Loki z foty - jak uzyskaæ taki efekt bez trwa³ej ? - Zbiorczy - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z krêconymi w³osami. Rozmawiamy o stylizacji i pielêgnacji loków. Wejd¼, podziel siê do¶wiadczeniem, zadaj pytanie.

Poka¿ wyniki sondy: Jak uzy¶kaæ te piêkne loki?
.. 19 48,72%
.. 7 17,95%
.. 5 12,82%
.. 8 20,51%
G³osuj±cy: 39. Nie mo¿esz g³osowaæ w tej sondzie

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2005-10-13, 20:42   #241
Fantazja17
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16
Dot.: Loki z foty - jak uzyskaæ takie cudo? ^_^

A oprócz samej fryzury i makija¿u jaki ona ma ¶liczny kolor w³osów!!!Mo¿e kto¶ wie co to za kolor i jak± farb± go uzyskaæ?By³abym BARDZO wdziêczna za odp.
Fantazja17 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-13, 21:00   #242
effulla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 392

Cytat:
Napisane przez Fantazja17
A oprócz samej fryzury i makija¿u jaki ona ma ¶liczny kolor w³osów!!!Mo¿e kto¶ wie co to za kolor i jak± farb± go uzyskaæ?By³abym BARDZO wdziêczna za odp.
Ja tesh

UP UP

Stary 2005-10-14, 08:52   #243
hair
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 860
Dot.: fryzura Shakiry z "La Tortura" ??? :)

Cytat:
Napisane przez Ancik
Dla mnie ma³o wa¿ne jest czy ma takie naturalne czy nie ,mam nadziejê, ¿e mi trwa³a wyjdzie fajnie ,aa i mam jeszcze pytanko,w sumie z w³osami nigdy nic powa¿niejszego nie robi³am w stylu farbowania, tym bardziej trwa³ej Chcia³am zapytaæ jak wygl±da trwa³a "nienaturalnie" wygladaj±ca hah no i czy s± jakie¶ zalecienia co do pielêgnacji trwa³ej?

Jak wyglada ¼le zrobiona trwala ? Na poczatku fatalnie, a po¼niej jest jeszcze gorzej . Wybierz sie wiêc do zaufanego fryzjera. Uwa¿aj je¶li masz cieñkie wlosy - trwala lubi z nich robiæ bardzo nienaturalnie wygladaj±ce "falki" (wiem co¶ o tym ).
hair jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 10:02   #244
beliczek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 310

TRwa³a rzadko wychodzi dobrze... Lepiej juz nakrêciæ w³osy na wa³ki, papiloty, itd. Mia³am raz trwa³± - nie by³o loków tylko siano pusz±ce siê niemi³osiernie i wypalone. Gdyby nie tony masek KErastase i KAnebo to nie iwem co by by³o...
PRzemy¶l to 100 razy zanim siê zdecydujesz.
beliczek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 10:41   #245
livy
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 489

Cytat:
Napisane przez malaika7
A ja wierzê Shakirze Jest Kolumbijk±, a kobiety z Latynoski czêsto maj±krêcone w³osy.
na wlasnie sie zastanawialam, jakie latynoski maja wlosy. ale skoro krecone, to ona pewnie tez
livy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 12:05   #246
trishia
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 395

Te¿ marzy mi siê fryzurka Shakiry...Niestety,mam w³osy wyj±tkowo suche i naprawdê bardzo gêste(zbyt gêste), wiêc fryzjerka odradzi³a mi trwa³±. Tym bardziej,¿e moje naturalne w³osy s± krêcone....No w³a¶nie, tylko,¿e krêci siê tylko dolna warstwa, a te na górze s± falowane...Przy moich w³osach to jeszcze robi wra¿enie wiêkszej szopy:/
trishia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 13:06   #247
effulla
Zakorzenienie

Shakira nie podoba mi sie w czarnych w³osach .... jedak za to muszê przyznac ze loki ma super! TESH TAKIE KCE!

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2005-10-14, 13:19   #248
maxi82
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 123

No muszê Wam powiedzieæ ¿e wysz³o mi naprawdê niezle z tymi ¶limaczkami . Najpierw w prawie suche w³osy wtar³am trochê pianki i zrobi³am tylko 2 ¶limaczki, bo spa³am w nich a w trzech by³oby mi nie wygodnie, rano rozpu¶ci³am spsika³am sprayem i troszkê pogniota³m i rezultat by³ naprawdê fajny. Co¶ w rodzaju falo - loczków, na pewno warto spróbowaæ . Jedna rzecz mnie tylko zastanawia tzn. na moich w³osach by³o widaæ ¿e s± trochê posklejane, ogólnie nie rzuca³o siê to w oczy ale porównuj±c te fotki to na nich w³osy wygl±daj± jakby wogóle nie by³o na nich pianki czy lakieru. S± po prostu idealne i wygladaj± na takie miêciutkie . Ciekawa jestem jakimi sposobami mo¿na osi±gn±æ taki rezultat nie posklejanych loków czy fal. My¶le te¿, ¿e warto wypróbowaæ takie baaaardzo du¿e lokówki, specjalnie do robienia fal. Wiecie o co mi chodzi? Co do tych spiralnych lokówek to przypadkiem nie zrobi± siê od nich takie drobniutkie, poskrêcane loczki? Ja takich nigdy nie u¿ywa³am. A jak wpadnie wam jeszcze jaki¶ pomys³ na "cudne loczki" to piszcie oczywi¶cie
maxi82 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 14:00   #249
Agatka_90
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 978

Jeeej, jak ja siê cieszê, ¿e jako¶ pomog³am Na moich w³oskach tesh zawsze to wychodzi, dlatego chcia³am podzieliæ siê tym z wami A na fotkach, to te gwiazdy zawsze maj± ¶liczne, miêciutkie w³oski Gorzej u nas, w rzeczywisto¶ci Có¿... mo¿e kto¶ zna jaki¶ sposób? Trzeba pogrzebaæ w necie i mo¿e sie co¶ znajdzie
Agatka_90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 14:12   #250
effulla
Zakorzenienie

Dzisiaij spróbuje zrobiæ ¶limaczki.......
Stary 2005-10-14, 14:29   #251
Ancik
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 121
GG do Ancik
Unhappy Dot.: fryzura Shakiry z "La Tortura" ??? :)

Hm
No to ³adnie,teraz waham siê i to bardzo,z tego co przeczyta³am wnioskujê, ¿e nie mo¿na zrobiæ tej fryzurki trwa³±??? w³osy mam podatne na krêcenie,tylko nie wiem czy po papilotach bêdzie mi siê to trochê trzyma³o,hmm sama nie wiem...
Ancik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 14:30   #252
maxi82
Zadomowienie

no to podziel siê potem koniecznie jak Ci posz³o ze ¶limaczkami . A jaki masz rodzaj w³osów, s± d³ugie, ¶rednio-d³ugie?
Stary 2005-10-14, 17:53   #253
takasobieania
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 672
GG do takasobieania

Cytat:
Napisane przez malaika7
A ja wierzê Shakirze Jest Kolumbijk±, a kobiety z Latynoski czêsto maj±krêcone w³osy. Zreszt± po co mia³aby k³amaæ na MTV? Opowiada³a o ca³ej tej charakteryzacji do teledysku. I powiedzia³a ¿e z natury ma loki i nie chcia³a siê za bardzo stroiæ do klipu, wiêc zostawi³a je tak jak ma. Widzia³am na w³asne oczy jak sama siê maluje.
cytat z artyku³u na temat tworzenia gwiazd:
"Wytwórnie fonograficzne finansuj± nagrywanie p³yt, a sztab najemników nakrêca zapotrzebowanie mediów: pisz± skandale, tworz± biografie, organizuja trasy. W tym biznesie nic, poczynaj±c od koloru w³osów po sposób zahowania na scenie nie jest pozostawione przypadkiem." Larry Rudolph stoi za kariera Britney, kreowa³ ja najpierw na s³odk± nastolatkê,a potem na wampa, podobno decyduje nawet w sprawach ma³¿eñstwa gwiazdy.

Malaika7- nie mozna wierzy wszystkiemu co powiedzia³y gwiazdy (najczêsciej ucz± siê co maj± mówic) i co pokazuja w Tv

moje obrazki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=117813
takasobieania jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 18:23   #254
davi
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 304
GG do davi Wy¶lij wiadomo¶æ przez MSN do davi
Smile Dot.: fryzura Shakiry z "La Tortura" ??? :)

A na tym foto ma proste w³osy wiec tak skrêcone to nie sa jej naturalne chyba ze specjalnie prostowa³a i dlatego ty ma proste. Shalira i tak jest zaj**bista! Przynajmniej nie jak inne kiczowate lale ( britney i aguilra)
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg shakira 3bis.jpg (48,4 KB, 819 za³adowañ)
davi jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 18:51   #255
fazuuss
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 171

Cytat:
Napisane przez takasobieania
cytat z artyku³u na temat tworzenia gwiazd:
"Wytwórnie fonograficzne finansuj± nagrywanie p³yt, a sztab najemników nakrêca zapotrzebowanie mediów: pisz± skandale, tworz± biografie, organizuja trasy. W tym biznesie nic, poczynaj±c od koloru w³osów po sposób zahowania na scenie nie jest pozostawione przypadkiem." Larry Rudolph stoi za kariera Britney, kreowa³ ja najpierw na s³odk± nastolatkê,a potem na wampa, podobno decyduje nawet w sprawach ma³¿eñstwa gwiazdy.

Malaika7- nie mozna wierzy wszystkiemu co powiedzia³y gwiazdy (najczêsciej ucz± siê co maj± mówic) i co pokazuja w Tv
zgadzam sie
i nadal twierdze,ze te loki sa DOKRECANE i wygladaja na naturalne
bycmoze ma ona krecone wlosy(bo napewno ma) i w to niewatpie
ale wierzyc mi sie nie chce ze to jej naturalne;szczegolnie kiedy patrze na inne fotki Shakiry.Takze nienalezy wierzyc bezgranicznie gwiazda.Ja mysle,ze Shakira mowi tak bo chce wyjsc na naturalna a tak naprawde nie jest nia bo np.jej kolor wlosow nie jest naturalny...jedno kluci sie z drugim...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-14, 19:05   #256
kasQ
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 169

hihi ja mam dokladnie taka sama fryzure jak shakira moze troszke krotsze wlosy i nic z nimi nie robie -- same sie tak ukladaja
kasQ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-14, 20:16   #257
Agatka_90
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 978

Pytanie chyba nie by³o do mnie ale w³osy mam... hmmm... mniej wiêcej do po³owy pleców
Agatka_90 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-15, 08:56   #258
Aneciak
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 019
GG do Aneciak

fale...
wiecie dziewczynki, zalezy jak± d³ugo¶æ w³osków macie jesli w³oski macie równe z ³opatkami, to wystarczy:
1. ka¿de pasemko spryskaæ lotionem do w³osków ew.lakierem do w³osów( ale niedu¿o!!!)
2. u¿yæ zwyk³ych papilotów takich piankowych i w zalezno¶ci jakie chcecie mieæ falki- je¶li drobniejsze, to cieñsze pasma nawijamy, je¶li grubsze, to analogicznie- pasma grubsze. Na koniec ca³o¶æ jeszcze raz psikamy lotionem i...¿eby by³o szybciej...suszymy suszark±. Ja na zmianê ciut psikam i podsuszam.Potem zostawiam je tak na godzinkê do podeschniêcia i ostygniêcia po suszarce. Efekt ¶wietny. Przeczesujemy palcami i gotowe. Sposób wypróbowany- uczesa³am ju¿ tak wiele dziewczyn na studniówki- nie ¿adne koki czy loki, ale lu¼ne upiêcia z falami-
dziewczyna na fotce poni¿ej ma w³a¶nie tak zrobione z t± ró¿nic±, ¿e palcami nie czesane i dlatego sa wiêksze falko-loczki
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg studiówka.JPG (17,2 KB, 1908 za³adowañ)
Stary 2005-10-15, 09:06   #259
Ancik
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 121
GG do Ancik
Red face Dot.: fryzura Shakiry z "La Tortura" ??? :)

Przeczyta³am kilka w±tków o trwa³ej i hm... widzê, ¿e dobra trwa³a to kwestia umiejêtno¶ci, profesjonalizmu fryzjera no i chyba odbrobiny szczê¶cia . Podsumuj±c opiniê, dosz³am do wniosku, ¿e wiêkszo¶æ mówi trwa³ej nie. Wiêc na razie dam sobie spokój z t± trwa³± i zakupiê papiloty i spróbujê dziêki za informacje
Ancik jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-15, 10:30   #260
effulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxi82
no to podziel siê potem koniecznie jak Ci posz³o ze ¶limaczkami . A jaki masz rodzaj w³osów, s± d³ugie, ¶rednio-d³ugie?
Je¶li pyta³a¶ mnie to:

-wloski mam cieniowane... najd³u¿sze do ³opatek,
-s± do¶æ grube, jest ich du¿o,
-s± ani nie krêcone, ani nie falowane, ani nie proste...
-s± slni±ce i zadbane... jak z reklamy :P

A teraz co do ¶limaczków... nie wysz³y... umy³am w³osy, zrobi³am ¶limaczki, upielam, po³o¿y³am sie spaæ...wsta³am bez ¶limaczków i nawet gumek...phii :| zrobie sobie je mo¿e zaraz i wysusze suszark±kude³ki... papiloty jak ostatnio robi³am to wygl±da³am jak Sydney Polak

POZDRAWIAM
Stary 2005-10-15, 14:16   #261
mili-szamo
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 61
GG do mili-szamo

a ja mam taka fryzurke bez niczego bo mam falowane wlosy, wystarczy ciut pianki
mili-szamo jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-15, 14:53   #262
effulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mili-szamo
a ja mam taka fryzurke bez niczego bo mam falowane wlosy, wystarczy ciut pianki
Szczê¶ciara
Stary 2005-10-15, 15:52   #263
Aneciak
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 019
GG do Aneciak

Cytat:
Napisane przez effulla
papiloty jak ostatnio robi³am to wygl±da³am jak Sydney Polak
to chyba musimy sie spotkaæ i ja Ci te w³osiêta zrobiê
Stary 2005-10-15, 19:20   #264
roksanka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 494

loki shakiry mog± byæ naturalne bo mi te¿ siê natuturalnie tak w³osy krêcê je¶li nie wysusze ich suszark± a potem wyschniêtych nie rozczeszê. tylko ¿e ja zawszw susze i prostuje szczotk± w³osy (nie cierpiê swoich loków) i jak kilka razy nie chcia³o mi siê prostowaæ w³osów to nikt znajomy nie chcia³ mi uwierzyæ ¿e nie robi³am trwa³ej
roksanka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-15, 19:45   #265
beatek23
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Czesc dziewczyny! Wiecie ja mysle ze te walki i bawelniane kulki to nie jest dobry pomysl. Po pierwsze dlugo trzeba czekac a po drugie loki nie sa tak naturalne i miekkie jak na zdjeciach. Wyprobujcie moj szybki ale dobry sposob:
1 umyc glowke
2 uzyc wyprobowanej odzywki ( ja np uzywam dove) splukac
3 podsuszyc (ale nie wysuszyc!) wloski
4 wetrzec we wlosy pianke
5 wysuszyc wlosy do konca nawijajac sredniej grubosci pasma wlosow na suszarkolokowke

I gotowe! Wierzcie mi ze efekt jest naturalny zupelnie inny niz po zwyklej lokowce czy walkach... Pozdrawiam i zycze samych udanych fryzur
beatek23 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-16, 08:33   #266
effulla
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Loki z foty - jak uzyskaæ takie cudo? ^_^

Cytat:
Napisane przez Aneciak
to chyba musimy sie spotkaæ i ja Ci te w³osiêta zrobiê
HIHI Dziêki Aneciak kochana jeste¶

Cytat:
Napisane przez effulla
Dzisiaij spróbuje zrobiæ ¶limaczki.......
Zrobi³am ¶limaczki wczoraj z rana .... ca³y dzieñ w nich chodzilam po mieszkaniu... wieczorem ¶ci±gnê³am... ALE nie nak³ada³am tak jak wy 3 tylko zrobi³am ich z 6... efekt = bardzo mi sie podoba! Moglyby byæ nawet bardziej pokrêcone. U mnie to wielka zmiana bo na codzien mam w³osy prostowane Tylko teraz zastanawiam siê czym je utrffaliæ <?> Jutro kupie po¿±dne gummki i mocny lakier... my¶lalam o tym zwiekaszaj±cym objêto¶æ... ale jeszcze zobacze...

PS... Niestety fryzurka nie wygl±dala jak ta Alby - ona pozostanie marzeniem (fryzurka oczywi¶cie )
Stary 2005-10-16, 12:19   #267
niezzdecydowana
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 62

nie chce zaczynac nowego watku o lokach ale jedno zdjatko tak mnie urzek³o ze nie moge powstrzymac sie od zapytania: CZYM TO ZROBIC?? mysla³am o grubych wa³kach ale czy da to taki efekt probowa³ ktos?? z góry dziekuje za odpowiedz
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1187_568488716_nadyia019_s_H181309_L.jpg (23,3 KB, 1591 za³adowañ)
niezzdecydowana jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2005-10-16, 13:32   #268
maxi82
Zadomowienie

effulla to fajnie ¿e Ci tym razem wysz³o . O rodzaj w³osów pyta³am Ciebie effulla, ale w³a¶ciwie to wszystkie mo¿emy pisaæ jakie mamy w³osy bo przeciez od ich rodzaju du¿o zale¿y jak wyjd± loczki (wiadomo inaczej na falowanych inaczej na prostych itd. ). No w³a¶nie ale na razie nie odkry³y¶my jak osi±gn±æ takie "albowe" loki .
niezzdecydowana, moja siostra osi±ga podobny efekt jak na zdjêciu je¿eli nakrêci w³osy na wa³ki ¶redniej grubo¶ci , ale tylko do brody, a potem mo¿na wetrzeæ trochê pianki. Dodam ¿e ma w³osy z natury proste i raczej nie podatne na krêcenie ( w przeciwieñstwie do mnie i u mnie robione takim sposobem w³osy wychodz± nieco inaczej). Mam nadziejê ¿e Ci wyjdzie
Stary 2005-10-16, 13:38   #269
maxi82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatek23
Czesc dziewczyny! Wiecie ja mysle ze te walki i bawelniane kulki to nie jest dobry pomysl. Po pierwsze dlugo trzeba czekac a po drugie loki nie sa tak naturalne i miekkie jak na zdjeciach. Wyprobujcie moj szybki ale dobry sposob:
1 umyc glowke
2 uzyc wyprobowanej odzywki ( ja np uzywam dove) splukac
3 podsuszyc (ale nie wysuszyc!) wloski
4 wetrzec we wlosy pianke
5 wysuszyc wlosy do konca nawijajac sredniej grubosci pasma wlosow na suszarkolokowke

I gotowe! Wierzcie mi ze efekt jest naturalny zupelnie inny niz po zwyklej lokowce czy walkach... Pozdrawiam i zycze samych udanych fryzur
Dziêki za ten przepis na naturalne loczki , ale ja ngdy nie mia³am suszarkolokówki i za bardzo nie wiem jak to dzia³a (ale domy¶lam siê oczywi¶cie ). A mo¿esz poleciæ jak±¶ dobr±, np. jakiej Ty u¿ywasz? Bo w³a¶nie takie naturalne, nieposklejane loki bardzo bym chcia³a mieæ. Czy one s± takie jak mniej wiêcej ma J.Alba?
Stary 2005-10-16, 16:00   #270
effulla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxi82
effulla to fajnie ¿e Ci tym razem wysz³o . O rodzaj w³osów pyta³am Ciebie effulla, ale w³a¶ciwie to wszystkie mo¿emy pisaæ jakie mamy w³osy bo przeciez od ich rodzaju du¿o zale¿y jak wyjd± loczki (wiadomo inaczej na falowanych inaczej na prostych itd. ). No w³a¶nie ale na razie nie odkry³y¶my jak osi±gn±æ takie "albowe" loki .
niezzdecydowana, moja siostra osi±ga podobny efekt jak na zdjêciu je¿eli nakrêci w³osy na wa³ki ¶redniej grubo¶ci , ale tylko do brody, a potem mo¿na wetrzeæ trochê pianki. Dodam ¿e ma w³osy z natury proste i raczej nie podatne na krêcenie ( w przeciwieñstwie do mnie i u mnie robione takim sposobem w³osy wychodz± nieco inaczej). Mam nadziejê ¿e Ci wyjdzie
No to jak... dalej namiêtnie my¶limy jkaby tu zrobiæ te "albowe" loki?

Cytat:
Napisane przez niezzdecydowana
nie chce zaczynac nowego watku o lokach ale jedno zdjatko tak mnie urzek³o ze nie moge powstrzymac sie od zapytania: CZYM TO ZROBIC?? mysla³am o grubych wa³kach ale czy da to taki efekt probowa³ ktos?? z góry dziekuje za odpowiedz

Zdaje sie ¿e te kolesiana ma ma³o gêste w³osy... a opish swoje... Mo¿e pomo¿emy

Nowe w±tki na forum W³osy krêcone: pielêgnacja, fryzury, inspiracje

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2017-07-13 08:28:59

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.