![]() |
#241 | |
BAN stały
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
Cytat:
na przeciw przeciwnoscia i radą zlym bedziemy razem isc <3 kocham i nie przestane . cokolwiek byscie nie mowili wiem ze nasza milosc da nam przetrwac . zawisc ? zazrosc ? zwal jak zwal , ale Naszej milosci nie zniszczycie ; ] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
kradne ;d ;* dzięki ;** ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
+ dzięki ; * przydadzą się ; )) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja znów z prośbą..;/
Poproszę opisy o tym, że wszystko mi się je.bie i że tylko Jego mam i jest najważniejszy... Proszę. To dla mnie ważne...
![]() |
#244 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko się piep*rzy ale na szczęście jesteś Ty...;* Dziękuję, że wspierasz mnie kiedy wszystko mi się wali... Jest tak bardzo źle, ale nie poddaję się bo mam Ciebie...najważniejszą osobę w moim życiu.... Razem przetrwamy wszystko.! Dzięki Tobie umiem pokonać przeciwności losu ![]() I mimo, że wszystko mi się piep*rzy jesteś przy mnie, więc jest dobrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
A o tym, że nie daję już rady, że wszystko mi się wali? Szkoła, w domu, z NIM. Dosłownie wszystko się sypie, a ja nie mam siły, żeby to przetrwać, że bez niego sobie nie poradzę, że zostało mi tylko pogodzić się, że nie będziemy juz razem, ale ja się nie umiem z tym pogodzić. Hm?
![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na cofnięcie czasu nie mamy szans [*]
Ludzkie życie przechytrzyło wyobraźnię .[*]
![]() |
![]() |
#247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam prośbę.
Potrzebuję opisu takiego że strasznie kocham chłopaka i on kocha mnie i bardzo za nim tesknie ale nie wiem kiedy sie teraz zobaczymy bo sytuacja na to nie pozwala. Pomóżcie proszę. ![]()
![]() |
#249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawdę nic? ;(
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
' Razem , mimo sprzeciwności losu . ' kochała tęskniła , kochała tęskniła i tak w kółko. ' Przez moment napawała się jego zapachem , na wypadek gdyby na następne spotkanie miała czekac latami . ' Wiedziała , że bez niego nie istnieje . ' Bez niego , nic nie jest takie same . ' na kartce wypisuję czarnym długopisem moje ulubione słowo ; kocham. ' i położyła się spać z myślą o lepszym jutrze . ' A najbardziej brakuje jej , jego uśmiechu . pomogłam ? ;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |
Raczkowanie
|
kociaak_
'.Kiedy jest zbyt pięknie i idealnie wszystko zaczyna się psuc.` .`Czasem najprawdziwsze jest wielkim cholernym kłamstwem.;(` .`to bardzo proste , prostsze niż może się wydawac, .. - dla Ciebie proste dla mnie jest nieosiągalne.;(` .. Brak weny.;[ ale moze te się na coś zdadzą. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Dziękuje kochana. pogrubione najj, Kocham.<3. ![]()
![]() |
![]() |
#252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
' to dla niego oddychała. ' każdego dnia jest coraz gorzej , nie chcę jutra !. ' bez niego , upadała coraz niżej. ' mam dość , nie zatrzymuj mnie , poprostu odejdę . 'chciałabym , żebyś był , będziesz ?;> [ wizaz] ' zdjęcia z udawanym uśmiechem , innych nie pamiętała. ' Poprostu żyła , żyła tak by przeżyć to życie jak najmiej cierpiąc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
jakiś opis hm że On mi wszystkiego zabrania ;d że najlepiej niech mnie w klatce zamknie .
![]() |
![]() |
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ` A gdzie jest zaufanie..? ` [...] Miłość nie zazdrości.. [...] ` A co ja dzieckiem Twoim jestem, w dowodzie mnie masz żebyś mi zabraniał.? ` Czy chcesz czy nie.. Ja zrobię co chce.! Brak pomysłów..;/
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
_ZaagubiOna_
Ja mam tylko jeden : Kochać Cię było łatwo, zapomnieć - niemożliwe.
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
Kooochane Moje
![]() ![]() Mam prośbę, potrzebuje pilnie opisów o tym że; 1. Taka panna dowalała sie do chłopaka na którym MI zależy, on za nią latał a teraz ją olał i bardziej zwraca uwagę na mnie. ![]() 2. O tym że jest dla mnie idealny chociaż inni mają złe zdanie o nim, i że kocham go takim jaki jest ? ![]() ![]() Proooosze was bardzo! Pilne ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Raczkowanie
|
wiem , że tu są opisy na gadu . xd
ale czy mogłaby któraś z was wymyślić mi jakiś dający do myślenia opis do zdjęcia ? ![]()
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
widzisz ją ? to właśnie jej złamałeś serce .
Usiadłam na schodach . W ręku miałam nasze zdjęcie, w secu miłość do Ciebie . Siedziałam tak i zastanawiałam się gdzie się podziała twoja miłość . Odpowiedź przyszła szybko - O eN A . Założę tę sukienkę , którą uwielbiałeś, pomaluje oczy i wyjdę na miasto . Dumnie minę Ciebie i utopie się w ramionach Jego. A ty będziesz stał i patrzył, może wtedy zrozumiesz co straciłeś. verkaaxd Zmysłami swymi uwiodę Cię i wplącze w moją sieć . Oczy są odbiciem duszy . Jestem diamentem w piasku różą na blokowiskach . wiecej nie przychodzi mi do głowy ![]()
![]() |
#259 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
.A na koniec i tak wybrałeś mnie, pytanie..-czy musiałeś zwlekac z tym tak długo? .`od początku czułeś więcej do mnie ale chęc poznania czegoś nowego była silniejsza,. 2. `.Każdy ostrzega, każdy zabrania ale ja i tak zrobie swoje i będę Cię kochac. ..` Chociaż świat ludzie źli nie pozwolą razem byc to i tak ukradne Cię.! [doda] ..`Jesteś jak heroina zakazany ale uzależniasz.` `.nie ważne jak, gdzie, kiedy, przez jakie trudy, zakazy, rozkazy, ale i tak będziemy razem!.` mam nadzieję że pomogłam. ![]()
![]() |
![]() |
#260 |
Zakorzenienie
|
bitter orange
![]() ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
#261 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A opis...hmm...dam coś z moich ![]() (Kilka jest z wizażu) Siedzę i myślę co robi pozostałe 6 cudów świata Trzeba żyć, a nie tylko istnieć... Człowiek potrzebuje odrobiny szaleństwa, inaczej nie zdobędzie się na to, by odciąć linę i być wolnym 'Wśród ludzi jest się także samotnym' (Mały Książę) Od A do Z od Z do A, Ja to Ja to jasne jak 2x2 Każdego dnia inna, zawsze taka sama ![]() ;Jeśli ktoś kocha kwiat, który jest jedyny na milionach , milionach planet, to mu wystarcza do szczęścia patrzenie na gwiazdy i mówi sobie: "Gdzieś tam jest mój kwiat" (Mały Książę) Może coś się przyda;* |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie macie nic ?? ![]()
![]() |
![]() |
#263 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Raczkowanie
|
O ja, nie wiem jak mogłam to przeoczyć. Dziękuję Kochana ![]()
![]() |
#265 | |
Raczkowanie
|
szukałam tego wątku wczoraj ale sie poddałam ;dd
talenciary . ;* potrzebuję opisu że ON narobił mi dużo nadziei, a teraz trzyma mnie w niepewności .. że bym chciała juz wiedzieć co on o tym sądzi bo potem już sobie nie poradze . ;* proszę o pomoc . ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
________________________ -widziałeś tą dziewczynę? zawsze na czarno.! -a dziś nawet rajstopy kolorowe ubrała.! co z nią? -podobno się zakochała. ![]() przelotne spojrzenia, kilka słów bez znaczenia. wieczorem zmywam uśmiech , jak tusz do rzęs czy kredkę
![]()
![]() |
![]() |
#266 |
Przyczajenie
|
` a coś o tym, że nieraz jest tak, że Ci, na których nam najbardziej zależy mają nas gdzieś i olewają ?
i jakieś teksty o wspaniałej przyjaźni. Podziękowania, sentencje, długie, krótkie, wszystko co macie! ;* baardzo proszę!
![]() |
#267 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czasem aż zanadto brak tego, co dawniej było wszystkim . wybór przyjaciół na jakość nie na ilość .
Raz pieprzysz przyjaźń i w nią nie wierzysz, a potem im dziękujesz, za to że są... chyba nie pomogłam ;(
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
mam wielką prośbę ;*
coś o tym że pomimo wszystko jestem szczęśliwa takie optymistyczne ![]() będę wdzięczna ![]()
![]() |
#270 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() skoro nie ma 'po co' to może warto 'mimo wszystko' to , co dziś jest rzeczywistością , wczoraj było nierealnym marzeniem . wypijmy za drzewa na nasze trumny aby rosły jak najdłuzej ! ![]() myśle że pomogłam ;d Cytat:
miłość zapisana w sms ' ach . ![]() Edytowane przez NieMowNic Czas edycji: 2010-04-18 o 12:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.