|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Cześc dziewczyny
Ja się po cichutku melduję na wątku, jeśli jeszcze można Wszystkim kochanym staraczkom szybkiego zobaczenia wymarzonych dwóch kresek życzę |
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
elcia no pochwal się tą "polska" fryzurką
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorko witaj
Ja tam się czujesz? Ale szybko minęło...Tymek już taki "stary"
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka zaglądaj do nas ..... zawsze poczytamy co tam u Tymka słychać
Elcia wrzuć zdjęcie Tity oglądałam zdj testów na mamusiowym ...... no co do dzidzi to nie ma wątpliwości ..... II jak się patrzy , ja bynajmniej zawsze czytam z zainteresowaniem wypowiedzi przyszłych i obecnych mamuś Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-06-29 o 22:17 |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
oto fotki
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
SLONECZKO nam sie udalo za drugim razem
mama nadzieje ze i kolejny nam sie tak szybko uda razAAA tylko byc szczere co o fryzury namowila mnie fryzjerka na jak to mowi odwazna
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Elcia ciężko mi coś powiedzieć o tej fryzurce, bo jest nie w moim stylu .... lecz jak najbardziej odważna to ona jest
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Elciu, bardzo odważnie
Super, cenię kobitki, które potrafią zdecydować się na radykalne cięcie
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, odważnie! Nie potrafie powiedzieć czy mi się podoba, bo ja bym się tak w życiu nie dała ogolić
Swoja drogą, ciekawe jak to będzie wyglądać jak zaczną odrastać te najkrótsze włoski.
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Kretencja wiedziałam że Ci się spodoba fryzurka Elci ..... sama pamiętam miałaś króciutkie włosy
![]() Dziewczyny muszę Wam coś powiedzieć hehehhe jak myślę to mi się chce śmiać z tego hehehe.... wczoraj w nocy leżałam sobie i oglądałam "sex w wielkim mieście" trzymając szklankę z piwem .....oczywiście usnęłam i co ....wylałam na siebie to piwo ..... masakra dobrze że pościeli i łóżka nie zmoczyło ... oczywiście musiałam wziąść szybki prysznic bo się cała kleiłam ... to już drugi raz mi się zdarza tylko poprzednio ze szklanką wody
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Elciu czad, tylko ja bym jeszcze wystrzępiła bardziej z tej jednej strony, żeby tak już całkiem na ostro było. Ale bardzo mi się podobają takie golenia ![]() Cytat:
Ktoś tu jest niezłym śpioszkiem. A który masz dc? ![]() Ja wzięłam dzisiaj wolne bo mi się słabawo zrobiło jak pojechałam po zakupy i trochę mi niedobrze, nadkwaśność mam straszną. Myślałam, że pośpię, ale pies sąsiadów ujada od godziny...A na obiad dzisiaj zrobię buraczany chłodnik. Jeszcze nie robiłam, ale czuję, że dobry
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Tity;20362417]Dobrze, tylko nie chcę za dużo pisać, bo może ktoś uzna to za irytujące, a tego nie chcę. Ale postaram się dozować to wszystko odpowiednio. Z resztą jeszcze nie wiadomo czy będzie dobrze, więc nie ma co się podniecać
![]() Nawet tak nie myśl!!!!!!!!!! bo mówię Ci!!!! pozytywne myślenie to podstawa Tity |
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze szklanką z ręku to jeszcze nie próbowałam zasypiać, z telefonem to prędzej
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
dzieuje kochane
no mojeje siostry przyszla tesciowa powiedziala ze mi nie wypada miec takiej fryzury bo jestem matka i zona i nie powinnam no jka mi to siostra powiedziala to myslalam ze padne czy li wedlug niej powinnam chyba ubierac sie jak stara baba
|
|
|
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, Elcia, ja w Martensach popylam i przestać nie zamierzam
Co do włosów, to miałam kiedyś ogoloną całą głowę tak, jak Ty boczek... Znów mi się marzą krótkie włoski (nie aż tak, jak kiedyś, ale tak na chłopczycę, chyba się niedługo skuszę ) No a poza tym na 30 urodziny planuję tatuaż na plecach. Co to za głupie podejście, że mamie to już pewnych rzeczy "nie wolno" Tity, ja się obudziłam o szóstej i też nie pośpię, bo remont kuchni na całego
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Elciu, odważna fryzurka... Ale do twarzy Ci
Ewurko, jak tam u Was? Mam nadzieję, że tym razem wszystko się ułoży... Trzymam mocno kciuki Tity, wszystko będzie dobrze i już, postanowione Awenturyn, dużo zdróweczka, niech Cię te wszystkie choróbska opuszczą w końcu raz na zawsze Lindsley, śniłaś mi się z małym Michasiem Przyjechaliście mnie odwiedzić![]() Ja właśnie ogarnęłam chałupkę, pomyłam podłogi, stos naczyń, wstawiłam pranie i popijam kawkę. Niedługo na spacerek z psem a potem na farbowanie włosków. Zostały mi dwa dni do @ i zastanawiam się czy przylezie Tempka ładnie się w górze utrzymuje, ale to oczywiście o niczym jeszcze nie świadczy Poza tym boli mnie okresowo brzuch, więc się nie nastrajam. Skończyłam na dodatek projekty i jestem bezrobotna W ogóle szukam pracki i oczywiście nic
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy się dobrze, czekamy na urlop w sierpniu, bo chyba jest nam bardzo potrzebny To, że boli Cię okresowo brzuch przed @ może nie koniecznie znaczyć nadejście @ u mnie tak było, nawet brałam tabletki przeciwbólowe bo myślałam, że to już taki był ból a tu nieee były II krechy jak nic, więc nie trać nadziei do końca i przeganiamy ją jak najdalej
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Tity to moj 19 dc .... hmm czy może coś sugerujesz?
Jasiulek oby @ nie przyszła ![]() ja jeszcze w pracy ..... zmęczona jestem już i głodna
Edytowane przez Sloneczko555xxx Czas edycji: 2010-06-30 o 13:14 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja zapraszam, łatwiej Ci chyba będzie się do mnie wybrać, tym bardziej, że wiesz gdzie Zmieniłam swoje zdanie na temat tego co można zrobić w domu mając małe dziecko... Poza tym, on już nigdy nie będzie tak we mnie wpatrzony i wtulony jak teraz, nie chcę stracić tego czasu na "głupoty". Powoli też zaczynam wprowadzać plan "Pomoc Tz-a" tylko ciągle coś staje na przeszkodzieA dziś wstaliśmy z Michasiem o 10 ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- I oczywiście Jasiulku @
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
jasiulku to trzymam kciuki mocno
Mnie też bolał brzuch i nawet kupiłam sobie dzień przed testem nową paczkę podpasek i tamponów Fajnie by było, byśmy rodziły w podobnym terminie ![]() Powodzenia z szukaniem pracy ![]() Sloneczko a to jeszcze za wcześnie chyba na takie objawy. Ale pogoda jest zmulająca od jakiegoś czasu. lindsley goń męża do roboty! Niech się poczuwa i nie obija. Zrobiłam właśnie chłodnik, idę jeszcze kurze w sypialni sprzątnąć bo gruba warstwa... Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-06-30 o 13:21 |
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, rano nie mogłam połączyć się z Internetem
![]() Byłam w H&M kupiłam za 10 zł spodenki , upał straszny... elcia w tej fryzurce jest Ci bardzo ładnie, pasuje do Ciebie sama nie ściełabym się tak bo nie lubię krótkich włosów mieć sloneczko a TŻ spał, że nie widział jak usypiasz ze szklanką ??
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka moj TZ jak się kładzie to po 3 minutach zasypia więc nie ma szans że to widział ..... on nawet jak chce oglądnąć jakiś film na leżąco to zasypia
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Sloneczko co do snow,to sa sny,ktore dla jednych cos oznaczaja,a dla innych nic.Sama musisz to dostrzec.
Dla mnie np. wypadajace zeby to smierc kogos znajomego,a wypadajace zeby z krwia,to smierc kogos bliskiego.Wielokrotnie sie to u mnie sprawdzilo Co do pracy,to ja bym sie raczej nie upomniala Ewurka moi znajomi mieszkajacy w uk,w swoim domu w pl zrobili wszystkie kontakty pod angielskie sprzety ![]() Jasiulku pamietam,ze mi tez sie tak pieknie tempka utzrymywala.Kciuki zacisniete Lindsley ![]() ![]() klask i:za plan.Szkoda,ze dopiero teraz.Ale lepiej pozno,niz wcale
|
|
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a tak w ogóle, to już jestem mieszkanką Rzeszowa.
|
||
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
MAGiALENA no to jesteśmy prawie sąsiadkami
|
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zasypia czasem w pół zdania....okropne to jest, mówie coś do niego a w odpowiedzi słyszę chrapanie chyba aż tak nudna nie jestem Brzuch mnie coś pobolewa na dole, mam nadzieje, że żadna infekcja mi sie przyplątała przy tej dowcipnej luteinie.... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
a Ty gdzie mieszkasz?
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny,
13 dc, a testowanie pozkauję, że na owulacje się nie zapowiada, nie wiem co o tym myśleć ![]() Przeczuwałam problemy
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.

Wszystkim kochanym staraczkom szybkiego zobaczenia wymarzonych dwóch kresek życzę 
Ja tam się czujesz? Ale szybko minęło...Tymek już taki "stary"
, ja bynajmniej zawsze czytam z zainteresowaniem wypowiedzi przyszłych i obecnych mamuś 

Super, cenię kobitki, które potrafią zdecydować się na radykalne cięcie 

Ktoś tu jest niezłym śpioszkiem. A który masz dc?

bo mówię Ci!!!! pozytywne myślenie to podstawa Tity
W ogóle szukam pracki i oczywiście nic

klask i:za plan.Szkoda,ze dopiero teraz.Ale lepiej pozno,niz wcale