![]() |
#241 |
Raczkowanie
|
Dot.: robię..............
byli dzięki
![]() jeśli tak uważasz to się bardzo cieszę ![]() gdzieś ty była jak ciebie nie było????????? ![]() pozwoliłam sobie dołożyć drugą prawą łapkę , która już nie jest tak idealna bo ma krzywe paluchy............. ![]() obie w komplecie ps. wpada dziś na pazury moja K............. ciekawe czy da mi coś potworzyć czy skończy się na zwykłym frenczu................. ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-07-05 o 11:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Zakorzenienie
|
Cudo !
![]()
![]() |
#243 |
Rozeznanie
|
Śliczne edge wyczarowałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Raczkowanie
|
pati dziękuję
noriko u mnie w galerii................ witam i cieszę się, że ci przypadły do gustu hmmmmm................... ...... były ładne to teraz niezbyt.................. .. dochodzę do wniosku, że nie umiem robić czegoś, na co w danym dniu nie mam ochoty i w związku z tym respekt dziewczynki dla waszych umiejętności, by sprostać wymaganiom klientek ![]() ![]() chciałam zrobić wakacyjne wesołe migdały a tu.................... płytka jak papierek- stare paznokcie zostały zjedzone (a właściwie nadgryzione i potem zerwane razem ze szkliwem)................ . miałam nic nie robić, bo mi szkoda było kumpeli pazurków................a le diablica uparła się i jęczała żeby jej robić, no bo jak ona wygląda..............i na dodatek czarne smutasy............. ![]() no ni diabła nie mój pazurowy dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Chcialabym miec same takie nie moje dni ![]()
![]() |
#246 |
Raczkowanie
|
sieciuniu tak marudzę.................. .. bo mnie krew zalewa jak widzę, co moje koleżanki robią sobie z pazurami................. ........
![]() a potem siedzą płaczą ............... a ty nie wiesz.......... robić......... nie robić...............rusza ć ................... nie ruszać................... jeden ból te paznokcie były..................... ... bałam się je na końcu ładnie opiłować................. ...... jak je zobaczyłam to mi się odechciało za nie zabierać............... a wcześniej tak się cieszyłam, że znów sobie coś potworzę na łapkach a nie na sztucznym paluchu ![]() powiedziałam, że jak zrobi to jeszcze raz, to nic nie będę jej robić gdybym była sadystką i gdyby to nie była moja jedna z lepszych koleżanek, to bym jej przeleciała mocno pilnikiem po pazurach żeby się zes***ła z bólu ponownie ......... tak na zapas............. żeby nigdy więcej już nie próbowała robić tego co zrobiła ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-07-05 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
hah jak Ty fajnie piszesz
![]() ale śmieszne to faktycznie nie jest, nie rozumiem czemu te dziewczyny robią sobie dobrowolnie taką krzywdę? no nie dziwi mnie obgryzanie, bo to w większości przypadków bolesne nie jest, ale zdzierać pazury z płytką ![]() ![]() a pazury naprawdę ładne, dobrze sobie poradziłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#248 |
Zadomowienie
|
No i bardzo dobrze, nastepnym razem jej nie rob
![]() ![]()
![]() |
#249 |
Raczkowanie
|
i właśnie tu mnie K............. zdziwiła........... zrobiła to pierwszy raz (trochę ją popiekło w lampie, sama stwierdziła że nigdy więcej) ............. do tej pory miała pazury nawet miesiąc i robiłyśmy tylko uzupełniania.......... a tu suprajs czym wyprowadziła mnie z równowagi
![]() dziś pazury M.................. (ta jest nałogową ogryzaczką, ale przynajmniej zostawia trochę żelu na pazurach i nie dogryza się do płytki) jak tak patrzę na tą fotkę to....................... widzę............... że źle wypiłowałam fakulca ![]() i to by było na tyle..................... . jutro wyruszam w siną dal ![]() ![]() wszystkim odpoczywającym życzę miłych wakacji a pracującym klientek z wakacyjnym słonecznym nastrojem ![]() ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-07-07 o 09:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
anula miałam na myśli wskazującego właśnie.................. .. nie wiem czemu mi się popierdykały nazwy
![]() ![]() ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-07-07 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
wskazującego bym opiłowała nie fakulca
![]() cium
![]() |
#253 |
Zadomowienie
|
powiedz mi tylko, wygodnie Ci w tych edziach?;p mam zamiar sobie coś podobnego sprawdzić i ciekawa jestem;p i nie marudź, popraw wskazującego i jest git;p mile spędzonego czasu życzę;p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Rozeznanie
|
ładne zdobienie na tych ostatnich
![]() i.......... Udanych wakacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Zadomowienie
|
Hmmmmmmm kobieto jakie Ty cuda tworzysz to jest poprostu masakraaa
![]() Nie będę wymieniać które mi się podobają bo wszystkie są superrr.. Edzie, szpicki, itd itp.. Mieć taką wprawę w łapkach i takie pomysły.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Raczkowanie
|
witam pomiędzy jedną podróżą a następną
noriko dziękuję ![]() only witam w mojej galerii , cieszę się, że to co robię przypadło ci do gustu, co do masakry ...............to nie ja ją robię tylko moje koleżanki ![]() byli, anula poprawione .............niestety.... .............już ich nie ma, codziennie były krótsze bo moja koleżanka ogryzała wolny brzeg i potem je wypiłowywała, po tygodniu jeden poległ przytrzaśnięty drzwiami windy.................... . no i dalej to już była lawina, ten jeden zaraził wszystkie pozostałe- zostały zjedzone w ciągu 2 godzin charolcia jak dla mnie ...........długopazurowej kobitki.................. bardzo wygodne, trzymają się super, przeżyły lot spadochronem, morską wodę, chlor w basenie, słońce, piasek ![]() ps. kurczaki................. stęskniłam się za tym naszym pisaniem ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-07-16 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Zadomowienie
|
No i tak som bardzo ładne
![]() A odrościku mogę tylko pozazdrościć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
hym ja się zastanawiam nad szpicami i nad EDGE no i nie wiem
![]() skakałaś spadochronem? ![]() ![]() pazury nadal ładne;p;p sory za off ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Raczkowanie
|
only thanx
![]() ![]() charolcia mi osobiście bardziej podobają się edge............... ale z drugiej strony łatwiejsze do zrobienia są szpicki ................. poszaleć możesz i na jednych i na drugich.......... zrób najpierw jedne potem drugie co za problem................ jeśli nie wiesz co pierwsze ..........wyliczanka..... ......ene due like itp. ![]() ![]() co do offów ..................ty wiesz, że ja je lubię.................... .. szefowa nie widzi ......... nie krzyczy.............możem y gadać .................. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-07-16 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Zadomowienie
|
jednak to nie dla mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
aaaaaaa podziwiam za skok....
a teraz na temat pazurków....krótko i zwięźle.... sa śłiczne....ładny odroscik i w ogóle..... a i tez taka kolezanke mam co góra 2 dni pazurki ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
Musiałam się przyjrzeć, żeby zobaczyć, że to odrost
![]() ![]()
![]() |
#263 |
Raczkowanie
|
charolcia nie gadaj tyle bo cię zjedzą motyle.............rób te szpice i pokazuj...............
![]() magali dziękować ![]() ![]() leosiu skok jak skok ............. rok temu było bungee jumping w tym spadochron nic wielkiego................ .trzeba sobie jakoś życie urozmaicać ![]() ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-07-16 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Kurczaczki superowe
![]() tylko cosik się malowanka zmazała.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Wtajemniczenie
|
ja tez pierwsze co pomysłałam to kurczaczki....
śliczne są... takie......hmm ółciótkie a ja jutro zasiadam do swoich szpiców na wyjazd ![]() a i co do skoków ja tam bym sobie tak zycia nie urozmaicała ![]() nie mam takiej potrzeby.... jak ja sobie pomysle ze mam wsiasc za nie długo w samolot to ![]() Edytowane przez LeoNa86 Czas edycji: 2010-07-17 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zadomowienie
|
super są
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Zadomowienie
|
o wow! zaszalałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Wtajemniczenie
|
Boże! Kobieto Jak Ty malujesz!
![]()
![]() |
#270 |
Raczkowanie
|
mag że niby jak
![]() charolcia dziex ![]() ![]() anulcia ![]() only , leoś jakie kurczaki................. ![]() ![]() butt ja zawsze szaleję......... zwykłe frencze mnie nudzą ![]() ![]() leosiu wg statystyk samolot jest najbezpieczniejszym środkiem lokomocji.........inna sprawa, że jak jeden zleci to od razu wiele ofiar........... będzie ok.......ja zawsze mam olbrzymi ból ucha przy lądowaniu ...............a 2 dni temu niespodzianka............ .......trafił się pilot z superowymi umiejętnościami.......... ...........pierwszy raz nic...............spokój i uszy mi się nie zatkały ...........także głowa do góry.........tylko przed wyjazdem pokaż te szpicki urlopowe ![]() Edytowane przez hmm Czas edycji: 2010-07-17 o 15:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.