|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer we Wrocławiu (JLD)
Cytat:
![]() Edit: Natka, załapałaś się? Bo chyba na jutro jest Minio, na piątek ja ![]() Edit2: Dostałyście numer, to dawać sobie za to do podpisu linka do aukcji z której pieniążki zbieramy na operację Martynki
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-08-16 o 16:11 |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Przyczajenie
|
Byłam w Okile.
Cóż mogę powiedzieć. Dostałam więcej niż oczekiwałam. Poszłam ze zdjęciem z forum. I od razu stylista powiedzial co i jak. Poddałam sięxD Fryzjer. Tak miłego fryzjera nigdy nie spotkałam. Cały czas farbowanie przerywały salwy śmiechu. A robota -pełen profesjonalizm. Wyszłam zadowolna jak nigdy. Za farbowanie głowy,pasemka,sciecie i modelowanie za dlugie wlsy zaplacilam 235. Ale nie zaluje. Polecam w stu procentach(zaintersowanym moge przeslac fotki) Natalaa |
|
|
|
|
#243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam !
|
|
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Zostałam niezauważona, ale może jeszcze raz!
Kobietki czy zadna z was nie ma namiarów na dobrego fryzjera męskiego?! Bardzo, ale to bardzo mi go potrzeba dla mojego TŻ któy ma na głowie nie wiadomo co, a ślub tuż tuż |
|
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Przepraszam, ale czy też mogę dostać namiary na osławioną panią Paulinę?
Jak sądzicie, ile weźmie ze podcięcie włosów i farbowanie?
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
Czy był ktoś lub może słyszał coś o "saloniku dla pań i panów" w Przejściu Garncaraskim (okol. Rynku)? Interesują mnie wszystkie opinie: ceny, najlepsi fryzjerzy itp.
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kasia_sloneczko mój TŻ chodzi zawsze na jedności Narodowej do takiego jednego zakładu, ale wiem, że na Grunwaldzie jest mistrz, który facetów "załatwia" brzytwa i jest naprawde mistrzem w swoim fachu
|
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sciecie pol dlugich wlosow 85 zł, farbowanie ok 170 zl. Coz na temat najlepszych fryzjerow sie nie wypowiem, poniewaz byłam tam tylko 2 razy. Byłam ogolnie rzecz biorąc zadowolona, farba się dobrze trzymała ( l'oreal ), pani fryzjerka bardzo mila i dobrze mi doradzila - posluchala jakie mam życzenia Sciecie bardzo ładnie aczkolwiek nic nadzwyczajnego - co by mnie powaliło Ogolnie polecam
|
|
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
Impersona, chciałam Ci baaaaardzo podziękować za nr telefonu do Pauliny! Byłam wczoraj i jestem prze-zadowolona!!!
Wielkie dzięki jeszcze raz. Będę Ją polecać każdemu, kto zapyta pzdr P.S. Eklerka, wstawiłam link do aukcji, mam nadzieję, że to będzie widać
|
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mogłybyście podac mi tez namiary na p. Paulinke?? Bardzo mi zalezy na kims kto moglby mi podciac i wycieniowac wlosy porządnie. Chodzi mi dokladniej o fryzurke na zdjeciu myslicie ze p. paulinka dalaby rade? A i mam jeszcze jedno pytanie. Ona przychodzi tylko do domu czy pracuje w jakims salonie ( dodam ze mieszkam na krzykach ) ?? sorka ze tak mecze ale musze sie dowiedziec wszystkiego szczegolnie ze przewaznie wychodze z salonu niezadowolona.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
A podpis gdzie?
Pomagamy Martynce. Wy też pomóżcie O 16 Paulinka będzie, ( <-- tak wygąlada moja mina przed zmianą fryzurki ), to się zapytam, gdzie teraz pracuje.
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
No to podpis juz jest
Chyba dosc widoczny
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
chyba jednak cos nie dziala
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
o jednak jest
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Albo Igor...^^ Długie włosy itp... |
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Feanka, już zaraz Ci pisze numer Pauliny. Resztę napisała Impersona.
A ja mam nowy kolor i krótką grzyweczkę Edit: Zabieram foto
Edytowane przez eklerka Czas edycji: 2006-08-31 o 21:21 |
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki eklerka za nr
Wlosy masz sciete b.fajnie, a szczegolnie mi sie grzywka podoba- super Moze sie umowie z paulina na przyszly tydzien na sciecie, bo jade na wakacje i trzeba jakos wygladac
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Ja natomiast polecam salon Kler czy jakoś tak w Pasażu Centrum Bielany. Niegdyś obchodziłam ten salon wielkim łukiem, jakieś dziwne uprzedzenie - nie mam pojęcia skąd
Poszłam w "akcie rozpaczy" kiedy wszystkie terminy były pozajmowane a mi bardzo zalezało Kobietka dokładnie zrobiła mi z włoskami co chciałam, no może ze stylizacją przesadziła, ale to się wytnie Siostra również tam była, doskonale poradziła sobie Fryzjerka z niezłym bałaganem na głowie. Nie jest tam drogo ( ściecie dlugich 58 ), pracują na Welli. Ja polecam
|
|
#262 |
|
Przyczajenie
|
Zatem jak to w końcu jest z salonem Unique?Warto skorzystać z oferowanych tam usług?
Myślałam o wycieniowaniu półdługich włosów, ale skoro niektóre Wizażanki mówią, że im tańsza usługa, tym mniejsze zainteresowanie klientką...Hmm? A właściwie ile kosztuje tam wycieniowanie włosów?I jeszcze jedno...Co myślicie o salonie Carlo Biani w Rynku?Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
Hana ja jestem bardzo zadowolona z "Unique"
Byłam poraz pierwszy w czerwcu u Sebastiana Naprawde świetnie mnie ściął - miałam długie, gęste, lekko falowane, szopowate włosy - a teraz mam półdługie (do ramion) bardzo mocno wycieniowane z "a la odrośniętą" grzywką....efekt.... aż trudno opisać Wszyscy moi znajomi są do teraz w szoku jak mnie widzą ![]() Najlepsze jest to, że miałam na płycie fryzurę, którą chciałam by mi zrobił... ale system im padł i nie mógł jej zobaczyć No to ja w szoku "Ale ja nie potrafię tłumaczyć...yyyy...." no ale w końcu mu powiedziałam "do ramion, mocno wycieniowane, z odrośniętą grzywką na bok" i efekt przerósł moje oczekiwania Najlepsze jest to, że fryzura jest tak zrobiona, że nie muszę jej stylizować, a wygląda jakby była ułożona (po zwykłym przeczesaniu). Ewentualnie by wzmocnić efekt używam specjalnego olejka, który mi doradził (drogi ale boski!) ![]() Dlatego POLECAM Unique (aha zapomniałam wspomnieć, że za ścięcie długich włosów zapłaciłam 97 zł)
|
|
|
|
|
#264 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki elninio86 za info
Skoro polecasz to zaryzykuje i pójdę do Unique...Podobno czeka się miesiąc na wizytę-to prawda?
|
|
|
|
|
#265 |
|
Przyczajenie
|
Hana to zależy na którą godzinę i w jaki dzień
Ja akurat umawiałam się z miesięcznym wyprzedzeniem, bo zależało mi na konkretnym terminie (znajoma przyjeżdżała z Anglii na kilka dni i koniecznie chciała też do Unique pójść )Najlepiej tam zadzwoń i dopytaj jak to wygląda z termnami Ja mogę polecić Sebastiana, bo tylko u niego byłam nr tel. Unique: (071) 344-80-03 Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY .....OD KLILKU LAT BEZSKUTECZNIE POSZUKUJĘ FRYZJERA , KTÓRY ROBIĄC BALEYAGE NA MOICH DŁUGICH DELIKATNYCH , CIENKICH WŁOSACH ( KOLOR CIEMNY BLOND) NIE POPALI MI ICH PRZY OKAZJI - PRZECIĄGAJĄC ROZJASNIACZ NA WŁOSY ROZJAŚNIONE , TRZYMAJĄC ZBYT DŁUGO ROZJASNIACZ ITD.......EFEKT - MAM CAŁY CZAS POKRUSZONE , POŁAMANE WŁOSY .... JESLI CHODZI O UMIEJĘTNOŚCI ŚCINANIA - JEST TO DLA MNIE SPRAWA DRUGORZĘDNA - WŁOSY PODCINAM JEDYNIE ,,NA PROSTO " -BANAŁ....PYTANIE DO DZIEWCZYN , KTÓRE PODOBNIE JAK JA MAJĄ CIENKIE , DELKATNE WŁOSY I ROBIĄ BALEYAGE , BEZ USZCZERBKU W POSTACI KRUSZĄCYCH SIĘ WŁOSÓW- PODAJCIE NAMIARY NA FRYZJERA , UKTÓREGO WYKONUJECIE PASEMKA - A BEDĘ DOZGONNIE WDZIĘCZNA.BUZIACZKI.:cmok :
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
Gdzie Baleyage We Wrocławiu ?
Dziewczyny od kilku lat bezskutecznie poszukuję fryzjera , który robiąc baleyage na moich długich , cienkich włosach - kolor ciemny blond (robię co 4 m-ce tylko odrost)nie popali mi ich przy okazji - przeciągając rozjaśniacz na włosy wcześniej rozjaśnione , trzymając zbyt długo rozjasniacz itd....Efekt : nie wiem kiedy doczekam się zdrowych , nie zniszczonych włosów ...moje włosy po tych zabiegach fryzjerskich kruszą się, pękają....Pytanie do dziewczyn ,które podobnie jak ja są posiadaczkami cienkich , delikatnych włosów i robią baleyage bez uszczerbku w postaci kruszących , łamiących się włosów - podajcie namiary na fryzjera , u którego wykonujecie pasemka , a będę wam dozgonnie wdzięczna.
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Więc wychodzi na to, że w UNIQUE warto umówić się do Sebastiana. Ja byłam właśnie u Niego i byłam bardzo zadowolona ze ścięcia. Teraz wybieram się drugi raz ale wskoczyłam zobaczyć na forum czy nie ma jakiegoś nowego odkrycia. I widze, że UNIQUE nie ma zbyt dobrych opinii ale inni fryzjerzy, nie Sebastian. Jeśli kotoś może jeszcze coś powiedzieć na temat to bardzo prosze, a jeśli kogoś interesuje to zdam relacje z mojej drugiej wizyty w UNIQUE.
|
|
|
|
|
#269 |
|
Przyczajenie
|
inaxx czekam z niecierpliwością na relację z Twojej wizyty w Unique
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Gdzie Baleyage We Wrocławiu ?
nikt mi nie pomoże ........????
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dobry fryzjer
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.

- mam nadzieję.

Klikaj codziennie! POMAGAJ!
Pomagamy Martynce. Wy też pomóżcie
Wlosy masz sciete b.fajnie, a szczegolnie mi sie grzywka podoba- super