|
|
#241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój pierwszy wątek:) XS/S, buty, torebki, dodatki i różności
niestety nic dla siebie nie widzę
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
mama zapomniała o baterii
zaraz lecę na basen, mam nadzieję, że po drodze kupię
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
działa, działa, działa!
w pudełku mam mp3, słuchawki, kabel do komputera, płytkę i instrukcję ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- mp3 i paski do Frencha? a wyceniłaś może mniej więcej swoje rzeczy?
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
nadal nic u mnie?
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
8. Prześliczny różowo - biały sweterek z bolerkiem
coś u mnie?
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie sukienka z zipem
![]()
|
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety, nic dla siebie nie znalazłam.
Pozdrawiam
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
niestety nic dla siebie nie widzę
|
|
|
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
znalazłabyś coś u mnie na wymianę?
![]() ps. mam kurs sita hiszpańskiego [audiobook + pliki tekstowe.]---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1269693162 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&d=1269535056;) |
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
nie moje rozmiary
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zadomowienie
|
to jest coś takiego, że są pliki audio do tego są lekcje w Adobe Reader - możesz sobie wydrukować a audio wrzucić na mp3 i uczyć się w każdej wolnej chwili
niestety nie mam tego na oryginalnej płytce mam nadzieje, ze to nie jest duży problem.![]() tych lekcji jest w sumie 10. każda trwa od 24 do 31 minut.
Edytowane przez PxD Czas edycji: 2010-05-18 o 14:24 |
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
za rękawiczki chciałabym coś ekstra.
bo jak na rękawiczki sporo za nie zapłaciłam a są jak nowe. ale hmm za pas do pończoch(jaki rozmiar?), stringi(jaki rozmiar?), stanik ten drugi i ten ostatni pasek.. dam się skusić. :p albo hmm..za płaszczyk?;p jeśli ci to nie odpowiada to mam nadzieje, że się jakoś dogadamy ![]() a możesz mi podać wymiary tych spodni? w pasie, w udzie i na dole? ![]()
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
|
|
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
hej
to jak robimy coś? ;D u mnie podobały Ci się te dwa filmy, zobacz jeszcze raz na ciuszki moze cos znajdziesz ;*
|
|
|
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Przykro mi, ale nic. Za router musi mnie coś powalić
|
|
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm czy ja szukam czegoś konkretnego ... nie zupełnie, ale interesują mnie ciuszki koloru - fiolet, czerwień, róż no i raczej na długi rękaw choć krótkiego też nie wykluczam ani innego koloru. Ale czarny i szary odpada. Jeśli chodzi o długość to około 60cm no i nie rozmiar XS!
Interesują mnie jeszcze spodnie jeansowe, o prostych nogawkach (czyli około 20 cm szerokości nogawki na samym dole) raczej biodrówki i też nie rozmiar XS czyli muszą mieć jakieś 38-39 cm w pasie. No i nie wiem, musi mi coś wpaść w oko może jakieś fajne bikini jakieś platformy roz 38 lub balerinki - ale czerwone.---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- We wątku nic nie widze Edytowane przez Karenw Czas edycji: 2010-05-19 o 21:02 |
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam, że tak mieszam.. ale jeśli cię ta wymianka nadal interesuje to zaryzykuje z tym płaszczykiem.
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- hmm a co byś powiedziała na.. płaszczyk za te rękawiczki. a ten różowy pas do pończoch, kiece, staniczek, pasek, i ten panterkowy stanik za kurs? troche ci tego na wymieniałam więc jak coś to może byś dobrała sobie coś jeszcze -moge poza watkiem poszukać ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- źle napisałam - to tunika. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1269693162 ale czy ona się rozciąga? niestety chyba nic z twojej wish nie znajdę.. ![]() jeśli się nie rozciąga to parę par kolczyków mi się podoba ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- hmm nie wiem...znalazłabym niebieską kredkę do oczu z brokatem, opaskę do włosów, błyszczyk, dwie baterie (akumulatorki) do aparatu, kolczyki wkrętki, przywieszkę z butem i piłką do nogi ;p to tak na szybko i bez zastanowienia, nie wiem w jakim kontekście mam szukać
Edytowane przez PxD Czas edycji: 2010-05-20 o 17:28 |
|
|
|
|
#265 |
|
BAN stały
|
hej
coś za Prześliczny różowo - biały sweterek z bolerkiem ?---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Hej kurcze tylko że obie karty są nowe a były strasznie drogie, więc sweterek to troche mało za kartę.. Ale też chętnie się z Tobą wymienie jednak kartę jestem skłonna wymienić tylko za alladynki lub tą sukienkę tulipan tyle że to rozmiar L a ja nosze s, możesz mi powiedzieć szczerze czy ona przypadkiem mniejsza nie wypada;p? bo te wymiarki na zdjęciu bardziej mi na s/m wyglądaja ale może mi się tylko wydaje:P.. podobają mi się u Ciebie też bardzo platformy, ale to byś musiała z kolei Ty coś dobrać do karty pewnie . To napisz jak by Tobie pasowało w takim razie
|
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
dokładka - post 27
Edytowane przez dwudziestolatka Czas edycji: 2010-05-20 o 21:17 |
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Coś za różowy T-shirt z dokładki?
|
|
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
bardzo podoba mi sie strój <serce> nie wiem czy cokolwiek jeszcze byś znalazła?
i jeszcze podoba mi sie bluzka grzecznej uczennicy ale jaki to materiał? jaka dlugośc?
|
|
#269 |
|
BAN stały
|
Nie, bo spojrzałam dokładnie na wymiarki sukienki i była by dora tylko w biuście a dalej niezbyt
chętnie bym się wymieniła na alladynki, jeśli by Ci pasowało za platformy jak co mogę durzo dorzucić do karty, ale nic na siłe a co do alladynek, powiedz mi one na sznureczku mają jakieś żółte plamki czy to wina zdjęcia/ jestem slepa..:P?---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- O widze ze zrobiłaś dokładkę jakbyś widziała u mnie coś jeszcze to jestem baaardzo bardzo zainteresowana różowym tishirtem o czekoladzie, stworzony dla mnie xD jaki to rozmiar?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

zaraz lecę na basen, mam nadzieję, że po drodze kupię
w pudełku mam mp3, słuchawki, kabel do komputera, płytkę i instrukcję