![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
to proszę cię- zaproponuj coś- ja nie wiem jakie zapachy ci się podobają.
![]() |
#242 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: szybko wszystko wymienię! XS/S ciuchy, kosmetyki, damskie męskie i dla dzidzi
tak, chętna na angela
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
Zakorzenienie
|
fotki rzeczy które wybrałaś czy wszystkich rzeczy?
![]() |
#244 |
Wtajemniczenie
|
torebki tylko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Zakorzenienie
|
mi u Ciebie wpadly w oko
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275082354 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1275082745 ![]()
![]() |
#246 |
Wtajemniczenie
|
zaczynasz przygodę z pazurkami? Mam jeszcze kilka innych rzeczy, które mogłyby Cię zainteresować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Mi sie podobają:
Lancome Magnifique BURBERRY LONDON GUCCI FLORA EDP HERRERA DIOR ESCALE A PONDICHERY VERSACE CRYSTAL NOIR chyba że masz jakieś inne zapachy poza wątkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 59 pkt / 100% pozyt.
|
a co byś powiedziała na zamiane za te:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1276721380 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1276721380 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1276721380 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1276721380 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1276721380 ?? ![]() miś jest strasznie gruby więc musiałabym już to wszystko pakować w dość duże pudełko a tak wejdzie w większa kopertę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
więc jak? ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
masz po za wątkiem może oś do pazurków? ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
Podasz mi wymiary ... tylko proszę o dokładne bo jestem szczupła bardzo i ciężko mi coś na siebie znaleźć. SZEROKOŚĆ W PASKU DŁUGOŚĆ STANU OD KROKU W GÓRĘ SZEROKOŚĆ BIODER ALE NA WYSOKOŚCI KROKU DŁUGOŚĆ CAŁKOWITA ewentualne wady bym prosiła żebyś napisała spodnie są proste czy poszerzane? Jak poszerzane to roszę napisz szerokość nogawki na dole.
![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
więc co byś powiedziala na wymianę 2 golfiki ( są nowe) za te perfumy oriflame?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#251 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ojj.. zapomniałam o zdjęciu.. ![]() Edytowane przez imlikeadrug889 Czas edycji: 2010-06-17 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te zdjęcia są zrobione na Tobie? Podałabyś mi jaki nosisz rozmiar i ile cm masz w biuście (może być na PW) bo chciałabym sobie porównać z moimi wymiarami... i mniej więcej wiedzieć jak będą leżały na mnie. Byłabym w takim razie zainteresowana szarym i brązowym golfem. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#253 |
Zakorzenienie
|
Lampe kupiłam ok. rok temu , użyta była pare razy tak naprawde. Dałam za nią 170zł. Więc nie wiem, jedyny ból lampy to jej wielkość i podejrzewam że przesyłka może być droga
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Wtajemniczenie
|
za torebkę i karbownicę podziekuję, mam aktualnie krótkie wlosy i ostatnio operuje tylko szczotką okrągłą i suszarką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Chciałabym na pewno od Ciebie coś z kosmetyków, bo ubrania nie w moim rozmiarze
![]() Baaaardzo podoba mi sie podkład Lancome ![]() ![]() Moze cienie Oriflame ta paletka mała... to są perłowe cienie? Podoba mi sie tez Biotherm celluli laser intensive night. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Zakorzenienie
|
nie zauważyłam że nie dajesz mi też okularków...
wolałabym chyba zrezygnować ze spodni na rzecz okularów i misia ![]() dojrzałam jeszcze jedną ramkę... jak ci się coś podoba jeszcze u mnie to może dorzucę? Załącznik 3191764Załącznik 3191765Załącznik 3191766Załącznik 3191767Załącznik 3191768Załącznik 3191769
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2010-08-27 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rezerwować ci paletę czy jeszcze coś poszperasz? odpisz a ja za ten czas wyślę ci zdjęcie na maila i mi napiszesz czy dasz radę namalować... jak to widzisz itd.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 |
Wtajemniczenie
|
nie nie, okularki tez Ci daje - zapomniałam wkleić zdjęcia
![]() Jeśli chodzi o misia to nie chodzi o jego ciezar tylko o wymiary, jest gruby więc gabaryty - będę musiala wlozyc go w pudełko bo jeśli owine go papierem to wyjdzie dosc spory.. klocek :P ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- a powiedz mi jeszcze, co to takiego są te kremy incell? :P tzn do czego, od czego i dla kogo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.eris.pl/pl/aktualnosci/48...irena_eris_pie tu jest świetnie przedstawione : http://www.drirenaeris.pl/incell/ mogę ci je dorzucić... mogę dać coś jeszcze tylko oddaj misia ![]() jaki wysoki jest?
![]() |
![]() |
#262 |
Wtajemniczenie
|
ojj.. to nie dla mnie ;PP
a co do misia.. to wymiarki bede mogla podać dopiero jutro, bo stoi w pudle w drugim pokoju a moi rodzice juz spia wiec nie bede im tam sie teraz krecic ![]() Oddałabym go chętnie - na prawde, ale tak jak mówie - boje sie przesyłki bo przez gabaryty bede musiala wyslac paczka i wtedy to mi sie to troszke nie bedzie oplacac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze to : 2 pilniczki banany nie używane, gilotynke pare razy użytą , 10 ozdób w pudełeczku + z boku 2 . I tipsy mleczne z długą kieszonką w woreczku( jednak tak jak pisałam nie są wszystkie tam) , a w tym kołowrotku tak spojrzałam to jednak wszystkie są ozdóbki (a myślałam ze w jednaj przegródce ich brakuje
![]() Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2010-06-17 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Zakorzenienie
|
a co bys za nie chciala?zaginiony symbol odpada-wymienie go tylko za cos z ksiazkowego wisha
ksiazki ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post86755055 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post86716402 http://www.finta.pl/ref/mysia82 Odpisz u mnie - ja odpiszę u Ciebie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Wtajemniczenie
|
a tak jeszcze zapytam.. nie masz może żadnych książek do wymiany?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra- to jestem chętna na: 1, Primer duży(15ml), użyty z 5 razy 2, kołowrotek z ozdobami do paznokci 3, żel jednofazowy przeźroczysty(dość duży słoiczek) podejrzewam że jest to 15ml 4 sprawną mało użytwaną lampe UV 5, 2 pilniczki banany 6, 10 ozdób w pudełeczku + z boku 2 7, tipsy mleczne z długą kieszonką w woreczku oddam za to (to oczywiście propozycja ale postaram się sprawiedliwie rozdzielić): Lancome Magnifique odlewka 10ml HERRERA obie buteleczki całe jak na zdjęciu ------ za lampę UV DIOR ESCALE A PONDICHERY 10ml ------ za 10 ozdób w pudełeczku + z boku 2 i kołowrotek z ozdobami do paznokci. VERSACE CRYSTAL NOIR 5ml ------ za 2 pilniczki banany GUCCI FLORA EDP 10ml ----- za Primer duży(15ml), użyty z 5 razy i tipsy mleczne z długą kieszonką w woreczku BURBERRY LONDON 10ml ------ za żel jednofazowy przeźroczysty(dość duży słoiczek) podejrzewam że jest to 15ml Co o tym myślisz?
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Może być bez lampy narazie? Bo kwesta pieniędzy do wysyłki a obawiam sie że narazie będzie to troche za dużo na mój portfel.
![]() ![]() ![]() Edytowane przez iv3 Czas edycji: 2010-06-18 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do pieniążków za wysyłkę lampy to mogę poczekać aż będziesz miała i ustalimy datę wysyłki. Myślę, że to nie problem,, nie pali mi się. Co do ozdób w pudełeczkach to może przesyp je do woreczków a pudełeczka osobno- tak się na pewno nie pomiesza. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
A co do pieniążków za wysyłkę lampy to mogę poczekać aż będziesz miała i ustalimy datę wysyłki. Myślę, że to nie problem,, nie pali mi się. Co do ozdób w pudełeczkach to może przesyp je do woreczków a pudełeczka osobno- tak się na pewno nie pomiesza. Ewentualnie z po za wątku mogę zaproponować odlewki: Dior miss dior cheri edt odleweczkę do 10ml <KLIK> Moschino Toujours Glamour do 10ml <KLIK> gdybyś chciała.... Myślę, że pojemnościami jakoś możemy się dogadać. ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
Co do paczek- to poprzez wielkość paczki nikt Ci nie może kazać wysłać paczką jeśli waga nie przekracza 2kg. Do 2kg możesz wszystko wysyłać listem poleconym. Nawet jeśli jest duże. A zmierzyłaś tego miśka już? ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
Zapraszam na PW podaj adres do wysyłki.
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze znalazłam sporo tipsów przeźroczystych z długą i krótką kieszonką więc też moge Ci je dorzucić. Ozdóbki już tak zapakowałam że sie nie ruszają
![]() 1, Primer duży(15ml), użyty z 5 razy 2, kołowrotek z ozdobami do paznokci 3, żel jednofazowy przeźroczysty(dość duży słoiczek) podejrzewam że jest to 15ml 4 tipsy przeźroczyste z krótką i długa kieszonką 5, 2 pilniczki banany 6, 10 ozdób w pudełeczku + z boku 2 7, tipsy mleczne z długą kieszonką w woreczku Co do lampy to dogadamy sie jak napłyną mi pieniądze więc narazie nic nie mówie. Dior miss dior cheri edt odleweczkę do 10ml Moschino Toujours Glamour do 10ml też mi sie podobają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Wtajemniczenie
|
Kochana przepraszam Cię, ale opiszę Ci jutro wieczorkiem wszystko razem z fotkami, bo dzisiaj mieliśmy strasznie ciężki dzień, przed chwilką wróciliśmy z kiliniki weterynaryjnej z Wrocławia i teraz mam na głowie półprzytomnego doga niemieckiego, który właśnie zaczyna się wybudzać z narkozy i próbuje chodzić mimo że nie potrafi ustać na łapach, jutro się odezwę, buziaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.