|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabrzenskie Panny Mlode - Witajcie.
Cytat:
więc mu powiedziałam że znam Cię z jednego forum gdzie mi salę poleciłaś i dj'a
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie powinno was nic zaskoczyć tego DJ tez miałam mieć Nawet miałam go już zamówionego ale oczywscie do akcji wkroczyl tata tz no i on sobie zarzyczyl orkiestre A wy kiedy macie wesele ale fajnie kogoś "prawie znajomego" znaleźć na forum po tak długim czasie
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten szczegóły od nas wyciąga - jaka znajoma, jak się nazywa itd Zespół na pewno będzie ok My 28 maja więc jeszcze trochę czasu
|
|
|
|
|
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
zobaczysz jak to szybko zleci
jak już będzie grudzień to będzie dosłownie chwila do maja a czas ucieka Nawet czasem chce żeby było już po wszystkim
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Ja polecam salon Galaxy na 3Maja. Czesali mnie na ślub, bez czesania próbnego i było dokładanie tak jak chciałam. Nie mogłam sobie lepiej wymarzyć. Generalnie jak tam siedziałam to czesali jeszcze inna pannę młodą i cała jej rodzinę i muszę powiedzieć, że każde uczesanie było inne i pasujące do poszczególnych osób
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ultraradiola - powodzenia jutro
|
|
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
tak dzisiaj mój dzień
![]() czekam na fryzjerkę teraz i powiem mam stracha strasznie :P relacja zdam pewnie w poniedziałek trzymajcie się dziewczyny i trzymacie kciuki żeby było wszystko ok
|
|
#248 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny jak myślicie do 700 zł jakieś fajnie obrączki sie znajda???
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Ultraradiola - słyszałam że wesele było super
|
|
|
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
dottta w aparcie kupiliśmy za nie całe 700 zł.
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotta wesele było wymarzone
![]() relacje ci napiszę jak znajdę troszkę więcej czasu
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to czekam niecierpliwie na relacje interesuje mnie wszystko od tortu (pokażesz jakieś zdjęcia?? ) po kwiaty a nawet ile zeszło Wam napojów i wina od nich. Wszystko co jest ważne |
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie wszystkie się urlopują
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
uwierz mi że ja też a jestem po niby 1,5 tygodniowym urlopie z czego 5 dni byłam w innej pracy a 2 dni odsypiałam
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, możecie polecić jakiś salon z sukniami w Zabrzu, który miałby w miarę przystępne ceny?
I czy zawsze zdjęcia w sukni można robić dopiero po podpisaniu umowy? Wczoraj byłam na rozeznaniu w Annie w Gliwicach, i pani nie pozwoliła robić zdjęć, co akurat przy sukniach z nowej kolekcji rozumiem. Zachwyciłam się jedną suknią, jednak 3180zł trochę mnie odstrasza
|
|
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
W Zabrzu nie ma za wielkiego wyboru jesli chodzi o salony sukien ślubnych...ja własnie robiłam rekonensans w Zabrzu i napewno odradzam Classe...zero zainteresowania klientem, ledwo co udało mi sie coś przymierzyć, a dziewczyna która mnie obsługiwała nie wiedziała z jakiego materiału jest sukienka;/ ogólnie jest tam drooogo, za wszystko osobno sie płaci np za halkę. Bardzo podobało mi sie w Medei koło urzedu stanu cywilnego, świetna dziewczyna tam pracuje, przymierzyłam chyba z 8 sukienek, mimo że dopiero sie rozglądam bez podejmowania decyzji. No i ceny mają suuuper, już od 1000zł można bardzo gustowną sukienke kupić. Byłam też w Sophie na karola miarki, fakt nie jest najtaniej ale warunki fajne bo sukienke z salonu mozna kupić nawet 800zł taniej(ceny wyjsciowe ponad 2000zł),w tym ma sie już wliczone dopasowanie sukienki do figury, kusząca jest też forma zapłaty, można płacić na raty, bez oprocentowania oczywiście
. Także opłaca sie poczekać na nowa kolekcję i może zdecydowac sie na kiecke z salonu. Fajne ceny mają też w Bellisimie na Wolności w okolicach Restauracji Pod KAsztanami. Ceny dosyc rozsądne ale fajna sparwa bo welon,, rekawiczki i podwiązka gratis, no i jak w listopadzie zdecydujesz sie na uszycie sukienki u nich, dasz zaliczkę i podpiszesz umowę masz 10% taniej. Wybieram sie jeszcze do malutkiego salonu w Rokitnicy na Jordana, jak będe po to napiszę. A moge prosić o informacje gdzie sa salony w Gliwicach??i np w Bytomiu??
|
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź, jak już "zaliczę" Gliwice to zacznę się rozglądać w Zabrzu
![]() Jeśli chodzi o Gliwice to jest tak: Provena na Boh.Getta Warszawskiego (bardzo blisko dworca PKP), Anna na Zwycięstwa Fasson Dorota Wróbel trochę dalej na Zwycięstwa Evita równiez na Zwycięstwa Anabelle też na Zwycięstwa, w GCH. ZDam relację jak odwiedzę te salony W Annie pani była bardzo miła, poświęciła mi godzinę (umówiłam się wcześniej telefonicznie), powiedziałam jej, czego mniej więcej oczekuję, a czego absolutnie nie, wybrała dla mnie 4 modele, poprzymierzałam i teraz mam o czym śnić
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za info o Gliwicach, muszę sie tam wybrać
no własnie naprzymierzałam się i w każdej było coś co mi sie podobało...i zaczynam sie martwić jak ja sie na coś zdecyduje...wiem jedno ma być biała, bo lepiej mi w białym niez w ecriue i tym podobnych, a reszta??szok...cięzko bedzie
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tej, która najbardziej mnie zachwyciła, póki co nie można obejrzeć na stronie www, bo to nowość
|
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
A możesz mi powiedziec jak wyglądają ceny w Annie?? Ja w sumie przymierzyłam z 15 sukienke już, i wiem tyle że biała no i w A musie miec fason, księżniczki i rybki odpadają ze względu na to że niska jestem a one robią przysadzisty dół, mimo ze rybki są takie sexy no ale cóz...kurdupel ze mnie
mam nadzieje że jakoś damy radę się zdecydować na tę jedyną...będe zdawać na bieżąco zdawać relację z moich poszukiwań, Wy też dziewczyny coś podpowiadajcie...gdzie co i jak...
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Ceny w Annie... Przymierzałam akurat 3 suknie z ich własnej kolekcji, i jedna kosztowała jakieś 2200zł (taka w stylu greckim), droga właśnie 3180zł (taka już bardziej rozbudowana i zdobiona), trzecia nie pamiętam. Przeglądałam też katalog z Sincerity, i ceny tak od ok. 2500zł wzwyż, ale nie przyglądałam się dokładnie, bo okazało się, że pani potrafi mi wyszukać lepsze suknie, niż sama bym wybrała z katalogu
|
|
|
|
|
#266 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajna babeczka a sukienki w granicach 2 500zł Zdjęć raczej nigdzie nie pozwalają robić ![]() Cytat:
w pozostałych nie byłam w bo w Sophi chyba znalazłam właściwą - na manekinie taka sobie a na mnie |
||
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
jestem pod wrażeniem
za relacje
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
to mój pierwszy post na forum zatem zacznę od przywitania się
![]() dziewczyny znacie jakiegoś fajnego dj-a na wesele, który naprawdę potrafi rozruszać gości? Albo zespół? Wesele będzie w Bytomiu, ale biorę pod uwagę ściągnięcie dj-a skąś dalej... będę wdzięczna za pomoc, bo niestety w rodzinie i wśród znajomych moje wesele chyba będzie pierwszym od lat, więc nie ma mi kto polecić kogoś naprawdę dobrego... |
|
|
|
|
#269 |
|
Raczkowanie
|
anonietka1984, ja zdecydowałam sie na dj Grega z Bielska-Białej, nie wiem jak gra i nie wiem jakie dokłądnie konkursy robi bo na spotkaniu stweirdził ze to niespodzianka, wziełam go własciewie w ciemno, jedyne co to czytałam referencje wystawione przez pary młode na jego stronie, są przy nich zdjęcia Par więc muszą być prawdziwe bo chyba nikt by sie nie zgodził na umieszczenie swojego zdjęcia przy tekscie z którego tresią sie nie zgadzają. Na spotkaniu poopowiadał troche o sobie wypytał nas o wszystko jaką muzyke lubimy jacy beda goście, czy maja byc konkursy, oczepiny, podziękowania- także pełen profesjonalizm i podpisaliśmy umowe. wziął 100zł zaliczki. Takżę mam nadzieje że rozbawi nasze towarzystwo weselne. moze też skorzystasz
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
My wybraliśmy DJa właściwie w ten sam sposób, co lokata83
Tzn. spotkaliśmy się, pogadaliśmy, zaufaliśmy i umowa podpisana, na 1400zł. Poleciła nam go kelnerka w restauracji, w której będzie wesele. Nazywa się Witold Papierzański, bez problemu można go znaleźć na Facebooku, ma też stronę www http://www.papierzanski.com/ . Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

więc mu powiedziałam że znam Cię z jednego forum gdzie mi salę poleciłaś i dj'a 

nie powinno was nic zaskoczyć 
a czas ucieka Nawet czasem chce żeby było już po wszystkim

; 78; 77; 76; 75 

) po kwiaty a nawet ile zeszło Wam napojów i wina od nich. Wszystko co jest ważne
w pozostałych nie byłam w bo w Sophi chyba znalazłam właściwą - na manekinie taka sobie a na mnie