|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 12 !! :)
Nie macie żadnych problemów z podglądem faktury?
![]() Mam Adobe do pdf, a gdy klikam na nr faktury pojawia się okienko, że coś jest nie tak. Chciałam kuknąć, bo coś mi się nie zgadza: podaną obok nr faktury kwotę do zapłaty mam taką, jaką wyliczyąłm po cenach katalogowych, chyba, że nie policzyli mi 5 produktów w ramach oferty 5 za 50 zł wg. cen katalogowych
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Nie miałam nigdy z Avonu korektora dlatego pytam.
Potrzebuje takiego który chociaż trochę by zakrył cienie pod oczkami. Który polecicie? |
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze tej faktury nie ma? U mnie niby link był, a faktura się b. późno ukazała. Ale działają mi bez problemu.
|
|
|
|
#244 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze ale się wkurzyłam, składałam na drugi termin zamówienia i zapomniałam zmienić adres dostawy na mój
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie też działa bez problemu jak klikam na numer faktury ja osobiście nie skorzystałam z tej oferty 5 za 50zł mimo, że klientki zamówiły 3 produkty, z możliwych do wyboru w tej ofercie- zależało mi bardziej na wysokości zamówienia i liczę, że uda mi się osiągnąć brakującą do 1000zł kwotę składając zamówienie w III terminie -ciekawe jaka tym razem nowość będzie
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
A ktoś wie czy któraś biżuteria z minikatalogu jest niedostępna? Bo o niej w niedostępnych produktach nic nie ma:/
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Napisałam tez do niech maila o zmianę adresu dostawy paczek na stałe, bo nie mam zamiaru się tym denerwować kolejnym razem. Jeśli mi zmienią okręg to trudno i tak nie mam wsparcia żadnego od swojej liderki.
|
|
#248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po długim oczekiwaniu na sprawdzanie statusu, pani zaproponowała usunięcie całego zapisanego zamówienia i wklepanie wszystkiego od nowa, z oczywiście wcześniejszym ustawieniem na odbiór w COK ![]() Uznałam, że prościej jest usunąć 2 produkty, na które klientka nie mogła czekać do 14 czerwca i dokupić je jutro, ale przecież nie każdy ma COK w pobliżu, więc jedyne wyjście to zabawa jak wyżej i kurier
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli nie będą mi chcieli zmienić adresu i im powiem żeby mi usunęli to zamówienie, tak miałam tylko 4 produkty więc nie będzie problemu żebym zamówiła je jeszcze raz na mój adres. Mam jutro zamiar nawet wstac wcześnie i dzwonić, bo może rano nie będą mieli tak przeciążonych linii.
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz wczesniej przypomne pisalam, ze w 7 zamowilam podklad magix i byl on jako produkt alternatywny. Dlatego tez nie otrzymalam zebry w 1 terminie zamowienia z 8, bo ich system nie wykryl tego produktu alternatywnego. Jak dzwonilam wyjasnic co i jak to przy okazji zapytalam czy zebra jest teraz dostepna (dzwonilamw pitek wieczorem). Uzskalam odpowiedz, ze dostepna obecnie nei jest i ze bedzie dopiero w 2 polowie/pod koniec 8 katalogu. Mimo wszytsko zlozylam zamowienie jeszcze w piatek z dostawa na wtorek i zebre otrzymalam. Tak wiec zapewne zebra bedzie dostepna dopiero pod koniec katalogu. Niestety konkretnej daty nie potrafiono mi podac.
|
|
|
|
#251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na moje nie pomaga żaden korektor z avonu - jedynie PanStick :
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#253 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez tak kiedys miałam i to nie był UPS. Kiedyś miałam zamówinie na 500 i wtedy były 2 kartony. Mała i ta duża. Tą małą przywiózl kurier i mama się pyta czy to wszystko bo miała zamówienie na 500 zł a on tak i mam nie przyjęła paczki . Okazoło się ża tą duzo miał inny kurier który woził po Głowaczowie a ja mieszkam w Gowarczowie ( podobne nazwy ). I ten z Głowaczowa dzwoni i się pyta Kurier : gdzie jest ta ulica Zamkowa w tym Głowaczowie Mama : w jakim Głowaczowie ja nieszkam w Gowarczowie Kurier : ( trach koniec rozmowy ) Póżniej zawiózl do jakiejś liderki króra mieszka około 20 km odemnie a pózniej proponowała czy bym nie przeszła do niej był by prezent i w ogóle bo moja liderka coś kręci i zaczęła na nią najeżdżać .. Ale nigdy w życiu nie zmienie liderki ![]() Cytat:
Witaj w klubie !! Mi odpisali dopiero jak dostałam paczkę Cytat:
Ale jak nie masz nic do stracenia to zmień .. powodzenia może na kogos dobrego trafisz ...
|
|
#254 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wyprobowalam wczoraj nowy podklad magix koloryzujacy - ivory. Zakupilam jego probke z 8. Bardzo mi sie podoba. Konsystencje ma taka jak bezbarwny. Dobrze matuje. I jak dla mnie niezle nawet kryje. Na podstawie probki - jestem na tak
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez ololufe Czas edycji: 2010-06-03 o 19:05 |
|||
|
|
|
#255 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I to też jest tak, że jak miałam inny adres dostawy to nigdy w okresie kiedy nie składałam zamówień nie dostawałam katalogu pocztą, a powinnam chyba przez pół roku jeszcze dostawać. I później ciężko było mi wrócić do zamawiania, bo nie miałam jak dostać tego katalogu :/ Jutro będę dzwonić, więc napiszę jak rozwiązali mi tą sprawę.
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem strasznie ciekawa, bo coś mi sknocili ... Jestem na 90% pewna, że mi nie policzyli Bali Bliss zgodnie z promocją 5 za 50 zł. Aż się teraz zastanawiam, czy z tej promocji zamawiało się w jakiś inny spośób, bo ja wpisałam numer z katalogu
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Tak Hosenko zamawiało się w inny sposób - na tej stronie, która wyskakiwała po kliknięciu na baner wybierało się w sumie 5 kosmetyków i potem w podsumowaniu wyskakiwały specjalne kody, które należało wpisać w zamówieniu, żeby skorzystać z tej promocji.
Jedyna możliwość mężczyzny, by mieć ostatnie słowo, to przyznać rację kobiecie ![]() Start 104,5 -101,2 - 99,4 Jest 96,9 Najbliższy cel 90 Chciałabym 60 http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...89e3fb1e3e.png |
|
|
|
#260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No niestety Marbo81 ma rację, na wszystkie produkty z tej promocji były specjalne kody! |
|
|
|
|
#261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak. Te podukty z promocji 5 za 5 zamawiało się inaczej.. Nie wpisywało się kodów z katalogu tylko po kliknieciu na produkt pod koniec wyskakiwały kody ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- EDIT: kurcze nie zauwazyłam, że juz jest odpowiedź na to pytanie |
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam, że dzisiaj nie pracują, a mi zafakturowali zwroty
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co? Wpisywałam numery z katalogu, bo ten wirtualny strasznie długo mi sie wczytywał i ogólnie muliło bardzo. Wkurzyłam się w końcu i wpisywałam numery tak jak w poprzedniej wersji.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-06-03 o 22:35 |
|
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Ja znowu mam pytanie. Teraz w paczce dostanę Wodę toaletową Windscape za zamówienie ponad 1000zł ale z którego katalogu z 7 czy 8 bo już sama nie wiem?
bo i w katalogu 7 i w 8 miałam zamówienia za ponad 1000zł.
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem tego )
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze dostaje się prezent w następnym katalogu po osiągnięciu progu 1000zł, czyli razem z zamówieniem z kat 08 dostaniesz prezent za zam. z 07, jak będziesz składać zam. z 09 to dostaniesz za 08
|
|
|
|
#269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź.
|
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Chce sprawdzic na stronie UPS gdzie jest moja paczka. Pisze mi, że mam wprowadzic numery monitorowane.. czyli co? ani nr fakruty ani zamówienia nie pasuje;/ Jak Wy to sprawdzacie?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.

:

:
). I ten z Głowaczowa dzwoni i się pyta 

Myślicie, że da się to odkręcić?
nie rozumiem tego