![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
no właśnie najgorsze jest to, że to tak znienacka, nawet nie wiem dlaczego dokładnie zmarł bo nikt nic nie wie...
jakoś za dużo tych śmierci ostatnio... a zmieniając temat, słyszę właśnie, że wracają żołnierze z VI zmiany z Afganistanu, wreszcie ich przetransportują... bo wczesniej nie było mozliwości przez ten wulkan...
![]() |
#242 |
Rozeznanie
|
HEJ dziewczynki pamiętacie mnie??
chce wam coś powiedzieć nowinkę pamiętacie TAKA_AGA?? już po ślubie są ![]() ![]() czekam na mieszkanko i w czwartek mamy odbiór ... Miłej nocy ![]() Trzymaj się Libbelko ![]()
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia z mieszkaniem ![]()
![]() |
#244 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
straszne.... smutne to bardzo ![]() Cytat:
Tak wracają i wrócić nie mogą..... i to nie tylko przez wulkan. Jak zwykle nasz mon/rząd (niepotrzebne skreślić) potrafi tylko żołnierzy wysłać, a czy mają jak wrócić - to już ich problem.... A ja wam powiem, z nowości - zmieniliśmy lokal na wesele. Szkoda opowiadać, nie będę Was zanudzać, ale pół soboty miałam nerwy zszarpane... na szczęście w pół dnia inny lokal znaleźliśmy, powiedziałabym że lepszy nawet ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ania_87 psina super! Ja w ogóle jestem maniaczka futrzaków ![]() Z nowości to jeszcze nie pisałam, że jestem szczęśliwą posiadaczką kotki o oryginalnym imieniu Kicia ![]() ![]() Co do fotki z autkiem to wiem, wiem, znowu zawaliłam ![]() Ale mój tż zabrał mi autko i pojechał do Łodzi na to szkolenie a mnie zostawił stare (no to się najeździłam ![]()
![]() Edytowane przez Karola82 Czas edycji: 2010-04-27 o 08:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Coś słyszałam w TV, ale ciekawe kiedy na prawdę dotrą do kraju... A swoją drogą wywiezienie ich tam zajęło im dużo mniej czasu ![]() Cytat:
Ściągnij ją do nas i pogratuluj od nas ![]() Cytat:
Dzięki Aniu ![]() A jeśli chodzi o salę to niezłe jaja... ja chyba bym zawału dostała tak nagle zmieniać salę... Mów co to się stało, że w'ogóle doszło do takiej sytuacji... Cytat:
No wreszcie widzę jakąś chętną
![]() Kicia super, a imię wiesz bardzo łatwe do zapamiętania ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
ale fajna Kicia....
co do wyjazdu do Afganu nasz znajomy wyszedl z domu w czwartekdwa tyg. temu i do tej pory siedza w Krakowie...no chyba ze dzis polecieli... moj Bąbelek kopie coraz bardziej,...od 15tyg, ale teraz coraz mocniej ale jednak za słabo zeby tatus poczuł ![]() a ktos pytal czemu moj Tż na rencie...miał wypdek w iraku w 2007 roku i przeszedł po nim na rente... u nas dzis szaro buro.... ale na obiadek pyszny sosik z makaroniiem i mizeria a na deserek zebra...ale czy dotrwa do "po obiedzie"...nie jestem pewna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ooo, no to dobrze że Wam się udało,ale by się narobiło gdybyście nic nie znaleźli ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak na poprawę humoru (dla tych co mają zły)... a gwarantuję że Wam się poprawi, obejrzyjcie: ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-0DEoSzuQRc
![]() ![]() |
![]() |
#249 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Zostało coś jeszcze ??? ja się chętnie piszę szczególnie na mizerię ![]() Cytat:
Pidzi super i rzeczywiście poprawia, humorek choć wolę moje jedno
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() poza tym nie wiem jak to możliwe, że kobieta ma czworaczki w brzuchu??? ![]() na mizerię też się piszę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#251 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A właśnie...tego jak płączą to już nie nakręcili ![]() Jaka ma być pogoda na majówkę? Wyczaruje ktoś piękne słoneczko? W piątek wyjeżdżam w Bieszczady ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#252 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Karola pogadaj z Anią 20 ona tam ma dobre prognozy na weekend
![]() ![]() My w piątek wyjeżdżamy do Jeleniej Góry a potem do Pragi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Filmik świetny, tylko jak sobie potem z czterema takimi urwisami poradzić?
![]() Zazdroszczę Wam tych wyjazdów - ja z moim TŻ będę się widzieć nawet krócej, niż w zwykły weekend. Ja 3 maja mam zajęcia, a on pojedzie do rodziców. Jedziemy z paroma znajomymi nad jezioro na... 1 dzień. Ale zawsze coś, na pewno będą miłe wspomnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i zazdroszczę Wam wyjazdów na majówkę, u mnie nie istnieje coś takiego bo po pierwsze kupa nauki, po drugie tż 3 maja jest w kompanii reprezentacyjnej, a poza tym w sobote odbiera swój nowy samochód więc mogę pożegnać się z cieszeniem nim... ![]() no ale Wam oczywiście miłych wyjazdów, odpoczywajcie i cieszcie się Tżtami!!!
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Zakorzenienie
|
Ja się właśnie dowiedziałam, że nigdzie nie jedziemy... Może to i lepiej. Weekend stoi teraz pod wielkim znakiem zapytania. No zobaczymy, co z tego wyjdzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A to fajny długi weekend się zanosi ![]() ![]() Za równe 4 m-ce ślub..... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() nooo, to szykuj się na bliźniaki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#259 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A bliźniaki i tak bym chciała ![]() Za to ja mam brata starszego o dwa lata od siebie i bardzo się z tego cieszę, że nie jest o wiele starszy ani o wiele młodszy bo mamy super kontakt. Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ania ma szczęście, że gwarancji nie dała żadnych bo by było ![]() Pani Prezes pierwsza klasa !! ![]() A mój tż najprawdopodobniej dzisiaj ma ostatnie egzaminy i wraca do mnie pod wieczór ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pidzi nie strasz tylko dawaj może to jakimś tańcem szamańskim uda się odczynić ![]() Jak bardzo chce to niech pada jak wrócimy, może nawet lać cały tydzień... Cytat:
Aniu teraz zdania nie zmieniaj ![]() A czas leci strasznie... jak ja pomyślę że już mi się skończył 6 miesiąc ![]() Cytat:
Karola teraz to sporo bliźniąt rodzi się po tym jak matki brały tabletki anty.
![]() Moja koleżanka miała ciążę bliźniaczą ale jeden z płodów obumarł przed 3 miesiącem. Szczerze żałowała bo też wychodziła z założenia, że lepiej raz i mieć potem spokój tym bardziej, że nie chce mieć więcej jak 2 dzieci. Mnie wczoraj tak zmogło, że już o 20 byłam w łóżku. W'ogóle cały wczorajszy dzień jakaś taka byłam rozbita i bardzo mi się chciało spać. Miałam sobie popracować, poprasować i podpakować się na wyjazd a tu dooopa... Za to dziś będę miała jazdę bez trzymanki ![]() Kończę kawę i spadam do pracy... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Raczkowanie
|
mh egzemplarz jest fajny, czasem nawet okazuje uczucia ale jego wielcy przelożeni dwukrotnie przez kolano to egzemplarze jacyś bezuczuciowcy ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#262 | ||
Raczkowanie
|
Kobiety, czy któraś z Was ma konto na facebooku?
![]() ![]() Cytat:
![]() Praga jest piękna ![]() a skoro chcesz bliźniaki to życzę bliźniaków! ![]() Cytat:
![]() a o co chodzi?
![]() ![]() |
![]() |
#263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pidzi ja mam konto na facebooku tylko imię mam napisane przez "v". Nie jestem tam za długo i dosyć rzadko zaglądam więc na razie się orientuję w temacie
![]() ![]() Ja tam nie będę wątpiła tylko zatańcz ![]() ![]() A tak w'ogóle to zajrzałam na chwilkę bo spadam się pakować do autka i zabierać ostatnie klamotki. Chcę wyjechać koło 10. Życzę Wam wszystkim milutkiego weekendu bez względu na to czy będziecie gdzieś jechały czy zostajecie w domkach ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#264 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A u Ciebie to jak się musisz uczyć to pewnie będzie słoneczko świeciło ![]() ![]() ![]() A z tym wpisem od Wiktoriasb to też nie zakumałam ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zakorzenienie
|
Ja również życzę wszystkim udanego weekendu
![]() Przyjechałam wczoraj wieczorem do domu, dzisiaj pozałatwiam trochę spraw, a jutro się zobaczę z TŻem. Ciekawe tylko, czy uda nam się spędzić więcej czasu ze sobą, niż tylko popołudnie... ![]() Ale mimo wszystko przyłączam się do prośby o szamański taniec ![]() Pidzi, ja też mam konto na facebooku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zakorzenienie
|
Miłego weekendu, ja jadę do Tż, który poniedziałek spędzi w pracy oczywiście;/ Dziś zasłabł na zajęciach, nie podoba mi się to
![]()
#267 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Konto mam, rzadko używam ale mam ![]() ![]() Cytat:
Miłego wypoczynku Libelle! Karola,Tobie też! ![]() ![]() My w domu, ale mam nadzieję że cokolwiek się uda wymyśleć ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Zadomowienie
|
Witajcie Kochane
![]() Majówka majówka a u mnie teraz taka pompa za oknem ,ze szkoda gadac ![]() ![]() Pisałyście o prowrocie z afganu,kolezanki mąż z podhalanczyków wracał i włąsnie narzekała ostatnio,ze siedzą chyba w kirgistanie i wyleciec nie mogą,najpierw były tam zamieszki,potem ten wulkan,az wkoncu wrócił ![]() Taka_Aga - jeśli podczytujesz to gartulacje ślubu ![]() Ja za tydzien tez na weselu baluje,szkoda tylko,ze bez męża ( ![]() ![]() ![]() A doradzcie kobietki, jutro znajomi mają komunie syna, po kosciele mają chyba do 16 godz impreze dla rodziny w lokalu,a potem w domu dla znajomych,zaprosili nas do domu,powiedzcie ile kasiorki byscie dały? myśleliśmy o 200zł i bombonierce,teraz zastanawiam sie ,bo to zadna rodzina,i nie płącą za osobe jak to jest w lokalu czy 150 by nie starczyło? jak uwazacie?? Milej nocki ![]() ![]() ![]()
#270 |
Zakorzenienie
|
A u mnie pogoda ok, wczoraj tylko trochę popadało, ale mało i krótko
![]() ![]() Na forum pustki, bo wszyscy pewnie powyjeżdżali, chociaż ktoś odpoczywa ![]() A jeśli chodzi o komunię, to ja osobiście nie jestem za dawaniem pieniędzy, ale myślę, że 150zł starczy. W końcu każdy daje tyle, ile może, bo nie o prezenty powinno chodzić... Chociaż teraz różnie to bywa... ![]() Również życzę spokojnej nocy, o ile ktoś tu jeszcze dzisiaj zajrzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.