|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tableciary plotkary VIII
Nikitko u nas taka sobie, baaardzowczesnowiosenna, pochmurno i ok 5 stopni
Ale i tak na spacer sie wybierzemy zazdroszczę Wam takiej pieknej pogody Mam nadzieje, że jak niedługo pojedziemy do rodziców to będzie tak pieknie
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja szykuje sie z młodym do Kościoła, a później spacer
|
|
|
|
|
|
#243 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
U mnie też bosko
Co zapowiada, że przyszłam się przywitać i zmykam
|
||||||||||||||||||||
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Kasiu ja chodze na spacerki najczęściej do tego parku przy olimpii tam zrobili taki duży plac zabaw i moje baby tam sobie szaleją ![]() ![]() ![]() Ja nie bardzo się wyspałam Natalia marudziła w nocy A rano nie mogłam odpuścić sobie wyścigu formuły 1 bo od wielu wielu lat jestem zagorzałą fanką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Życzę Wam miłego dnia
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 20:32 |
|
|
|
|
#246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, ja wczoraj tam byłam 2 godz z młodym i grałam w piłkę. Jak zrobią za jakieś 1,5 roku park sowiński to też tam bedzie ładnie i na spacerki bedzie mozna chodzić ![]() Kubica chyba 2 był
|
||
|
|
|
|
#247 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
hop... hop...
Jak Wam niedziela mija? U mnie co chwila, deszczyk pokropi, wyjdzie słoneczko i tak w kółko... Rano pogoda była badziej zdecydowana
|
||||||||||||||||||||
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kasiu obyś dostała L4 i byście mogli razem pojechać do PL dobrej nocy dziewczyny jutro do pracy
|
||
|
|
|
|
#250 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar a nóż dostaniesz na dłużej L4
![]() Nikitko, to Wam się pofarciło i obyło się bez deszczowo My już po spacerku
|
||||||||||||||||||||
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Witajcje
![]() U nas też cały dzionek kropiło ale i tak jest dobrze bo 15 stopni więc ciepło Kasiasiarku trzymam kciukaski za L4, a może tak być że nie da zwolnienia? Nikitko no jutro do pracki , a Ty nie tęsknisz za dawną...., kiedy Michał ma wolne przed świętami?Marcelko super że tak dotleniasz Marcelka pewnie po takich spacerkach śpi i nie kopie mamusi pod żebrach ![]() Marzenko to widzę masz nietypowe hobby, lubisz mężczyzn za kierownicą! Miłego wieczorku dla wszystkich kobietek |
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane czyzbym dzis pierwsza była?
Wpadlam sie przywitac i ubieram malego bo zawoze go do mamci a z tata jade rejesrtowac moje nowe autko(no nowe no moze ono nie jest)ale wlasnie i bede musiala nauczyc sie jezdzic zeby moc wozic Matika do siostry Tak wiec od wczoraj jestem posiadaczka malego nissana A dzis przylatuje moja sis wiec jestem zadowolona i nawet to ze musialam dzis wczesnie wstac a zawsze z Matikiem spimy tak do 8-9 nie zepsuje mi humoru Milego dzionka Marcelko super sprawa z tym klubem zawsze tam mozna napisac tego czego nie mozemy napisac na forum,my jako mamusie list-grudniowe tez mamy taki klub i to naprawde fajna sprawa
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg Edytowane przez kachula27 Czas edycji: 2010-03-29 o 09:00 |
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Ja już jestem po pierwszym spacerku(zaprowadziłam Wikę do szkoły) i chyba dziś też pogoda u nas będzie Fajna Jem śniadanko i zaglądam do Was wiem nie zdrowo jest jeść i pisać ale póżniej nie będzie czasu ![]() Agusiaczek nie wiem czy to ci faceci czy te samochody ![]() Kasiu tak to Park Moczydło a w sowińskim dawno nie bylam więc nie wiem że tam coś robią a jak zrobią to będę miała nawet bliżej ![]() ![]() ![]() MIŁEGO DNIA
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc kobietki
wpadlam sie przywitac i zyczyc wam milego dnia mielismy z tz fajny weekend w piatek bylismy na 50 urodzinach, w sote spotkalismy sie ze znjomymi,a w czoraj pierwszy raz w roku zagralismy w tenisa coprawda zzakwasy mnie dzisiaj mecza,ale co tam fajnie bylo![]() zmykam do pracy.poczytam co tam u was wieczorkiem |
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Cytat:
, razem z mężem przeżywaliśmy wyścig ![]() miłego dnia Kochane ja teraz zajęta jestem, więc późnej do Was zajrzę |
|
|
|
|
|
#256 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Misia sport to zdrowie, a zakwasy miną
![]() Agusiaczku, ano Marcelek wsadził coś mi pod żebro i wysiedzieć na nie mogłam ![]() Kachulko, dlatego myśle, że taki klub nam sie przyda Pochwal się autkiem i życze pokonania strachu przed jazdą autem Poćwiczysz z tata czy też z TŻ i będziesz powoli nabierac wprawy to kwestia czasu i ćwiczeń Marzenko to już pierwszy spacer zaliczony ![]() Mnie czeka wyprawa na miasto
|
||||||||||||||||||||
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#258 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar, chociaż masz możliwośc posłuchania serduszka u lekarza, przy okazji tych wizyt L4
![]() Odebralam wyniki i wszystko gra, coś tam tylko w moczu mam, ale na szczęście to nie białko 2 dni i wizyta u ginki
|
||||||||||||||||||||
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
.
Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2015-04-13 o 20:33 |
|
|
|
|
#260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Kasiarku to super że czujesz już tak dobrze ruchy, a Tż już wyczuwa czy jeszcze nie?
Dobrze że ze "skrzacikiem "wszystko dobrzeMisiu dietka i tenis będziesz super laska Marzenko jak tam Twoje panny? ![]() Kachulko a gdzie siostra jest za granicą? Gratuluję autka Nikitko fajnie tak pracę zmienić na lepszą, oby tak dalej Zgadnij to dobrze że wyniki w porządku, widać spacerki służą Kiniu jak tam stepik
|
|
|
|
|
#262 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agusiaczek co porabiasz?
Kasiasiar to u Was jest elegancko, 20min, u mnie 10 min a później opóźnienia
|
||||||||||||||||||||
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
|
|
|
#264 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mnie do nauki, siedzimy i on się uczy jutro do testu a ja się uczę z nim bo później muszę go przepytać. Także nie ma przeproś![]() Znowu pada...... ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
![]() Bo nie wiem jak koty, ale ja ze swoim psem miałam utrapienie, wręcz właził mi na brzuch chyba czuł albo już wtedy był zazdrosny ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
), może też tak masz |
|||
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
,
|
|
|
|
#266 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar jeszcze się "nanosisz" brzuszka
Chociaż tak szczerze, to ja nie oczywam ciężaru brzuszka, tych dodatkowych kg, tylko najgorsze sa te bóle w pachwinach Agusiaczku, wzorowa mamuśka Pamiętam jak mama mi pomagała pisac opowiadania z polskiego to dostawałam 2 max 3, a sama potrafiłam napisac na 3, 4 czasem nawet i 5 się zdarzały hihi więc zrezygnowałam z jej pomocy, bo się stresowała tym za bardzo
|
||||||||||||||||||||
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Oj ciężko mi to idzie bo to hiszpański.... a ja w życiu tego nie miałam
![]() ale Mati argumentuje "że na naukę nigdy nie jest za późno", ciekawo gdzie to usłyszał ![]() Marcelko może mama specialnie średnio pisała żeby cię motywować. Kasiu a może masz tak rodzinnie, u mamy widać było wcześnie ciążę?
|
|
|
|
|
#268 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Agusiaczku no to słuchaj podszkolisz się z hiszpańskiego
![]() Taaaa, mama to bardziej siała panike niż chciała pomóc ![]() Małżonek wrócił
|
||||||||||||||||||||
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
Agusiaczek moje panny doprowadzają mnie dzis do białej gorączki .Drugi spacerek po szkole Wiki nie wyszedł bo zaczęło padać
więc nie wyszlaly się na dworze.A jak ja mam dużo rzeczy do zrobienia to one non stop coś chcą a wdużym pokoju zrobiły mi taki sajgon jak robiłam obiad że ręce mi opadły Uciekam je kąpać bo tak koło 20 padną pewnie
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Kasiasiarku ja uwazam, ze ladny masz brzuszek i dla mnie wyglada na ciazowy Twoj bedzie ladny i zgrabniutkiza to teraz nie wiem czy nie za szybko waga mi spada. w ciazy przytylam 16.6kg po porodzie zeszlo mi niecale 6kg a dzis 11 dni po ubylo lacznie 11.3kg ................... brzuchol jeszcze mam - taki flak mi wisi ![]() rece, nogi, tylek wyszczuplaly ale tez takie sflaczale jakies. pytalam o mamusie karmiace butelka ale jakos nie mam czasu napisac o co mi chodzi ![]() czekam az malutka wstanie, przebiore ja, nakarmie i mam nadzieje, ze sie zdrzemniemy..... pozdrowienia dla wszystkich ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Dziewczyny jak dlugo krwawilyscie po porodzie? Ja sie troche martwie, bo krwawie coraz mocniej
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

Ale i tak na spacer sie wybierzemy

Natalia marudziła w nocy 

, a Ty nie tęsknisz za dawną...., kiedy Michał ma wolne przed świętami?

wiem nie zdrowo jest jeść i pisać ale póżniej nie będzie czasu