Wszystko o Avonie - część 12 !! :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-03, 14:41   #241
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)

Nie macie żadnych problemów z podglądem faktury?

Mam Adobe do pdf, a gdy klikam na nr faktury pojawia się okienko, że coś jest nie tak.

Chciałam kuknąć, bo coś mi się nie zgadza: podaną obok nr faktury kwotę do zapłaty mam taką, jaką wyliczyąłm po cenach katalogowych, chyba, że nie policzyli mi 5 produktów w ramach oferty 5 za 50 zł wg. cen katalogowych

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 15:00   #242
kingusiusia
Rozeznanie

Nie miałam nigdy z Avonu korektora dlatego pytam.
Potrzebuje takiego który chociaż trochę by zakrył cienie pod oczkami.
Który polecicie?
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 15:10   #243
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Chciałam kuknąć, bo coś mi się nie zgadza: podaną obok nr faktury kwotę do zapłaty mam taką, jaką wyliczyąłm po cenach katalogowych, chyba, że nie policzyli mi 5 produktów w ramach oferty 5 za 50 zł wg. cen katalogowych
Może jeszcze tej faktury nie ma? U mnie niby link był, a faktura się b. późno ukazała. Ale działają mi bez problemu.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 15:20   #244
Kasiac89
Raczkowanie

GG do Kasiac89

Kurcze ale się wkurzyłam, składałam na drugi termin zamówienia i zapomniałam zmienić adres dostawy na mój na tej starej stronie to nigdy nie miałam z tym problemu a teraz tak. wrrrr. oczywiście edytowac ani usunąć nie mogę :/ napisałam maila ze strefy o zmianę tego adresu, mam nadzieję, że przeczytają go zanim spakują paczkę. Będę próbowała jeszcze dzwonić jutro, ale jak mówicie, że ciężko się dodzwonić to już nie wiem. Zła jestem bardzo na tą nową stronę :/

Studentka politologii

Kasiac89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 15:25   #245
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Może jeszcze tej faktury nie ma? U mnie niby link był, a faktura się b. późno ukazała. Ale działają mi bez problemu.

u mnie też działa bez problemu jak klikam na numer faktury

ja osobiście nie skorzystałam z tej oferty 5 za 50zł mimo, że klientki zamówiły 3 produkty, z możliwych do wyboru w tej ofercie- zależało mi bardziej na wysokości zamówienia i liczę, że uda mi się osiągnąć brakującą do 1000zł kwotę składając zamówienie w III terminie -ciekawe jaka tym razem nowość będzie
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 15:25   #246
taka jedna
Zakorzenienie

A ktoś wie czy któraś biżuteria z minikatalogu jest niedostępna? Bo o niej w niedostępnych produktach nic nie ma:/
Stary 2010-06-03, 15:38   #247
Kasiac89
Raczkowanie

GG do Kasiac89

Napisałam tez do niech maila o zmianę adresu dostawy paczek na stałe, bo nie mam zamiaru się tym denerwować kolejnym razem. Jeśli mi zmienią okręg to trudno i tak nie mam wsparcia żadnego od swojej liderki.

Studentka politologii

Stary 2010-06-03, 15:38   #248
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasiac89 Pokaż wiadomość
Kurcze ale się wkurzyłam, składałam na drugi termin zamówienia i zapomniałam zmienić adres dostawy na mój na tej starej stronie to nigdy nie miałam z tym problemu a teraz tak. wrrrr. oczywiście edytowac ani usunąć nie mogę :/ napisałam maila ze strefy o zmianę tego adresu, mam nadzieję, że przeczytają go zanim spakują paczkę. Będę próbowała jeszcze dzwonić jutro, ale jak mówicie, że ciężko się dodzwonić to już nie wiem. Zła jestem bardzo na tą nową stronę :/
Nie chcę Cię martwić, ale wczoraj przerabiałam telefonicznie próbę zamiany dostawy regularnej na COK, zanim wysłałabym zamówienie i tego też się nie da

Po długim oczekiwaniu na sprawdzanie statusu, pani zaproponowała usunięcie całego zapisanego zamówienia i wklepanie wszystkiego od nowa, z oczywiście wcześniejszym ustawieniem na odbiór w COK

Uznałam, że prościej jest usunąć 2 produkty, na które klientka nie mogła czekać do 14 czerwca i dokupić je jutro, ale przecież nie każdy ma COK w pobliżu, więc jedyne wyjście to zabawa jak wyżej i kurier
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 15:58   #249
Kasiac89
Raczkowanie

GG do Kasiac89

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię martwić, ale wczoraj przerabiałam telefonicznie próbę zamiany dostawy regularnej na COK, zanim wysłałabym zamówienie i tego też się nie da

Po długim oczekiwaniu na sprawdzanie statusu, pani zaproponowała usunięcie całego zapisanego zamówienia i wklepanie wszystkiego od nowa, z oczywiście wcześniejszym ustawieniem na odbiór w COK

Uznałam, że prościej jest usunąć 2 produkty, na które klientka nie mogła czekać do 14 czerwca i dokupić je jutro, ale przecież nie każdy ma COK w pobliżu, więc jedyne wyjście to zabawa jak wyżej i kurier

Jeśli nie będą mi chcieli zmienić adresu i im powiem żeby mi usunęli to zamówienie, tak miałam tylko 4 produkty więc nie będzie problemu żebym zamówiła je jeszcze raz na mój adres. Mam jutro zamiar nawet wstac wcześnie i dzwonić, bo może rano nie będą mieli tak przeciążonych linii.

Studentka politologii

Stary 2010-06-03, 16:22   #250
ololufe
Zakorzenienie

Jak juz wczesniej przypomne pisalam, ze w 7 zamowilam podklad magix i byl on jako produkt alternatywny. Dlatego tez nie otrzymalam zebry w 1 terminie zamowienia z 8, bo ich system nie wykryl tego produktu alternatywnego. Jak dzwonilam wyjasnic co i jak to przy okazji zapytalam czy zebra jest teraz dostepna (dzwonilamw pitek wieczorem). Uzskalam odpowiedz, ze dostepna obecnie nei jest i ze bedzie dopiero w 2 polowie/pod koniec 8 katalogu. Mimo wszytsko zlozylam zamowienie jeszcze w piatek z dostawa na wtorek i zebre otrzymalam. Tak wiec zapewne zebra bedzie dostepna dopiero pod koniec katalogu. Niestety konkretnej daty nie potrafiono mi podac.
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 16:46   #251
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kingusiusia Pokaż wiadomość
Nie miałam nigdy z Avonu korektora dlatego pytam.
Potrzebuje takiego który chociaż trochę by zakrył cienie pod oczkami.
Który polecicie?
zależy jakie masz te cienie pod oczami...
na moje nie pomaga żaden korektor z avonu - jedynie PanStick :
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 17:49   #252
ololufe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BLUE CORN FLOWER Pokaż wiadomość
Mam 2 pytanka do ekspertek :
  • Ile razy mogę złożyć w danym katalogu zamówienie z odbiorem w COK-u? Czy tylko 3 razy, czy można więcej?
  • Czy Liderzy mają podgląd do stref swoich konsultantek? jeśli tak, to jakie mają tam dostępne informacje o konsultantkach (np. ich zamówienia, saldo itp.)
  • Nie ma ograniczen dotyczacych zakupien w COKu
  • Liderzy (jak tu liderki sie juz wczesniej wypowaidaly) maja dostep do zamowien i sald konsultantek
Stary 2010-06-03, 18:13   #253
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
ja go mam

Tak naprawdę to on nie jest taki żywy jak w katalogu...
zaraz wrzucę fotki na katalogowy
Brawo !! Odważna dziewczyna

Cytat:
Napisane przez tiny_dorcia Pokaż wiadomość
Witam w 12 wątku
Znowu muszę się wam poskarżyć... Nie wiem czy ktoś miała takie przygody jak ja, czy to tylko mnie pech prześladuje... Otóż miałam zamówienie na 1100zł i cztery kartoniki miałam dostać. Wzięłam dostawę kurierską i dziś dostałam, ale tylko dwa kartony!!!
Sprawdzałam z kurierem listy przewozowe i okazało się, że resztę skierowano do jakiejś kobiety o tym samym nazwisku co ja - gdzieś w okolice Środy Ślakiej... Nie mam połowy kosmetyków... Jestem wściekła i ciekawa kto zapłaci za kosmetyki, które ona może sobie wziąć z tej paczki...
Zdażyło się komuś coś podobnego?? Ten UPS to masakra... Ciągle mam z nimi problemy... Pisałm już wcześniej, że kiedyś miałam przepakowane kosmetyki w inne pudelko i brakowało 8 produktów... Teraz brakuje 40 sztuk...

ja tez tak kiedys miałam i to nie był UPS. Kiedyś miałam zamówinie na 500 i wtedy były 2 kartony. Mała i ta duża. Tą małą przywiózl kurier i mama się pyta czy to wszystko bo miała zamówienie na 500 zł a on tak i mam nie przyjęła paczki . Okazoło się ża tą duzo miał inny kurier który woził po Głowaczowie a ja mieszkam w Gowarczowie ( podobne nazwy ). I ten z Głowaczowa dzwoni i się pyta
Kurier : gdzie jest ta ulica Zamkowa w tym Głowaczowie
Mama : w jakim Głowaczowie ja nieszkam w Gowarczowie
Kurier : ( trach koniec rozmowy )
Póżniej zawiózl do jakiejś liderki króra mieszka około 20 km odemnie a pózniej proponowała czy bym nie przeszła do niej był by prezent i w ogóle bo moja liderka coś kręci i zaczęła na nią najeżdżać ..
Ale nigdy w życiu nie zmienie liderki

Cytat:

Witaj w klubie !!
Mi odpisali dopiero jak dostałam paczkę

Cytat:
Napisałam tez do niech maila o zmianę adresu dostawy paczek na stałe, bo nie mam zamiaru się tym denerwować kolejnym razem. Jeśli mi zmienią okręg to trudno i tak nie mam wsparcia żadnego od swojej liderki.
No ja tez bym tak chciała ale by mi się zmienił okręg a tego nie chce ..
Ale jak nie masz nic do stracenia to zmień .. powodzenia może na kogos dobrego trafisz ...

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 19:03   #254
ololufe
Zakorzenienie

Wyprobowalam wczoraj nowy podklad magix koloryzujacy - ivory. Zakupilam jego probke z 8. Bardzo mi sie podoba. Konsystencje ma taka jak bezbarwny. Dobrze matuje. I jak dla mnie niezle nawet kryje. Na podstawie probki - jestem na tak Szkoda tylko, ze mozna tylko jeden kupic za te 10 zl

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
powiedzcie mi jak to jest z tymi katalogami teraz? zamawiam sobie 10 sztuk kolejnego a mi dodaje 1 i mam 11..tzn ze mi wliczaja po prostu ten darmowy ( z folii?)

i nie zamawiam zadnego katalogu biezacego a mi sam narzuca zamowiana 1 sztuke..czy ja za nia zaplace 3 zl?? bo sie wtedy wkurze...

edit. juz sobie poradzilam z tym ich durnym systemem i mam tak jak chcialam
Ja zawsze zamawiam 5 sztuk. Jeden daja mi gratis darmowy. Na fakturze mam napisane: katalogi - 5 i katalog -1.

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Jak jest w kat. 08 ta promocja 2 produkty za 35,90 zł ze stron 92-99, to maska żelowa też się wlicza czy tylko kosmetyki? Bo w sumie to nie ma nigdzie zaznaczone, że jest wyłączona z promocji
Wlicza sie

Cytat:
Nie macie żadnych problemów z podglądem faktury?

Mam Adobe do pdf, a gdy klikam na nr faktury pojawia się okienko, że coś jest nie tak.

Ja z podgladem faktury problemu nie mam - tzn. z otwarciem faktury elektronicznej, bo podgladu jako takiego co byl w poprzedniej wersji strony to nie mam... tego z danych finansowych. A szkoda bo chociaz moglam sobie wczesniej (zanim pojawi sie faktura ta rzeczywista), sprawdzic co mi przyjdzie a co nie

Edytowane przez ololufe
Czas edycji: 2010-06-03 o 19:05
Stary 2010-06-03, 19:24   #255
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi w sprawie promocji

Ivory jest różowy, a Creamy Natural na moje oko bardziej beżowy. Nude mogę porównać do podkładu rozświetlajaco-antystresowego i wg mnie MagiX jest trochę ciemniejszy i bardziej żółty. Mam też Almond z antystresowego i jak dla mnie, to jest taki sam jak Ivory MagiX. Mam nadzieję, że pomogłam, choć to tylko moje obserwacje, więc mogę się mylić
no dziekuje pewnie ze pomoglas wlasnie z rozswietlajacego mialam tak ze ten nude byl dla mnie za jasny a juz cream za ciemny(ivory i almond nie bralam pod uwage bo sa w roz wpadajace) wiec mysle ze ten nude z magixa bedzie mi pasowal gozej z tym ze wlasnie na lato chyba przydalby sie troche ciemniejszy a jak ten natural beige bardzo ciemny jest i czy duzo ciemniejszy od nude
Stary 2010-06-03, 19:57   #256
Kasiac89
Raczkowanie

GG do Kasiac89

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość

No ja tez bym tak chciała ale by mi się zmienił okręg a tego nie chce ..
Ale jak nie masz nic do stracenia to zmień .. powodzenia może na kogos dobrego trafisz ...

I to też jest tak, że jak miałam inny adres dostawy to nigdy w okresie kiedy nie składałam zamówień nie dostawałam katalogu pocztą, a powinnam chyba przez pół roku jeszcze dostawać.

I później ciężko było mi wrócić do zamawiania, bo nie miałam jak dostać tego katalogu :/

Jutro będę dzwonić, więc napiszę jak rozwiązali mi tą sprawę.

Studentka politologii

Stary 2010-06-03, 20:40   #257
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
no dziekuje pewnie ze pomoglas wlasnie z rozswietlajacego mialam tak ze ten nude byl dla mnie za jasny a juz cream za ciemny(ivory i almond nie bralam pod uwage bo sa w roz wpadajace) wiec mysle ze ten nude z magixa bedzie mi pasowal gozej z tym ze wlasnie na lato chyba przydalby sie troche ciemniejszy a jak ten natural beige bardzo ciemny jest i czy duzo ciemniejszy od nude
Trudno mi w sumie powiedzieć. Na dłoni wyglądają dosyć podobnie, a na chusteczce jest różnica. Ale jak patrzę na próbki podkładów, to jest ciemniejszy o ton i wyraźnie dla lekko opalonej buźki.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 21:33   #258
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Spóbuję więc jutro
Jestem strasznie ciekawa, bo coś mi sknocili ...

Jestem na 90% pewna, że mi nie policzyli Bali Bliss zgodnie z promocją 5 za 50 zł. Aż się teraz zastanawiam, czy z tej promocji zamawiało się w jakiś inny spośób, bo ja wpisałam numer z katalogu

Instagram

Stary 2010-06-03, 21:43   #259
Marbo81
Raczkowanie

Cytat:
Spóbuję więc jutro

Jestem na 90% pewna, że mi nie policzyli Bali Bliss zgodnie z promocją 5 za 50 zł. Aż się teraz zastanawiam, czy z tej promocji zamawiało się w jakiś inny spośób, bo ja wpisałam numer z katalogu
Tak Hosenko zamawiało się w inny sposób - na tej stronie, która wyskakiwała po kliknięciu na baner wybierało się w sumie 5 kosmetyków i potem w podsumowaniu wyskakiwały specjalne kody, które należało wpisać w zamówieniu, żeby skorzystać z tej promocji.

Start 104,5 -101,2 - 99,4
Jest 96,9
Najbliższy cel 90
Chciałabym 60

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png
Marbo81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 21:53   #260
Myszka0706
Raczkowanie

Cytat:
Spóbuję więc jutro

No niestety Marbo81 ma rację, na wszystkie produkty z tej promocji były specjalne kody!
Myszka0706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 21:55   #261
exaltation
Raczkowanie

Cytat:
Spóbuję więc jutro

tak. Te podukty z promocji 5 za 5 zamawiało się inaczej.. Nie wpisywało się kodów z katalogu tylko po kliknieciu na produkt pod koniec wyskakiwały kody

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez exaltation Pokaż wiadomość
tak. Te podukty z promocji 5 za 5 zamawiało się inaczej.. Nie wpisywało się kodów z katalogu tylko po kliknieciu na produkt pod koniec wyskakiwały kody
EDIT: kurcze nie zauwazyłam, że juz jest odpowiedź na to pytanie
exaltation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 21:57   #262
Hosenka*
Zakorzenienie

O kurka ... no to super Myślicie, że da się to odkręcić?

Instagram

Stary 2010-06-03, 22:04   #263
Myszka0706
Raczkowanie

Cytat:
O kurka ... no to super Myślicie, że da się to odkręcić?
Dzwoń jutro z samego rana, może da się to odkręcić, a czy się to uda to wiesz bo wiele razy o tym pisałyśmy, to zależy na kogo trafisz po drugiej stronie słuchawki! Trzymam kciuki!
Stary 2010-06-03, 22:21   #264
taka jedna
Zakorzenienie

Myślałam, że dzisiaj nie pracują, a mi zafakturowali zwroty
Stary 2010-06-03, 22:34   #265
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszka0706 Pokaż wiadomość
Dzwoń jutro z samego rana, może da się to odkręcić, a czy się to uda to wiesz bo wiele razy o tym pisałyśmy, to zależy na kogo trafisz po drugiej stronie słuchawki! Trzymam kciuki!
Mam nadzieje, że się uda

Wiecie co? Wpisywałam numery z katalogu, bo ten wirtualny strasznie długo mi sie wczytywał i ogólnie muliło bardzo. Wkurzyłam się w końcu i wpisywałam numery tak jak w poprzedniej wersji.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-06-03 o 22:35
Stary 2010-06-03, 22:59   #266
violka888
Raczkowanie

Ja znowu mam pytanie. Teraz w paczce dostanę Wodę toaletową Windscape za zamówienie ponad 1000zł ale z którego katalogu z 7 czy 8 bo już sama nie wiem? bo i w katalogu 7 i w 8 miałam zamówienia za ponad 1000zł.
violka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 23:06   #267
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość

Ja zawsze zamawiam 5 sztuk. Jeden daja mi gratis darmowy. Na fakturze mam napisane: katalogi - 5 i katalog -1.
no ja tez tak mam zawsze, ale ta nowa strona czasami narzuca 1 katalog, ktory w podgladzie jest potem za 3 zl:/ trzeba uwazac. tez wyskakuja jakies dziwne komunikaty: uwaga zamowiono 10 katalogow. ( cos dziwnego w tym ze 10 nie rozumiem tego )
Stary 2010-06-03, 23:15   #268
Myszka0706
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez violka888 Pokaż wiadomość
Ja znowu mam pytanie. Teraz w paczce dostanę Wodę toaletową Windscape za zamówienie ponad 1000zł ale z którego katalogu z 7 czy 8 bo już sama nie wiem? bo i w katalogu 7 i w 8 miałam zamówienia za ponad 1000zł.
Zawsze dostaje się prezent w następnym katalogu po osiągnięciu progu 1000zł, czyli razem z zamówieniem z kat 08 dostaniesz prezent za zam. z 07, jak będziesz składać zam. z 09 to dostaniesz za 08
Stary 2010-06-03, 23:20   #269
violka888
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Myszka0706 Pokaż wiadomość
Zawsze dostaje się prezent w następnym katalogu po osiągnięciu progu 1000zł, czyli razem z zamówieniem z kat 08 dostaniesz prezent za zam. z 07, jak będziesz składać zam. z 09 to dostaniesz za 08

Dziękuję za odpowiedź. Byłam świecie przekonana że za zamówienie za ponad 1000zł w katalogu 7 można zamówić wodę toaletową jet femme holiday
violka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-03, 23:21   #270
exaltation
Raczkowanie

Chce sprawdzic na stronie UPS gdzie jest moja paczka. Pisze mi, że mam wprowadzic numery monitorowane.. czyli co? ani nr fakruty ani zamówienia nie pasuje;/ Jak Wy to sprawdzacie?
exaltation jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości