![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE VIII - majowy sabat Zazdrośnic!
Cytat:
taaa dokladnie. faceci nie lubią powaznych pytan powazynych rozmow a przede wszystkim pytan 'co by było gdyby'. moj tż mi kiedys powiedzial ' ty sie mnie nie pytaj co by bylo gdy wpadniemy. dziecka nie chcemy wiec sie pilnujmy, a nie myslmy na przyszlosc. Czasem mowi sie cos, a gdyby faktycznie nadarzyla sie taka sytuacja to czlowiek zachowac moze sie zupelnie odwrotnie" ![]() Edit: Koka 100 lat no i oczywiscie BAAAAACIIIIIIK ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-11 o 07:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Koka wszystkiego Najlepszego!
![]() ![]() ![]() ![]() Ale dziś ładna pogoda. Gdyby nie praca, poszłabym się opalać ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#243 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A zresztą... ![]() *wanilia* - lat 22, z tż od 25.08.2007r, w niedalekiej przyszłości studentka administracji ![]() Coś bardzo popularny kierunek w wątku ta administracja ![]() Ale to dobrze wiem kogo prosić o "pomoce naukowe" ![]() Cytat:
![]()
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
Dzien doberek
![]() ja musze zmykac na zajecia... ale ladna dzis pogoda, jednak utrzymala sie od wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Wtajemniczenie
|
Zostawiłam wiadomość w klubie. Jeśli macie czas, przeczytajcie
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
![]() ![]() |
![]() |
#246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ jest wręcz UCZULONY na planowanie. Zawsze mi powtarza "myśl o tym co jest teraz, a nie co będzie za kilka miesięcy, a co dopiero za kilka lat!". Np. kiedy panikuję na miesiąc przed sesją. ![]() A rozmowy o ślubie i dziecku to były tylko jak mi się okres ponad 2 tygodnie spóźniał. ![]() Mój TŻ nie jest jeszcze gotowy na zakładanie rodziny, na dzieci, na poważną pracę. Niby 23 lata, ale czasem jeszcze strasznie niedojrzałe dziecko z niego, chciałby się wyszaleć itd. Dlatego takie "nagabywanie" z mojej strony mogłoby go irytować, a wręcz stresować, bo siłą rzeczy zacząłby myśleć "co by było gdyby", a może jemu jest dobrze tak jak jest. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Wtajemniczenie
|
Aha, zapomniałam:
madeira - lat 22, z TŻtem od 23.08.2008r. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
moj ma 24 lata a o jakims wiekszym planowaniu nie bylo jeszcze mowy
![]() ![]() Wciaz jeszcze koledzy sa wazni. Chociaz moj tż bardziej skupia sie na utrzymaniu. Mowi ze najpierw skonczyc szkole, miec mieszkanie i wtedy mozna sie urządzać, cos planowac. Z jednej strony to mnie cieszy. Bo ja tez nie chce sie jeszcze bawić życiowo w dom. Bycie dziewczyną (a nie żoną) poki co mi odpowiada. Wlasnie poki co ![]() ![]()
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-11 o 08:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#249 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, czasem sobie mysle, ze moze moj tz nie chce nic jeszcze planowac- bo nie jest pewny. Nie chce mi naobiecywac, dzieci, slubu, sielankowej milosci po grób, a pewnego dnia moze sie okazac, ze sie wypalił, ze to jednak nie to i sie rozstaniemy. Wtedy nie bede mogla miec pretensji "przeciez obiecałes!"
Obecnie jestesmy na etapie, w ktorym zauroczenie mineło, motylki z brzucha odelciały, i na horyzoncie oprocz zalet zauwazamy juz wady. Teraz mysle ze miedzy nami trwa analiza. Analiza wad, przyzwyczajen, charakterow. Takie glebsze poznawanie.
#251 |
Wtajemniczenie
|
Mój czasem coś tam wspomni o wspólnej przyszłości. Też nie jakoś rozwięźle, ale jednak zdarza mu się
![]() ![]() Mnie mój trochę wkurzył przed chwilą. Wczoraj nie mógł się spotkać, bo miał trening. Dzisiaj nie może, bo jest mecz w tv. W czwartek też nie, bo znów ma trening. To mu oświadczyłam, że we środę ja nie mogę, już trochę po złości (wiem, nie powinnam). Faceci są dziwni. O ile trening jak najbardziej rozumiem, o tyle np. ja zdecydowanie wole spotkać się z TŻ niż obejrzeć ulubiony serial czy coś ![]() ![]() Dziewczyny, dziś mam egzamin ustny, do którego kiepsko się przygotowałam ![]() ![]()
#252 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie skasowałam długaśnego posta przez przypadek
![]() ![]() ![]() ![]() Co do koleżanek na roku, jest tylko jedna, ale nie taka, żeby jej się zwierzać, zupełnie nie ten typ. Inne mają swoje kluby wzajemnej adoracji, nie wpuszczają nowych osób, a ja nawet do nich nie pasuję ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Urodzinującym dzisiaj wszystkiego naj naj naj ![]() ![]()
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
myszunia wszystkiego najlepszego, cocaine wszystkiego najlepszego z okazji 18 urodzin, tak pozatym to witam wszystkich
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
http://www.smog.pl/wideo/35242/co_ma...kot_rewelacja/
![]() Facet genialnie podłożył głos pod tego kota ![]()
#255 |
Zakorzenienie
|
Coca - spełnienia marzeń.
![]() Szatanica - super, że z nim pogadałaś, może będzie lepiej. a uśmiech zawsze jest dobry ! ![]() ja od rana powinnam siedzieć na uczelni [tak btw, też studiuję administrację ![]() mój tż od rana się nie odzywa, niby ma dziś ciężki dzień, ale baardzo tego nie lubię, w sumie rzadko mu się to zdarza, może dlatego tak mnie to irytuje. miłego dnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znając mnie wlasnie tak by sie to skonczylo. o ile trening rozumiem i wiem, ze te dni sa osobne. Argument nie spotkamy sie bo mecz w tv, albo ulubiony film u mnie nie przejdzie. Tez mam tv i albo bysmy ogladali u mnie albo u tż.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2010-05-11 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Mój tż nie lubi piłki nożnej, więc nie mam takiego problemu,ale myślę,że kompromis, który zaproponowała Kamila jest bardzo w porządku. Nawet jeśli nie lubisz tego, to na pewno jakoś to ścierpisz, a tż nie powinien być zły, bo nie występuje to nagminnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj tez sie dzis jeszcze nie odezwal ![]() ![]()
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
ja jakoś w ogóle nie mam w zwyczaju rozmawiać tż-em przez telefon, może dlatego że widzimy się cały czas
![]() ale jak się nie widzimy to smsy (od rana już 3 dostałam ![]()
#262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeee... nowa jestes ![]() A ja co mam napisac? "co robisz?" przeciez wiem ze w pracy sie pracuje ![]() W dni kiedy sie widujemy nie mamy duzego kontaktu, bo przeciez sie spotkamy po poludniu i pogadamy. W dni kiedy sie nie widzimy piszemy, szczegolnie pod koniec dnia, zeby sobie opowiedziec co/jak/gdzie/kiedy. edit: dodam ze z tż mamy smsy po groszu, a rozmowy telefoniczne polaczenia mamy za darmo ![]()
![]() |
#263 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najbardziej śmieszy mnie, gdy jestem tak znudzona, że przysne podczas meczu, a tż do mnie "kochanie nie śpij, ja lubie gdy ze mną oglądasz ![]() ![]() Szatanico, jak pracowałam na targach to miałam przyjemność pogadać z dziewczynami od Bolsa ![]() ![]() Ale te laski z Men's Day to masakra ![]() ![]() ![]()
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do kontaktow to ja bylam do nich bardzo nauczona, tz zmienil prace i coraz mniej zaczal pisac(ma duzo wiecej obowiazkow niz w wczesniejszej) na poczatku bardzo mnie to denerwowalo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez na poczatku to irytowalo. ze tż szedl do pracy i nie odzywal sie 8h. tylko on w czasie tych 8h pracowal, czasem nie ma czasu zjesc sniadania i kanapki przynosi do domu ![]() ![]() Choc nie ukrywam, ze milo jest dostac jakiegos cieplego smsika ![]()
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój nigdy nie wysyła mi smsa na dzień dobry, w południe też niemal nigdy się nie odzywa, gdy się nie widzimy to dopiero ok. 18-19 zadzwoni i chwilę pogadamy. Ot, tak zazwyczaj wygląda nasz wątpliwy kontakt ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-05-11 o 11:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Lecę na egzamin, trzymajcie kciuki ![]() ![]()
![]() |
#269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
co do żałosnych kolesi to pamietam jednego na nk. Namietnie i nagminne komentowal zdjecia dziweczynom ktore na fotkach pokazaly "troszke wiecej"
![]() A najlepsze w tym wszystkim bylo to ze koles ten jako zdjęcie głowne jak i w galerii mial zdjecia ze swoja dziewczyną i opisy pod nimi "moja jedyna" "tylko ty na zawsze" "moj skarb najcenniejszy" ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.