wiec mysle ze na komentowanie jej wygladu mozemy sobie pozwolic (w granicach rozsadku oczywiscie).

Edytowane przez kselokss
Czas edycji: 2010-03-05 o 21:30
Stary 2010-03-05, 21:31   #268
awia
Zakorzenienie

To nawet mój watek byl ale jak widać najwazniejsze jest ocenienie, czy ktoś ma nadwage cxy jej nie ma, a jak ma to gdzie i ile ma centymetrow i jaki rozmiar nosi.

Tak samo ludzie chetnie zagladaja innym do łozek i do portweli.
"mnie tam grubi nie przeszkadzaja, ale niech nie żrą na moich oczach i niech nie noszą kusych stojów"
"mnie tam homoseksualisci nie przeszkadzaja, niech sobie beda, ale niech nie manifestują i bron boze nie próbuja adoptowac dzieci"
"mnie tam żydzi nie przeszkadzają, ale niech sie tak nie obnoszą z wlasnymi majątkami"
etc etc etc
tolerancja po polsku. w sosie wlasnym.
a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach
a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach

Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
awia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-03-05, 21:32   #269
karolynka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hryzotemis Pokaż wiadomość

wg Ciebie ma idealna figure, wg mnie absolutnie nie. ale o gustach sie nie dyskutuje.

Cytat:
Napisane przez kselokss Pokaż wiadomość
A co do oceniania np Igi -jest osoba publiczna ktora zarabia wlasnie na wygladzie wiec mysle ze na komentowanie jej wygladu mozemy sobie pozwolic (w granicach rozsadku oczywiscie).
a no wlasnie
Stary 2010-03-05, 21:40   #270
kselokss
Rozeznanie

http://www.pudelek.pl/artykul/22986/...azala_sutek/6/ oto polska rzeczywistość, jest tam wiele komentarzy na temat jej biustu ale znalazlam tez inne ukazujace jak komentuje sie osoby szczuple
np. "obraz nędzy i rozpaczy...nie powinna się w ogóle rozbierać, jej ciało w ogóle nie jest kobiece!" "no sorry nie mówcie, że to jest ładne..."

Edytowane przez kselokss
Czas edycji: 2010-03-05 o 21:42
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości