![]() |
#241 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]()
polecam salon w Warszawie Nowogrodzka42 i pana Piotra .Jestem baaardzo zadowolona ,jest super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
W Toruniu polecam fryzjera w gabinecie kosmetycznym "Laguna" na ul. Rakowicza. Dziewczyny sa bardzo mile, swietnie farbuja i ceny sa niskie, np. balejage blond na dlugie wlosy 100 zl.!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !!
Cytat:
Ja byłam bardzo zadowolona ze stylistów w Poznaniu z ul.3Maja koło pl.Wolności "Keune"...niedrogo,doradz ą,miła atmosfera.Wprawdzie należy tam się zapisać ale efekt murowany.Ja byłam u p.Kasi.....rewelacyjnie układa włosy,nie wspomnę o strzyżeniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim;-) Może ktoś polecić jakiegoś dobrego fryzjera/fryzjerką w Jaśle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! Poznań
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
Polecam Fryzjera Na Os Zwyciestwa 7 Przy Ulicy Umultowskiej W Poznaniu!! To Maly Zakładzik Ale Babka Jest Suuuuper!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2005-12
|
![]()
SALON FRYZJERSKI "SZYK", w Piastowie pod Warszawa (dojazd z Wawy 15min),na ul.Tysiaclecia 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!To jest poprostu najlepszy salon jaki znam,no i wlascicielka-fryzjerka mloda Pani Aneta ma glowe pelna pomyslow! Mila atmosfera,niskie ceny,produkty renomowanych firm (loreal,farouk,schwarzkop f,wella,itd.),nowoczesny wystroj,czysto i higienicznie!Dobre farby do wlosow,dobry sprzet fryzjerski-super prostownica!Mozna liczyc na dobra rade jesli chodzi o wlosy!A do Pani Anetki ze wszystkich okolic przyjezdzaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Przyczajenie
|
a może którac Dziwuszka znalazła jakiegoś genialnego fryzjera we Wrocławiu???
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Przyczajenie
|
a może któraś Dziewuszka znalazła jakiegoś genialnego fryzjera we Wrocławiu??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Przyczajenie
|
Wiem że dobry salon w Gdańsku,na Przymorzu, salon ,,Beata".To jest na Obrońców Wybrzeża z tyłu apteki.Niestety z tego co doświadczyłam to szefowa,Beata jes najlepsza.Dodam,że ceny są przystępne,a obsługa bardzo miła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Przyczajenie
|
Swietny fryzjer!!!!!!!! w Soho, polecam pania Basie,oprocz tego ze nieustanie sie szkoli w kraju i za granica,mozna u niej spotkac ciekawe osobowocsi,podczas mojej ostatniej wizyty czesala Kasie Nosowska,a pozatym wystepuje z ciekawymi osobowosciami na scenie,ostatnio z Oliwierem Janiakiem i Mackiem Zakoscielnym,
Rynek Glowny 13 krakow,nie pamietam telefonu moZna znalesc ich dokladne namiary na stronie internetowej www.sohohairclub.pl Szczerze POLECAM!!! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
i może ktos jeszcze poleci dobrego fryzjera w Krakowie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Przyczajenie
|
samo strzyzenie w soho kosztuje 60 zl,jesli jestes studentem otrzymasz 20% rabatu,ja juz jestem po studiach i to nie przeszlo
![]() ![]() NAKLADAJA SIWIETNE ODZYWKI PO KTORYCH MAM WLOSKI JAK JEDWAB...HMMM UWIELBIAM TAKA OBSLUGE. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Przyczajenie
|
Najbardziej cenioną przeze mnie fryzjerką jest Pani, która ma Swój salon w Wałbrzychu (na Dolnym Śląsku). Nazywa się Aldona Filipkowska, a jej salon 'U Rudej' znajduje się na ul.Nowy Świat 1. (Czynne pn.-pt. w godz. 9-18 oraz sob. w godz. 8-13). Telefon kontaktowy to 074/8461094.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Przyczajenie
|
![]()
słuchajcie dziewczyny moze zamiescimy liste tych zlych fryzjerow ktorzy zrobili nam na glowie cos okropnego ?????
wiec moze ja zaczne .....na ulicy MATEJKI jest "ładnie brzmiące "STUDIO METAMORFOZ".....ODRADZAM! !!!!! omijacąc temat ze nie sluchaja klientek tylko robia co chca........to pani ktora tam pracuje jedna zamiast zrobic mi pasemka w kolorze ciemnego brazu zrobilaRUUUUUUUDY!!!!a fuuuuuu obrzydliwy ![]() druga jest tak niemila i niesympatyczna ze cieszyłam sie ze mnie nie obcina ![]() nie wspomne o kosmetykach na ktorych panie pracuja wlosy z gestych naprawde zaczely mi wypadac!!!!!!!!a ceny w ich studio gdzie nawet nie ma warunkow zeby cupnac sa naprawde WYSOKIE!!!!!wiec jak chcecie płakać i przepłacic to tam zapraszam!!!! ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Przyczajenie
|
Dot.: !! LISTA NAJLEPSZYCH FRYZJERÓW W POLSCE !! - lublin
a ja polecam w lublinie jedna fryzjerkę mianowicie panią Anię z salonu osiedlowego na kiepury...czasem nie mozna sie do niej umówic bo ma tzw MŁYN..ale warto...kiepury bodajże 5..na czechowie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Raczkowanie
|
W Poznaniu polecam Sylwię , pracuje w salonie na ratajczaka w kenzo. ma pomysły, świetnie dobiera kolory i potrafi przekonać by odmienić swoją główkę. ja skorzystałam i wyszło super
![]() Nie polecam esthetique na polance, drogo a jakość wątpliwa, fryzury jak i kolory standardowe, zwykłe. Edytowane przez ligia Czas edycji: 2006-01-13 o 10:38 Powód: Fryzjer w Poznaniu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Przyczajenie
|
Chciałabym dołączyc do listy najlepszych fryzjerów salon ELLAFRYZ w Białymstoku.Do wczoraj byłam na etapie "poszukiwania"....do wczoraj...podkreslam.Mam długie włosy blond.Dosyć mocno obciążone róznymi zabiegami na tzw "własną rękę".Były farby ze sklepów, było farbowanie w przeróżnych salonach, były pasemka, rozjaśnianie. Mój blond w sumie stał sie bardzo ptatynowy(a moja cera wymaga ciepłych kolorów) i wyplowiały. Od jakiegos czasu chodziłam od fryzjera do fryzjera....i kazdy twierdził, że juz nic nie mozna z nimi zrobić....ewentualnie walnąć pasemka w kolorze ciemny bronz. A mi chodziło o to by mój blond ocieplić, sprawić by twarz nie była taka zmeczona i szara. I udało się. Mam beżowy, cieplutki blond, z delikatnymi refleksami....o który tak bardzo mi chodziło.Ponadto w salonie tym bazuja na naprawde dobrych jakościowo kosmetykach Loreal, Goldwell, no i przede wszystkim Kerastase.Po farbowaniu moje dotychczas szorstkie i matowe włosy nabrały blasu i fajnego kolorku, są miekkie, dobrze się rozczesują.No i dostałam dodatkowo kupon na zabieg regenerujący włosy o wartości 60 zł., który moge wykorzystac do końca lutego...ZA DARMO!!!!!!Chyba znalazłam juz swojego fryzjera...i juz go nie zdradzę.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Raczkowanie
|
Najlepszy fryzjer w Poznaniu do mały prywatny zakład znajdujacy sie na osiedlu Zwycięstwa 9 to jest od Umultowskiej. Sylwia jest rewelacyjna!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Zadomowienie
|
KRYSTYNA JAKÓBEK - RUMIA
Oryginalne pomysły, nawet z cienkich i "niezbyt gęstych" (delikatnie powiedziane :P) włosów potrafi zrobić cudo ![]() ![]() ![]() Niestety drogo ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Przyczajenie
|
Polecam Klaudiusza - salon na ul. Stradomskiej 6 w Krakowie, pod Wawelem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Przyczajenie
|
![]()
Może jest tutaj ktoś z Nowego Targu. Miałam do tej pory świetną fryzjerkę w rodzinie ale niestety wyjechała za Wielką Wodę. Teraz pilnie poszukuję dobrej i w przystępnych cenach fryzjerki/a z Nowego Targu lub okolic.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Przyczajenie
|
hej kobiety!1!BIAŁYSTOK prosi o dobry namiar na fryzjera któty dobiera sensownie fryzurki .ktoś cos o tym wie.piknijcie do mnie.Haniak
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
ja polecam salony w tarnowie: METAMORFOZY niedaleko kolo domu handlowego Zenit
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Raczkowanie
|
a ja dzisiaj pierwszy raz jestem zadowolona z fryzjerki, która obcinała moje kręcone włosy; Pani Mirella w Bydgoszczy na ulicy Warmińskiego...nie mam przy sobie wizytówki, więc jak ktoś chce znać szczegóły to moge napisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Rozeznanie
|
Fizz!
Czy mówisz,a raczej piszesz o salonie fryzjerskim przy Kujawsko-Pomorskiej Szkole wyższej? Mam też kręcone włosy i zmieniam fryzjera prawie za każdym podejściem. Napisz proszę jaki masz skręt i czy ściełaś włosy radykalnie czy tylko podcinałas! Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Raczkowanie
|
Przy szkole chyba nie,chociaż głowy nie dam...
![]() ![]() mam dość mocno kręcone włosy; były długiee i prostowały się pod swoim ciężarem ;/ Mirella wycieniowała mi włosy i ogólnie mam skrócone tak raczej konkretnie, ale wydają sie krótsze bo bardziej się kręcą... ![]() ehh sorry że tak chaotycznie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Rozeznanie
|
Dzięki wielkie,niebawem udam sie na poszukiwania pani Mirelli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.