Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-25, 20:12   #241
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XVII - włosomaniaczego nałogu ciąg dalszy :D

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
jak mnie już będzie na to stać to naprawdę założę aparatos
w sumie mam tylko do wyprostowania jedynki na dole + dwójkę na górze... ale no chcę mieć tak proste zęby jak miałam kiedyś... zasrane ósemki mi pokrzywiły ząbki...

znikam poczytać
Dlatego najlepiej od razu wyrywać nikczemne ósemki, ja musiałam to zrobić w ogóle zanim mi założyli aparat, bo jedna menda się wyrzynała akurat, jak planowałam. Tą też wyrwę, niech ma za swoje, skoro sprawia mi ból i dyskomfort

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:13   #242
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Otóż to - nic dodać nic ująć

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Zamierzam w ramach odpoczynku powizażować, a potem pograć na kompie najlepiej do rana Bo raczej się nie najem przez zęba Będę mogła tylko zimne piwko pić dopóki nie wyjdzie
Zimne piwo dobre jest

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Ale co miejsce publiczne to miejsce publiczne i trzeba respektować też fakt, że żyjemy w takim społeczeństwie, a nie innym, w takiej kulturze, a nie innej, gdzie nagość jest sprawą intymną i nasza nagość w miejscach publicznych nie tyle może być obiektem kpin, czy czegokolwiek innego, co zwyczajnie może wprawiać innych w zakłopotanie.
To ja proponuję zmienić kulturę :P

Cytat:
A propos tego, że męskie nagie klaty uważa się za widok zwyczajny, normalny, a damskie nie - nie znoszę widoku nagich męskich klat gdzieś na ulicy. Ja naprawdę nie mam ochoty patrzeć na półnagich obcych facetów, czy półnagie obce kobiety. A jak jeszcze taki półnagi pan się ociera o mnie swoim owłosieniem latem w tłocznym tramwaju, to mam ochotę wybić całą ludzkość
Ale jednak nad morzem nie rusza Cię facet z nagą klatą. Trzy razy bardziej wolałabym w samych gatkach po plaży biegać i nie zastanawiać się nad tym czy stanik dobrze trzyma itd. Bo oczywiście firmy kostiumowe nie ułatwiają mi zadania, już widzę te pełne półki ze stanikami od kostiumu 60/65 F...
Mnie chodzi w sumie o równe traktowanie kobiet i mężczyzn. Niech w gestii kobiet będzie czy chcą pokazywać biust czy nie.

Cytat:
Możemy połączyć się w bólu
Ale kurczę, jak się stałe zęby wyrzynały, to chyba aż tak bardzo nie bolało Może to przez te stare, zdrewniałe dziąsła?
Kurczę, a ja będę mogła sobie zrobić zębowe kolczyki Bo będę mieć drugą śliczną ósemeczkę do kolekcji
Mnie się ząb wybija przez hmm "poranione" dziąsło- rośnie na miejscu wyrwanej siódemki. Czyli nie musi aż tak bardzo przebijać dziąsła. Nie boli nadmiernie, ale czuję, ze coś się dzieje. Jeżeli to faktycznie ząb, a nie nic złego, to fajnie
Stary 2010-05-25, 20:16   #243
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie mam ósemek i nigdy ich mieć nie będę Ostatnio robiłam prześwietlenie szczęki i przy okazji pani dentystka mi oznajmiła taką radosną nowinę Oznajmiła mi też, że stoję na wyższym szczeblu ewolucji, niż większość, więc mogę być z siebie dumna
Może też nie masz?

hehe to ja jestem jednym z wczesniejszych etapow ewolucji, bo mam tylko zawiazki 8
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:17   #244
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie mam ósemek i nigdy ich mieć nie będę Ostatnio robiłam prześwietlenie szczęki i przy okazji pani dentystka mi oznajmiła taką radosną nowinę Oznajmiła mi też, że stoję na wyższym szczeblu ewolucji, niż większość, więc mogę być z siebie dumna
Może też nie masz?
Mam "zawiazki", czy jakkolwiek nazwac przygotowane na kielkowanie "cos" w dziasle Nie wiem, czy sie lapie na wyzszy ewolucyjny lewel
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:17   #245
Magdzia94
Zakorzenienie

Ale pędzicie

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:18   #246
n0emi
Zakorzenienie

Wiecie co, a mnie razi strasznie, ze media nie maja oporu przed publikowaniem rozneglizowanych kobiet w calej okazalosci. A nagich mezczyzn mozna zobaczyc baaardzo rzadko
Stary 2010-05-25, 20:18   #247
Magdzia94
Zakorzenienie

Jyyli Serdecznie gratuluję 100%

Stary 2010-05-25, 20:20   #248
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Wiecie co, a mnie razi strasznie, ze media nie maja oporu przed publikowaniem rozneglizowanych kobiet w calej okazalosci. A nagich mezczyzn mozna zobaczyc baaardzo rzadko
Razić mnie nie razi, ale jednak wolałabym czasem popatrzeć na (pół)nagiego faceta niż kolejną laskę po operacjach :P
Stary 2010-05-25, 20:23   #249
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Razić mnie nie razi, ale jednak wolałabym czasem popatrzeć na (pół)nagiego faceta niż kolejną laskę po operacjach :P

A mnie powoli zaczyna razic. Bo gdziekolwiek sie obejrze, to wszedzie reklamy nie reklamy widze gole kobiety. A nawet dupe mezczyzny ciezko zobaczyc gdziekolwiek
I to twierdzenie, ze mezczyzni sa wzrokowcami no to widocznie jestem mezczyzna

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-05-25 o 20:47
Stary 2010-05-25, 20:24   #250
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Ale jednak nad morzem nie rusza Cię facet z nagą klatą. Trzy razy bardziej wolałabym w samych gatkach po plaży biegać i nie zastanawiać się nad tym czy stanik dobrze trzyma itd. Bo oczywiście firmy kostiumowe nie ułatwiają mi zadania, już widzę te pełne półki ze stanikami od kostiumu 60/65 F...
Mnie chodzi w sumie o równe traktowanie kobiet i mężczyzn. Niech w gestii kobiet będzie czy chcą pokazywać biust czy nie.
Wiesz, plaża to plaża. Istnieje nikłe prawdopodobieństwo, że jakiś pan użyje sobie moich włosów jako ręcznika, jak to może mieć miejsce w tramwaju (raz mi się zdarzyło - tłok był i stanął nade mną taki osobnik spocony i bezkoszulkowy - zanim dojechałam do domu omal się nie zaczadziłam, mimo, że pan stał koło mnie tylko jeden przystanek - nic przyjemnego mieć pot kogoś obcego na sobie ). Dla mnie plaża to zupełnie coś innego. Będąc na plaży na nikogo się nie gapię, rzadko kiedy się na kogoś natykam obcego w bliższy sposób, a na ulicy jednak non-stop kogoś mijam, ktoś wychodzi zza rogu i na mnie wpada itp. itd.

I nie rozróżniam w tej kwestii sprawy kobiecej i męskiej Ja nie chcę patrzeć ani na obce nagie kobiety, ani na obcych nagich mężczyzn na co dzień.
Stary 2010-05-25, 20:31   #251
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

się zagalopowały. Ja ósemki miałam w 1 gimnazjum!! Poważnie

\

http://demotywatory.pl/1639142/Wesola-Szkola

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 20:33   #252
szmyrk
Zakorzenienie

Smigam po cos do jedzenia. A potem bede musiala mieso kotom przygotowac, bo TZ nie ma. Nienawidze tego robic
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 20:37   #253
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Smigam po cos do jedzenia. A potem bede musiala mieso kotom przygotowac, bo TZ nie ma. Nienawidze tego robic
Też sobie coś na wzór kolacji zrobiłam i wspieram gospodarki europejskie zagrożone kryzysem, sącząc różowe portugalskie wino
Stary 2010-05-25, 20:47   #254
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Wiesz, plaża to plaża. Istnieje nikłe prawdopodobieństwo, że jakiś pan użyje sobie moich włosów jako ręcznika, jak to może mieć miejsce w tramwaju (raz mi się zdarzyło - tłok był i stanął nade mną taki osobnik spocony i bezkoszulkowy - zanim dojechałam do domu omal się nie zaczadziłam, mimo, że pan stał koło mnie tylko jeden przystanek - nic przyjemnego mieć pot kogoś obcego na sobie ). Dla mnie plaża to zupełnie coś innego. Będąc na plaży na nikogo się nie gapię, rzadko kiedy się na kogoś natykam obcego w bliższy sposób, a na ulicy jednak non-stop kogoś mijam, ktoś wychodzi zza rogu i na mnie wpada itp. itd.

I nie rozróżniam w tej kwestii sprawy kobiecej i męskiej Ja nie chcę patrzeć ani na obce nagie kobiety, ani na obcych nagich mężczyzn na co dzień.
Ale Ty jeszcze tutaj drugą kwestię poruszyłaś. Mianowicie sprawę higieny. Żadne ciało, czy to męskie czy żeńskie, nie może być brudne, śmierdzące i oblepione. Co do tego sie zgadzam.

Niemniej sama widzisz, że na plaży czysty, schludny mężczyzna w samych portkach w ogóle Cię nie rusza. A kobieta z nagim biustem pewnie by poruszła. Nawet jeżeli nie Ciebie, to kilka innych osób. Ja po prostu chcę tak samo jak facet mieć to cholerne społeczne przyzwolenie na rozebranie się od pasa w górę na plaży. A nawet nie społeczne przyzwolenie, co spokój ducha, że nikt mnie do sądu nie pozwie za obnażanie się. Nie wiem kiedy do ludzi dotrze, że biust to tylko skóra i tkanka tłuszczowa... Ech.
Stary 2010-05-25, 20:59   #255
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Niemniej sama widzisz, że na plaży czysty, schludny mężczyzna w samych portkach w ogóle Cię nie rusza. A kobieta z nagim biustem pewnie by poruszła. Nawet jeżeli nie Ciebie, to kilka innych osób. Ja po prostu chcę tak samo jak facet mieć to cholerne społeczne przyzwolenie na rozebranie się od pasa w górę na plaży. A nawet nie społeczne przyzwolenie, co spokój ducha, że nikt mnie do sądu nie pozwie za obnażanie się. Nie wiem kiedy do ludzi dotrze, że biust to tylko skóra i tkanka tłuszczowa... Ech.
Tu się zgodzę. Na plaży mnie nic zwykle nie rusza, o ile ludzie są czyści (a jeśli rusza, to tylko, hm, pozytywnie ). Ale nigdy mi nie przeszkadzał fakt, że muszę mieć zakryte cyce w miejscach publicznych. A jeśli Tobie przeszkadza, to jak na razie pozostają Ci plaże dla nudystów, bo myślę, że ciężko byłoby zmienić uważanie przez społeczeństwo kobiecych piersi jako miejsc intymnych.

Zreszta, dla mnie też piersi są miejscem intymnym z pewnych powodów . I o ile na plaży czyste cycki by mi nie przeszkadzały, to na ulicy owszem. I znowu wrócę do sprawy z zatłoczonym tramwajem - nie chciałabym w zatłoczonym tramwaju ugrzęznąć głową w czyimś nagim biuście, choćby był tak czysty i pachnący, że och i ach No, chyba, że wyjątkowo by mi się włascicielka owego biustu podobała, ale znając moje szczęście akurat wbiłabym się jakiejś mało atrakcyjnej dla mnie pani w rowek

Edytowane przez ChihPyh
Czas edycji: 2010-05-25 o 21:00
ChihPyh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 21:01   #256
Elewyn
Zakorzenienie

mój kuzyn jest w 3 gimnazjum i ma wszystkie zęby mleczne
ja już mam od daaawna wszystkie czekam na środki finansowe na zamontowanie aparatu... za duże zęby w zbyt małej buzi.
ja mam strój dwuczęsciowy i raz się mi zdażyło, że stanik trochę uciekł ale mam nadzieję że nikt nie zauważył teraz podobają mi się monokini ale nie wszystkie :P
Ja tam lubię sobie pooglądać chłopaków bez koszulki moim zboczeniem są męskie plecy oczywiście widok faceta bez koszulki na mieście jest dość dziwny i odpychający...
Stary 2010-05-25, 21:02   #257
Magdzia94
Zakorzenienie

Dobranoc

Stary 2010-05-25, 21:09   #258
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Tu się zgodzę. Na plaży mnie nic zwykle nie rusza, o ile ludzie są czyści (a jeśli rusza, to tylko, hm, pozytywnie ). Ale nigdy mi nie przeszkadzał fakt, że muszę mieć zakryte cyce w miejscach publicznych. A jeśli Tobie przeszkadza, to jak na razie pozostają Ci plaże dla nudystów, bo myślę, że ciężko byłoby zmienić uważanie przez społeczeństwo kobiecych piersi jako miejsc intymnych.
Ja rozumiem, że dla kogoś piersi są miejscem intymnym. Niech ich nie pokazuje w takim razie. Niech po prostu pozwoli mnie pokazywać swój biust. Bo naprawdę wkurza mnie to dobieranie staników od kostiumów kąpielowych :P

Cytat:
Zreszta, dla mnie też piersi są miejscem intymnym z pewnych powodów . I o ile na plaży czyste cycki by mi nie przeszkadzały, to na ulicy owszem. I znowu wrócę do sprawy z zatłoczonym tramwajem - nie chciałabym w zatłoczonym tramwaju ugrzęznąć głową w czyimś nagim biuście, choćby był tak czysty i pachnący, że och i ach No, chyba, że wyjątkowo by mi się włascicielka owego biustu podobała, ale znając moje szczęście akurat wbiłabym się jakiejś mało atrakcyjnej dla mnie pani w rowek
Higiena a nagość to dwie w sumie różne kwestie w tym wypadku. Mnie chodzi tylko o równość. Jeżeli facet z nagim torsem jest w porządku, to niech kobieta z nagim biustem też będzie. I tyle. Dobrze, że naturyści rosną w siłę. Może coś się w społeczeństwie zmieni.
Stary 2010-05-25, 21:11   #259
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Napisane przez Elewyn Pokaż wiadomość
Ja tam lubię sobie pooglądać chłopaków bez koszulki moim zboczeniem są męskie plecy oczywiście widok faceta bez koszulki na mieście jest dość dziwny i odpychający...
Nie no, ja też lubię popatrzeć na atrakcyjne kobiece albo męskie ciała Uwielbiam akty i wszelakie zdjęcia erotyczne, kocham filmy erotyczne (dramaty z nutką pikanterii uwielbiam). Ja jestem wzrokowcem i lubię sobie popatrzeć. Ale co innego zdjęcia, a co innego rzeczywistość. Dodatkowo co innego atrakcyjni, czy pod innym wzgledem ciekawi (zwykle takim pstryka się zdjęcia lub kreci sie z nimi filmy) ludzie, a co innego ludzie na ulicy, gdzie duża część ludzi jest często gęsto bardzo nieatrakcyjna lub nawet odrażająca

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-25, 21:14   #260
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
dziękuję
buty nie są takie wysokie jednak.. platforma niweluje wysokość obcasa

chanelkomaniaczkooooooo
świetne są te torebeczki.. na pewno kupię ze 2 sztuki ale wiadomo.. jeszcze miesiąc wytrzymiem

u nas zwykle wszyscy się rzucali na 3 jak szczerbaty na suchary.. no chyba, że ktoś walczył o średnią to się produkował na egzaminie
Ja i tak nie dałabym rady, mam problem z chodzeniem na 9 cm obcasie Teraz śmigam codziennie w 7 cm i jest ok, są bardzo wygodne

Mi też te torebki strasznie się podobają Po wypłacie pewnie jeszcze jakaś zagości w mojej kolekcji

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Jejku, ale mi zimno.
Chyba sobie pod gorący prysznic skoczę zaraz.
Brrr.
Mi też dzisiaj strasznie zimno, siedzę ubrana w bluzkę z długim rękawem i bluzę z kapturem i wciąż nie jest mi tak jak być powinno

Cytat:
Właśnie wróciłam, jestem wykończona
Dziękuję Wam bardzo za kciuki, przyniosły mi szczęście, bo dostałam 100% Takiego szczęścia i ulgi dawno nie czułam. Mam wielkie, wielkie szczęście.
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Otóż to A jak już można zobaczyć nagiego faceta to jest gejem

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 21:14   #261
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość

a mnie wzielo na smakije czekoladowa, kurcze ja mam doc nauki, jestem jeszcze w pół lesie a juz ta godzina jest
malina19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-25, 21:19   #262
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Mi też dzisiaj strasznie zimno, siedzę ubrana w bluzkę z długim rękawem i bluzę z kapturem i wciąż nie jest mi tak jak być powinno
A ja pewnie zaraz pójdę wziąć zimny prysznic (jak zawsze), bo mi gorąco... Ech.
Stary 2010-05-25, 21:20   #263
Elewyn
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no, ja też lubię popatrzeć na atrakcyjne kobiece albo męskie ciała Uwielbiam akty i wszelakie zdjęcia erotyczne, kocham filmy erotyczne (dramaty z nutką pikanterii uwielbiam). Ja jestem wzrokowcem i lubię sobie popatrzeć. Ale co innego zdjęcia, a co innego rzeczywistość. Dodatkowo co innego atrakcyjni, czy pod innym wzgledem ciekawi (zwykle takim pstryka się zdjęcia lub kreci sie z nimi filmy) ludzie, a co innego ludzie na ulicy, gdzie duża część ludzi jest często gęsto bardzo nieatrakcyjna lub nawet odrażająca

jak już ktoś tu mówił-dlaczego większość takich zdjęć przedstawia kobiety? chętnie bym częściej oglądała bilbordy reklamujące męską bieliznę
Już teraz odpycha widok otyłej dziewczyny w obcisłych dżinsach i bluzce i fałdami na wierzchu. Nie wyobrażam sobie tego gdyby tak miały chodzić obrane za jakieś 2o lat... więc jestem jak najbardziej za stosownym i gustownym strojem dobranym do okoliczności i swojego ciała A te wszystkie kampanie promujące puszystość mnie bardzo denerwują
Stary 2010-05-25, 21:22   #264
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm chyba tez skusze sie na zimny bo troche usypiam

a wogole jestem po tej maseczce bananowej i chyba cos zle zrobilam w niej nie wiem, bde musiala to przeanalizowac i ew. Eloe zapytac
ogolnie wlosy zrobily się dziwne, mylam je 3 razy bo caly czas smierdzialy bananem no chyba ze ja mialam takie uczucie, ale ogolnie są miekkie
nie wiem tez jak do tej maseczki ma sie odzywka która pozniej nałożyłam ( a nalozylam jej duzo bo przy 3 krotnym myciu wlosów mi się trochę poplątały wiec trochę mi ich poszło)
Stary 2010-05-25, 21:23   #265
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Zazdroszczę takiego odczuwania temperatury Mi jest wiecznie zimno. Teraz też. A lata z kolei nie jestem w stanie wytrzymać, bo mam problemy z ciśnieniem i bardzo źle znoszę duszne, z reguły, lato. A tak naprawdę tylko latem odpowiada mi temperatura otoczenia

TŻ ma latem ze mnie pożytek, bo go chłodzę, bo nawet latem mam zimne stopy i dłonie On za to służy za kaloryfer zimą
Stary 2010-05-25, 21:26   #266
xxxMikixxx
Zakorzenienie

A mi mało kiedy jest w sam raz, przeważnie jest mi za zimno lub za gorąco i też mam wiecznie zimne stopy i dłonie

Stary 2010-05-25, 21:29   #267
malina19
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę takiego odczuwania temperatury Mi jest wiecznie zimno. Teraz też. A lata z kolei nie jestem w stanie wytrzymać, bo mam problemy z ciśnieniem i bardzo źle znoszę duszne, z reguły, lato. A tak naprawdę tylko latem odpowiada mi temperatura otoczenia

TŻ ma latem ze mnie pożytek, bo go chłodzę, bo nawet latem mam zimne stopy i dłonie On za to służy za kaloryfer zimą
fajnie sie uzupełniacie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
A mi mało kiedy jest w sam raz, przeważnie jest mi za zimno lub za gorąco i też mam wiecznie zimne stopy i dłonie
ja tez zwlaszcza stopy, nawet teraz sa lodowate
Stary 2010-05-25, 21:30   #268
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:

jak już ktoś tu mówił-dlaczego większość takich zdjęć przedstawia kobiety? chętnie bym częściej oglądała bilbordy reklamujące męską bieliznę
Już teraz odpycha widok otyłej dziewczyny w obcisłych dżinsach i bluzce i fałdami na wierzchu. Nie wyobrażam sobie tego gdyby tak miały chodzić obrane za jakieś 2o lat... więc jestem jak najbardziej za stosownym i gustownym strojem dobranym do okoliczności i swojego ciała A te wszystkie kampanie promujące puszystość mnie bardzo denerwują
A mi kobiece zdjęcia nie przeszkadzają Bo ja kobiety lubię bardzo

A co do kampanii tego typu - ja rozumiem akcje pozwalające ludziom niewpisującym się w dzisiejsze kanony piękna uwierzyć w siebie. Ale nie rozumiem tego, czemu większość takich akcji opiera się na tym, żeby zgnoić to, co jeszcze przed chwilką było kanonem, czyli chudość. Owszem, chorobliwa chudość jest zła, ale tak samo chorobliwa otyłość, a po dosyć nieprzyjemnych tekstach na temat chudości, a nawet szczupłości, jakie ostatnimi laty się pojawiają wszędzie, zwątpiłam w siebie i nabawiłam się jakichś wtórnych kompleksów, które ciężko mi zwalczyć Że już nie wspomnę o tym, że nagle wszyscy się zaczęli interesować moją figurą i bardzo mądrze doradzają mi przytycie, które nijak mi nie wychodziło nigdy

Dobra, pora wziąc się za naukę Idę sobie zrobić kawę, coby to przetrwać
Stary 2010-05-25, 21:31   #269
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość

ja tez zwlaszcza stopy, nawet teraz sa lodowate
Moje też

Stary 2010-05-25, 21:32   #270
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
A te wszystkie kampanie promujące puszystość mnie bardzo denerwują
Mnie nie. Ja rozumiem, że zazwyczaj otyłość jest na życzenie, ale między chudymi a otyłymi jest masa dziewcząt takich jak ja. Takich, które to wcale nie ważą tyle, co mały słonik, a jednak nie pasują do lansowanego przez media kanonu urody. Nie jeste chuda i nie zamierzam z tego powodu rezygnować z fajnych ciuchów czy z pokazywania swojego ciała. Bez przesady. Trzeba po prostu wiedzieć w czym się dobrze wygląda. No i szanować to, że inni mają inny gust. Jednych będą razić twarze po solarium, innych moje grube nogi w krótkich spódniczkach, bywa.

Cytat:
Zazdroszczę takiego odczuwania temperatury
Taaa, faktycznie jest czego zazdrościć. Wiecznie mi gorąco i cały rok mam nadpotliwość :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości