Lista NAJLEPSZYCH fryzjerów w Polsce - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-11-19, 13:57   #241
gagasek
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Thumbs up Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

polecam salon w Warszawie Nowogrodzka42 i pana Piotra .Jestem baaardzo zadowolona ,jest super .Pięknie strzyże bardzo szybciutko ,miła atmosfera!!!
gagasek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-20, 16:52   #242
Naima
Przyczajenie

Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

W Toruniu polecam fryzjera w gabinecie kosmetycznym "Laguna" na ul. Rakowicza. Dziewczyny sa bardzo mile, swietnie farbuja i ceny sa niskie, np. balejage blond na dlugie wlosy 100 zl.!
Naima jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-21, 01:07   #243
Ansasa
Przyczajenie

Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

Cytat:
Napisane przez nana2004
Hej dziewczyny! Ogłaszam ranking najlepszych, sprawdzonych fryzjerów. Mam nadzieje, że "dobry" nie znaczy "super drogi" http://www.wizaz.pl/w-agora/icons/icon12.gif.
Osobiście najbardziej zależy mi na "perełkach" z okolic Katowic. Pozdrawiam
Perełka z Poznania....
Ja byłam bardzo zadowolona ze stylistów w Poznaniu z ul.3Maja koło pl.Wolności "Keune"...niedrogo,doradz ą,miła atmosfera.Wprawdzie należy tam się zapisać ale efekt murowany.Ja byłam u p.Kasi.....rewelacyjnie układa włosy,nie wspomnę o strzyżeniu .Zapłaciłam 50 zł i nie mam zniżki studenckiej.POLECAM a na pytania odpowiem.
Ansasa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-13, 11:58   #244
zuzaL
Przyczajenie

Cześć wszystkim;-) Może ktoś polecić jakiegoś dobrego fryzjera/fryzjerką w Jaśle?
zuzaL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-22, 08:35   #245
Karolina79
Przyczajenie

GG do Karolina79
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! Poznań

Cytat:
Napisane przez zbiczek
Drogie Wizazanki -Poznanianki
w Poznaniu mieszkam od niedawna. Bardzo zadowolona byłam z wizyty w Laurencie w Kupcu. Przemiła pani padcieła i wymodelowała mi włosy (ofertsa dla studentow - 30zl).
Balejaz robilam w Hair coir w Auchan swadzim, oprocz ladnego wymodelowania i kosmicznej ceny (nawet ze znizka!)efekt sredniawy. Czekam na kolejne opinie o poznanskich salonach, mam juz kolejny pomysl na zmiane kolorku
Pozdrowka!
No dobrze, już Wam powiem miłe Poznanianki Zacznę od tego, ze jestem bardzo wybredna i nie jest łatwo mnie zadowolić ha ha. Od 2 lat chadzam do Marcina B. w Le Grand na rogu Szkolnej i Koziej, przy Starym Rynku. Bardzo się angażuje w swoja pracę i poświęca maksymalnie dużo czasu swoim klientkom. Jest bardzo precyzyjny, dokładny i dobrze doradza. Własnie do Niego jutro się wybieram. Ostatnio uparłam się na bardzo ciemne włosy, choć zawsze nosiłam bardzo jasny blond. Odradzał, bardzo odradzał, powiedział, ze będe mdła.... no i byłam. Nałożył jeszcze kolejną miksturke i już było znacznie lepiej, pięknie mieniąca się miedź (to trudna sztuka na tak rozjaśnionych włosach). Teraz niestety jestem już płowy, rudy lis, ponieważ niedostosowałam sie do jego wskazówek i kombinowałam w zaciszu łazienki. Jutro licze ponownie na blond i uratowanie poniszczonych końcówek. Podobno Waldek też jest dobry. Pozdrawiam!
Karolina79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-23, 17:29   #246
LadyB
Raczkowanie

Polecam Fryzjera Na Os Zwyciestwa 7 Przy Ulicy Umultowskiej W Poznaniu!! To Maly Zakładzik Ale Babka Jest Suuuuper!!!
LadyB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-31, 03:00   #247
totty
SPAMER
Nieopłacona reklama

Exclamation Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

SALON FRYZJERSKI "SZYK", w Piastowie pod Warszawa (dojazd z Wawy 15min),na ul.Tysiaclecia 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To jest poprostu najlepszy salon jaki znam,no i wlascicielka-fryzjerka mloda Pani Aneta ma glowe pelna pomyslow! Mila atmosfera,niskie ceny,produkty renomowanych firm (loreal,farouk,schwarzkop f,wella,itd.),nowoczesny wystroj,czysto i higienicznie!Dobre farby do wlosow,dobry sprzet fryzjerski-super prostownica!Mozna liczyc na dobra rade jesli chodzi o wlosy!A do Pani Anetki ze wszystkich okolic przyjezdzaja)POLECAM!Za interesowanym podam namiary tel.
totty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-01-01, 07:55   #248
mandraga
Przyczajenie

a może którac Dziwuszka znalazła jakiegoś genialnego fryzjera we Wrocławiu??? bo ja jak do tej pory nie mialam takiego szczescia
mandraga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-01, 07:56   #249
mandraga
Przyczajenie

a może któraś Dziewuszka znalazła jakiegoś genialnego fryzjera we Wrocławiu?? bo ja jak do tej pory nie miałam takiego szcześcia
mandraga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-05, 20:33   #250
Joanna55
Przyczajenie

Wiem że dobry salon w Gdańsku,na Przymorzu, salon ,,Beata".To jest na Obrońców Wybrzeża z tyłu apteki.Niestety z tego co doświadczyłam to szefowa,Beata jes najlepsza.Dodam,że ceny są przystępne,a obsługa bardzo miła.
Joanna55 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-06, 14:29   #251
alicjab_79
Przyczajenie

Swietny fryzjer!!!!!!!! w Soho, polecam pania Basie,oprocz tego ze nieustanie sie szkoli w kraju i za granica,mozna u niej spotkac ciekawe osobowocsi,podczas mojej ostatniej wizyty czesala Kasie Nosowska,a pozatym wystepuje z ciekawymi osobowosciami na scenie,ostatnio z Oliwierem Janiakiem i Mackiem Zakoscielnym,
Rynek Glowny 13 krakow,nie pamietam telefonu moZna znalesc ich dokladne namiary na stronie internetowej www.sohohairclub.pl
Szczerze POLECAM!!!
alicjab_79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-01-07, 10:32   #252
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez alicjab_79
Swietny fryzjer!!!!!!!! w Soho, polecam pania Basie,oprocz tego ze nieustanie sie szkoli w kraju i za granica,mozna u niej spotkac ciekawe osobowocsi,podczas mojej ostatniej wizyty czesala Kasie Nosowska,a pozatym wystepuje z ciekawymi osobowosciami na scenie,ostatnio z Oliwierem Janiakiem i Mackiem Zakoscielnym,
Rynek Glowny 13 krakow,nie pamietam telefonu moZna znalesc ich dokladne namiary na stronie internetowej www.sohohairclub.pl
Szczerze POLECAM!!!
a ile kosztuja tam ścięcie?
i może ktos jeszcze poleci dobrego fryzjera w Krakowie?
Stary 2006-01-08, 08:42   #253
kusza1
Przyczajenie

samo strzyzenie w soho kosztuje 60 zl,jesli jestes studentem otrzymasz 20% rabatu,ja juz jestem po studiach i to nie przeszlo ale otRZymalam po pierwszej wizycie KARTE EKSKLUZYWNEGO KLIENTA ,I 7-ME STRZYZENIE MAM GRATISS!!!! WIEC I TAK WYCHODZI NIEZLY RABAT,
NAKLADAJA SIWIETNE ODZYWKI PO KTORYCH MAM WLOSKI JAK JEDWAB...HMMM UWIELBIAM TAKA OBSLUGE.
kusza1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-09, 12:50   #254
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez kusza1
samo strzyzenie w soho kosztuje 60 zl,jesli jestes studentem otrzymasz 20% rabatu,ja juz jestem po studiach i to nie przeszlo ale otRZymalam po pierwszej wizycie KARTE EKSKLUZYWNEGO KLIENTA ,I 7-ME STRZYZENIE MAM GRATISS!!!! WIEC I TAK WYCHODZI NIEZLY RABAT,
NAKLADAJA SIWIETNE ODZYWKI PO KTORYCH MAM WLOSKI JAK JEDWAB...HMMM UWIELBIAM TAKA OBSLUGE.
a zniżka tylko dla studentów, czy dla zwykłych uczniów też?
Stary 2006-01-10, 14:26   #255
atee
Przyczajenie

GG do atee

Najbardziej cenioną przeze mnie fryzjerką jest Pani, która ma Swój salon w Wałbrzychu (na Dolnym Śląsku). Nazywa się Aldona Filipkowska, a jej salon 'U Rudej' znajduje się na ul.Nowy Świat 1. (Czynne pn.-pt. w godz. 9-18 oraz sob. w godz. 8-13). Telefon kontaktowy to 074/8461094.
atee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-11, 18:04   #256
malakicia
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!POZNAŃ

słuchajcie dziewczyny moze zamiescimy liste tych zlych fryzjerow ktorzy zrobili nam na glowie cos okropnego ?????
wiec moze ja zaczne .....na ulicy MATEJKI jest "ładnie brzmiące "STUDIO METAMORFOZ".....ODRADZAM! !!!!!
omijacąc temat ze nie sluchaja klientek tylko robia co chca........to pani ktora tam pracuje jedna zamiast zrobic mi pasemka w kolorze ciemnego brazu zrobilaRUUUUUUUDY!!!!a fuuuuuu obrzydliwy wiec cos jest nie tak......
druga jest tak niemila i niesympatyczna ze cieszyłam sie ze mnie nie obcina
nie wspomne o kosmetykach na ktorych panie pracuja wlosy z gestych naprawde zaczely mi wypadac!!!!!!!!a ceny w ich studio gdzie nawet nie ma warunkow zeby cupnac sa naprawde WYSOKIE!!!!!wiec jak chcecie płakać i przepłacic to tam zapraszam!!!!
pozdrawiam
malakicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-12, 10:30   #257
needle5
Przyczajenie

Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! - lublin

a ja polecam w lublinie jedna fryzjerkę mianowicie panią Anię z salonu osiedlowego na kiepury...czasem nie mozna sie do niej umówic bo ma tzw MŁYN..ale warto...kiepury bodajże 5..na czechowie
needle5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-13, 08:15   #258
ligia
Raczkowanie

W Poznaniu polecam Sylwię , pracuje w salonie na ratajczaka w kenzo. ma pomysły, świetnie dobiera kolory i potrafi przekonać by odmienić swoją główkę. ja skorzystałam i wyszło super
Nie polecam esthetique na polance, drogo a jakość wątpliwa, fryzury jak i kolory standardowe, zwykłe.

Edytowane przez ligia
Czas edycji: 2006-01-13 o 10:38 Powód: Fryzjer w Poznaniu!!!
ligia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-13, 09:01   #259
pokoj303
Przyczajenie

Chciałabym dołączyc do listy najlepszych fryzjerów salon ELLAFRYZ w Białymstoku.Do wczoraj byłam na etapie "poszukiwania"....do wczoraj...podkreslam.Mam długie włosy blond.Dosyć mocno obciążone róznymi zabiegami na tzw "własną rękę".Były farby ze sklepów, było farbowanie w przeróżnych salonach, były pasemka, rozjaśnianie. Mój blond w sumie stał sie bardzo ptatynowy(a moja cera wymaga ciepłych kolorów) i wyplowiały. Od jakiegos czasu chodziłam od fryzjera do fryzjera....i kazdy twierdził, że juz nic nie mozna z nimi zrobić....ewentualnie walnąć pasemka w kolorze ciemny bronz. A mi chodziło o to by mój blond ocieplić, sprawić by twarz nie była taka zmeczona i szara. I udało się. Mam beżowy, cieplutki blond, z delikatnymi refleksami....o który tak bardzo mi chodziło.Ponadto w salonie tym bazuja na naprawde dobrych jakościowo kosmetykach Loreal, Goldwell, no i przede wszystkim Kerastase.Po farbowaniu moje dotychczas szorstkie i matowe włosy nabrały blasu i fajnego kolorku, są miekkie, dobrze się rozczesują.No i dostałam dodatkowo kupon na zabieg regenerujący włosy o wartości 60 zł., który moge wykorzystac do końca lutego...ZA DARMO!!!!!!Chyba znalazłam juz swojego fryzjera...i juz go nie zdradzę.Pozdrawiam.
pokoj303 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-16, 19:33   #260
LadyB
Raczkowanie

Najlepszy fryzjer w Poznaniu do mały prywatny zakład znajdujacy sie na osiedlu Zwycięstwa 9 to jest od Umultowskiej. Sylwia jest rewelacyjna!!
LadyB jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-17, 17:38   #261
aisne
Zadomowienie

KRYSTYNA JAKÓBEK - RUMIA

Oryginalne pomysły, nawet z cienkich i "niezbyt gęstych" (delikatnie powiedziane :P) włosów potrafi zrobić cudo . Jej córka też duży talent (także w robieniu makijażu . Obie na dodatek bardzo sympatyczne

Niestety drogo . Ale cóż, za pewność się płaci.

Pozdrawiam
aisne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-23, 13:05   #262
Kropka888
Przyczajenie

Polecam Klaudiusza - salon na ul. Stradomskiej 6 w Krakowie, pod Wawelem
Kropka888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-23, 13:11   #263
kwh79
Przyczajenie

Question Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!

Może jest tutaj ktoś z Nowego Targu. Miałam do tej pory świetną fryzjerkę w rodzinie ale niestety wyjechała za Wielką Wodę. Teraz pilnie poszukuję dobrej i w przystępnych cenach fryzjerki/a z Nowego Targu lub okolic.
kwh79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-02, 22:28   #264
HANIAK
Przyczajenie

hej kobiety!1!BIAŁYSTOK prosi o dobry namiar na fryzjera któty dobiera sensownie fryzurki .ktoś cos o tym wie.piknijcie do mnie.Haniak
HANIAK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-04, 11:54   #265
malaika7
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyB
Najlepszy fryzjer w Poznaniu do mały prywatny zakład znajdujacy sie na osiedlu Zwycięstwa 9 to jest od Umultowskiej. Sylwia jest rewelacyjna!!
Moja mama chodzi tam od daaaawna i zawsze zadowolona
malaika7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-12, 16:11   #266
fuksja_sii
Raczkowanie

ja polecam salony w tarnowie: METAMORFOZY niedaleko kolo domu handlowego Zenit szczegolnie pana fryzjera ktory scina tam wlosy jest rewelacyjny, choc nie pamietam jak ma na imie
fuksja_sii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-13, 16:05   #267
fizzz
Raczkowanie

a ja dzisiaj pierwszy raz jestem zadowolona z fryzjerki, która obcinała moje kręcone włosy; Pani Mirella w Bydgoszczy na ulicy Warmińskiego...nie mam przy sobie wizytówki, więc jak ktoś chce znać szczegóły to moge napisac
fizzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-13, 20:51   #268
LEW
Rozeznanie

Fizz!
Czy mówisz,a raczej piszesz o salonie fryzjerskim przy Kujawsko-Pomorskiej Szkole wyższej?
Mam też kręcone włosy i zmieniam fryzjera prawie za każdym podejściem. Napisz proszę jaki masz skręt i czy ściełaś włosy radykalnie czy tylko podcinałas!
Pozdrawiam
LEW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-14, 11:24   #269
fizzz
Raczkowanie

Przy szkole chyba nie,chociaż głowy nie dam... ul.Warmińskiego 20a
mam dość mocno kręcone włosy; były długiee i prostowały się pod swoim ciężarem ;/ Mirella wycieniowała mi włosy i ogólnie mam skrócone tak raczej konkretnie, ale wydają sie krótsze bo bardziej się kręcą...

ehh sorry że tak chaotycznie...
fizzz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-14, 17:47   #270
LEW
Rozeznanie

Dzięki wielkie,niebawem udam sie na poszukiwania pani Mirelli
LEW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości