|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość... część II
Misiu rzeczywiście mama postąpiła po chamsku, ale może odpłać jej się pięknym za nadobne i postąp podobnie. Wiem, że to marne pocieszenie, ale brak mi słów jak matka może tak krzywdzić córkę
|
|
#242 |
|
Zadomowienie
|
dziekuje Ci samira dodalas mi otuchy i powiedzialas bardzo mile slowa za ktore bardzo dziekuje odkad schudlam te wszytskie kg czulam sie juz swietnie i nawet o dziwo atrakcyjnie ale dzisiaj znow poczulam ze jednak nadal jestem osoba inna dla otoczenia,jej sie wydaje ze mnie uchroni przed tyciem ale nie kosztem mojego samopoczucia jak jest taka wytrwala w swoejej diecie i nic jej od niej nie jest to niech ja sobie stosuje a odemnie niech sie odczepi.ja nie bede dietowac kosztem mojego zdrowia.staram sie jak moge cwicze nie jem tego co nie mozna ale nie stosuje dukana rygorystycznie bo nie wplywa juz na mnie dobrze a ona nie moze tego zrozumiec i wogole jak slysze ze "ja w twoim wieku bylam chuda" to mnie krwe zalewa skoro byla taka chuda to czemu sie doprowadzila teraz do takiego stanu ehh dziewczynki truje wam itruje ale to jest jedyne miejsce gdzie w koncu ktos mnie zrozumie i nie uzna ze ta cala krytyka jest dla mojego dobra bo to gowno prawda gdyby nie wy to w wielu sytuacjach juz bym sie zalamala nie moge jej darowac ze tak postapila nawet moj maz nie wiedzial co ma zrobic kochany nawet chcial psu po cichu odddac to ciastko jejku to takie upiokarzajace bylo dla mnie
(((((
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
ciesze sie ze lepiej sie poczulas
teraz przynajmniej ty mnie rozumiesz ide sie przejsc, bo zaraz albo zasne, albo sie znow rozplacze,(co dopiero przed chwila opanowalam) albo zjem kolejna paczke ciastek |
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a takim gadaniem nie ma sie co przejmowac, a Twoja mama zjadla tego eklera
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
nie niezjadla i uznala ze jak ona nie moze to ja tez bo jestesmy w podobnej sytuacji ehhh juz nie chce mi sie do tego wracac mam to w nosie posluchalam sobie muzyki poprzymierzalam stare sukienki w ktore sie spokojnie mieszcze poprawilam soebi humor a ona i inni niech sobie gadaja c chca
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
ehh szkoda słów na takie zachowanie/teksty itd :/ najgorsze są chyba od bliskiej rodziny
znam to dosysc dobrze
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
i tak trzymaj misia |
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misiu tak wiele osiagnelas juz wiec nie sluchaj glupot innych bo to zaprzepscisz |
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
wiem fiolusiek wiem dzisiaj juz mi lepiej pogadala z mezem podtrzymal mnie na duchu i jest ok a z tym ciachami to powiedzialam ze kupi dziesiaj ciacho i zjem na jej oczach beszczelnie ale nie zrbie tego bo bede musiala je spalic hehehe
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Misiu dobrze już humorek wrócił nie ma sensu się przejmować, najlepiej olać sprawę i już choć napewno czasem nie jest łatwo;/ Najważniejsze że masz oparcie w mężu
.... bo ja w swoim też mam i to wielkie i gdyby nie on to bym sobie nie poradziła w sensie jeśli chodzi o postrzeganiem siebie! On codziennie powtarza ze jestem najpiekniejsza dla niego i nieważne co mówią i myślą inni Taki kochany no!! Właśnie niedługo się zbieramy na spacerek i zabiera mnie do restauracji na dietetyczne jedzonko Wczoraj byłam na zakupkach kupiłam japonki, torebke i okularki (wstawiłam na modowym plus size) a w nast tyg planuje jakies ciuszki jeszcze wychaczyc i strój bikini a co!! Nie mam zamiaru nie korzystać z uroków zbliżającego się lata![]() Miłego majowego weekendu Wam kochane życze
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
ohhh kasiu ja mam takie wieeeelki kompleks jezeli chodzi o stroj kapielowy mieszkam 1 km od morza a w lato chodze bardzo zadko na plaze bo sie wstydze a jak juz ide to zaslaniam sie parawanem z dala od ludzi zeby tylko mnie nie widzieli u mnie naj wiekszym problemem jezeli chodzi i stroj ta sa ropzstepy na nogach i dole plecow i celulit chociaz moj maz mowi ze moje rozstepy wyblakly i praktycznie ich nie widac ale rozstaje celulit na nogach tzn udach jest okropny i rujnuje mi wlasnie zabawe na plazy
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja cię kochana rozumiem doskonale bo sama mam rozstępy a głównie na brzuchu ;/ a cellulit tez mam ale cóż muszę się z tym pogodzić.. my kobiety tyle rzeczy zauważamy w sobie negatywnych gdzie mężczyźni nasi np nie zwracają na to uwagi!
Ja odkąd mieszkam w Niemczech nie wstydzę się chodzić nad jezioro, bo tu nie ma tych spojrzeń, które widziałam jak mieszkałam w Pl ;/ ale o tym pisałam już nieraz! |
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
a no widzisz kochana chyba bede jezdzic do ciebie nad jezioro hehhe w lato bo wiadomo jak to u nas w PL patrza tylko an ciebie i komentuja ze wogolejak ty smialas wyjsc na plaze przeciez jestes slonica? ehhh ten brak tolerancji na kazdym kroku go widac niestety
|
|
#254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez ma dokladnie tak samo wczoraj mialam mega dola jak odkrylam ze wstajac w wannie widac sylwetke w lustrze nad umywalka.. pod tym katem nie patrzylam na siebie tylko w zwyklym stojacym lustrze.. ale w tym w lazience zobaczylam jakie mam straszne cialo i sie popalkalam ![]() tego tak nie widac w ciuchach czy na codzien, to co widzimy czesciemy mamy oswojone a tak to szok tak samo z profilem tez szok choc i tak wiem ze tylko on tak uwaza ale zawsze lepiej jak jedna osoba niz nikt ![]() Cytat:
a wlasnie od znajomych slysze ze "na zachodzie" nikt nie zwraca na to uwagi jak sie wyglada, nie ma takiej nietolerancji. jak ja chce zeby w Pl tez tak bylo! tu jest jakas masakra
|
||
|
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
No zapraszam
wiesz Misiu z tym masz rację ;/ ja to jestem zakompleksiona tak, że masakra a przez to, że właśnie społeczeństwo tak a nie inaczej nas traktuje heh.. smutne to jest! Dopiero tu odżyłam ale niestety wspomnienia pozostają i mimo, że tu nie jestem wytykana palcami to w główce nadal to siedzi! Ale jeszcze im pokażemy ![]() Ja lecę na spacerek z mężulkiem wiec 3majcie się cieplutko Dobrze ze Was mam |
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
ehhh...
jak ja wam zazdroszcze takich facetow.mojego meza nawet tu nie ma dzis...
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, taki wspierający i wyrozumiały facet to skarb
i to powiedział sam od siebie, bez żadnych sugestii ![]() Dziewczynki czy tradycyjnie mogę prosić o kliczki na moje linki??
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
teresko szczesciara z ciebie.ja nawet nie potrafie sobie wyobrazic jak to jest jak kak ktos sznuje i a kceptuje...
mam dosc... skoncze z tym wszystkim...
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Oczywiście, że kochajacy i wspierający facet to skarb... A o tolerancji to już była mowa... Nawet w sklepie czasem chodząc i coś ogladajac patrzą na Ciebie dziwnie, a nie mówiąc już o jeziorze, plaży itp. Porażka... Ja jak jestem na rolkach to tez niektóre dziewczyny szczególnie patrzą na mnie dziwnie. Sorry to miejsce publiczne, jeżdzą tam wszyscy i ja też mam do tego prawo.
A, że jeżdze lepiej od nich to juz inna kwestia hahah bo super rolki i modny dresik nie wystarcza ![]() Teresko klikamy, klikamy Teresko widzisz, więc nie masz się czego wstydzić. ![]() Kasia Ty to non stop zakupy robisz ![]() samira84 nie załamuj się... Wiem, że może mi łatwo sie mówi, ale grunt to akceptować siebie, a że masz męża/faceta takiego jak masz to nie Twoja wina... <przytul> będzie dobrze
Marzyć... dobra rzecz... moje szczęście...w nieszczęściu... Edytowane przez moniaVW Czas edycji: 2010-05-01 o 13:51 |
|
|
|
|
#260 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A każde rozstanie z facetem znosiłam coraz gorzej i boleśniej, aż w końcu po ostatnim (w lipcu zeszłego roku) popadłam w depresję i właśnie miałam takie myśli jak Ty... skończyło się na lekach przeciwdepresyjnych, szukałam faceta na siłę wszędzie, na portalach randkowych, na czatach itp. ale znaleźć nie mogłam. Byłam w coraz gorszym stanie i w końcu by nie zrobić czegoś głupiego zapisałam się do szkoły i tam poznałam mojego kochanego Cytat:
i już nawet złapałam się na tym, że wręcz wyczekuję kiedy mijana osoba rzuci tak charakterystycznie na mnie wzrokiem To już zakrawa o jakąś manię, ale tak właśnie to wszystko odbieram
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Teresko rozumiem. Bo tez tak kiedyś miałam. Teraz wiem, że są cześci moje ciała które mega mi się podobają hehe... Tak na przyklad uważam, że mi sie fajna pupa zrobiła i smieje sie, że się zapłacze jak ją strace hehe
![]() A miłość dokładnie przychodzi z czasem i nawet w najmniej oczekiwanym momencie...
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
pluszowa_misia - głowa do góry...tez mam taką wredna ciotke , jak ja spotkam to mówi do mnie ty grubasie...a mi w środku ąż słabo sie robi , jakbym chciała zapaść sie pod ziemie , on wie bardzo dobrze że chcialabym schudnąć ale nie musi mi przy wszytskich o tym wypominać....
madzia_g , dzieki za życzenia....na tort lodowy zapraszam , jeszcze troche zostało..na jakim osiedlu mieszkasz??bo pisałas że do wawozu sie wybieraz na spacer , a ja niedaleko mieszkam..może kiedys razem sie na jakis spacer wybierzemy ?? :P a co do plazy w pl to no coment , dlatego jak jade na wakacje to wszedzie byle nie w pl... bylam w tunezji i nawet faceci tam leca na grubaski niz na takie szkielety , pod warunkiem ze obok ciebie facet nie lezy :P .na rodos to samo...laski nie maja wogole kompleksów....tylko u nas w PL wielka tragedia jak ktos z wieksza iloscia kg sie pokaze na plazy... |
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
hello
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Hej fiolusiek
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnosnie plazy.. te bezmozgu mnie dobiaja w PL i w internecie tez komentarze.. jak gdzies sa zdjecia modelek plus size czy cos to tak zjada ze baja ale ja nie stamtad :d
|
|
|
|
|
|
#266 |
|
Wtajemniczenie
|
bez przesady nie nostop
dla siebie ostatnio coś kupilam kilka miesięcy temu, mam inne wydatki a że mąż mnie porywa na zakupowe szaleństwo raz na jakiś czas więc trzeba skorzystać
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co kochane dzisiaj tez spotkala mnie znow nie przyjemosc ale pieprzyc to wazne ze dla meza jestem super atrakcyjna a reszta mnie nie interesuje wyjde na plaze zaloze sukienke spodniczke w lato i bede sie czula mega seksi a to dlatego ze taki typowy wieszak we wszytskim wyglada tak samo a kobieta puszysta zawsze chce wygladac lepiej i w kazdym ciuszku wyglada zupelnie inaczej bo by mamy ksztalty ktore mozna i ukrywac i podkreslac ubraniami a one we w3szytskim wygladaja tak samo
ja ide piec torta mojemu mezusiowi bo jutro ma urodzinki i robimy griila i wiecie co zjem nawet kawalek tego tortu !!!! ![]()
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Oklaski dla Ciebie Misiu
fajne podejście
|
|
#269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie damy sie zdeptac ja zauwazylam ze jak kobieta jest pewa siebie to ladniej wyglada nie wiedziec czemu. mam takie przypadki wsrod znajomyh. nadrabiaj pewnoscia siebie i az czlowiek nawet w myslach sie nie czepi :dja postanawiam sie ogarnac. mowie teraz o psychicznym ogarnieciu zrobilam probe uczuleniowa bo farbe kupilam i sobie paznokcie pomaluje i sama siebie jakos pomaluje itd bo siedze od rana w pizamie i albo spie albo mam dola TŻ pojechal na mecz a ja siede i zamulam. musze z tym skonczyc!! ale tez zrezygnowanie ze slodyczy by mi moze humor poprawilo>? ja bee lepeij jesc to moze sobie pomoge psychicznie? w ogole po ciazy zapisuje sie do dietetyczki. bo zmarnowalam sobie metabolizm 5 lat temu jak niemadrze schudlam gdybym twedy madrze schudl albo sie nie odchudzala? teraz juz zawsze musze liczyc kcal |
||
|
|
|
|
#270 |
|
Marudziara
|
Witajcie
![]() Jeśli chodzi o plaże nie pamietam kiedy byłam - wstydze się
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

(((((

znam to dosysc dobrze
i tak trzymaj misia

tak samo z profilem tez szok
A każde rozstanie z facetem znosiłam coraz gorzej i boleśniej, aż w końcu po ostatnim (w lipcu zeszłego roku) popadłam w depresję i właśnie miałam takie myśli jak Ty... skończyło się na lekach przeciwdepresyjnych, szukałam faceta na siłę wszędzie, na portalach randkowych, na czatach itp. ale znaleźć nie mogłam. Byłam w coraz gorszym stanie i w końcu by nie zrobić czegoś głupiego zapisałam się do szkoły i tam poznałam mojego kochanego